Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Вересень » 10
В книзі Йова описаний приклад батька, який після веселих забав закликає своїх дітей до святості та покаяння і сам за кожного з них приносить кровні жертви тварин як у старозавітнім звичаї – на знак перепрошення Бога за їхні гріхи та образи. Так він робив завжди, тому що боявся, а ми це робимо з упевненості. Ось що читаємо з уривка з кн. Йова 1: 4-5: “А сини його ходили один до одного, і справляли гостину в домі того, чий був день. І посилали вони, і кликали трьох своїх сестер, щоб їсти та пити із ними. І бувало, як миналося коло бенкетних днів, то Йов посилав за дітьми й освячував їх, і вставав він рано вранці, і приносив цілопалення за числом їх ... Читати далі »
Категорія: Подружжя | Переглядів: 1169 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Молитвами Богородиці утихомир життя наше, бо кличемо до Тебе: милостивий Господи, - слава Тобі! (Окт. Гл. 7).
Скільки б ти не просив у Пречистої Діви ласки, то ніколи забагато не будеш просити, бо Вона не дасть ніколи стільки, скільки бажала би дати.
Ці з поміж Її дітей поривають найбільше Її Серце , що найбільше докучають Їй своїми просьбами. Але зглядом Неї годі й бути докучливим, бо Її одиноке діло це якраз роздавати многі та великі ласки.
О що ж ти маєш просити? Як хочеш, можеш просити о дочасні добра: здоров’я, щастя, о добрі успіхи у своїх заняттях, під умовою, що додаш завсіди: як це буде спасенне для моєї душі.
... Читати далі »
Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 1230 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Давніше батьківське покарання викликало не лише пошану, а й страх у дітей. Караюча постава батька походила з його влади в родині. Від його рішень залежало дуже багато, навіть майбутнє дітей. Непослух сина батькові, відкритий конфлікт із батьками – і син міг бути позбавлений спадку. Син тоді втрачав засоби до життя. Виховання дітей часто характеризувалося великим страхом перед батьківським покаранням. Такий стиль батьківства сильно підтримувався суспільними та релігійними умовами.

Але батьківську владу і покарання у минулому не слід трактувати як деспотизм, тиранію чи насилля дорослого мужчини по відношенні до дітей. Така інтерпретація була би не тільки спрощеною, а й фальшивою. Авторитет і влада батька була зв’язана з його відповідальністю за долю всієї родини. Оскільки жінка не мала можливості заробляти на життя, то батько турбувався про майбутнє всієї родини. Отож усе в родині підпорядковувалося батькові. ... Читати далі »

Категорія: Подружжя | Переглядів: 1076 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Во Христе возлюбленные братия и сестры!

{...}

Мы живем в эпоху великого смятения, и хранить и блюсти католическую веру – весьма трудное дело. Католическая вера – публичный Богооткровенный залог [depositum] Всемогущего Бога. Откровение есть слово Бесконечного Бога. Конечные же умы людей не в состоянии уразуметь сих истин совершенным образом. Мужчины и женщины могут лишь смиренно принимать это Откровение. Да, богословы и даже простые верующие могут обсуждать теологические вопросы, но они всегда должны иметь сердце, послушное Откровению, которому нас бе ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1160 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

29 серпня повідомляється, що 17-річний студент, який намагався вбити священика в римо-католицькій церкві св. Йосифа в індонезійському місті Медан, за словами начальника поліції цього міста, зробив це, натхненний вбивством о. Жака Амела у Франції. Нападник прийшов у церкву, спочатку зайняв місце в лавках разом з вірними, після проповіді він активував самородбний вибуховий пристрій, який нікому, окрім нього самого не завдав шкоди. Після цього хлопець кинувся з ножом на о. Альберта Пандіаджана, поранивши його у ліву руку. Вірним, які були присутні на Месі, вдалося знешкодити атакуючого і передати його поліції. ... Читати далі »

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 970 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Во имя Отца и Сына и Святаго Духа! Аминь.

Дорогие верующие!

Вчера мы отпраздновали день памяти папы Святого Пия Х. Джузеппе Сарто, будущий Папа Св. Пий Х, родился 2 июня 1835 года в маленькой деревеньке Риезе недалеко от Венеции. Его семья была очень бедна, но они были набожными католиками и жили в вере и любви. Будучи ребенком, он был полон энергии и очень смышленным, но также имел полноценную молитвенную жизнь. После игр с друзьями он всегда посещал церковь и молился хотя бы 10 минут. Он начал прислуживать на Св. Мессе еще совсем молодым и делал это очень хорошо. Вск ... Читати далі »

Категорія: Життя Святих | Переглядів: 1100 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)

Зовсім недавно світ заполонила нова гра компанії «Niantic» - Pokemon Go. Дивлячись на людей, дорослих і малих, які немов одержимі носяться вулицями міст у пошуках нереально реальних істот у реально-віртуальному світі, який компанія «Niantic» створила на платформах ОС Android, та iOS, мимоволі постає питання – Чи це не той зомбі-апокаліпсис, фільми про який так настирливо знімали й продовжують знімати голівудські режисери.

Сотні випадків неадекватної поведін ... Читати далі »

Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 1136 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 10.09.2016 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика