Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2013 » Липень » 23 » Масонерія і антихрист » Євросоюз формує каральну систему гендерфашизму
22:16
Євросоюз формує каральну систему гендерфашизму
Прийняті директиви на захист «ЛГБТ-спільноти» ...

У понеділок, 24 червня, Рада міністрів закордонних справ ЄС прийняла директиви на захист так званої «ЛГБТ-спільноти», що представляють собою 20-сторінковий документ, який визначає збоченців як "вразливу меншість, права якої особливо часто зневажаються [1]" . У ньому говориться наступне: «Права ЛГБТ охороняються чинним міжнародним правом у галузі прав людини. Представники ЛГБТ мають такі ж права, як і інші люди ... ЄС прагне до принципу універсальності прав людини і підтверджує, що культурні, традиційні або релігійні цінності не можуть служити виправданням для будь-якої форми дискримінації, включаючи дискримінацію щодо ЛГБТ ».

У документі також підкреслюється, що ЄС у своїй зовнішній політиці збирається активно захищати і просувати всі права так званого «ЛГБТ» на основі діючого міжнародного права в цій сфері, а також використовувати всі наявні в нього важелі впливу, в тому числі і фінансові.

Прийняття цього документа свідчить про те, що ЄС готує інституціоналізацію каральних заходів проти всіх, хто виступає на захист традиційних цінностей, які, за планами содомітів, повинні бути оголошені під забороною. Вперше затверджене чітке положення про те, що «традиційні та релігійні цінності не можуть служити виправданням для дискримінації», яка тлумачиться дуже широко і довільно, означає тільки те, що будь-яка система цінностей, яка  не визнає збоченство, відкидається як неприпустима.

На яке ж міжнародне право посилаються при цьому збоченці?

Їх головною зброєю є приховування правди і підміна понять. Це відноситься і до улюбленої ними толерантності, яка вже давно перетворилась на тоталітарну релігію, головною догмою якій визнається відсутність будь-яких моральних норм. Про це ясно говориться в основоположному документі - Декларації принципів толерантності, прийнятої на 28 сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО 16 листопада 1995 г . У ній сказано: «Терпимість - це поняття, що означає відмову від догматизму, про абсолютизації істини і затверджує норми, встановлені в міжнародно-правових актах у галузі прав людини ...» [2] .

Це означає, що толерантність несумісна з будь-якою традиційною релігією, чия мораль, тобто система базових цінностей, ґрунтується саме на вірі в Абсолют, на чіткому розрізненні того, що є добро і зло. Але це означає і те, що вона несумісна вже і з освітянським гуманізмом, що засновується на міцних моральних переконаннях, оскільки виключає взагалі визнане всіма розуміння гріха і пороку. Проголошуваний абсолютний моральний нейтралітет означає скинення моралі.

Відкидаючи мораль і моральність, толерантність протиставляє їм «закон», що випливає з сакралізації «прав Людини». Однак тлумачачи їх вкрай довільно, «закон» перетворюється вже на знаряддя знищення самої людини. Представлений як комплекс міжнародно-правових актів, він наповнюється таким змістом, яке несумісне із збереженням людської цивілізації, так як веде до тотального руйнування основоположних людських цінностей.

У підсумку цей «закон» починає відкидати вже сам себе, оскільки включає в «права Людини» право на «гендерну ідентичність», яка несумісна з поняттям «людина», що ґрунтується на загальноприйнятому розумінні «природної людини» як чоловіки або жінки. Користуючись правовою неписьменністю населення і повною розмитістю моральних понять, «вибрана меншість» вводить поняття «гендер» в міжнародно-правову сферу, створюючи новий «закон», в якому це поняття з часом витіснить поняття «людина».

Ця всесильна «меншість» підстрахувалася дуже ґрунтовно, про що свідчить той факт, що вона прибрала до своїх рук Римський статут, яким був заснований Міжнародний кримінальний суд, який вступив в чинність 1 липня 2002 р. Він включає в себе список тих злочинів, які розглядаються як «злочини проти людяності». Серед них і такий пункт: «переслідування будь-якої ідентифікованої групи або спільноти за політичними, расовими, національними, етнічними, культурними, релігійними, гендерними, як це визначається у пункті 3, або іншими мотивами» [3] .

Таким чином, поняття «статевий» вже замінено поняттям "гендерний", який, як ми знаємо, може тлумачитися дуже широко і саме так, як це потрібно правлячій меншості, і, внаслідок цього, при необхідності, може використовуватися для переслідування тих, хто не узаконює привілейоване становище збоченців. Показово, що Римський статут, який вже ратифікований 122 державами, не підписаний США. Підписавши його в 2000 р., вони відкликали свій підпис, мотивуючи це тим, що він порушує їхні національні інтереси і суверенітет. Що ж до Росії, то вона також підписала документ у вересні 2000 р., але не відкликала свій підпис, хоча і не ратифікувала. Але ми повинні розуміти, що ратифікація його буде в інтересах содомського лобі, оскільки означатиме фактичну легітимізацію тоталітарної «гендерної» теорії.

Як ми вже вказували, після прийняття резолюції 2011 р. 17/19 Радою з прав людини ООН Управління Верховного комісара з прав людини (УВКПЛ) перетворилося на головний штаб, який проводить справжню війну проти всіх, хто не сприймає збоченство у всіх його видах. Практикуючи свої новітні методи нещадного придушення і репресій в Європі, де вони демонструють свій руйнівний характер, він переносить їх на інші регіони, жоден з яких не повинен залишитися поза його контролем.

Досвід Європи нас вчить тому, що будь-який компроміс, будь-яка угода з пороком призводить у результаті до тотального руйнування моралі і моральності, ведучому до духовної смерті. 68 років тому ціною життя наших людей ми врятували загрузлу в фашистську безодню Європу від цієї смерті, але вона знову поринає в більш страшну, сатанинську безодню, захоплюючи за собою все навколо.


[1] http://www.interfax.ru/world/news.asp?id=314507

[2] http://www.un.org/ru/documents/decl_conv/declarations/toleranc.shtml

[3] Римський статут Міжнародного кримінального суду. URL: http://www.un.org/ru/law/icc/rome_statute% 28r% 29.pdf


Ольга Четверикова
ruskline.ru


Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1574 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ліберастія, євросоюз, толерастія, гендерфашизм, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика