rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

М'ясні відбивні з гірчицею
14.07.2014, 08:21

- 450 гр свинячого філе
- 5 ч.л. гірчиці
- 150 гр сиру "Едем"
- 5 тонких скибочок шинки
- 1 середня цибулина
- 5 зубчиків часнику
- 40 гр вершкового масла
- Свіжий або сухий мелений розмарин
- Спеції для гриля або будь-які ваші улюблені спеції

1) Розріжте м'ясо на 5 шматків.
2) Відбийте шматочки м'яса по-одному. Це зручніше за все робити, поклавши м'ясо під целофан.
3) Викладіть кожен шматок м'яса на відрізок фольги. Фольга повинна бути більше м'яса в два рази, щоб можна було її загорнути.
Посипте м'ясо спеціями. Якщо спеції для гриля не містять у складі солі, посоліть м'ясо додатково.
4) Настав час додати гірчицю! Кожен шматочок свинини змастіть ложкою гірчиці. Це буде так смачно!
5) Наріжте сир тонкими скибочками.
6) Покладіть кілька скибочок сиру на м'ясо - половина кожного шматочка м'яса повинна бути покрита сиром.
7) Поверх сиру укладіть шматочок шинки.
8) Наріжте цибулю і часник на тонкі скибочки
9) Часник з цибулею розкладіть поверх шинки на кожен шматочок відбивної.
10) Загорніть м'ясо в два рази, так, щоб начинка залишилася внізу.Переложіте кожен шматочок в центр фольги
11). Тепер на кожен шматочок покладіть ½ ст.л. масла і посипте меленим розмаріном.Еслі ви використовуєте свіжий розмарин, просто покладіть пару гілочок зверху на м'ясо.
12) Оберніть м'ясо фольгою. Постарайтесь, щоб місця згинів і шви були вгорі, так весь сік залишиться всередині і не витече.
13) Складіть всі шматочки м'яса на деко для випічки.
Якщо залишилося вільне місце, раджу зайняти його скибочками свіжого картоплі. Полийте його рослинним маслом і посипте спеціями для гриля, які ми використовували для м'яса.
14) Випікайте м'ясо з гірчицею 50-55 хвилин при температурі 175С.
15) Бачите, скільки соку? Це щось!
Тепер розумієте, чому я називаю це блюдо - «сюрприз»? Ви подаєте чоловікові таке м'ясо з гірчицею і він думає: «Хм, шматок м'яса. Дякую. »
Потім він розрізає шматочок, а тааам ...... стільки всього смачного! І тоді він розуміє, що йому справді пощастило з вами
.


http://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - http://vk.com/xo4y_icti | Теги: з гірчицею, відбивна, Мясо, кулінарні рецепти
Переглядів: 1012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика