Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Травень » 17
Замість того, щоб говорити про ціни, провальну економічну політику донецьких «проффесіоналів», яка почала єднати виборців сходу і заходу, чи, може, й приєднуватися до акцій протесту проти політики нинішньої влади або бодай говорити про злочинну роль СССР у Другій світовій війні, Україна цілий тиждень натомість «молотить» тему червоних прапорів. І як не сказати нині, що 9 травня влада ще раз успішно випробувала практичну придатність політтехнологічних комбінацій для маніпулювання суспільством, щоб змусити виборців сходу і півдня України наступної весни голосувати якщо не за нездійснене «покращення життя вже сьогодні», то бодай проти «бандерівців ... Читати далі »
Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1701 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

Українська патріотка Ольга Матусевич, заслана в Сибір до табору у Мордовії за любов до рідного краю й народу, з нагоди Дня українського політв’язня 12 січня 1984 року звернулася до Президії Верховної Ради СРСР із заявою, в якій, зокрема, сказано: «Бути ж українцем свідомим — найтяжчий державний злочин... Заявляю, що я — українка, українка за духом і кров’ю, буду завжди і скрізь обстоювати своє святе право бути українкою та право України на існування й незалежність». Яка геройська жінка! Вона повинна бути для всіх нас прикладом, як треба любити свій рідний край і народ.
На всіх наших українських батьках лежить великий, Богом даний обов’язок не тільки добре виховати сво ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 6053 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

ОБОВ’ЯЗКИ ДІТЕЙ СТОСОВНО БАТЬКІВ (I)
Господь Бог, даючи десять Заповідей, тільки три перші призначив на свою славу, а сім інших — для добра людей. З тих, які стосуються людей, на першому місці Він поставив четверту Заповідь. А це тому, що родина є основою народу, Церкви, держави. В родині, з волі Божої, приходять на світ діти. Родина їх годує, виховує, приготовляє до життя, дбає про їхнє майбутнє. Родина, хоч і найменша, але найважливіша клітина суспільного життя. Яка родина — така громада, такий народ, такий увесь світ. Коротко кажучи, родина — це фундамент усякої суспільності. Четверта Божа заповідь говорить про обов’язки дітей стосо ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 4952 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

Марія об’явила св. Бриґіді, що Вона – Мати не лише справедливих і невинних, а також грішників, якщо тільки вони хочуть виправитись. Коли якийсь грішник хоче навернутись і прибігає до Неї, Вона як Мати милосердя готова пригорнути його до Себе і допомогти йому набагато більше, ніж мати, яка народила! Власне про це писав св. Георг VІІ до княгині Матильди: "Хто хоче бути сином тієї великої Матері, передовсім мусить покинути гріх, а потім може сподіватись, що буде визнаний Її сином (…)”. Св. Петро Хризолог твердив майже так само: "Хто чинить інакше, ніж Марія, ділом доводить, що не хоче бути Її дитям! Марія покірна, а він хвалькуватий? Марія чиста, а він недобросовісний? Марі ... Читати далі »
Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 2514 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

Vocare. Vocation. Powołanie. Призвание. Покликання. У певний період життя кожної людини (звичайно ж, якщо особа розмірковує над своїм життям, а не пливе за течією) це слово стає ключовим. Починаючи свою працю над цією заміткою, довго думала, про що писати і як висловити те, що відчуваєш у серці.

Адже часом те, що відчуваєш не можеш описати словами, їх просто не вистачає. Тим більше, коли пишеш про щось особисте. Питання покликання є дуже багатогранним, у той же час, не хочеться губитися в думках. Адже декілька років тому я сама знаходилась у пошуках значення цього таємничого сл ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1866 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

Серед історичних постатей виділяється особистість Матері Єлизавети Рози Чацької, засновниці Згромадження Сестер Францисканок Служебниць Хреста. Вона належить до плеяди людей, просвітлених Богом, таких як Мати Тереза з Калькути чи брат Альберт Хмельовський.

Роза Чацька народилася 1876 року у Білій Церкві в Україні. Красу природи цієї землі зберегла у пам’яті. Пізніше писала: «Перші спогади пов’язані з весною… Специфічний запах повітря, чудовий колорит неба і щебет птахів довкола великого дому з великими колонами».

Ця мол ... Читати далі »

Категорія: Книги | Переглядів: 2109 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика