Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Травень » 25
Упродовж кількадесяти літ відбувається в Українській Католицькій Церкві травневе Богослуження. Багато вірних поспішає до церкви після тяжкої весняної праці, щоби прославляти Марію, Царицю Небес. Віддячується Небесна Мати Своїм дітям за ці прояви любові та наділяє їх усякими ласками. Всіх дітей рада би бачити Небесна Мати в цей місяць біля Свого Престолу. Нікого не віддаляє, всіх бажає пригорнути до Свого Серця. За всіх молиться Благая, особливо грішним випрошує в Господа прощення гріхів, жаль, поправу життя і постійність у добрі.

Всі вірні, які в Марійському місяці в церкві або вдома по ... Читати далі »

Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 4395 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

ПОДРУЖЖЯ — БОЖА УСТАНОВА
Подружжя — це певний стан, в якому перебуває загал людей. Від подружнього стану залежить існування одиниці, родини, Церкви, народів, держав і цілого світу. Тому йому Церква й держава присвячують щораз більше уваги. Око св. Церкви частіше з тривогою споглядає на подружній стан. А це тому, що в наші часи щораз виразніше зауважується внутрішня криза і секуляризація подружжя. Звідкіля ця криза? Вона — у відхиленні, відверненні, а то й у потоптанні Божих планів щодо св. Тайни Подружжя. Де джерело оздоровлення тієї кризи? Єдині ліки на недуги сучасного подружжя — це повернення до Божих планів.

Що таке стан життя?
Це сталий, постійний, незмінний спосіб ж ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 5454 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

"Друг любить протягом усього часу, він братом буде, коли спаде нещастя” (Пр. 17, 17). Правдивих друзів і правдивих рідних пізнають не в успіхах, а в біді та нестатках. Світські друзі не покидають приятеля доти, поки йому добре ведеться, а лише його спіткає нещастя, власне, якщо він стане перед лицем смерті, вони тут же зникають. Не так чинить Марія зі Своїми почитателями. Добра Владичиця і Мати не може покинути Своїх вірних слуг в пригніченні, а властиво в останній, найтяжчій за всі інші боротьбі. Як Вона – наше життя під час вигнання, так у мить смерті – наша насолода, бо нам випрошує солодку і щасливу смерть. Від того пам’ятного дня, у який зазнала великого терпіння, д ... Читати далі »
Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 2312 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

Витривалість аж до кінця – велика Божа ласка; при цьому, згідно з рішенням Тридентського Собору, цей дар дається цілковито задармо, його не можемо собі заслужити. Однак св. Авґустин учить, що всі ті, хто його в Бога просять, одержують від Бога ласку витривалості, а згідно із Суаресом, отримують її безвідмовно, якщо тільки до останніх днів благають про це Бога. Окрім того, як пише св. Роберт Беллярмін, про цю ласку треба щоденно молитися, аби її день-у-день отримувати.
Отже, якщо це правда – а це судження загальноприйняте, як доведено в V-му розділі, – то всі ласки, які дає нам Бог, переходять через руки Марії, то правда є так само те, що лише через руки Марії можемо о ... Читати далі »
Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 2257 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

1.  Один брат, відрікшися світу і роздавши своє майно вбогим, залишив проте дещо для власного вжитку, прийшов до авви Антонія. Довідавшись про це, старець мовить до нього: Якщо хочеш бути ченцем, то йди в таке-то село, купи м'яса, обложи ним своє наге тіло й у такому вигляді прийди сюди. Коли брат це зробив, то собаки й птиці шматували його тіло. Зустрівшись зі старцем, останній спитав його, чи виконав він його пораду? І коли брат показав своє зранене тіло, авва Антоній сказав: Так демони нападають і шарпають тих, що, відрікшися світу, хочуть затримати майно.
2. Авва Даниїл оповідав про авву Арсенія. Якось прийшов до нього урядник і приніс йому заповіт одного род ... Читати далі »
Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 2636 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

У наступному році сповниться 240 років від народження Андрія Бачинського, який увійшов в історію Закарпаття як видатний релігійний, культурно-освітній діяч, патріот, протектор національного відродження нашого краю, що збагатив­ духовні та культурні надбання народу, став
по праву його патріархом.

З його іменем пов’язане становлення і відокремлення Мукачівської єпархії від Єгерської залежності, важливі організаційно-структурні реформи цього єпископату, проведення ефективних реформ в освіті та культурі.
Діяльність Андрія Бачинського свідчить про багатогранну освіченість, прагнення піднести духовність єпархії, утвердити нац ... Читати далі »

Категорія: Цікаво... | Переглядів: 2254 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило закликав пам'ятати про своє духовне і культурно-історичне коріння, назвавши Радянський Союз великою країною, яка розпалася за кілька днів через руйнування цих коренів.

Предстоятель РПЦ порівняв націю з багатовіковим деревом, яке руйнується через те, що «згнив стовбур і відділив дерево від коріння».

«Це образ того, що відбувається з людиною, з родиною, з народом, з державою, якщо відривається коренева система. Не потрібно жодних землетрусів, жодних воєн, і велика країна може впасти за кілька днів, ... Читати далі »

Категорія: Московська психіатрія (МП) | Переглядів: 1719 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика