rtb
Довідник корисної інформації



Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Довідник » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ

Вареники
02.07.2014, 18:33

Інгредієнти:
Для тіста:
● 1 стакан гарячої води;
● 2 ст. л . жирної сметани;
● 1 ст. л . вершкового масла;
● 0,5 ч. л. солі;
● 2,5 склянки борошна.
Для начинки:
● 0,5 кг картоплі;
● 300 г грибів;
● зелень;
● сіль, перець.

Спосіб приготування:
1 ) У миску просіяти борошно , додати сіль , вершкове масло і сметану , налити склянку гарячої води і замісити тісто.
2 ) Викласти тісто на посипану борошном поверхню і вимісити руками до тих пір , поки воно не стане еластичним.
3 ) Накрити тісто плівкою і залишити на 10-15 хвилин. У цей час приготуємо начинку.
4 ) Картоплю відварити і розім'яти в пюре.
5 ) Гриби дрібно порізати і обсмажити в олії.
6 ) З'єднати з картопляним пюре. Додати дрібно посічену зелень , посолити , поперчити. Начинка готова - можна починати ліпити вареники.
7 ) Відрізати 1 / 3 тіста. Розкачати в довгий пласт , приблизно 10 см шириною .
8 ) За допомогою двох столових ложок сформувати кульку з начинки і викласти на розкачане тісто. 9 . Кульки начинки повинні розташовуватися приблизно на відстані 5 см один від одного.
10 ) Краї тіста змочити водою. Скласти краї тіста , накривши начинку. Притиснути шов пальцями.
11 ) Починаємо вирізати вареники. За допомогою склянки вирізати вареники. Скласти вареники в блюдо і поставити в холодильник , поки ви будете ліпити інші.
12 ) Вареники відварити у великій кількості підсоленої води з додаванням лаврового листа , горошку чорного перцю і зелені. Як тільки вареники спливуть , дістаємо їх шумівкою і подаємо на стіл разом зі сметаною і вершковим маслом.


https://vk.com/club37973330
Схожі матеріали:
Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Джерело матеріалу - https://vk.com/club37973330 | Теги: вареників, вареники, кулінарні рецепти, приготування
Переглядів: 1117 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика