Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Грудень » 05

Усі милуються красивими речами, краєвидами, красивими словами й висловами… і прагнуть виглядати красиво, особливо жінки.

Це зайвий раз доказує, що людина як Боже творіння – глибоко містична істота, загадкова, багатогранна, вона не зупиняється на осягнутому, а постійно шукає стежки до осягнення вершин, стремить до досконалості.

Що ж прикрашає людину, надає їй іншого виміру та чинить її привабливою? У кожного своє уявлення про красу.

Але більшість зійшлася б на тому, що прикрасою для людини є одяг, парфуми, різного роду біжутерія. Також всі ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1129 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 05.12.2014 | Коментарі (0)

Наприкінці минулого тижня люди згадували річницю початку майдану. Що ж, в історії країн бувають трагічні сторінки - і їх краще не романтизувати, щоб не напрошуватися на їх повторення. Але вони минають. Майдан був страшним, інфернальним обманом, але і він залишиться в минулому.

Пройде час, і Україна буде мирною, благополучною країною, де будуть цінувати людське життя, гідність і свободу. Жертв з усіх боків будуть поминати саме як жертв, а не як героїв, тому що люди будуть уникати героїзувати насильство. Це буде тепла, затишна, добра країна, і жити в ній буде добре. Тому що Бог любить Україну і дасть їй мир.

... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1095 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 05.12.2014 | Коментарі (0)

Хоча Св. Миколай уникав будь-якої показовості, жив дуже скромно, про його незвичайну доброту, щедрість і благочинність скоро заговорили не лише місцеві жителі. Після смерті батьків Св. Миколай отримав багату спадщину. Розпорядився він нею по-своєму: роздав усе майно бідним і нещасним. Ось лише один випадок із багатьох, про який дійшли свідчення до нас. У місті Патарх жив багатий чоловік, у якого було три доньки, що славилися красою. Та багатій утратив своє майно і став дуже бідним. У відчаї він вирішив торгувати красою своїх доньок, щоб таким чином отримати для себе і для них засоби для існування. Про це довідався Св. Миколай і вирішив врятувати цю родину. Доч ... Читати далі »

Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 2476 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 05.12.2014 | Коментарі (0)

МОЛИТВА ПЕРЕД СПОВІДДЮ

Господи Боже милосердний, не знаю, як нині смію стати перед Твоїм святим образом. Ти обдарував і обдаровуєш мене завжди Своїми щедротами і ласками, а я, невдячний, ображаю Тебе гріхами своїми. Але нині, Господи, хочу щиро навернутися й Тебе ублагати, щоб гнів Твій справедливий не впав на мене за мою впертість у гріхах. Дай мені, Господи, силу й пам’ять пригадати собі всі провини мої й висповідатися нині та покаятися. І дай мені, Благий, мудрість, щоб я ніколи вже не образив Тебе ні ділом, ні словом, ні думкою. Дай мені, Господи, гл ... Читати далі »

Категорія: Молитви | Переглядів: 3928 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 05.12.2014 | Коментарі (0)

Хоч багато батьків знайомі з цією проблемою, але все ж переважна більшість наших громадян все ще не усвідомлюють, що відбувається. Багато з цього приводу запитують: «А хіба закон про ювенальну юстицію прийнято?» Але мова йде не про один закон, а про цілу систему, яка пронизує усі державні відомства, які працюють з дітьми, у тому числі школи, лікарні та дитсадки. Саме через них ювенальні служби найчастіше отримують сигнал про те, що сім’ї можна пред’явити претензії.

Але давайте простежимо за процесом введення ювенальної юстиції з самого початку. Як тільки після проголошення незалежності іноземні структури отримали вплив в Ук ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1020 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 05.12.2014 | Коментарі (0)

Положение веры и богословия сегодня и Европе отмечено реакцией усталости по отношению к Церкви. Противопоставление "Иисус - да, Церковь - нет" кажется типичным для образа мыслей целого поколения. Перед лицом подобного отношения нет большого смысла пытаться подчеркнуть позитивные аспекты Церкви, показывая, что она неотделима от Христа. Чтобы по-настоящему понять нелегкую ситуацию, в которой оказалась в наше время вера, нужно идти глубже. В действительности за столь распространенным противопоставлением Иисуса Церкви кроется, в конечном счете, христологическая проблема. На самом деле это противопоставление, по отношен ню к которому мы должны занять опре ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1099 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 05.12.2014 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика