Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Серпень » 15 » Публіцистика » Актуальні публікації на 15/08/2015
09:49
Актуальні публікації на 15/08/2015
Фігура Богородиці залишилась незнищенною у вогні

Поблизу іспанської військової бази через сильну спеку почалась пожежа. Сталося чудо. Не зважаючи на полум’я фігура Богородиці та квіти поряд не були знищені.

Це сталося наприкінці липня на військовій базі «Ель Ґолосо», розташованій поблизу Мадрида (Іспанія). Через високутемпературу, викликану хвилями спеки, що накинулась на Іспанію в ті дні, розпочаласьпожежана військових об'єктах. Вогонь охопив частину поля і території бази.

Велике здивування охопило всіх, коли полум'я вогню були придушені. Як підтвердив журналіст Хосе Марія Завала , персонал бази був свідком дивовижної події.

Хоча полум'я випалило всю траву, однак фігура Діви Марії та квіти навколо неї виявились неушкодженими.

Цей випадок вважають чудесним. Персонал зізнається, що має особливу набожність та любов до цієї фігури Богородиці. Вона є особлива для них, багато військових молились і моляться біля неї та довіряються опіці Діви Марії.




ІДІЛ викрали християн Сирії

Щонайменше 230 мирних жителів - 170 сунітів і більше 60 християн - викрадені угрупованням ІДІЛ з міста Ель-Кар'ятейн на заході Сирії.

Бойовики звинуватили їх у «співпраці з режимом» Башара Асада. За повідомленнями сирійських правозахисників, викрадені, серед яких також - жінки і діти, - вивезені в невідомому напрямку.

До початку повстання проти правління Асада в 2011 р.  в Ель-Кар'ятейні проживало  близько 2000 сирійських католиків і православних, але, за даними одновірців, що втекли  в Дамаск, до початку настання ІДІЛ, в місті їх залишилося не більше 300.

Ель-Кар'ятейн розташований на стратегічно важливому перехресті, що зв'язує контрольовані екстремістами території навколо Хомса і поблизу ліванського кордону. Його недавнє захоплення дозволяє їм вільно перекидати війська на північний захід Сирії.




Партріарх РПЦ «кришує» неонацистів з «Сорок сороков»

Патріарх РПЦ пов'язаний з неонацистським рухом «Сорок сороков», повідомляє інтернет-ресус «Новый регион2». Глава церкви створює з боксерів та футбольних фанатів штурмові загони по типу СА і озброює їх нацистською символікою, щоб ті «пресували» населення, незгодне з будівництвом храмів.

Націоналістичний бойовий загін був створений кілька років тому безпосередньо з ініціативи Патріарха, який називає СС («Сорок сороков») своєю гвардією. Це особиста, вбрана в фашистський прапор, армія глави РПЦ. Зараз в СС складається близько 10 000 чоловік. У керівництво СС входять боксери (наприклад, Володимир Носов), колишні футбольні фанати (Василь «Кілер» Степанов), різні спортсмени (наприклад, Олександр Михайлович, пауерлифтер і за сумісництвом великий любитель свастик). Координується ця публіка якимось Андрієм Кормухіним.

Перераховані в дужках люди - не випадкові учасники, а керівники руху. Подивимося, що вони з себе представляють. Андрій Кормухін. Часто з'являється в ЗМІ, коли потрібно прокоментувати діяльність СС (наприклад, на радіо «Эхо Москвы»). Отримує вказівки безпосередньо від Патріарха.

Володимир Носов

Боксер, координатор СС. Відоме його листування, де він погрожує фізичною розправою всім, хто проти будівництва чергового храму: мовляв, не виходьте з будинків, родичі по вас плакати будуть, ноги переламаємо. Цікава його стіна у «Вконтакте»: він репост абсолютно всі повідомлення групи «Сорок Сороков»: про те, що підари зовсім розперезалися, про брудні витівки «торф'яного болота», різні православні цитати. Його власні повідомлення рідкісні й односкладові: «Православ'я віра сильних» - повідомляє він і прикладає фото трьох набиченних червоносорочечників.

«А ви рухали пружинами під ці наспіви, признавайтесь))» - і прикладена попса 90-х. «Яка багодать сам в шоці» - і прикріплено фото ікони. Потім репост з групи «вовк-гомофоб» з коментарем «Батя особливого призначення». І так до нескінченності. Загалом, звичайний хлопець-пролетар з робітничого району, але дуже цілеспрямований, дуже віруючий і завжди готовий. 

Василь Степанов, кличка «Кілер»

Раніше координував футбольних уболівальників, учасник фанатських погромів у Москві, націоналіст. На фотографії: спілкується з журналістами, захопивши офіс НБП. 25 осіб у масках і будівельних білих рукавичках, озброєних бейсбольними бітами і травматичними пістолетами, напали на націонал-більшовиків і в буквальному сенсі слова скалічили семеро з них. Фашист. Вважає, що російські люди мають молитися на свастику.

Отже, глава церкви створює з боксерів, футбольних фанатів і гопоти штурмові загони по типу СА Третього Рейху і озброює їх нацистською символікою, щоб ті пресували населення, незгодне з ідеями всепрощаючого і вселюблячого християнства. Навіть Орвелл б не зміг описати би всю ступінь абсурду, що відбувається. 




Бізнесмен-єврей рятує християнських дітей

Уже 120 дітей християн та єзидів (дівчатка) звільнено з рук терористів завдяки євреєві-підприємцю з Канди Стіві Маману. Повідомляє сайт "Credo" з посиланням на польський сайт "Gość Niedzielny". 

Маман заснував організацію «Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq», а в перемовинах йому допомагають сирійці. За його даними, терористи вимагають за кожну викрадену дитину від 1 до 3 тис доларів.

«Ми всі як споживачі витрачаємо чимало коштів на технічні забаганки. Чому б не призначити цих грошей на рятування світу?» — написано на головній сторінці сайту підприємця.

У медіа Стіві Маман порівнюють з іншим підприємцем, Оскаром Шіндлером, якому в роки Другої світової війни вдалося врятувати від знищення багато єврейських дітей. «Я зовсім не почуваюся “єврейським Шіндлером”, — відказав на це Маман. — Навпаки, я маю враження, що роблю недостатньо багато, бо в Іраку ще стільки дітей, які чекають на визволення. Від початку я казав собі, що просто не можу залишитися байдужим і бездіяльним щодо інформації, яка щодня надходить з Іраку. Я керуюся єврейською приказкою, що “хто рятує одне життя, той рятує цілий світ”».




Церква в Гані боротиметься проти культури смерті, яку накидає Африці Захід

Як повідомляє «Радіо Ватикану», Церква в Гані і надалі боротиметься проти настирливих і згубних спроб багатих філантропів, країн-донаторів і міжнародних організацій накинути Африці демографічний контроль – йдеться у кінцевому прес-релізі з конференції «Поширювати цінності життя і сім’ї перед обличчям сучасної культури смерті», що відбулася в Аккрі.

Ціль цієї дводенної конференції, в роботі якої взяв участь кардинал Пітер Тарксон – глава Папської комісії «Iustitia et pax», ще раз на африканському континенті наголосити про святість життя від його зачаття аж до природної смерті, а також наголосити на цінності сім’ї, як нероздільної спільноти чоловіка і жінки. «Усе це зараз в Африці надзвичайно загрожене поширенням абортів, контрацепції, впливом нових моделей «шлюбу» і «сім’ї», а які є модними в інших країнах та противляться Божому творчому задуму, шкодять цільності людської істоти й інституту сім’ї » - заявили в прес-релізі єпископи.

На негативний вплив Заходу, в часі цієї конференції, особливу увагу зверну єпископ Йозеф Афріах-Аджекум, глава Комісії Єпископської конференції Гани. «Народ Гани і всі африканці мають протиставитися спокусі імітувати інші народи, зробити висновки з наслідків морального збочення Заходу. У Гані й в цілій Африці маємо послання пропагувати життя в цілому світі; не маємо права відступити від слова Божого чи його відкинути»  - заявив владика Афріах-Аджекум.




24-річна модель відмовилася від аборту, незважаючи на страшний діагноз

Історія канадської моделі Єлизавети Булахової (Elizaveta Bulokhova) - це трагедія, яка абсолютно незбагненним чином має щасливе закінчення. На долю 24-річної дівчини випали страшні випробовування: під час вагітності лікарі діагностували в неї рак, проте Єлизавета категорично відмовилася від аборту, а прийняла рішення про передчасні пологи - перед дуже важкою операцією.

Дівчина народилась у Латвії, останні роки працювала в Канаді, брала участь у зйомках по всьому світу. У 2014 році Єлизавета разом із чоловіком Романом Трубетським вирушила в довгоочікувану відпустку до Амстердама.

І нічого не вказувало на страшну біду. Симптомом раку виявивився звичайний зубний біль: у дівчини діагностували рідку форму остеосаркоми - раку кісток. Після проведення біопсії терміново була потрібна операція.

Ситуація ускладнювалася тим, що Єлизавета чекала дитину. Лікарі категорично наполягали на аборті, оскільки потрібно було починати лікування із залученням курсів хіміотерапії. Молода мама згадує, що це були найстрашніші моменти в її житті, вона постійно говорила з дитиною, яку носила в своїй утробі. І їй здавалося, що дитина її розуміє. І тоді-то Єлизавета прийняла рішення, що, із Божою допомогою, малюк має з′явитись на світ.

Кесарів розтин мужній дівчині провели за 10 тижнів до строку, і після нього молода мама пішла на дуже складну 16-годинну операцію. В ході хірургічного втручання їй видалили 95% щелепи - для реконструкції знадобились мала берцева кістка, вени, нерви та шкіряні трансплантанти з її правої ноги, а також шкіра з її правого плеча.
Пройшовши через всі випробовування, Єлизавета нині повертається до нормального життя, адже має надійний тил і стимул - люблячу родину. Вона молода - і хоче встигунти дуже багато. Нещодавно модель знялася для журналу "Vice", фотосесія була досить незвичною. На знімках не прихоуються ані шрами, ані втрачене через хворобу волосся, ані сильна втрата ваги моделі.

Поруч із нею на знімках - чоловік та син Валентин, який на перший свій День народження отримав від мами незвичайний подарунок - ЖИТТЯ.




Керівники християнських церков звернулися до влади не допустити гей-парад в Одесі

Кілька днів тому стало відомо, що ЛГБТ-спільнота планує 15 серпня в центрі Одеси провести гей-парад. Свою позицію щодо цього висловили глави християнських конфесій міста та області.

Варто відзначити, що в Одесі і раніше релігійні лідери робили спільні звернення. Цей раз відрізняється тим, що під одним листом вперше підписалися представники УПЦ МП, УПЦ КП, РКЦ, УГКЦ та багато протестантських конфесій:

Одеському міському голові Г.Л. Труханову
Від глав християнських конфесій Одеської області
копія: губернатору Михайлу Саакашвілі
Голові СБУ В. Грицаку
Главі МВСУ в Од. області Г. Лордкіпанідзе

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Геннадію Леонідовичу!

У зв'язку з тим, що адміністрація міста Одеси дала дозвіл на проведення гей-параду, запланованого в рамках фестивалю «Одеса Прайд-2015» 14-16 серпня, ми - керівники та представники Одеських Християнських Церков, вважаємо своїм обов'язком відреагувати і виразити чітку і єдину для всіх церков міста позицію з даного питання.

Будучи прихильниками традиційних сімейних цінностей, сенс яких - у союзі виключно між чоловіком і жінкою, встановленому в Книзі Життя - Біблії, ми глибоко переконані, що:

- Подібні заходи стирають чітку грань, встановлену самим Богом, підриваючи основи сім'ї та шлюбу і руйнуючи біблійний інститут сім'ї. «І сотворив Бог людину на свій образ; на Божий образ сотворив її; чоловіком і жінкою сотворив їх» (Книга Буття 1:27);

- Суспільство, що приймає гомосексуалізм, приречене на вимирання;

- Гомосексуалізм вбиває справжню любов і породжує ворожнечу;

- Веде до  неминучої деградації особистості;

- Причина багатьох, у тому числі невиліковних хворіб;

- Гомосексуалізм - це гріх. "З чоловіком не сходитимешся, як сходишся з жінкою: це гидота." (Книга Левіт 18:22).

У зв'язку з вищевикладеними тезами ми вважаємо проведення даної акції недоречною, яка суперечить здоровому глузду, і ганьбить репутацію нашого міста.

Крім того, хочемо нагадати Вам, що проведення подібних заходів в інших містах України викликало хвилю обурення, а також призвело до прояву насильницьких дій.

Ми розуміємо, що погляди ЛГБТ-спільноти - це їхній особистий вибір. Тим не менше, популяризація і нав'язування антибіблійних і антитрадиційних поглядів - неприпустимі і ведуть до руйнування нашого суспільства.

Так, усвідомлюючи всю згубність пропагованого ЛГБТ-способу життя, більшістю Рад Християнських Церков регіонів України вже прийняті звернення, що закликають заборонити дану пропаганду серед неповнолітніх.

Виходячи з вищевикладеного, звертаємося до Вас з проханням не допустити проведення анонсованого заходу в Одесі заради збереження миру серед мешканців та гостей нашого міста. Зі свого боку будемо молитися за спасіння цих людей, щоб світло Божественної Істини просвітило їх розум.

Нехай пошле Вам Господь мужність і розсудливість, як міському голові, в тому, щоб цей і подібні заходи, що руйнують основоположні цінності суспільства, сім'ї та шлюбу, не мали місця в Одесі.






Священик УГКЦ в Одесі: гомосексуалізм протиприродний... і далі вони змусять нас прийняти педофілію

Бог створив для Адама жінку, а не чоловіка. І лише від чоловіка і жінки народжується життя. І ми це життя приймаємо, тому що ми всі народилися завдяки цьому», - повідомив на прес-конференції Християнських церков в прес-центрі ІА «Одеса-медіа» протоєрей одеського екзархату УГКЦ о.Ігор Тарас.

«Гомосексуалізм протиприродний і ті, хто народився завдяки батькові і матері, не можуть це сприймати. Це страшно. І головне, в чому проблема, - вони ніколи не зупиняться тільки на гомосексуалізмі. Велика частина гомосексуалістів родом з педофілістів. Вони були в дитинстві використані, і далі вони змусять нас прийняти педофілію. І будуть говорити: ви повинні це прийняти. І вже це має місце».

Отець Юрій Нагорний, який представляє на прес-конференції Римо-Католицьку церкву, підтвердив факти жорстокого поводження з дітьми: «Забирають у нормальних сімей дітей і віддають педофілам на виховання. І ці діти не доживають до дорослого віку, бо використовуються сексуально».

«Європа вже бачить, до чого призводить хворий волюнтаризм, і вона через це вимирає, - стверджує о.Ігор Тарас. - Господь дав право, але він дав і обов'язки. Ті, хто позбавляються від гомосексуалізму, кажуть: Якби я не зустрів у своєму житті, дитинстві гомосексуаліста, я б ним ніколи не став. Блуд ніколи не може бути прийнятий, тому що він проти людської природи. Тому, якщо ми не скажемо про це вголос, ми будемо нести відповідальність перед Богом». / http://catholicnews.org.ua






 

Гей-парад в Одесі? Таки ні!

Одеський окружний адмінсуд заборонив проведення в Одесі «Маршу рівності», запланованого на 15 серпня 2015 р. в рамках фестивалю «ОдесаПрайд-2015», організаторами якого є представники ЛГБТ-спільноти.

Рішення було винесено за позовом Одеської міськради. Про це, за даними hromadske.tv, повідомила голова оргкомітету фестивалю Ганна Леонова.

«Засідання тривало майже до трьох ночі. Виконком вимагав заборонити не лише марш, а взагалі проведення фестивалю як такого у дні з 13 по 16 серпня. Включаючи екскурсії, дискусійні майданчики, фотовиставку. Суд задовольнив позов частково — конкретно щодо мирних масових вуличних акцій, тобто маршу», — сказала Леонова.

Позивач аргументував своє рішення наявними в місті негативними настроями в суспільстві щодо заходів ЛГБТ.

Організатори фестивалю «ОдесаПрайд-2015» у зв`язку з судовою забороною на проведення «Маршу рівності» розглядають ідею проведення в місті поодиноких пікетів.

Раніше одеська міліція зверталася до міської ради з проханням звернутися до суду щодо заборони маршу учасників ЛГБТ-фестивалю «Одеса Прайд-2015».

Щодо цих подій сайт CREDO попросив коментаря у римо-католицького священика, який зараз працює на півдні України, о. Маріуша Возняка ОР.

— Як громадяни і як сповідники віри Католицької Церкви, ми не можемо погодитися, щоби відкритим чином було демонстровано сексуальні преференції, також і гомосексуальні, — сказав о. Маріуш. — Варто підкреслити, що Катехизм Католицької Церкви, виданий 1992 року, наголошує: згідно з ученням Церкви, базованим на Біблії і Традиції, єдиним етично допустимим місцем реалізації статевого життя є подружжя між чоловіком і жінкою (ККЦ 2396). Отож гомосексуальний акт це гріх, який перебуває у глибокій суперечності з чистотою і не випливає з істинної чуттєвої і статевої комплементарності (взаємодоповнюваності) та в жодному разі не може бути схвалений (див. ККЦ 2396). Церква закликає людей, які усвідомлюють свої гомосексуальні схильності, жити у чистоті (тобто статевому утриманні), і водночас радить католикам ставитися до таких осіб із повагою, співчуттям і делікатністю. Також наша Церква велить своїм вірним уникати щодо таких людей будь-яких ознак неслушної дискримінації (див. ККЦ 2358). Тому ми засуджуємо зло, учинок, якого припускається людина, але не саму людину, яка завжди має шанс змінити свою поведінку, тобто навернутися.

Гомосексуальна позиція, попри те, що є наслідком різноманітних обумовлень, становить безумовно тяжкий досвід для самих тих, хто воліє такий тип поведінки. Крім цього, ми маємо документи Конгрегації віровчення, наприклад, «Some considerations concerning the response to legislative proposals on the non-discrimination of homosexual persons» (22 липня 1992 р.), де католикам виразно звернено увагу, що дискримінація з огляду на статеву орієнтацію це не те саме, що дикримінація з огляду на расу, етнічне походження абощо, оскільки «викликає моральне занепокоєння». Згідно з цим документом Конгрегації віровчення, «існують галузі, в яких не становить прояву несправедливої дискримінації взяття до уваги сексуальних схильностей, наприклад, коли йдеться про всиновлення дитини або ввірення її опікунам, прийняття на роботу вчителів чи спортивних тренерів, військова служба». Таким чином, Церква схвалює соціальні обмеження, пов’язані зі статевою орієнтацією особи (що нині законодавчо заборонено в деяких країнах). Головні права людини — між іншим, гарантовані Європейською конвенцією з прав людини, як і конституціями багатьох країн, — відповідно до цього документа, можуть бути «дієво обмежені з огляду на об’єктивну невпорядковану зовнішню поведінку». Документ наводить як приклад випадок «осіб хворих фізично чи розумово», яким дозволяється обмежити можливість користуватися певними правами, «аби охороняти спільне благо».

23 листопада 2003 р. Конгрегація віровчення під головуванням кардинала Йозефа Рацінґера проголосила документ, яким засуджувалося будь-які законодавчі спроби, «що сприяють гомосексуальним зв’язкам». Впровадження у законодавство зареєстрованих партнерських зв’язків цей документ прирівнює до «легалізації зла». Водночас, згідно з цим документом, від вірних християн Католицької Церкви очікується «спротив юридичній легалізації гомосексуальних зв’язків», а щодо парламентаріїв-католиків, які «мають справу з законодавством, прихильним до гомосексуальних зв’язків», Конгрегація поставили «моральний обов’язок» більш виразного публічного спротиву та голосування проти таких законопроектів.

29 листопада 2005 р. Конгрегація віровчення проголосила документ, яким забороняється приймати до семінарій осіб, які практикують гомосексуалізм, проявляють глибоко вкорінені гомосексуальні тенденції або підтримують так звану «гей-культуру», як і заборонила таких висвячувати на священиків.

І ще одне з приводу одеських подій: давайте вчитися на чужих помилках, тих, що їх припустилися віруючи багатьох західних країн, коли цілі роки пасивно споглядали на те, що робили у справах подружжя, сім’ї та виховання дітей їхні політики та вибрані ними урядовці, які діяли за гроші з податків цих же громадян. Бо коли парламент ухвалить закон, уряд призначить відповідного міністра освіти, а той сформує підставові програми для шкіл, затвердить підручники та сформує вчителів, — ось у той момент демонстрації на захист сім’ї та подружжя вже мало що дадуть. Освітній «каток», запущений певними ідеологіями, уже неможливо зупинити. І на нас може чекати біда, тому не біймося розмовляти, вслуховуватися в іншу людину; але у певних ситуаціях нам не повинно забракнути чіткого спротиву. Найгірше — це мовчання і байдужість. Тому спротив згаданим парадам це не тільки голос сумління, але й конкретна дія, аби не відчинили в Україні тієї самої «скрині Пандори».





«Planned Parenthood» від 1970 року здійснила понад 7 млн абортів
У липні 1970 року центр «Planned Parenthood» у Сиракузах здійснив перші легальні аборти у США. Ухвалення штатом Нью-Йорк закону про легалізацію абортів викликало ефект доміно по всій країні. Так що уже від 1973 року аборти стали легальним по всій території Сполучених Штатів. За цей час корпорація «Planned Parenthood» тільки зростала, а також зростали її прибутки. Розрахунки pro-life сайту «Life Site» показують, що за час своєї бізнес-діяльності «Planned Parenthood» легально вбила понад 7 мільйонів ненароджених дітей тільки у самих США.




Нігерія: знову Боко Харам.

Є жертви Щонайменше 47 осіб загинули і 52 було поранено у вівторок вранці, коли вибухнула бомба на ринку в місцевості Сабон Гарі (штат Борно) у північно-східній Нігерії. За останні тижні ісламісти з Боко Харам здійснили у Борно шерег нападів, у яких загинуло сумарно понад 600 чоловік. На початку року організація Боко Харам контролювала у Нігерії територію розміром із Бельгію. В боротьбі з джихадистами нігерійська армія співпрацює з військами Чаду, Нігеру і Камеруну. Почавшись із рух боротьби з західними стандартами освіти, 2009 року ця організація перейшла до терористичних дій, намагаючись перетворити Нігерію або принаймні її частину в мусульманську віросповідну державу. Внаслідок ісламістського заколоту загинуло багато тисяч осіб.




Франклин Грэм: «Чума безнравственности пронеслась по земле»

Сексуальная революция, которая началась всерьез пять десятилетий назад с обещаний новых сексуальных свобод, вместо этого оставила после себя моральные руины, которые подорвали основания нашей страны.

Отбрасывая, то, что было воспринято как пуританские ограничения предыдущих поколений, 60-е и 70-е начали новую эру сексуального экспериментирования. Революция, публично начавшаяся в 1967-м «Летом Любви» в районе Хайт-Эшбери, Сан-Франциско, обещала век сексуального просвещения.

Новое мышление утверждало, что сожительство не было действительно проблемой. Развод был не таким уж вредным, как когда-то полагали. Распущенность не представляла явную и непосредственную опасность для семьи. Однополое влечение было совершенно нормальным. Порнография была лишь маленьким поводом для беспокойства. В реальности, целая индустрия развивалась вокруг ее мнимой привлекательности.

Пятьдесят лет спустя, мы видим, что результаты оказались катастрофическими.

В некоторых сегментах американской общества, более 70% детей рождаются у родителей-одиночек и остаются в семье с одним родителем. На национальном уровне, каждый четвёртый ребёнок сегодня живёт в семье с одним родителем.

Демографы прогнозируют, что к 18 годам, почти 50%  всех детей будет проживать только с мамой или только с папой. Почти половина всех браков заканчивается разводом, и пары, которые сожительствовали до брака, еще более подвержены разводам. Некоторые исследования показывают, что быстрое увеличение количества порнографии, доступной в Интернете, вероятно, способствовало уменьшающемуся количеству браков.

Свободы, обещанные сексуальной революцией, уступили дорогу постоянно растущему рабству и зависимости от греха. Попытка отбросить моральную сдержанность открыла разрушительный, смертельный набор дьявольских инструментов.

«Ибо, кто кем побежден, тот тому и раб.» (2 Пет. 2:19).

Чума безнравственности так пронеслась по Америке, что фактически нет места, где не чувствуется ее разрушительное влияние. Растет доступность безнравственных СМИ, которые активно продвигают все виды вообразимых сексуальных девиаций, постоянно агитируют против библейских норм праведного и благочестивого поведения.

Писание же говорит прямо: «А блуд и всякая нечистота и любостяжание не должны даже именоваться у вас… ибо знайте, что никакой блудник, или нечистый, или любостяжатель, …не имеет наследия в Царстве Христа и Бога» (Еф. 5:3,5)

 

Современное общество полагает, что самым ценным является свобода делать все, что мы хотим, все, что заставляет нас чувствовать себя хорошо. Любые попытки остановить нас от того, чего мы хотим, — даже если то, что мы хотим, является разрушительным для нас самих и окружающих – высмеиваются и поносятся.

Но Божьи законы и заповеди даны для нашего блага. Сексуальность — это дар от Бога, который нужно использовать с Его мудрыми ограничениями. Как дамбы, которые сдерживают могучие реки от разрушительных наводнений, Божье слово и принципы разработаны, чтобы держать наши мысли, страсти и желания в границах благочестия. Они для нашего блага, а не во вред.

«Тело же не для блуда, но для Господа, и Господь для тела.»  (1 Кор. 6:13).

Наши тела, которые однажды будут искуплены, прославленные тела, сделаны Богом и для Бога. Пренебрегать Его замыслом означает, в сущности, предаваться идолопоклонству, ценя и восхищаясь тем, что ненавидит Бог.

Наша культура, как древние культуры, которые, в конечном счете, были разрушены в значительной степени из-за их собственной моральной развращенности, была сильно ослаблена. Стабильные семейные узы утверждали истину, и принципы Библии были когда-то основой нашей страны. Такая модель является теперь исключением, но не правилом.

Мы знаем, что по мере приближения конца, этот мир будет характеризоваться эскалацией насилия и разгула сексуальной безнравственности. В Откровении 17 и 18, Вавилон назван «великой блудницей» земли. Кроме того, это символ оголтелой погони за чувственными удовольствиями. Земля, судимая Царем Царей и Господом господствующих, очутилась во власти пьянства и развратного удовольствия.

«ибо яростным вином блудодеяния своего она напоила все народы» (Откр 18: 2)

Когда Христос вернётся, народ и небеса триумфально провозгласят: «Ибо истинны и праведны суды Его: потому что Он осудил ту великую любодейцу, которая растлила землю любодейством своим»(Откр 19:1-2)

Единственный ответом, который я знаю, для любого общества в любую эпоху, является сильное слово Господа к церкви в Фиатире, которая, хотя и была верна в некотором смысле, по-видимому, терпимо относились к сексуальной вседозволенности, которая распространялась через церковь: «Я дал ей время покаяться в любодеянии ее, но она не покаялась.»

Существует еще время, чтобы покаяться. Вот почему Иисус задерживает своё возвращение : «… не желая, чтобы кто погиб, но чтобы все пришли к покаянию» (2 Пет. 3: 9).

Моя молитва о том, чтобы мы не отказались от такого предложения, пока еще есть время.

Франклин Грэмм / http://mirvam.org




Запорожский архиепископ Лука Украинской Православной Церкви призвал мэра убрать гей-рекламу в городе

Архиепископ Запорожский и Мелитопольский Лука обратился к мэру Запорожья Александру Сину с просьбой убрать билборды с социальной рекламой «против дискриминации однополой любви».

«Как Правящий архиерей Запорожской кафедры я разделяю объявшее обращающихся ко мне православных жителей нашего богоспасаемого края возмущение, связанное с тем, что на улицах нашего града на рекламных щитах, установленных в многолюдных местах Запорожья, появилась откровенная пропаганда гомосексуализма! Но возникает вопрос, как одна болезнь может победить другую?

Святой апостол Иоанн Богослов говорит: «Кто говорит, что он во свете, а ненавидит брата своего, тот еще во тьме» (1-е Ин. 2:9). Потому, Церковь не осуждает грешника, но осуждает его грех, сочувствует его страданиям и скорбит о его немощах. Господь милосерден к нашим недугам, грехам, «ибо так возлюбил Бог мир, что отдал Сына Своего Единородного, дабы всякий верующий в Него, не погиб, но имел жизнь вечную» (Ин. 3:16).

Однако, Бог не терпит поругания и нетерпим к не раскаявшемуся, как видим мы в Псалмах: “ибо Ты Бог, не любящий беззакония; у Тебя не водворится злой; нечестивые не пребудут пред очами Твоими: Ты ненавидишь всех, делающих беззаконие” (Пс 5:5-6).

Очень прошу Вас, Александр Ченсанович, уважаемые депутаты, услышать обращение православных жителей Запорожья и уберечь наших жителей от морального разложения и деградации, приводящей ко греху в церковном понимании и к низложению культуры и цивилизованности в понимании светском!

Мы против дискриминации и насилия, сострадаем немощам, и относимся к таким людям, как к страждущим от духов нечистых. Но мы против всего того, что разрушает семейные ценности, против выставления и пропаганды греха. Господь Всемогущий желает всякому человеку «чтобы он обратился от путей своих и был жив?» (Иез. 18.23), и мы, верующие, призываем к покаянию, молимся о вразумлении и исцелении страдающих от упомянутого греха. Но при этом, мы не можем оставлять без внимания подобные надругательства относительно нашей веры, дарованной Богом, хранимой Церковью и охраняемой Державой», цитирует владыку Луку официальный сайт епархии. / http://apologet.in.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1334 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: суспільні проблеми, московська психіатрія, ісламізація, гей парад, публіцистика, гомодиктатура, Україна, ліберастія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика