Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Січень » 18 » Безбожники » Боговідступництво: французькі єзуїти висловили солідарність з «Charlie Hebdo»
14:50
Боговідступництво: французькі єзуїти висловили солідарність з «Charlie Hebdo»

Французькі єзуїти опублікували богохульські малюнки «Charlie Hebdo», щоб, нібито, виразити свою солідарність з жертвами ісламського тероризму. Таким чином отці з Ісусового Товариства відверто насміхаються з Ісуса.

Божевілля після замахів в Парижі не має кінця. Однак, вражає те, що на манію солідаризації з богохульниками з «Charlie Hebdo» повелися також католицькі монахи. Отож, на сторінках часопису «Études» французькі єзуїти опублікували чотири карикатури з «Шарлі».

Одна з них представляє Ісуса Христа на хресті, який просить католицьких єрархів вирвати цвяхи, щоб він міг особисто взяти участь у конклаві.

Наступна зображає Святішого Отця Бенедикта XVI у гомосексуальних обіймах з солдатом Швейцарської Гвардії. Папа говорить: «Нарешті вільний!» Карикатура була надрукована після його відходу з папського престолу.

А два наступні малюнки, опубліковані єзуїтами, представляють вже Папу Франциска. На одному з них Вікарій Христа вдягнений у облягаючий костюм, які носять жінки під час карнавалів в Ріо де Жанейро.

Французькі єзуїти утримались від публікації ще «веселішої» творчості «Charlie Hebdo»… Однак, хто знає, чи вже незабаром публікація таких речей не буде виразом «солідарності» монахів?

Починаючи з середини ХХ ст. єзуїтське середовище виконує роль авангарду у справі боговідступництва. Існували випадки, коли представники єзуїтського ордену виправдовували розлучення чи аборти. Одначе відверте богохульство на знак підтримки сатаністів, що поплатилися за свої злочини, виходить поза всякі рамки.

Водночас самі недолюдки Charlie Hebdo» ніяк не заспокояться. Як повідомляє хорватський католицький портал «Bitno.net», часопис «Charlie Hebdo» доволі специфічно відреагував на вирази підтримки з боку світової громадськості. Так новий номер часопису знову зробив усе, щоб образити мусульман. Але не тільки їх.

Новий редактор часопису Жерар Біар (Gérard Biard) у новому номері прокоментував те, що у знак трауру за загиблими членами редакції «Charlie Hebdo» дзвонили дзвони паризької катедри Нотр-Дам: «Маємо мессидж для Папи Франциска, який цього тижня також був Шарлі: Приймаємо дзвони Нотр-Даму на нашу честь тільки тоді коли у них дзвонять членкині FEMEN».

Окрім цього, Жерар Біар облив холодним душем усіх тих, хто приналежний до якогось віросповідання, а в загальній істериці підтримали транспарант «Je suis Charlie» (Я – Шарлі). «Всі ті, хто цими днями підтримували гасло «Je suis Charlie» мусять знати, що цим самим вони сказали: я – секулярист».

http://banderivets.org.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Безбожники | Переглядів: 1311 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: християнофобія, карикатури, Charlie Hebdo, опублікували, безбожники, єзуїти, профанації, секуляризація, Je suis Charlie, богозневага | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика