Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Липень » 10

В останні роки в Європі зростає дискримінація християн за релігійною та етнічною ознакою. Послідовники Христа, між іншим, зазнають нападу з боку мусульман в центрах для біженців.

Це видно з опублікованого 28 червня звіту за 2015 рік, складеному віденською «Обсерваторією нетерпимості та дискримінації по відношенню до християн». Інститут задокументував 180 (у 2014 році — 150) випадків жорстоких нападів на християн, церкви та осквернення кладовищ, антихристиянських о ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 998 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.07.2016 | Коментарі (0)

Навчання Католицької Церкви в тому, що стосується етики й суспільної справедливості не лише мають право бути вислуханими у громадському просторі, але також роблять вклад у будування кращого для всіх суспільства. Думками про це поділився кардинал Дональд Вуерл, Архиєпископ Вашиингтону, виступаючи нещодавно під час конференції, організованої Американським Інститутом Підприємництва на тему «Католицьке мислення та загальнолюдська перспектива: культура і політика».

«Існують ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 945 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.07.2016 | Коментарі (0)

Останнім часом почали з’являтися різні ініціативи, щоб викинути предмет «християнська етика» із шкіл Галичини. Особливо цим виявились занепокоєні ліберальні кола української столиці. За роз’ясненням стосовно самого предмету ми звернулися до викладача філософії УКУ д-р. Юрія Підлісного.

Пане Юрію, останнім часом в інтернет-просторі піднялася хвиля протестів проти викладання в галицьких школах такого предмету як «християнська етика» і начебто підставою для таких протестів стало запровадження цієї дисципліни у дошкільні заклади. «Протестанти», махом представники київських ліберальних кіл побиваються про начебто порушення в Галичині принципу світськості державної освіти. Як ви можете прокоментувати такі напади? ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 925 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.07.2016 | Коментарі (0)

«Теорії роду» та гомосексуалізм у своїх твердженнях про рівність між людьми відштовхуються від позиції, яка називає відмінність – йдеться найперше про різницю між статями – підставою для дискримінації. Такий підхід відразу блокує можливість подальшого об’єктивного погляду на питання гомосексуалізму та різних його аспектів: індивідуальних, культурних, соціальних. Натомість вся дискусія постійно зводиться до питання прав людини, до боротьби проти дискримінації, до відстоювання рівності. ЛГБТ рухи стверджують, що різниця між чоловіком і жінкою несе в собі підстави для несправедливості. Часто вони подають таке порівняння: різниця між статями – це нерівність, а нерівність – це несправедливість; отже, статева різниця – це несправедливість. Проблема полягає в тому, що ці рухи стверджують, буцімто статевість чоловіча і статевість жіноча є ідентичними. Вони зрівнюють ці дві дійсності, нехтуючи сам факт, що насправді статевість чоловіка і статевість жінки різняться між собою. Але ж стверджувати, що дві різні речі є між собою ідентичними, і називати їх одним іменем – це хіба не дискримінація? ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1074 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.07.2016 | Коментарі (0)

«Як було за днів Ноя, так буде й за днів Сина Чоловічого: їли, пили, женилися, виходили заміж, аж до дня, коли Ной увійшов до ковчегу; і надійшов потоп, і вигубив усіх їх. Так само сталось і за днів Лота: їли, пили, купували, продавали, садили, будували; та того дня, коли Лот вийшов з Содому, линуло вогнем і сіркою з неба, і всіх вигубило. Так само буде й того дня, як об'явиться Син Чоловічий» (Лк. 13, 26–30). Ці слова Ісуса відсилають нас до двох великих біблійних катастроф – Потопу та знищення Содоми і Гоморри, що своєю причиною мали точку розвитку людської цивілізації, яка уже більше не була сумісна із вірою в Бога, який є джерелом морального світопорядку. ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1323 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.07.2016 | Коментарі (0)

Шевченкове “в огні окраденую збудять” цілком стосується сучасної України. І мова йде не лише про те, що загал українського суспільства виявився неготовим до протистояння з Москвою. Україна опинилася ще й у іншому вогні — вогні ідеологічного колоніалізму з боку Заходу. На жаль, попри те, що цей вогонь стає все більшим, чимало людей ще не прокинулось, а тим, що прокинулись, не завжди вдається швидко прийти до тями і усвідомити ситуацію, що склалася. ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1080 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.07.2016 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика