Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2013 » Вересень » 28 » Суспільні проблеми » Що на тебе чекає завтра…
18:08
Що на тебе чекає завтра…
На конференції за підсумками саміту «Україна-ЄС» автору пощастило поспілкуватися з Олександром Гороховим, людиною, яка досконало вивчила проект, який наші політики називають «Угодою про Асоціа-цію». Чому «пощастило»? Та тому що таких, які подолали 900 сторінковий документ, в Україні одиниці.

Що ж, на думку експерта, готує нам укладення договору про Асоціацію України з ЄС?

По-перше, Ви втратите можливість харчуватися натуральними українськими продуктами, тому що після приєднання до ВТО Україна була зобов’язана ввести заборону на продаж м’яса, сала, масла й молока, вироблених у домашніх умовах. А угода про Асоціацію повністю «вимете» з наших базарів натуральні продукти харчування. Отож наші майбутні діти вже не матимуть змоги спробувати найсмачнішу в світі українську їжу. Окрім того самі наші традиційні ринки також наказано майже ліквідувати. І все для того, щоб там не продавати здорові харчі.

Отож, якщо у вас є родичі в селі, які заробляють тим, що торгують на ринку своїми продуктами,  повідомте їм, що сільських мешканців позбавляють засобів для існування.

Більше того, Директива ради ЄС загального каталогу сортів сільськогосподарських рослин суворо наказує, що саме має право рости на українських чорноземах і продаватися, а що ні. І повірте, що сортів, придатних для виготовлення ніжинських огірочків та іншої унікальної української смакоти там немає. Тим більше там немає не генетично модифікованих сортів, які наші бабусі вирощували з покоління в покоління. А тих, хто буде вирощувати нерегламентовані  сорти, будуть штрафувати

Важлива деталь: змінювати що-небудь в цих документах Україна не має права. Ви чули, щоб колонія коли-небудь мала права?

Глава 17 Угоди присвячена питанням сільського господарства. Там лише чотири Статті, але «Додаток XXXVII» до неї перераховує 58 нормативних актів: Директива Єврокомісії викладає деталізовані правила впровадження Регламенту при виробництві продуктів; Директива, що стосується ринку сортів яєць і пташенят домашньої птиці; Регламент ради ЄС з організації сільськогосподарських ринків та норми для певних сільгосппродуктів і т.ін.

А що ж ми тоді будемо їсти?

Як що? ГМО! Як Вам пластмасово-целофанові помідори, вже звичні для більшості населення "цивілізованої” Європи? Що не можна відрізнити від трави? А ми що, особливі? – Вчіться бути europeйцями.

У супермаркеті ми не зможемо відшукати продукти зі звичним штампом «Без ГМО». Боротьбу з генно-модифікованими продуктами, що увінчалася прийняттям відповідного закону України, також завершено… здачею інтересів народу. Рекомендації Єврокомісії, що мають для України чинність закону, зумовлюють «співіснування генетично модифікованих зернових культур зі звичайним і натуральним сільським господарством».

Та нехай, харчування в житті річ не головна.

Ви хочете зробити кар’єру? Не смішіть – після того, як згідно з Договором про Асоціацію Україна доб’є свою вітчизняну промисловість, Вам ніде буде влаштуватися навіть простим робітником.

Ні для кого не таємниця, що основними лобістами укладення «Угоди про Асоціацію» є власники підприємств металургійної, хімічної, нафтової промисловості. Але вони не враховують: у Додатку до Угоди йдеться про «регулювання граничних значень викидів для існуючих заводів». Після підписання Угоди, коли навіть підзаконні акти ЄС стануть частиною законодавства України, Раді Асоціації залишиться тільки визначити розклад по впровадженню Україною цих умов.

У зазначену Раду ввійдуть 28 представників Євросоюзу і 1 (!) від України. Вгадайте, будь ласка, після цього, хто буде вирішувати при такому «контрольному пакетi», закривати чи не закривати металургійний завод якогось Ілліча?

Сам факт образливого співвідношення в Раді представників ЄС (28 до 1) вказує на те, що голос української сторони ніяк не буде впливати на рішення, що приймаються. Причому оскаржити висновки «європейських братів» Україна не має права, бо відповідно до статті 475 «рішення, прийняте відповідним встановленим органом… не має оскаржуватися».

«Оборонка», що дихає на ладан та ще живе за рахунок іноземних замовлень, після підписання Угоди цілком може позбутися навіть внутрішнього держзамовлення. Адже в тендерах на постачання для силових структур обов’язкова участь фірм з ЄС.

Запитаєте, навіщо ж ми тоді їм потрібні? Євросоюз – банкрут, і йому, щоб не здохнути, терміново потрібна нова колонія! Плюс наша земля – її ще Гітлер ешелонами вивозив до Німеччини, та й інші ресурси, що вже зараз успішно розпродаються.

І ще різні бонуси, наприклад: «Для поношеного одягу та інших старих речей Україна усуне мита на імпорт, тобто, для того, щоб продавати вживані речі, добиваючи українську швейну промисловість. Адже в умовах масового зубожіння багато хто віддасть перевагу дешевому одягу замiсть нового та дорогого. Розповсюджений душок секонд-хенду буде заповнювати європейським духом всю Україну!

Фактичною є заборона на торгівлю з Росією й іншими країнами Митного Союзу

Протягом 4-5 років Україна повинна впровадити як національний увесь спектр європейських стандартів. Це більше 20 тис. нормативів по розташуванню лампочок, розеток, виду зовнішніх дорожніх знаків і «зебр» на переходах до кроку різьби гайок і болтів. Україна повинна відмовитися від стандартів, що діють в рамках СНД як не відповідних європейським. Це означає, що жодне українське підприємство не зможе поставляти продукцію до Митного Союзу, де зараз відроджується багато радянських ГОСТiв. А чи будуть конкурентоспроможними наші товари на ринку ЄС – питання взагалі риторичне.

Якщо не буде роботи в Україні, може Ви розраховуєте знайти її за кордоном?

Держави Євросоюзу виставили для українців сотні вимог, починаючи від членства в національних проф. асоціаціях і закінчуючи наявністю економічних потреб на фахівців в галузі. Є серед обмежень і дозвіл компетентних органів на право заняття діяльністю та наявність нерухомості в країні, де надаються послуги; зобов’язання здійснювати морські перевезення під певним прапором; заборона на захист прав громадян і підприємств, що не належать до юрисдикції України та навіть належність до титульної нації держави.

Зовсім інакше виглядає перелік обмежень для європейців з боку України: заборона займати певні посади без українського громадянства в областях нотаріату та страхування, необхідність ліцензування (на загальних підставах), а також відповідність кваліфікації українським нормам. І якщо таблиці обмежень з боку країн Євросоюзу забиті, частини Програми, що враховують побажання України, цілими сторінками в кожній клітині містять лише одне слово: «Жодного». До того ж офіційна цифра безробітних в ЄС, озвучена 30.04.2013 р. – 25 мільйонів! 25!!! Ще потрібно враховувати, що статус безробітного в Європі отримати дуже складно. Тобто цифри реально набагато вищі.

Так що даремно потирають руки жителі Західної України, очікуючи, що ось-ось Європа впаде до їх швабр і гайкових ключів. Європейці, на відміну від українців надійно захистили свої ринки праці не тільки від шукачів «чорної» роботи, а й від висококваліфікованих фахівців інтелектуальних професій.

А хто сподівається на безвізовий режим з Євросоюзом також варто заспокоїтися. ЄС не поспішає давати симетричну відповідь на скасування віз для європейців, введену Віктором Ющенко. Стаття 19 Угоди говорить лише про те, що Євросоюз буде дотримуватися двофазового плану дій щодо лібералізації візового режиму. Але ж мова про вiдповiдне скасування віз не йде взагалі.

Чи зможете Ви платити за світло і газ за європейськими тарифами?

Після вступу в силу Угоди з ЄС Україні буде заборонено експортувати газ і електроенергію за цінами, вищими за внутрішні. Відповідно, щоб експортувати енергетичні товари доведеться підвищувати ціни для українського споживача.

Ви хотіли побудувати будинок для своєї родини? Звичайно, будуйте!.. Якщо у вас родичі Рокфеллери.

Складності українському бізнесу принесуть і такі, здавалося б, нешкідливі європейські підзаконні акти (які за Угодою стануть законом на території України), як, наприклад, «Директива по структурі вимог дизайну». Українська цегла ціною в 1 гривню може виявитися невідповідною європейським нормам екодизайну і потрібно вести будівництво імпортної цегли вартістю 5 євро! Витрати на каналізацію, електропостачання тощо теж краще оцінити заздалегідь – завдяки таким і подібним домовленостям вартість звичайного дому для середнього українця виростає до вартості середньовічного замку.

Може Ви любите подорожувати? Теж даремно! Десять раз подумайте – чи по кишені це вам.

Ще одна жорстка вимога до України – «Директива щодо розвитку залізниць». Вона, зокрема, передбачає ліквідацію державного статусу «Укрзалізниці» і, таким чином, різке підвищення тарифів унаслідок припинення дотацій з держбюджету. Ця Директива передбачає і виконання іншої Директиви «Про сумісність залізничних систем у межах Співтовариства». Нагадуємо: ширина залізничної колії у нас – 1520мм. В Європі – 1435мм. Загальна довжина колій в Україні – більше 30 тисяч км. Ними їздять 139,5 тисяч вагонів і 6,1 тисяч тепловозів, електровозів, дизель-поїздів, у яких далеко не по одній коліснiй парі! Де будуть братися гроші на обов’язкову заміну? І кому це вигідно?

У 1990-ті роки в майбутніх членів ЄС дійсно вливалися величезні кошти на структурні зміни економіки. Але часи змінюються, і колись квітучий Євросоюз, за визнанням спікера Європарламенту Мартіна Шульца, вже рік як є банкрутом, який не в змозі фінансувати свої власні програми. А Україна, нагадуємо, навіть на членство розраховувати не може.

Часто можна почути, що вступ до Митного Союзу – це втрата незалежності, бо частину повноважень щодо регулювання митних тарифів буде передано наддержавному органу. Але за угодою з ЄС Україна повинна гарантувати, що приведе своє законодавство у відповідність до юридичних актів ЄС. Більше того, будь-який новий документ прийнятий Єврокомісією, Радою Європи і т.д. повинен бути негайно імплементований у законодавчу систему України. В Угоді чітко прописано: «Україна повинна гарантувати, що наприкінці відповідного періоду часу її законодавство буде повністю сумісне з прийнятими юридичними актами ЄС». Гарантувати! Всупереч інтересам народу, попранню Конституції і здоровому глузду.

Яке ж законодавство буде поставлено Україні в обов’язок? Тут настає найцікавіше – всі шизоїдні антисімейні євротехнології Україна зобов’язана буде впровадити у себе! Це:

- Легалізація одностатевих «шлюбів», обов’язкові «гей-паради» та усиновлення дітей гомосексуалістами. Звідки у гомосексуалістів діти, запитаєте Ви? Для цього широким фронтом вводять ювенальну юстицію з масовим вилученням дітей з сімей і передачею їх замовникам (у «сім’ї» гомосексуалістам, чорним трансплантологам, виробникам порнографії, і т.п.) Наприклад, при розслідуванні усиновлення 1260 дітей в Італію у 2011 р. вдалося знайти сліди лише п’ятьох.

- Ви чули про евтаназію (медичне умертвіння) в Європі? У Швейцарії вже введено евтаназію  для новонароджених інвалідів. У Нідерландах бригади швидкої евтаназії їздять по ночах до тих підліткiв, яким лікар відмовив у дозволі на евтаназію бо вони мають шанси одужати. Тим більше для людей похилого віку! Тобто якщо Ви розраховуєте на спокійну старість, то не спокушайтеся – еurопейці вже подбали про те, щоб Ви не обтяжували собою їх економічну систему!

- У Швеції, наприклад, розглядається закон, що приписує чоловікам мочитися виключно сидячи на унітазі, а не стоячи (з штрафними санкціями). Смішно? Попутно це виправдає відеокамери в туалетах і ще багато-багато чого цікавого.

Підписання Договору про Асоціацію з ЄС спричинить і військові домовленості. Наприклад, у нас ніхто не буде питати, чи встановлювати американські ПРО на території України! Їх націлять на Росію і зроблять нас ворогами. І якщо завтра їм прийде в голову бомбити знову Сербію або ту ж Росію, яка у них в списках після Сирії та Іраку, то ніхто знову-таки нашої згоди не питатиме – ви ж хотіли в Європу!.

Таким чином можна стверджувати, що офіційна група на чолі з заступником міністра економіки Валерієм П’ятницьким на переговорах з ЄС добровільно ліквідувала суверенітет України. Документ, в якому одна сторона наділяється виключно правами, а інша – тільки зобов’язаннями і під страхом покарання погоджується жити за чужими правилами, не може називатися «Угодою про співпрацю». Це «Акт про капітуляцію і визнання Україною колоніальної залежності від Євросоюзу».

Зараз на Україні розігрується світова політика – стане наша країна знаряддям світових агресорів чи збереже свою незалежність. Це залежить і від тебе. Зроби все, що б захистити суверенітет від ворожих зазіхань.
Пиши листи протесту, підтримуй акції, захищай свою Батьківщину усіма можливостями які в тебе є. Інакше завтра вони розправляться з тобою як вчора з сербами, а сьогодні з сирійцями.

І пам’ятай  - Стаття 1. Конституції України: Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. 

Стаття 37: Утворення і діяльність політичних партій та громадських організацій, програмні цілі або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України …забороняються.

Стаття 17. Захист суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, СПРАВОЮ ВСЬОГО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.

Скачати як листівку 13 10 ES sho tebу chekae ukr
ЩО НА ТЕБЕ ЧЕКАЄ ЗАВТРА, ЯКЩО Україна підпише Асоціацію з ЄС?

Відео: Олександр Горохов про світле європейське майбутнє України (9 хв.)
Багато українців не читали текст Угоди про ЗВТ з ЄС. І як щури, що захопились грою на сопілці, строєм йдуть до прірви. Олександр Горохов розповідає про особливості цієї прірви, куди нас штовхають



Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1990 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, євросоюз, педофілія, гомодиктатура, інцест, гендер, ліберастія, толерастія, масонерія і антихрист, ювенальна юстиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика