Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Червень » 1 » Суспільні проблеми » Актуальні публікації на 01/06/2015
14:37
Актуальні публікації на 01/06/2015
В Хорватії священики обороняють протестуючих проти насилля поліції

Хорватію захлиснули протести ветеранів Війни за Незалежність, які тривають уже 200 днів – ветерани протестують проти антинаціональної та антикатолицької політики, яку проводить теперішня урядова ліберально-соціал-демократична коаліція, у ніч з 28 на 29 травня поліція намагалася увірватися в римо-католицьку церкву св. Марка в Загребі, куди під проводом священиків зайшли протестувальники. Церква святого Марка в Загребі знаходиться між будинками хорватського уряду і хорватського парламенту.

Цим хорватська поліція грубо порушила Міждержавні угоди між Апостольським Престолом та Містом-державою Ватикан. Усе це відбувається одразу після візиту президента Хорватії пані Колінди Ґрабар-Кітаровічь до Ватикану. Пані Президент фактично знаходиться в опозиції до правлячої коаліції.

«Спостерігаючи за подіями на площі св. Марка, закликаю всіх відповідальних до кроку в бік діалогу і вирішення відкритих питань. Відповідно з своєю відповідальністю за стабільність в державі, роблю постійні спроби зв’язатися з прем’єр-міністром Республіки Хорватія Зораном Мілановічем. Вірю, що всім розходиться про стабільність нашої батьківщини, її конституційного та правового порядку, а також і міжнародного іміджу. У цьому дусі закликаю всіх до поваги, розуму й діалогу» - написала пані Президент на своєму офіційному фейсбук-профілі.

Спроби пані Президента зв’язатися з прем’єр-міністром Хорватії Зораном Мілановічєм, щоб мирно врегулювати ситуацію, не увінчалися успіхом.

Разом з протестувальниками в церкві знаходяться о. Іке Мандурічь та салезіянин дон Дамір Стоїчь – популярні серед загребської молоді священики. Не дивлячись на те що священики нагадали поліцаям, що вони порушують міжнародні договори та закони Республіки Хорватії поліція вчинила кілька спроб прорватися в церкву. Згодом до протестувальників доєдналося шестеро священиків-францисканців. Отці стали живим щитом між протестувальниками, що знаходяться в церкві, і поліцією.

У 07:30 за місцевим часом поліція не дозволила вірним увійти в церкву св. Марка на щоденну Службу Божу. Поліція також заблокувала офіс парафії св. Марка.

Ця новина розбудила Хорватію. Протести розпочалися в інших частинах Загребу та у низці міст Хорватії.



Бойовики ІДІЛ спалили живцем 80-річну іракську християнку

Жертва жила в селі Кремліс за 20 км на південний схід від Мосула на півночі Іраку.

Представник офісу Демократичної партії Курдистану в Мосулі Саїд Мамузіні підтвердив 26 травня в інтерв'ю BasNews факт вбивства 80-річної мешканки Іраку. Мамузіні не назвав імені, не уточнив звинувачень, обмежившись лише словами про те, що жінка порушила закони ІДІЛ.

Це перший випадок, коли бойовики ІДІЛ спалюють живцем людину за порушення закону шаріату.

Мосул і прилеглі райони на півночі Іраку перебувають під контролем бойовиків з червня минулого року.




Сенатор Рубіо: Катехизм можуть таврувати як «мову ненависті»
 

Сенатор США від штату Флорида Марко Рубіо зазначив, що на кожного, хто підтримує традиційний шлюб, навішують ярлик «гомофоба і ненависника». За його словами, «наступний крок – доказувати, що вчення основного напрямку християнства, Катехизму Католицької Церкви, є мовою ненависті…», повідомляє Lifesite News.

Сенатор Рубіо не перебільшує. Наче для того, щоб доказати його правоту, організація «People for the American Way» одразу назвала його «анти-геєм».

До складу гей-організацій і видань, що зазвичай клеймують захисників традиційного подружжя «фанатиками», входять «Human Rights Campaign», «GayStarNews», «the Advocate», «lgbtqnation», «Towleroad» та GLAAD. Не-гей групи, які підтримують цю ж лінію, включають «Media Matters», «Salon», «Huffington Post» та «Think Progress». «The Southern Poverty Law Center» є найбільш безвідповідальним: організація, яка вірить в шлюб як союз між чоловіком і жінкою, ризикує бути названою «групою ненависників геїв».

Це безумство не завершується. Минулого року конференцію в Університеті Стенфорда про традиційний шлюб засудили як конференцію «проти-геїв». Більше того, самої постановки подій було достатньо для того, щоб спровокувати попередження, що це випадково може спричинити до «значного зросту самогубств» серед гомосексуалістів. Два роки тому виконавчий директор «Starbucks» заявив, що якщо комусь не подобається політика компанії, яка симпатизує гомо-союзам, «ви можете продати свою частку акцій в «Starbucks» і купити акції іншої компанії». Він сказав це, розповідаючи про те, що «Starbucks» хоче «приймати різноманітність всякого типу». Окрім різноманітності думок.

Сенатор Рубіо попереджає, що ми доходимо до того моменту, коли католицький Катехизм буде засуджений первосвящениками толерантності за його припустиму мову ненависті щодо сексуальності.  Наша сторона повинна відповісти рішуче. Гейстапо наступає. / http://catholicnews.org.ua



Екзорцист попереджає про небезпечність #CharlieCharlieChallenge

У соцмережах набирає популярності гра #CharlieCharlieChallenge.

За останні вихідні у  Твіттері #CharlieCharlieChallenge було поширено 1, 6 млн. разів. Популярність «гри» стрімко зростає, особливо серед підлітків, які й поширюють відео в інтернеті. Особливою популярністю хеш-теґ користується серед іспаномовних користувачів мережі.

Гра має на меті звернення до мексиканського демона, відомого як «Charlie, Charlie», та за своєю суттю є простішою версією «дошки уіджа». Щоб «грати» у #CharlieCharlieChallenge, беруть листок паперу та два олівці. Олівці кладуться навхрест, у кожному полі пишуться слова «так» та «ні». Потім учасники «звертаються» до злого духа, запитуючи його про щось. Олівці починають рухатись, указуючи на відповідь «Charlie». До того ж «Charlie» вирішує, коли гра закінчиться.

Іспанський екзорцист отець Антоніо Фортеа попереджає: те, що зараз набирає популярності як #CharlieCharlieChallenge ,є ніщо інше як окультна практика «викликання духів». Священик переконаний, що таке «спілкування» зі злими духами не може обійтись без наслідків для особи. «Людина може не бути одержимою злим духом, проте я переконаний, вона відчує демонічний вплив у різних сферах свого життя», — застерігає він.

Варто зазначити, що під час минулорічного з’їзду Міжнародної асоціації екзорцистів було стверджено: кількість випадків одержимості та поневолення злим духом зростає, а сприяють цьому різноманітні окультні практики. / http://www.credo-ua.org




Исламисты убили несколько десятков христиан в Нигерии
В нигерийском штате Адамава в результате атак исламских экстремистов за последние 10 дней были убиты, по меньшей мере, 29 человек, сообщает Седьмица.ру.

Нападения совершены после вытеснения «Боко Харам» правительственными силами с занятых территорий на северо-востоке страны, отмечает Morning Star News.

Предположительно члены «Боко Харам» 22 мая убили 10 христиан в Памбула-Квамда. Все жертвы принадлежали христианской общине Мадагали.

Боевики атаковали в 4 утра, предварительно уничтожив телефонную связь, которая позволила бы обратиться за помощью, рассказал один из местных пасторов, пожелавший остаться неназванным. Исламисты зарезали 10 верующих общины «Church of the Brethren in Nigeria» (EYN).

Председатель совета округа Мадагали Майна Улараму подтвердил факт 10 убийств в Памбула-Квамда.

19 мая предположительно боевики той же «Боко Харам» совершили теракт у места, где располагается церковь христианской общины Гаркида, округ Гомби. 9 человек погибли.

16 мая в результате обстрела в Вага, округ Мадагали убиты 10 христиан.

Статистику по убийствам 16 и 19 мая подтвердил глава EYN Сэмюэл Данте Дали

Насилие рассматривается в СМИ как попытка «Боко Харам» вернуть территории, отбитые нигерийскими военными.

Лидер EYN заявил на ежегодном конгрессе ранее в этом месяце, что с усилением насилия «Боко Харам» 5 лет назад, его община потеряла 1390 местных отделений из существовавших 2280. Более 700 тыс. верующих EYN стали беженцами.




Халдейский епископ: христиане Алеппо теряют веру

Халдейский католический епископ Алеппо (крупнейшего города Сирии) Антуан Аудо сообщил, что христиане, остающиеся в городе, теряют веру, сообщает Христианский Мегапортал invictory.com со ссылкой на Католик.ру.

«У нас сейчас очень плохая, очень тяжелая ситуация. У нас нет электричества и водоснабжения», — рассказал иерарх в интервью Catholic News Service.

«80% людей в Алеппо не имеют работы, так что у них нет денег на жизнь», — добавил он.

Епископ отметил, что две трети из 150 тысяч христиан Алеппо покинули город.

«Мы каждый день подвергаемся бомбежке. Бомба может упасть на мою улицу, в мой собор, мою резиденцию, в школы. Мы не знаем, почему и куда», — сказал халдейский епископ.




В Украине депутат предложил легализовать проституцию

Депутат Верховной Рады Михаил Гаврилюк предложил легализовать на Украине проституцию, чтобы оградить население страны от венерических заболеваний. Об этом сообщает Лента.ру со ссылкой на УНН.

«Я считаю, что так, как за границей, нужно сделать. У них эти женщины легкого поведения в публичных домах проходят медицинский осмотр, чтобы не было никаких заболеваний. Если взять с правильной точки зрения — нужно, чтобы это все было легализовано», — высказал свою позицию Гаврилюк.

Он подчеркнул, что проституция уже давно легализована во многих странах мира, а деньги от индустрии могут пополнять бюджет Украины. Народный избранник выразил готовность поддержать подобный законопроект, если он появится в стенах парламента.

Бывший «сотник Майдана» Гаврилюк получил широкую известность после того, как в январе прошлого года в интернете появилась запись издевательствсотрудников «Беркута» над ним. Бойцы спецподразделения сначала избили, а затем вывели раздетого догола мужчину на мороз. Ролик получил широкое распространение среди сторонников Евромайдана. Гаврилюк впоследствии стал депутатом Верховной Рады VIII созыва.

Занятие проституцией в последние годы было легализовано в ряде государств Западной Европы. В Нидерландах «ночные бабочки» имеют свой профсоюз.
http://mirvam.org



Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1352 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ліберастія, суспільні проблеми, ісламізація, публіцистика, масонерія і антихрист, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика