Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Листопад » 30
ЗВІР
Коли ось зараз хочу викласти на папір сповідь мого життя, лишень одна думка снується в голові: "Життя моє, чи ж ти мені наснилось?" Це, напевно, не моє життя, бо й гадки не мав так жити... Бо все мало скластись цілком по-иншому.
Була в мене шанована усіма родина. Батько -"лікар останньої інстанції" (так сам себе величав), був судово-медичним експертом. Таких фахівців у п'ятдесяті роки було негусто. Роботи — море, ще тривала боротьба з УПА, та й розбійних нападів з убивствами було багато. Тож батечко цілими днями сидів у своєму морзі. Часто носив йому туди обіди, загорнені в декілька шарів газет. Мати — технічний керівник великого швейного підприємства, ... Читати далі »
Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 1574 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

Вчення святої церкви про диявола
Походження злих духів, їх перший гріх і покарання
Увесь світ сотворений Премудрим Богом і несе на собі печать його досконалості. Та, на жаль, лише поверхневу її ознаку, але не повноту предвічної гармонії. Усі ми в суспільному житті та в природі є свідками й учасниками явищ незгоди, бунту, занепаду і смерті. Тому апостол Павло пише до римлян, що "все сотворіння разом понині стогне і разом страждає у тяжких муках" (8:22). Як так сталося, що первісно досконалий світ втратив свою гармонію, а людина загубила єдність з Творцем і життя в раю?
Сатана, один з найдосконаліших архангелів, чере ... Читати далі »
Категорія: Молитви-екзорцизми | Переглядів: 27294 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

КИЇВ – Податковий кодекс України, який 18 листопада Верховна Рада України ухвалила в цілому як закон, нещодавно був спрямованй на підпис Президенту України. Даний документ безпосередньо стосується інтересів віруючих громадян і релігійних організацій, повідомляє Інститут релігійної свободи.

Слід відзначити, що до того, як ухвалений Податковий кодекс був направлений на підпис Президенту, в нього внесли "технічні уточнення”, викладені на  32 сторінках. Про це голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив одразу після ухвалення документу в парламенті.

Враховуючи, що остаточна ред ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1456 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

У кримінальному світі є багато влучних виразів, що стосуються поведінки на слідстві. Особливо тяжкі злочини, зазвичай приховуються. Таких називають «ушел в несознанку». Мовляв, не знаю, не чув, не бачив...

Большевики займали таку позицію перед західним світом систематично. Свої жертви вони засекречували, за правдиві свідчення - карали, лжесвідків наймали.

Навіть коли проти них свідчили документи, вони відмовлялися від «чистосердечного признання». Наприклад, вбивства в Катині або пакт Молотова-Ріббентропа про розв'язування Другої світової війни...

... Читати далі »

Категорія: Московська психіатрія (МП) | Переглядів: 1479 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

Прелат запрошує нас глибше проникнути у реальність Сопричастя святих, посилюючи нашу єдність з членами Церкви на небесах, в чистилищі і на землі.

Мої дорогі діти, нехай Ісус береже для мене моїх дочок та синів!

Сьогодні ми згадуємо святого, який радіє з Богом на небесах. Після цього глянув я, і от - натовп численний, записав св. Йоан Богослов одне зі своїх видінь в книзі Одкровення, - перелічити який ніхто не міг, - від усякого народу і племен, і людностей, і язиків, стояли перед престолом і перед Агнцем, одягнені в одежі білі, і пальмові віті в руках їхніх; і викликували гучним голосом: «Спасіння Богу нашому ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1430 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

— В католицькому богослов’ї існує вчення про сім смертних гріхів, яке широко відоме. В православному богослов’ї існує вчення про вісім пристрастей душі, яке відоме менше. Чи не могли б Ви розказати звідки виникло православне вчення про сім пристрастей душі та в чому його суть?

— Християнське богослов’я виникало як свого роду християнський платонізм. Існувало два джерела для богословської думки. По-перше, богословську думку визначала Біблія та сама духовність як така, те що люди ходили в церкву, причащалися, каялися у гріхах. Але було і друге, більш теоретичне, джерело – це твори Платона. Класифікація ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 2993 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

Ісламські радикали Пакистану наполягають на суворому покаранні Асії Бібі - християнки, яка відмовилася прийняти іслам, виключаючи можливість виправдання. Вони висунули ультиматум президентові Пакистану, погрожуючи спровокувати хвилю громадського обурення у разі помилування жінки, засудженої «за богохульство».

Наприклад, рух Талібан оголосив про те, що не визнає виправдувальний вирок Асії Бібі , а лідер сунітської ради загрожує «організувати анархію в країні» у разі, якщо жінку випустять на свободу.

Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 1400 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика