Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Серпень » 29 » Публіцистика » Актуальні публікації на 29/08/2015
21:42
Актуальні публікації на 29/08/2015
Сенатори отримали хабара перед голосуванням

Схоже, що багато американських законодавців отримали «хабара» від «Planned Parenthood» перед голосуванням припинення фінансування організації. Дослідження показало, що 45 із 46 сенаторів, які голосували проти припинення фінансування організації, нещодавно отримали грошові пожертви від «Planned Parenthood».

Проект закону про припинення фінансування «Planned Parenthood», запропонований сенатором Джоні Ернстом, не вдалося утвердитися в Сенаті — забракло всього сім голосів із 60 необхідних. «Криваві гроші» передавала політикам організація «Planned Parenthood», яка забезпечила собі півмільярдове фінансування.

Після дослідження обставин, Крісті Бартон Браун із Live Action виявив, що «сенатор Ангус Кінг був єдиним, хто проголосував «проти», не бравши гроші від "Planned «Parenthood"».

«Для того, щоб фінансувати майже кожного демократа в Сенаті США, який проголосував проти зменшення фінансування Planned Parenthood, Фонд Planned Parenthood Action (PPA) і Planned Parenthood Votes (PPV) витратили $ 1.609.498. Приблизно 2/3 такої суми витратили протягом 2012 року» — із записів Брауна.

«Planned Parenthood» витратила набагато більше мільйонів на рекламній кампанії в 2012 році. Понад 80 відсотків цих коштів було витрачено на підтримку кампанії президента Обами проти Мітта Ромні.

«Коли "Planned Parenthood" витрачає 12 мільйонів на фінансування цих сенаторів і президента, то не дивуймося, що багато керівників уряду постійно кажуть неправду про аборти» — продовжує Браун.

«Planned Parenthood», здається, використовує корпоративні ЗМІ, де захоче. Багато організацій ЗМІ мають глибокі зв'язки з «Planned Parenthood», за словами Йосипа Шеффера із католицького онлайн-журналу.

«Шеффер зазначає, що власники газети USA Today та кількох інших великих газет отримують фінансову підтримку від "Planned Parenthood". До інших спонсорів відносяться газети San Jose Mercury News, Yahoo, The New York Times та Amazon.com» згідно з інформацією Infowars.

«Деякі ЗМІ були настільки нахабні у своїй підтримці "Planned Parenthood", що на сайтах місцевих філій їх зазначили як спонсорів», — зазначає Шеффер. / CREDO





Ісламська держава прагне знищити всякий християнський слід на Близькому Сході

Генеральний секретар Всесвітньої ради церков, пастор Олаф Фіксе Твейт закликав міжнародну спільноту активно і дієво включитися до вирішення сирійської кризи. Інформує хорватський католицький портал «Bitno.net».

«Знищення монастиря Мар Еліан у Карятайні – черговий доказ того, що Ісламська держава не тільки прагне знищувати доми християн, але також і будь-які знаки християнства на підконтрольних їй територіях» - заяви Генеральний Секретар Всесвітньої ради церков.

«Самозвана Ісламська держава провадить війну не тільки проти християнства, але також і проти кожного, хто не поділяє їхні екстремістські погляди» - твердить пастор Твейт.





Якщо руки абортованих дітей відлякують клієнтів, то відріжте їх, - Planned Parenthood

Центр медичного прогресу (Center for Medical Progress), який публікує викривальні відео про приховану діяльність компанії «Planned Parenthood», опублікували чергове відео, в якому міститься зйомка розмови із Кет Дайєр, виконавчим директором «StemExpress» (біомедичної фірми, яка приймає від «Planned Parenthood» тіла абортованих дітей для досліджень).

Під час розмови Дайєр зухвало жартує із співбесідником під прикриттям про необхідність попереджувати працівників лабораторій, коли до них відправлено цілком неушкоджене тіло абортованої дитини.

«Якщо трапляються неушкоджені випадки, яких у нас виходить багато, то часом ми відправляємо їх в лабораторію», - розповіла вона. – «Лабораторію треба попередити, щоб вони, відкривши коробку, не закричали. Працівники лабораторії лякаються і часом втрачають свідомість».

«Академічні лабораторії не можуть з таким матеріалом працювати»,- додає Дайєр. - «Вони також наче не хочуть знати звідки походить матеріал. Я це бачу по них».

Однак, не хвилюйтесь: Дайєр дає зрозуміти, що вона знає звідки походять тканини ембріонів, і її це зовсім не турбує. Вона цілком погоджується із жартом співбесідника під прикриттям, що якщо доставляти неушкоджені тіла абортованих дітей, то краще переконатись, що «в них закриті очі».

Проте у найсумнішій частині розмови Дайєр розповідає про те, як працівники лабораторій долають природну відразу, коли отримують поштою маленькі, досконало сформовані тіла дітей, яких потім розрізають і подрібнюють – і все це, безумовно, в ім’я «медичного прогресу».

Вона розповіла, що часто отримує вказівки від науковців, які проводять експерименти над абортованими дітьми, типу: «Нам потрібні частини тіла, однак не передавайте руки і ноги».

Цікаве прохання, чи не так? Але, знову ж, у цих малюсіньких ручках і ніжках є щось надокучливе, так?

Людські руки, як на те пішло, є чудом природи – їх спритність значно переважає будь-якого ссавця, вони є незрівняним інструментом, який зміг побудувати цілі імперії, створити мистецтво захоплюючої краси та виразити себе в мільярд різних способів. Вони є настільки чудовими, що сам Ісаак Ньютон говорив: «За відсутності інших доказів, сам лише великий палець руки зможе переконати мене в існуванні Бога».

Руки і ноги є не просто корисними, але вони поєднують людей в інтимній сфері: закохані тримаються за руки чи обнімаються; друзі потискають руки один одному в час смутку. Батьки обмивають руки і ноги своїх дітей поцілунками, вони вивчають і закохуються в кожну їх ямочку.

Саме тому так багатьох людей вразило чергове викривальне відео про «Planned Parenthood», де технік бездушно розробляє на частини тіло абортованої дитини. Однак, Кет Дайєр спокійно дає вказівки своїм працівникам, щоб відрізали руки і ноги від тіла абортованої дитини перед тим, як доставити його до слабодухих техніків в лабораторії, щоб вони не «перелякались» і не «зомліли», побачивши забагато істини.

Однак, що це говорить про нас, якщо розчленованих дитячих рук і ніг мало для того, щоб пробудити нашу совість, і змусити наших політиків зупинити цю різанину? Я боюсь відповіді на це запитання.

Джон Джалсевач / http://http://catholicnews.org.ua





В США проходят самые массовые за последние 20 лет митинги против абортов

В США проходят многотысячные митинги протеста против деятельности Международной федерации планирования семьи, обвиняемой в торговле органами абортированных младенцев. Требования митингующих сводятся к немедленному прекращению финансирования Федерации. По данным The Washington Post, эта общественная акция является самой массовой за последние 20 лет в США.

«Они продают органы младенцев, вырезая, например, их мозг или легкие, пока сердце ребенка еще бьется. Столько женщин предано, столько детей убито — и все это ради суперприбыли. А оплачиваем все это мы, налогоплательщики, отдавая Федерации более полумиллиарда долларов в год» — сказал Кристан Хокинг, президент антиабортной организации «Студенты за жизнь».

Поводом для начала митингов протеста стали видеоролики, опубликованные «Центром медицинского прогресса», обличающие торговлю детскими органами, изымаемых Международной федерацией планирования семьи во время проведения абортов на поздних сроках.





 

Более 500 тыс. католиков подписали петицию против гей-браков

Более 500 тыс. католиков поставили свои подписи под интернет-петицией с призывом к Папе Римскому Франциску отстоять учение Церкви о браке и семье.

Документ подписали, в частности, 5 кардиналов и 117 епископов, а также бывший американский сенатор Ричард Санторум, сообщает во вторник сайт британской газеты «The Catholic Herald».

«Если Церковь будет придерживаться своего взгляда на традиционный брак и семью, Божий замысел о браке устоит перед всеми нападками», — заявил директор студенческой ассоциации «TFP Student Action» Джон Ричи, которая опубликовала упомянутую петицию.

Он призвал Церковь не отступать перед либеральными требованиями смягчить нравственное учение Церкви.

«После того, как Ирландия и Верховный суд США одобрили однополые браки, строгое следование церковному учению позволило бы сохранить священный институт брака», — убежден Дж.Ричи.

Петиция была опубликована в январе этого года на сайте студенческой ассоциации. Ее планируется передать в Ватикан в сентябре, в преддверии Синода епископов. / http://mirvam.org





Иск гей-активистов против швейцарского епископа «смехотворен» – адвокат

Судебный иск, поданный объединением швейцарских гомосексуалистов «Pink Cross» («Розовый крест») против католического епископа города Кур Витуса Хуондера, «смехотворен». Так считает женевский адвокат Алек Реймон. Процитировав отрывок из Библии, осуждающий однополые связи, иерарх не совершил никакого правонарушения.

Адвокат также выразил сожаление, что в наши дни обращение в суд «стало единственным способом диалога».

Напомним, что епископ Хуондер вызвал гнев геев и лесбиянок, процитировав на одной из конференций отрывок из книги Левит: «Если кто ляжет с мужчиною, как с женщиною, то оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти, кровь их на них». (Лев.20:13).

10 августа ассоциация «Розовый крест» подала иск против прелата, обвинив его в «разжигании ненависти» и «призывах к насилию». С точки зрения Алека Реймона, цитирование текста никоим образом не может считаться призывом к насилию.

Женевский адвокат также сожалеет, что поборники свободы самовыражения зачастую руководствуются двойными стандартами. Сам факт подачи иска против епископа Хуондера оскорбляет принцип свободы, убежден Реймон. «Эти же самые люди буквально рвали глотки, защищая свободу слова после покушения на редакцию «Шарли эбдо», – напоминает юрист. – Очень многие выступают за свободу самовыражения лишь до того момента, когда эта свобода не начинает их самих раздражать».





Последнее христианское селение в Палестине – Тайба – может исчезнуть

Последнее полностью христианское селение в Палестине, быстро пустеет. Жители Тайбы, что на Западном берегу Иордана, покидают родные дома в поисках лучшей жизни. В этой связи лидеры Церквей Святой земли призывают единоверцев сделать все возможное, чтобы Тайба, упомянутая еще в Священном Писании, осталась христианской.

Тайба, насчитывающая сегодня 1300 обитателей, расположена примерно в 30 км от Иерусалима. Это последнее палестинское селение, все жители которого – христиане. Здесь живут и православные, и католики – латинского и греческого обрядов. За последние годы многие коренные жители покинули Тайбу, не видя перспектив для дальнейшей жизни в родном селении.

Тайба – одно из древнейших поселений на территории Палестины. Она упоминается в Писании: как Офра в Ветхом Завете и как Эфраим – в Евангелиях.

В последние годы был предпринят целый ряд инициатив, направленных на сохранение христианской идентичности Тайбы. В частности, христиане Святой земли стараются привлечь внимание единоверцев и просто туристов из-за рубежа к наследию древнего селения, к ремеслам, по сей день существующим здесь.

Недавно латинский патриархат Иерусалима на своем сайте опубликовал «рекламу» Тайбы: «Вы собираетесь поехать в Святую землю? – говорится в тексте. – Обязательно посетите Тайбу! Ваш визит станет знаком солидарности, станет бесценной помощью жителям этого селения». / http://fsspx.of.by




 

В США католический епископ запретил совершать мессы в часовне, в которой служила «женщина-священник»

Епископ города Де-Мойн Ричард Пейтс запретил совершать мессы в часовне при Католическом доме рабочих после того, как там «священнодействовала» женщина, заявлявшая о себе как о католическом священнике.

Дженис Севре-Душинска, представительница движения «Римско-католические женщины-священники», возглавила церемонию в Доме рабочих в декабре прошлого года. Проконсультировавшись с советом клириков своей епархии, полностью его поддержавшим, епископ Пейтс принял дисциплинарные меры против тех, кто организовал это «богослужение».
Решение епископа было передано в Католический дом рабочих еще в мае, однако епархия предала его гласности лишь в августе, пишет Благовест.





 

В Китае пропал известный христианский адвокат, выступавший против сноса крестов

Известный христианский адвокат исчез два дня назад после того, как выступил против решения властей провинции Чжэцян о сносе крестов с христианских церквей. Юридическая фирма в Пекине, в которой работал Чжан Кай, не имеет о нем никаких известий, также ничего не известно и его семье.

Чжан, известный своей правозащитной деятельностью, давал юридические консультации приходам в провинции Чжэцян, которые столкнулись с требованиями снести здания храмов или убрать кресты. Адвокат настаивал на том, что эти требования неконституционны и нарушают свободу вероисповедания, сообщает NEWSru.com со ссылкой на AP.

 Перед своим исчезновением адвокат вместе со своим помощником находился в церкви города Вэньчжоу. Этот приморский городок известен своей деловой активностью и множеством протестантских и католических церквей. Ранее на этой неделе полиция арестовала по меньше 11 пасторов и прихожан местных церквей.

The Guardian пишет о происходящем как о настоящих облавах против церковных активистов. «По крайней мере девять человек из тех, кого я знаю, были увезены в полицию, и эта цифра продолжает расти. Мы считаем, что это кампания против церковных лидеров, которая развернута по всей провинции», - рассказал газете один из пасторов.

 Антицерковная кампания в Китае активизировалась с конца 2013 года, когда власти объявили о начале борьбы с незаконными и ветхими постройками. Более 1200 церквей были разрушены полностью или частично либо лишились крестов. / http://prochurch.info



Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1237 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, ісламізація, публіцистика, актуальні публікації, аборти, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика