Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Лютий » 8 » Рідкісні молитви » БЛАГАЛЬНА МОЛИТВА ДО ПРЕСВЯТОЇ ЦАРИЦІ СВЯТОЇ ВЕРВИЦІ В ПОМПЕЇ. ПОМПЕЙСЬКА НОВЕННА
19:38
БЛАГАЛЬНА МОЛИТВА ДО ПРЕСВЯТОЇ ЦАРИЦІ СВЯТОЇ ВЕРВИЦІ В ПОМПЕЇ. ПОМПЕЙСЬКА НОВЕННА
В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.
О преславна Царице і Переможнице, * о Володарко неба і землі, * чиє могуче ім’я веселить небеса, а від страху дрижать глибини пекельні, * о славна Царице Вервиці, * ми щасливі діти Твої, * зібрані в Твоєму Храмі в Помреї ( в цей урочистий день * 1 ), виражаємо почуття наших сердець * та з синівським відданням * висловлюємо Тобі наші біди. З Престолу доброти, * де сидиш Царице, * зверни, о Маріє, * милосердні очі Твої * на нас, на наші родини, * на Україну, на Європу, на світ. * Змилосердися * у тривогах і муках які засмучують наше життя. * Поглянь, о Мати, * скільки небезпек душі і тіла, * скільки бід і скорбот нас пригнічують. О Мати, * випроси для нас милосердя у Твого Божого Сина * і переможи добротою Твоєю * серця грішників. * Вони є нашими братами і Твоїми дітьми, * що відкуплені кров’ю Ісуса та засмучують Твоє материнське серце. * Покажи всім якою Ти є, * Царице миру і прощення.
Богородице Діво...

Правдою є * що ми першими, хоча Твої діти, * гріхами * знову розпинаємо в наших серцях Ісуса * і заново проколюємо Твоє серце. Визнаємо: * ми заслуговуємо найсуворіших кар, * але пам’ятаєш * як на Голгофті, * Ти прийняла, із божественною Кров’ю, * заповіт вмираючого Спасителя, * що проголошував Тебе нашою Матір’ю, * Матір’ю грішників. Ти отже, * як наша Мати, * є нашою Заступницею, * нашою надією. * А ми, плачучи та просячи * простягаємо до Тебе руки, * кличучи: Милосердя! О добра Мати, * помилуй нас, * наші душі, * наші родини, * наших рідних, * наших друзів, * наших померлих, * а особливо наших ворогів * і багатьох тих що називають себе християнами, * але однак ображають любляче

(1) Тільки 8 травня і в першу неділю жовтня.

Серце Твого Сина. * Милосердя просимо сьогодні * для розбещених народів, * для всієї Європи, * для цілого світу, * щоб покаявся і повернувся до твого Серця. Милосердя для всіх, * о Мати Милосердя!
Богородице Діво...

Будь прихильною, о Маріє, * вислухай нас! * Ісус віддав у Твої руки * всі скарби Своїх ласк * і Свого Милосердя. Ти сидиш, * коронована Царице, * по правиці Твого Сина, * увінчана вічною славою * понад усі Хори Ангелів.* Твоя влада простягається на все небо, * а земля і всі її створіння, * Тобі належать. Ти є всемогучою по благодаті, * Ти, отже, можеш нам допомогти. * Якщо б Ти не захотіла нам допомогти, * як недобрим дітям і недостойним Твого заступництва, * не знаємо до кого іншого звернутися. * Твоє материнське серце * не дозволить бачити нас, * Твоїх дітей, втраченими.* Дитя, яке бачимо на Твоїх колінах, * і таємнича Вервиця яку бачимо у Твоїй руці, * розбуджують в нас надію що будемо вислухані.* І ми уповаємо повністю на Тебе, * віддаємося як слабкі діти * у руки наймилостивішої серед усіх матерів, * і, вже сьогодні, * очікуємо від Тебе бажані ласки.
Богородице Діво...

Просім благословення у Марії Ще одну ласку * ми Тебе тепер просимо, о Царице, * якої не можеш нам відмовити ( в цей дуже урочистий день * 2 ). * Уділи усім нам * Твою постійну любов * і в особливий спосіб Твоє материнське благословення.

(2) Тільки 8 травня і в першу неділю жовтня.

Не відступимо від Тебе * поки нас не поблагословиш.* Благослови, о Маріє, в цей момент * Святішого Отця Папу Римського. * До давньої слави Твоєї корони, * до перемог Твоєї Вервиці, * через які називаєшся Царицею Переможницею, * додай ще і це, о Мати: * подай перемогу Релігії (віри) * і мир людському суспільству.* Благослови наших Єпископів, * Священиків, * а особливо всіх тих * які ревно вшановують Твій святий Храм.* Благослови вкінці усіх доброчинців Твого Храму в Помпеї * і всіх що розвивають і поширюють * набожність до святої Вервиці. О свята Вервице Марії, * ти є солодкий ланцюжок що єднає нас із Богом, * зв’язок любові що приєднує нас до Ангелів, * вежа спасіння від наступів пекельних, * певна пристань від загальної загибелі, * ніколи більше тебе не залишимо. Ти будеш нашою потіхою в годині смутку, * і тобі останній поцілунок нашого проминаючого життя. А останніми словами наших уст * буде солодке ім’я Твоє, * о Помпейська Царице святої Вервиці, * о наша Мати дорога, * о Прибіжище грішників, * о Владичице примирення роз’єднаних. Всюди будь благословенна, * нині і повсякчас, * на небі і на землі. * Амінь.

Радуйся, Царице, Мати Милосердя, життя насолодо і надіє наша, радуйся! До Тебе ми взиваємо, вигнані діти Єви. До Тебе зітхаємо в стогоні і плачі на цій долині сліз. Тому, Заступнице наша, милосердний погляд до нас зверни. Й Ісуса, благословенний плід лона Твого, нам по цім вигнанні покажи. О щедра, о милостива, о солодка Діво Маріє!
 

Помпейська новенна

Помпейська Божа Матір кілька разів навчала своїх шанувальників, як їм отримати бажані благодаті.

Відомим є факт явлення Божої Матері невиліковно хворій із Неаполя — Фортунаті Агреллі (21 рік), якій Вона сказала: «Щоразу, коли ти захочеш отримати від Мене якусь благодать, зверши на Мою честь три прохальні новенни, молячись 15 таємниць Святого Розарію, а потім три подячні новенни». Фортуната Агреллі була чудесним чином зцілена. Це й стало початком молитовної практики, яка ґрунтується на молитві Святого Розарію, яку читають 54 дні, — так званої «Безвідмовної новенни». Починаючи з 1876 року, образ Помпейської Матері Божої стає відомий як чудотворний. 1890 року папа римський Лев ХІІІ офіційні підтвердив чудеса, вчинені за заступництвом Помпейської Божої Матері.

Засновником міста Помпеї і тамтешньої базиліки є блаженний Бартоло Лонго, який синівською любов’ю полюбив Марію і поширив Її вшанування через Святий Розарій.

Досі не знано випадку, щоби хто-небудь, із вірою молячись Помпейську новенну, не був по її завершенні обдарований благодаттю, про яку просив.

Як читати Помпейську новенну: практичні поради.

1. Позначити в календарі день початку Помпейської новенни.

2. Помпейська новенна триває 54 дні. Протягом цих 54 днів щодня читаємо «старі» три частини Розарію (Радісна, Скорботна, Славна). За бажанням, можна читати всі чотири частини, разом із Таємницями Світла. Початкові молитви (Вірую, Отче наш, три Радуйся) читаємо один раз на день, перед першим Розарієм.

3. На початку кожної з частин Святого Розарію формулюємо свою інтенцію (коротко і стисло, тільки одну інтенцію), а потім кажемо: «Приношу цей Розарій на Славу Твою, о Царице Святого Розарію».

4. Протягом перших 27 днів (3х9 днів) читаємо так звану прохальну частину Помпейської новенни, і щодня після читання кожної частини Святого Розарію додаємо таку молитву:

«Згадай, о всемилостива Помпейська Діво Святого Розарію, що ніхто ніколи не чув про те, щоби будь-хто з тих, хто до Тебе прибігають, із Розарієм Твоєї допомоги благають, був Тобою полишений. Не погордуй моїми словами, о Мати Предвічного Слова, але через Твій Святий Розарій і благовоління до святині в Помпеях вислухай моє прохання. Амінь».

5. Протягом наступних 27 днів читаємо так звану подячну частину Помпейської новенни (3 подячні новенни), а після кожної з частин Розарію додаємо таку молитву:

«Що ж я можу дати Тобі, о Царице, сповнена любові? Присвячую Тобі все своє життя, бажаючи, скільки мені стане сил, поширити вшанування Тебе, о Діво Святого Розарію із Помпей. Бо, коли я попросив Тебе про допомогу,ійшла на мене благодать від Бога. Хоч би де я перебував, я розповідатиму про милосердя, яке Ти до мене виявила; поширюватиму вшанування Святого Розарію, даючи свідчення про те, як добре Ти повелася зі мною, аби такі само недостойні, як і я, грішники з упованням прибігали до Тебе. О, якби весь світ знав, яка Ти добра, яка милостива до стражденних, то все сотворене прибігало би до Тебе. Амінь».

6. Незалежно від заключних молитов, поданих у п.4 і 5, кожну з частин Святого Розарію закінчуємо — безпосередньо після її прочитання — трикратним закликом до Богородиці:

«Царице Святого Розарію, молися за нас».

Кардинал Стефан Вишинський, Примас Польщі, великий шанувальник Пресвятої Богородиці (1901-1981) так писав про Святий Розарій: «Це рятівний ланцюг на крутому гірському схилі. Не можна спинятися ні на одній таємниці. Треба йти далі. Бо повнота життя перебуває на вершині».

Це дуже дієва новенна! Завзяття і молитовна наполегливість становлять її частину. Для завершення Помпейської новенни потрібні 54 дні безперервної молитви.

Якщо ти не впевнений до кінця у необхідності того, про що просиш, то, швидше за все, тобі не вдасться витримати 54 дні поспіль.

Сенс новенни — використання наполегливості у молитві для отримання необхідного дару.

http://www.credo-ua.org



Схожі матеріали:

Категорія: Рідкісні молитви | Переглядів: 38131 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: молитва на вервиці, Святий Розарій, свята вервиця, Пресвята Богородиця, Цариця Вервиці, благальна молитва, Помпеї | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0
1 Ольга (10.10.2010 12:14) [Матеріал]
happy Дякую за молитви через заступництво Матері Божої з Помпеї. Була у 2009 році у Помпеї у цьому храмі,але нічого про це не знала. Зрозуміла, коли прочитала ці молитви. Нехай Госпрдь благословить Вас за цю працю.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика