- Сир «Російський» - 200 г
- Сир моцарела - 100 г
- Творог - 100 г - Приправа «Італійські трави»
Для тіста:
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 190 г
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Сода - 0,5 ч. л.
Змішуємо борошно, кефір, сіль і соду. Замішуємо тісто. Якщо раптом у вас воно виходить занадто сухим, просто додайте ще трохи кефіру. Тісто повинно вийти щільним, досить сухим, як звичайне нормальне тісто.
Ділимо тісто на порції. Розгортає тісто у дві коржі. Робимо начинку. Подрібнюємо сир і творог. Перемішуємо інгредієнти і додаємо приправу (вона за бажанням). На одне коло тіста викладаємо рівномірним шаром начинку.
Зверху закриваємо другим колом і защипуємо краю. На розігріту сковорідку викладаємо нашу коржик. Смажимо 5-7 хвилин (до золотистої скоринки).
Акуратно перевертаємо корж. Тут вам буде потрібно або допомогу ще одну людину, або спритність рук і ніякого шахрайства. Обсмажуємо ще 5-7 хвилин.
Викладаємо на тарілку, відрізаємо шматочок і насолоджуємося.