Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2013 » Січень » 20 » Суспільні проблеми » ВИРОДЖЕННЯ ЄВРОПИ
01:34
ВИРОДЖЕННЯ ЄВРОПИ
НІМЕЧЧИНА

У єпископстві Хільдесхайм в Нижній Саксонії вирішено було «скоротити церковну мережу» на 53 «одиниці». Спочатку хотіли на 80 - але все ж погодилися зменшити число Божих Храмів, що зачиняються на третину. В цілому у ФРН збираються закрити ще мережу сотень храмів, і не тільки католицьких, але і лютеранських. Формальна причина одна - число віруючих зазначених конфесій скорочується ударними темпами.

У Німеччині статеві збочення стали нормою. Тут ставляться до гомосексуалізму практично як до нормального вигляду статевих відносин. Колишній мер Гамбурга і мер Берліна - відкриті гомосексуалісти.

Більшість батьків в Німеччині переживають не про те, що їхні діти 14-15 років займаються сексом, а тим, що вони не мають поняття про контрацепцію і про венеричні хвороби. У школах Німеччини практикується сексуальне просвітництво дітей, де гомосексуалізм стоїть в одному ряду з нормальними статевими відносинами.

Кількість хворих булімією, тобто обжерливістю в Німеччині досягло мільйона чоловік. Зростання ожиріння в Німеччині викликало проблеми з безпекою в місцевих крематоріях. Кремація занадто великих тіл призводить до неконтрольованих пожеж в цих закладах і збільшення забруднення навколишнього середовища.

ГОЛЛАНДІЯ

У 2002 році Нідерланди стали першою країною, що легалізувала евтаназію. З тих пір щорічно більше 3 тис. чоловік скористалися цим правом. З весни 2012 року в Нідерландах почали працювати спеціальні команди на чолі з професійними докторами, які роблять евтаназію вдома за викликом.
У великих містах Нідерландів, таких як Амстердам, Роттердам, Гаага, Утрехт і інших, відкриті кавашопи, що мають офіційний дозвіл на продаж марихуани, галюциногенних грибів та інших легких наркотиків. Організація ліцензованих кавашопів була покликана захистити споживачів легких наркотиків від наркоманів, залежних від важких наркотиків. Але працівники реабілітаційних центрів стверджують, що понад 90% з числа тих, які проходили лікування від героїну розвинули свої згубні звички, почавши зі звичайного куріння «травки».

У 2011 році на голландському телеканалі BNN в телешоу під назвою «Proefkonijnen» ведучі Денис Сторм і Валеріо Зено з'їли м'ясо одне одного. До передачі їм була зроблена операція, в ході якої у них був вирізаний невеликий шматочок м'яса (м'язової тканини), яке, потім, вже на передачі вони приготували і з'їли.

БРИТАНІЯ

У Великобританії так само закриваються церковні парафії. І там, де недавно віруючі зверталися до Бога, відкриваються шопінг-центри і навіть бари.

Уряд Сполученого Королівства підтримав заборону для робітників і службовців британських компаній відкрито носити натільні хрестики, виправдавши звільнення за подібне діяння. Також, цей же уряд дозволив до продажу винайдені в Швейцарії дитячі презервативи. У Британії також подбали і про здоров'я юних дівчат. Учениці Оксфордшира отримали можливість... робити замовлення засобів екстреної контрацепції за допомогою смс-повідомлень. Таблетки дівчаткам видають шкільні медсестри. Скористатися настільки сучасній послугою можуть школярки віком від 11 років. Ця програма була розроблена місцевою адміністрацією та регіональним відділенням Фонду першої медичної допомоги.

НОРВЕГІЯ

У Норвегії рівень моральності опустився нижче всіх можливих меж. На парадах статевих збоченців присутні діти, які тримають в руках транспаранти, що пропагують гомосексуалізм і одностатеві союзи. Паради содомітів в цій країні стали громадськими, загальноміськими святами.

Органи ювенальної юстиції повністю контролюють поведінку батьків і дітей. Головна теза влади - біологічні батьки більше не повинні мати пріоритету у вихованні своїх власних дітей. Батьків можуть покарати аж до вилучення дитини навіть за частування дітей цукерками. Кількість солодкого має суворо контролюватися.

У Норвегії законодавчо заборонено плакати, сльози - ознака емоційної нестабільності. Сльози матері, згідно положень ювенальної юстиції, для позбавлення материнських прав в суді будуть доказом того, що вона нестабільна або божевільна, і лише погіршать «провину».

ШВЕЦІЯ

У шведській столиці Стокгольмі 90% померлих кремують, 45% урн родичі не забирають. У переважній більшості похорони проходять «без церемоній». Працівники крематорію не знають, чиї останки конкретно спалюють, бо на урнах - лише ідентифікаційний номер. Із економічних міркувань, енергію, отриману від спалених урн, за вибором включають в обігрів власного будинку або в систему обігріву міста.

У 2010 році в Содермальме, районі Стокгольма, співробітники однієї установи замінили в звертанні до дітей «він» і «вона», по-шведськи, відповідно, «han» і «hon», на безстатеве слово «hen», якого немає в класичній мові , але є в ужитку в гомосексуалістів. За даними шведської Асоціації сексуального рівності (RFSL), в Швеції понад 40 тис. дітей мають батьків (або одного з батьків) - гомосексуалістів.

У 1998 році в Швеції сенсацією стала виставка фотографа Елізабет Ольсон, що зобразила Христа і його апостолів гомосексуалистами. Виставка користувалася величезною популярністю, природно, насамперед, серед педерастів. Одним з місць, де вона проходила, була кафедра Лютеранської церкви.

У 2003-2004 році після виступу пастора Оке Гріна, який у своїй проповіді засудив гомосексуальні зв'язки, називаючи їх грішними, за «неповагу до сексуальної меншини» пастор був засуджений Судом першої інстанції на місяць ув'язнення.

У 2009 році відкрита лесбіянка Ева Бруно, була обрана на посаду єпископа Стокгольмської єпархії.
Ювенальна система в Західній Європі стала каральним органом, яка послідовно руйнує сім'ї. Наприклад в Швеції щорічно у батьків забирають у середньому 12 тис. детей. Підставою можуть бути «помилки у вихованні», «розумова нерозвиненість батьків» і навіть «надмірна опіка».

З 1979 року тут існує абсолютна заборона на тілесне покарання дітей. Батьки не можуть безкарно дати дитині запотиличник, потягнути за вухо або підвищити на нього голос. За покарання дитини загрожує 10 років в'язниці. Ще з дитячого садочку діти в подробицях проінформовані про свої права і про необхідність повідомляти поліції про такого роду пригоди. І вони цим користуються. У конфлікті між інтересом дитини і інтересом батька держава приймає сторону дитини.

ДАНІЯ

У Данії, поряд зі звичайними борделями, де кожен хто бажає може задовольнити свої сексуальні фантазії, є публічні будинки з тваринами, де люди платять за секс з кіньми та іншими тваринами.
Такий вид послуг також отримав широке поширення в таких країнах, як Норвегія, Німеччина, Голландія та Швеція. До тих пір, поки не відбудеться яких-небудь ексцесів, і поки ні люди, ні тварини від цього не постраждають, уряди цих країн не будуть вводити заборону на надання такого роду послуг ...

Преподобний Антоній Великий сказав: «Приходить час, коли люди будуть божеволіти, і якщо побачать кого не божевільним, повстануть на нього і будуть говорити: «Ти Дурієш», - тому що він не подібний на них».

Пекло - це відсутність любові. Тоді як назвати ті місця, міста та країни, де люди опалюють своє житло прахом родичів, з Храмів роблять борделі, легалізують статеві збочення і віднімають дітей у батьків?

Духовна деградація західного суспільства – результат зречення людей від Бога і звернення їх до ідолів з назвами «багатство», «хіть» і «благополуччя».

www.banderivets.org.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1608 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ліберастія, суспільні проблеми, толерастія, європа, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика