Курячі грудки помити, обсушити і розрізати уздовж на дві частини. Злегка відбити, формуючи рівномірний овальний шматочок.
У чашці змішати всі спеції і натерти кожну половинку м'яса.
Для паніровки нам потрібна одна ємність з борошном, друга з меленими сухарями і третя зі збитими яйцями.
Спочатку обваляти шматочки курки в борошні, потім — яйце і сухарі.
Смажити в розігрітій пательні з олією 5-7 хвилин з кожного боку.
Обсмажені шніцелі викласти на паперові рушники на декілька хвилин. Потім перекласти на тарілку і трішки полити лимонним соком.
Подавати гарячими.
Шніцелі з курятини
Гарнір може бути будь-який на Ваш смак: картопля, рис, макарони…
Дуже смачно просто зі свіжими овочами.