Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Вересень » 6 » Публіцистика » Актуальні публікації на 06/09/2015
10:02
Актуальні публікації на 06/09/2015
Американські республіканці: Арешт Кім Девіс – акт беззаконня і насильства над совістю

Глава Сенату Кентуккі, республіканець Роберт Стіверс виразив занепокоєння рішенням судді Девіда Баннінга відправити за ґрати пані Кім Девіс, яка відмовилась видавати ліцензії на одностатеві «шлюби». Адже, штат Кентуккі не має жодного закону, який би регулював питання одностатевих «шлюбів», більше того усе законодавство штату передбачає тільки шлюб одного чоловіка і однієї жінки.

Роберт Стіверс вимагає скликання позачергової сесії сенату з цього питання, але демократичний губернатор штату Стів Бешир відмовився це робити, оскільки на його думку це би була марна трата грошей через одного клерка. Фактично з правової точки зору питання шлюбів у штаті Кентуккі, після рішення Верховного суду США про легалізацію одностатевих «шлюбів» по всій території країни, є  повністю зруйнованим.

Колишній губернатор Арканзасу, а тепер один з республіканських кандидатів у президенти Майк Хакабі, назвав рішення судді Девіда Баннінга відправити за ґрати пані Кім Девіс не тільки актом насильства над совістю, але й актом беззаконня, оскільки у штаті Кентуккі не має законів, які би регулювали одностатеві «шлюби».

«Верховний суд не може приймати закони» - заявив Майк Хакабі, - «Він тільки виносить рішення за законом. Закони приймає Конгрес. А Конгрес не прийняв жодного закону, який дозволяє одностатеві «шлюби». Кім Девіс просто не має конституційних повноважень на видачу свідоцтва про шлюб гомосексуальний парам». Окрім цього Хакабі звинуватив президента Обаму і його Адміністрацію у порушені законів.

У свою чергу адвокат пані Девіс, від її імені заявив, що свідоцтва про шлюб, видані без її підпису, - недійсні, оскільки вона і надалі є вибраним держслужбовцем. 




Уряд Онтаріо обдурив батьків – дітей в школах таких переконуватимуть, що ґей – це нормально

Незважаючи на прилюдну обіцянку уряду канадійської провінції Онтаріо, який  гарантував, що батьки зможуть відмовитись для своїх дітей від спірної програми статевого виховання, яка починається в школах на наступному тижні, друга за величиною в провінції шкільна рада заявила, що батьки не зможуть це зробити в частині курсу, яка стосується ставлення до гомосексуалізму та гендерної ідентичності.

У листі, представленому всіх провідних ЗМІ, 2 вересня директором освіти регіону Піл (другий за населенням регіон Онтаріо після Торонто) Тоні Понтес було однозначноно заявлено, що запити від батьків щодо відмови для їхніх дітей, не будуть задоволені.

«Там, де робота у класі включає (незалежно від форми включення) вивчення будь-якого з базових людських прав, ми не допускатимемо релігійних або будь-який інших переконань, як причину для відмови» - заявив він.

Джек Фонсека з кампанії «Коаліції заради Життя» назвав такі зміни «шокуючою спробою держави привласнити собі батьківські права».

«Попри те, що цей директор говорить, немає такого поняття, як право людини примусти чужих дітей прийняти ваші особисті переконання про сексуальну мораль» - сказав він LifeSiteNews.

Понтес виправдовує позицію дирекції, наполягаючи на тому, що він намагається покінчити з тим, що він назвав «дискримінацією».

«Ми не можемо, ми не будемо-дією або бездіяльністю схвалити дискримінацію. Що це значить? Ну, коли ми говоримо про різні види сімей, а це дискусія, що будує клімат прийняття і безпеки, ми не дозволимо, щоб релігійні переконання використовуватися в якості причини для школяра пропустити цей урок» - заявив він в листі.

В той час Фонсека заявив, що Понтес «намагається протягнути танком серед громадськості думку», що вчителі та бюрократи від освіти, в ім'я «анти-дискримінації», можуть забрати «батьківські права бути первинними педагогами для дітей».

«Але в цьому» - продовжив Фонсека, - «дирекція проводить агресивну дискримінацію проти всіх батьків у тому числі християн, мусульман, сикхів, юдеїв і традиційно-орієнтованих сімей в цілому».

«Коли ви подивитесь на ситуацію об'єктивно, Понтес дійсно говорить про державу, яка діє в якості іноземного окупанта, входячи в найінтимніші частини вашого сімейного життя (релігійні та моральні цінності ви передаєте вашим дітям), заявляючи, що вона має Право перевизначити ці цінності протягом 8 годин в день, 5 днів на тиждень. Вирішуючи, які моральні переконання у виховання дітей відносно людської сексуальності є прерогативою батьків, а які ні» - сказав він.

Закликаючи до відмови від релігійної переконань, щоб зупинити дискримінацію «базових цінностей», Понтес сказав, що він «більше не буде говорити так, тим хто хоче виключити дитину з дискусії про ЛГБТ , так само як з дискусії про раси чи статі. Це все - права людини, і всі вони рівні».

Понтес визнав, що не заборона батькам відмовитися для своїх дітей від спірної програми є кроком, який не буде вітатися багатьма батьками, заявивши: «Давайте з'ясуємо : Деяким в нашій громаді це може не сподобатися»,- Але він додав, що такі батьки «можуть вибрати інші шкільні системи ... якщо так, то це ціна, яку ми повинні бути готові заплатити».

У лютому минулого року, коли міністр освіти Ліз Сандалії представила оновлений план статевого виховання і було багато шуму від стурбованих батьків, вона спробувала заспокоїти їх, запевняючи, що вони мають право відмовитися від цієї програми для своїх дітей.

«Про це сказано в Законі про освіту, що батьки мають право відмовитись від викладання своїй дитині предметів і тем, змісту яких вони не хочуть, щоб їх дитина отримала» - сказала Сандалі.

Батьки в шкільній раді регіону Піл тепер можуть мати хороші підстави, щоб принести офіційну скаргу проти правління за ігнорування закону Онтаріо про освіту і обіцянки, зробленої Сандалі.

Консерватор Монте МакНотон, який веде звинувачення Прогресивної Консервативної Партії проти плану секс-освіти, направив лист Сандалі вчора, просячи її, дотримуватись своєї обіцянки і бути з батьками проти шкільної ради.

«Я пишу вам сьогодні, щоб попросити, що ви відразу ж уточнити конкретний процес для батьків, щодо відмови для своїх дітей від нової секс-освітньої програми, так як батьки по всій провінції Онтаріо покладались на ваші слова з цього питання» - написав він.

МакНотон сказав LifeSiteNews, що він був «приголомшений позицією шкільної ради», і що вона «суперечить тому, в чому ліберальний уряд запевним батьків». 




Обама і Гілларі Клінтон підтримали переслідування держслужбовців-християн

Учора 3 вересня майже одразу після того, як світ облетіла новина про арешт у США держслужбовця Кім Девіс за її християнські переконання Гілларі Клінтон, кандидатка у президенти США висловила підтримку цьому акту насильства над християнською совістю.

Підтримку цьому акту переслідування особи за її християнські переконання висловив також і офіційний представник Білого Дому Джош Ернест.  





Республіканці протестують проти переслідування християн у США

Американський сенатор від Республіканської партії і кандидат у президенти Тед Крус заявив, що арешт Кім Девіс – це послання адресовані усій країні: християни не мають місця у публічному просторі: «Ті хто переслідує Кім Девіс вважають, що християни не повинні працювати в США як держслужбовці» - заявив сенатор-республіканець.

«Сьогодні, судове беззаконня перейшло в тиранію. Сьогодні вперше влада заарешувала християнську жінку за її життя узгоджене з її вірою. Це не правильно. Це вже не Америка.» - заявляє Тед Круз. Він також вважає що все руйнує юдео-християнські цінності, на яких заснована американська нація.

Його побоювання поділяє і бувший сенатор Рік Санторум, який також висувається у кандидати у президенти США: «Все більше і більше людей опинятимутся у ситуації, в якій перебуває пані Девіс, якщо ми не зробимо відповідні заходи, щоб люди не просто вершили релігійні обряди, але й могли жити згідно з своїм віросповіданням» - б’є тривогу пан Санторум. Він також нагадав переслідування християнських квіткарів та кондитерів з боку представників ЛГБТ прихильників та судової влади.

Сенатор-республіканець Пол Ренд з Кентуккі також став у обороні прав християн на свободу віросповідання: «Я вважає, що це абсурдно – кидати когось у в’язницю за здійснення права на свободу віросповідання». Він також вважає, що арешт пані Девіс, матиме погані наслідки для ЛГБТ- активістів, оскільки такий жорсткий тиск гей-лобі викличе спротив американського суспільства.

Ще один сенатор-республіканець Марк Рубіо вважає, що мусить існувати спосіб, щоб захистити релігійну свободу і свободу совісті осіб, які є держслужбовцями.

Ще один кандидат у президенти США Майк Хакабі проведе в Кентуккі мітинг на знак протесту проти арешту Кім Девіс. «Перебування Кім Девіс у федеральній в’язниці створює сумнів, що в наші країні розпочалась криміналізація християнства» - вважає Майк Хакабі, - «Це безумно, жахливо і підриває нашу Конституцію, наше фундаментальне право на свободу віровизнання. Хто буде наступним? Пастори? Священики? Ресторатори? Флористи?». Також Майк Хакабі наголосив, що його мітинг це не тільки протест, а в першу чергу він хоче надати пані Девіс молитовну підтримку.




Архиєпископ Гуаму: ми живемо у час, коли християнам законом наказано зректися власної віри

Архиєпископ Гуаму – американської території у Тихому океані, владика Ентоні Саблан Апурон, у світлі останніх подій у США, пов’язаних з легелізацією одностатевих «шлюбів» по всій території країни, закликав вірних триматися католицької віри. Повідомляє сайт «LifeSite».

«Я закликаю усіх вірних, у тому числі й членів нашого місцевого самоврядування, не заперечувати свою віру, а мати мужність бути свідками істини: істини про життя, про людину, про шлюб та сім’ю» - звернувся владика Апурон до гуамських католиків. І продовжив: «Як пастир місцевої церкви Гуаму, я закликаю кожну людину бути пильною, оскільки кожен з нас відповідатиме перед Верховний Суддею за те що робимо чи не робимо».

«Церква стоїть твердо у своєму вченні, що шлюб укладається тільки між одним чоловіком і однією жінкою» - заявив Архиєпископ Гуаму, - «Ці останні закони змусили народ Гуаму й США або погодитися з певною політичною позицією, або стати мішенню насмішок і дискримінації. Ці закони не тільки підривають гарантовану Конституцією США свободу слова, але й є спробою викорініти право на свободу віросповідання. Ми живемо в небезпечні часи, коли нам католикам і решта християнам, законодавчо наказано відректися своєї віри».

«Коли б ми відкинули Бога, як джерело життя – то ми би були втраченими. Як громадяни і як люди віри, ми зобов’язані бути поінформованими про найфундаментельніші істини про шлюб. Ми повинні захищати гідність шлюбу, як союзу любові й плідності одного чоловіка і однієї жінки», - пригадує владика Апурон.

«Не бійтеся! Христос є Істина, а Істина робить нас вільними», - закликав владика вірних Гуаму.



Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1252 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, ісламізація, Переслідування християн, актуальні публікації, публіцистика, масонерія і антихрист, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика