rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Пісочне печиво з джемом
24.10.2014, 08:20

інгредієнти:
2 жовтки;
180 гр цукру;
1 ч л солі;
500 гр борошна;
200 гр маргарину;
джем;
вода.

Маргарин кімнатної температури розтерти з цукром , додати жовтки , борошно , сіль.
Замісити тісто до однорідності і якщо воно не вийшло однорідним , додати кілька столових ложок крижаної води.

Скачати тісто в кулю , замотати харчовою плівкою і прибрати в холодильник на пів години .

Розігріти духовку до 180 градусів.

Ділимо тісто навпіл і половину розгортаємо в пласт , який викладаємо на змащене маслом деко.
Проколюємо тісто виделкою і викладаємо начинку. Головне - не скупитися , але й не переборщити.
Поверх начинки розтерти залишилася половину тіста.

Випікати хвилин 20 до золотистої скоринки. Розрізати на шматочки.

Приємного апетиту!


https://vk.com/xo4y_icti
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - https://vk.com/xo4y_icti | Теги: джемом, печиво, Пісочне, кулінарні рецепти
Переглядів: 1284 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика