Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Січень » 25 » Безбожники » Гестапо XXI ст: радикальні екстремісти гомосексуального руху
11:05
Гестапо XXI ст: радикальні екстремісти гомосексуального руху

Гестапо у нацистській Німеччині вламувалось у магазини євреїв, щоб залякати і позбавити їх майна. Для виконання цієї місії у нього була повна підтримка держави, судів та ЗМІ. Сьогодні в Канаді, США і Великобританії ми спостерігаємо схожі спроби залякати і знищити бізнес - тільки на цей раз переслідують не євреїв, а християн.

 

Сьогодні очевидним Гестапо стали крайні екстремісти гомосексуального руху та їх прихильники, які тероризують християнські підприємства, такі як квіткові магазини, друкарні, пекарні, церкви та інші, щоб вимагати від них надання послуг гомосексуалам для проведення таких урочистостей, як весілля і прийоми: гомо-активісти роблять це з повним розумінням того, що власники таких установ потраплять у ситуацію, де вони повинні будуть відмовитися або поступитися принципами своєї віри.

Якщо вони відмовляються надавати гомосексуалам свої послуги, ті подають на них скаргу про дискримінацію в Комісію з прав людини, знаючи, що Комісія буде змушена прийняти цю скаргу, а християнське підприємство повинно буде сплатити штраф. Ці каральні штрафи розроблені спеціально з метою вивести християнські підприємства з бізнесу. Якщо власник магазину подасть апеляцію, то суд, за рідкісним винятком, підтримає скаргу про дискримінацію і підтвердить необхідність оплати штрафу.

ЗМІ, звичайно ж, здіймають галас навколо передбачуваного правопорушення і підтримують «постраждалих». Таким чином весь державний апарат, включаючи ЗМІ, цілком і повністю підтримує переслідування християнських підприємців, які лише хочуть жити за принципами своєї віри. Немає ніякої спроби компенсувати моральну шкоду, заподіяну християнам, вимушеним діяти всупереч своїй совісті, на противагу тимчасовій незручності, завданій одностатевій парі, яка легко може знайти необхідні послуги в іншому місці.

 

Брехливість Верховного суду Канади

Верховний суд Канади оголосив, що у Хартії прав людини Канади всі люди рівні у своїх правах. Проте раз за разом на практиці доводиться протилежне: свобода віросповідання, прописана членами парламенту в двох різних розділах Хартії, була знехтувана на догоду сексуальній орієнтації, яка насправді була нав'язана громадськості, потрапивши в Хартію з примхи суду в результаті досить недемократичної процедури: за допомогою Акту про права людини в Канаді, підписаному ліберальним міністром юстиції, Аланом Роком (Alan Rock).

 

Відмова надати свободу вираження

Незаконною є не тільки відмова в послугах гомосексуалам виходячи зі своїх релігійних переконань, але і вираз взагалі будь-якої думки, спрямованої проти гомосексуальності. У справі Уаткотта (Whatcott case) у 2013 році - навіть всупереч тому, що Уаткотт надав достовірну статистику, яка показує більш широку поширеність педофілії серед гомосексуалів, Верховний суд Канади оголосив подібні докази ознакою «ненависті» і визнав Уаткотта винним у поширенні літератури, що розпалює ненависть.

Суд так само постановив, що хоча людина має право на цитування біблійних віршів і вираження своїх переконань і принципів, це не означає, що релігійна інтерпретація цих принципів не може бути визнана «ненависництвом». Таким чином, якщо якийсь пастор заявляє, що гомосексуальний спосіб життя є гріховним і являє собою руйнівну силу в суспільстві, його слова можуть бути інтерпретовані як розпалювання ненависті. Верховний суд у своєму вердикті відхилив принцип християнської віри, наведений в якості аргументу захисту, що людина може «ненавидіти гріх, але любити грішника». В результаті рішення Верховного суду, критика стилю поведінки може розцінюватися як ненависницькі висловлювання проти гомосексуалів, навіть якщо не було висловлено жодної «ненависті».

 

Атака на «СПРАВЖНІХ жінок»

Прикладом такого сфабрикованого звинувачення в ненависті можна назвати випадок, що стався в серпні 2013 року, коли представники організації «СПРАВЖНІ жінки» (REAL Women) пред'явили претензії міністру закордонних справ, Джону Байрду (John Baird), який спонсорував групу гомосексуальних активістів в Уганді на гроші платників податків. Вони звинуватили міністра в спробі нав'язати західну політику щодо ЛГБТ країнам Третього світу на противагу їх вірі і культурі.

У результаті гомосексуальні активісти та ЗМІ накинулися на представників організації «СПРАВЖНІ жінки» з помстою. Треба сказати, що організація «СПРАВЖНІ жінки» продовжує свою справу, розповідаючи незручну правду про нав'язування гомосексуальності та про інші проблеми.

 

Західний університет «Трініті»

Вражаюча атака на західний християнський університет, Трініті, що знаходиться в Ленглі, Британська Колумбія, за формування юридичного факультету - ще один огидний приклад роботи Гестапо і його прихильників. Університет вимагає від своїх студентів підписати «заповіт», що містить обіцянку утримуватися від сексуальної активності до шлюбу і визначає шлюб як союз чоловіка і жінки. Подібна заява є нестерпною для крайніх екстремістів, які налаштувалися на знищення цього факультету.

Коли члени Юридичної спільноти Британської Колумбії вирішили акредитувати новий юридичний факультет, не дивлячись на цей тиск, нападники звернулися в провінційні юридичні спільноти з вимогою заборонити випускникам юридичного факультету цього християнського університету проходити практику у відповідних провінціях.

Дві юридичні спільноти Нової Шотландії і Онтаріо піддалися на ці вимоги, однак інші місцеві організації відмовилися підкорятися цьому дискримінаційному анти-християнському тиску. Тепер Університет веде тяжбу з двома юридичними спільнотами, що піддалися на вмовляння гомо-активістів. 

 

Нанаймо, міська рада Британської Колумбії

Неймовірна атака на християнство з боку міської ради м. Нанаймо в Британській Колумбії сталася 5 травня 2014 року. Цей день повинен запам'ятатися як день ганьби в Канаді. Того дня член ради Фред Паттьє (Fred Pattje) зробив дивну пропозицію: скасувати укладений радою договір щодо здачі в оренду конференц-центру на острові Ванкувер для проведення відеотрансляції великої американської конференції, яка повинна була початися через чотири дні - 9 травня.

Конференція під назвою «Leadercast», що проходить в Атланті, штат Джорджія, запрошувала таких відомих світових спікерів, як колишня Перша леді Лора Буш (Laura Bush) і нобелівський лауреат з ПАР, єпископ Десмонд Туту (Desmond Tutu), які збиралися обговорювати питання лідерства, а не гомосексуальності. Рада в Нанаймо образилася, що запланована лідерська конференція спонсорувалась мережею ресторанів Chick-fil-A, чий гендиректор відкрито заявив про свою підтримку шлюбу як союзу чоловіка і жінки.

На думку членів ради у Нанаймо, які проголосували 8 проти 1 за скасування угоди, місто має забороняти «будь-які події, які пов'язані з організаціями або людьми, які були помічені в гомофобії чи інших виразах ненависті».

За словами іншого члена ради, Джима Кіппа (Jim Kipp), запропонований захід можна порівняти з терористичною групою з Нігерії Боко Харам, так як пропагований християнський погляд на шлюб є «у нашому столітті практично кримінальним».

Велика частина ЗМІ проігнорували тактику залякування, яку застосувала ця міська рада. Першим звернув увагу на цей анти-християнський натиск консервативний коментатор новин Sun News Ездра Левант (Ezra Levant), який опублікував матеріал по цій справі. Він також написав петицію з вимогою скасувати заборону. Телевізійне шоу швидко зробило цю проблему відомою по всій країні. Біля міської ради м. Нанаймо зібралися протестуючі, а представників завалили скаргами і запереченнями. Юрист Джон Карпей (John Carpay), провідний адвокат у сфері громадянських свобод з юридичного центру громадянських свобод, навіть погрожував подати в суд.

Під тиском громадськості, обуреної цією погано продуманою дискримінаційною дією, міська рада Нанаймо скасувала заборону 3-го липня 2014 року. Однак організатори зазнали шкоди, оскільки була скасована місцева презентація конференції, не кажучи вже про прямі фінансові втрати.

Скільки ще гомосексуальне Гестапо буде домінувати над особистою вірою людей та їхніми моральними принципами? Таку обурливу поведінка слід зупинити.

Ми не можемо більше залишатися мовчазними свідками цих тактик по залякуванню, які використовують для контролю нашої віри і суспільної поведінки. Чим довше триватиме це залякування, тим більш нахабними і сміливими стануть гомосексуали.

http://pravoslavnews.com.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Безбожники | Переглядів: 1326 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: християнофобія, ліберастія, євросоюз, толерастія, безбожники, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика