Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Вересень » 10 » Подружжя » Приклад Йова: жертва надолуження за таємні прогріхи дітей
10:21
Приклад Йова: жертва надолуження за таємні прогріхи дітей
В книзі Йова описаний приклад батька, який після веселих забав закликає своїх дітей до святості та покаяння і сам за кожного з них приносить кровні жертви тварин як у старозавітнім звичаї – на знак перепрошення Бога за їхні гріхи та образи. Так він робив завжди, тому що боявся, а ми це робимо з упевненості. Ось що читаємо з уривка з кн. Йова 1: 4-5: “А сини його ходили один до одного, і справляли гостину в домі того, чий був день. І посилали вони, і кликали трьох своїх сестер, щоб їсти та пити із ними. І бувало, як миналося коло бенкетних днів, то Йов посилав за дітьми й освячував їх, і вставав він рано вранці, і приносив цілопалення за числом їх усіх, бо Йов казав: Може згрішили сини мої, і зневажили Бога в серці своєму. Так робив Йов по всі дні”.

Дорогі батьки, чи ви також наслідуєте праведного старозавітного Йова. Який мав 7 синів і 3 дочки. Він дуже переживав за них, щоб не грішили та вели праведне життя. Він дозволяв їм проводити весело свій час, робити бенкети один в одного і сам радів з того, що його сини та дочки вміють веселитися. Але після бенкетів закликав своїх дітей до святості та покаяння. Ваші сини та дочки проводять весело час, ходять на танці, справляють дні народження, йдуть на весілля до своїх друзів. Також весело проводять час на природі, в друзів та інших розважальних закладах. Ви часто не знаєте як вони там себе ведуть, чи образили вони ближніх своїх, а може і самого Бога або святих, навіть жартуючи між собою. Тому що часто для батьків є таємницею життя їхніх дітей. Що вони думають, що хочуть зробити, як поступити, як вирішують свої проблеми, чи які вони мають бажання тепер і на подальше своє життя. Не завжди діти відкриваються перед своїми батьками, іноді зі сорому або, що мені можуть батьки допомогти. Часто батьки наводять свої приклади з життя, як треба жити чи поступати, але той час уже пройшов, що був колись. Та теперішню молодь не задовольняють такі відповіді, тому що їх чекає життя нове, незнане. Життя іде вперед, розвиток наукової техніки так прогресує, що самі батьки не можуть зрозуміти, що твориться, до чого ми дійдемо, чи це приведе людство до добра.

Тому ви можете молитися за своїх дітей, закликати їх до покаяння (св. Сповіді), приносити новозавітню безкровну жертву, тобто Службу Божу, та приносити за них різні жертви (наприклад піші прощі до відпустових місць та самі відпусти) й молитви. Молебні, акафісти за перепрошення їхніх гріхів образи Бога в своєму серці та поведінці. Якщо хтось знає про грішне життя своїх дітей та батьків, яке продовжується роками, то може давати на Девʼятниці до Божого Милосердя та на 30 Служб Божих за перепрошення гріхів та зневагу Бога, як на загальну відправу так і окрему. Таким чином ми перепросимо Бога за наші гріхи та гріхи наших дітей і батьків, випросивши Божого Милосердя для нас і всього людства.

бр. Адріан САВЧИН, ЧСВВ / http://www.misionar.in.ua


Схожі матеріали:

Категорія: Подружжя | Переглядів: 1168 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: настанови, сім'я, виховання дітей, повчання, Подружжя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика