Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Червень » 27 » Суспільні проблеми » Єпископ: США можуть потерпати від брехні гомо-«шлюбів», однак ми не будемо її співучасниками і не мовчатимемо
09:40
Єпископ: США можуть потерпати від брехні гомо-«шлюбів», однак ми не будемо її співучасниками і не мовчатимемо

Якщо Верховний Суд США впродовж кількох наступних тижнів вирішить змінити визначення подружжя, це не зупинить єпископів цієї країни від проголошення істини, – заявив минулого тижня Архиєпископ Сальваторе Корділеоне із Сан-Франциско.

За словами глави підкомісії у справах поширення і захисту подружжя при Католицькому єпископаті США, «незважаючи на те, що відбудеться наприкінці цього місяця, що б не вирішив суд, це не змінить того, чим насправді є подружжя, а ми продовжуватимемо поширювати і захищати його».

Архиєпископ процитував російського автора Александра Солженіцина, щоб прояснити для братів-єпископів ситуацію на весняній асамблеї, що проходила на початку цього місяця в Сент-Луїс. «Нехай брехня увійде в світ, нехай навіть всім володіє. Але не через мене», – сказав владика. – «Простий крок відважної особи – не бути співучасником брехні».

«Ми можемо потерпати від цієї брехні про подружжя в законодавстві», – продовжив він, – «однак ми не можемо брати в ній участь і мовчати про це».

Він запропонував своїм братам-єпископам, щоб вірні пожертвували свої труднощі заради християн Близького Сходу і інших місць, де їх вбивають і відкидають через їх віру.

Архиєпископ Корділеоне має певний досвід цькування за католицьку віру, оскільки впродовж останніх місяців на нього відбувались напади за його працю для посилення католицької ідентичності у вищих католицьких школах Сан-Франциско.  Він застеріг, що якщо Верховний Суд вирішить надати нове визначення подружжю, то на тих, хто вірить в Божий план природнього подружжя, чекає ще більше переслідування.

«Тих, хто продовжуватиме захищати істинне визначення подружжя, будуть ще більше відкинені законом і суспільством», – сказав він, – «і залежно від обґрунтування, можуть помилково вважатись прихильниками дискримінації, і самі ж стануть ціллю дискримінації».

Департамент, який очолює владика, вже раніше забезпечив єпископів та єпархії необхідними матеріалами для глибшого розуміння усієї суті справи, а також направив пояснювальну записку до Верховного Суду. «У цій ситуації ми продовжуємо докладати усіх зусиль для того, щоб захистити свободу тих, хто вважає подружжя союзом між одним чоловіком і однією жінкою, і діє у відповідності до цього», – зазначив Архиєпископ Корділеоне.

Американські єпископи продовжують захищати подружжя на законодавчому рівні, в тому числі захищають усиновлення дітей сім’ями, в яких є і мати, і батько.

Стосовно федеральної класифікації сексуальної орієнтації чи гендерної ідентичності, владика зазначив: «Ці категорії отримали таке законодавче значення, яке відображає неправильне розуміння людської особи і захищає аморальну поведінку». У нещодавніх вказівках Управління з охорони праці вказано, що роботодавці повинні дозволяти трансгендерним індивідам користуватись туалетом відповідно до їх «гендерної ідентичності», а не біологічної статі.

«Існує помилка в людському розумі – гендерна теорія – яка створює стільки непорозуміння і прагне відмінити статеву відмінність», – сказав Архиєпископ.

«Першочерговою залишається важливість відповідати на ці виклики в істині і зі співчуттям», – додав ієрарх, нагадуючи, що Папа Франциск під час аудієнцій середи пропонував серію чудових роздумів на тему подружжя.

«Основною частиною нашого навчання є і має бути те, що відмінність між чоловіком і жінкою є позитивною відмінністю», – сказав він. – «Саме завдяки цій відмінності стає можливим народження нового життя. Ця відмінність не є якимось негативом, який слід ігнорувати чи активно йому протистояти».

Архиєпископ Корділеоне, разом із кількома іншими єпископами та більше 30 лідерів інших релігій, підписав Декларацію на захист подружжя і права релігійних осіб, яка демонструє, що Католицька Церква не є єдиним свідком на захист подружжя.





Суддя Верховного суду: рішення про легалізацію одностатевих шлюбів на всій територі США - путч

26 червня цього року Верховний суд США постановив, що заборона одностатевих «шлюбів» у законах і конституціях частини штатів є неконституційною, тобто, противляться Конституції США. 5 суддів голосували «за», 4 «проти» цього рішення. За 5 суддів що проголосували «за» думку обґрунтував суддя Ентоні Кеннеді. Кожен з суддів, що проголосували проти, обґрунтували свою думку самостійно.

Один з суддів, які проголосували «проти», Ентонін Скалія звинуватив Верховний суд у путчі. «Суть сьогоднішнього вироку, для мене особисто не має жодного значення», - написав Скалія – «але те, що шокує – зарозумілість суддів, які сьогодні здійснили судовий путч. Ця практика ревізії Конституції з боку групи з дев’яти людей, яких народ не обирав на виборах, яку сьогодні супроводжують захопленими хвалоспівами свободі, насправді, через групу цих суддів, в народу США забирає його найважливіші й найбільші свободи, що записані в Декларації про незалежність і виборені в часі Революції 1776 року. А йдеться про свободу і право, згідно з якими влада належить народу.».

Головний суддя процесу Джон Робертс у своїй аргументації написав, що сьогоднішній вирок Верховного суду США немає жодного стосунку до Конституції країни, не має жодного опертя на американській Конституції: «Якщо ви – один з тих американців, які незалежно від своєї сексуальної орієнтації, підтримуєте право на одностатевий «шлюб», у всякому разі можете радіти з нагоди сьогоднішнього вироку Верховного суду. Прославляйте сповнення вашої життєвої цілі. Прославляйте можливість виразити відданість життєвому партнеру через нову форму. Прославляйте можливість матеріальних привілеїв для одностатевих пар. Але не прославляйте американську Конституцію. Конституція до цього рішення не має жодного відношення.».

З 50 американських штатів до цього моменту одностатеві «шлюби» були визнанні у 37 штатах. Тепер, в США може виникнути серйозна конституційна криза. Вердикти Верховного суду обов’язкові до виконання, але Конгреси та Сенати деяких штатів США налаштовані рішуче проти запровадження одностатевих «шлюбів».





Рішення Верховного суду США небезпечне для релігійної свободи – суддя Кліренс Томас

Один з суддів, що голосували проти рішення Верховного суду США від 26.06.2015р. про одностатевий «шлюб», як конституційне право, Кліренс Томас, обґрунтовуючи свій голос «проти» даного вироку, написав, що сьогоднішній вирок Верховного суду США, яким одностатеві «шлюби» розповсюджуються на всю країну, має потенційно згубні наслідки для свободи віросповідання в США. Він зазначив, що Уряд країни може скасувати безподатковий статус релігійних організацій, які не приймуть цього рішення, а це стане в американських реаліях прямою загрозою свободі віросповідання в США./ http://catholicnews.org.ua




Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1052 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, масонерія і антихрист, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика