Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Березень » 20 » Публіцистика » Актуальні публікації на 20/03/2016
12:53
Актуальні публікації на 20/03/2016
В Уряді офіційно визнали, що готують легалізацію одностатевих цивільних партнерств

Як повідомляє «Урядовий портал», у Міністерстві юстиції України заявили, що для реалізації Національної стратегії у сфері прав людини, зокрема, покликане унормувати майнові права осіб, які проживають разом, Мінюст готує законодавство, яке легалізую в Україні одностатеві цивільні партнерства.

Також, у Мінюсті вказали на те, що вочевидь будуть відповідні зміни до Конституції, оскільки текст заяви Мінюсту говорить про «конституційне право партнера несвідчення проти свого партнера».

Мінюст запевняє, що у його плани не входить зміна визначення поняття шлюбу, чи узаконення одностатевих шлюбів.

У країнах де легалізовано одностатеві «шлюби» ЛГБТ лобі в досягненні цього завжди використовував одну і ту саму покрокову стратегію: переконування суспільства у тому, що гендерна ідеологія – це наукова теорія, прийняття законів про недискримінацію представників ЛГБТ за ознакою статевої орієнтації чи гендерної ідентичності, легалізація одностатевих цивільних партнерства і на кінець легалізація одностатевих «шлюбів».

В Україні уже запроваджена гендерна індоктринація у вишах під видом викладання наукової теорії та прийнята антидискримінаційна поправка, яка забороняє дискримінацію за статевою ознакою, статевою орієнтацією та гендерною ідентичністю.


Святотацтво у Черкасах
 

Вже другий раз з каплиці у Черкасах  був вкрадений хрест. Хтось вкрав статую Христа з хреста, який був освячений в минулому році в Страсну п'ятницю.Три тижні тому, був вкрадений металевий хрест, який висів біля дверей з початку існування каплиці.



Суд заборонив ЛГБТ ходу у Львові

Як повідомляє офіційний сайт Львівської міської ради, враховуючи клопотання поліції, Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення 19 березня акцій на площі перед Оперним театром (пр. Свободи). Позов задовільнили повністю. Про це повідомила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич. У п’ятницю, 18 березня, Львівська міська рада подала позов у Львівський окружний адміністративний суд про заборону проведення 19 березня на просп. Свободи перед Оперним театром будь-яких акцій, у зв’язку з клопотанням поліції та заходами безпеки, через подання заявок від різних організацій.

Нагадаємо, що Київська міська організація «Інсайт» у рамках так званого «Фестивалю рівності Львів 2016» планувала провести  у Львові 19 березня цього року пішу ходу вулицями міста. Проти цього гостро виступив ряд громадських організацій, Львівська обласна організація Народного руху України та УГКЦ.



ЛМР подала позов у суд про заборону проведення завтра на просп. Свободи будь-яких акцій

Львівська міська рада подала позов у Львівський окружний адміністративний суд про заборону проведення завтра на просп. Свободи перед Оперним театром будь-яких акцій. Судове засідання відбудеться сьогодні.

«Ми отримали заявку про проведення акції на просп. Свободи завтра. Одночасно ми отримали заявку від громадської організації «Сокіл» про проведення заходу в тому ж місці в той самий час та листа від Головного управління Національної поліції. Відповідно, ми підготували позов про заборону в цьому місці проведення будь-яких акцій і о 14.00 год. зареєстрували його в Львівському окружному адміністративному суді.

У лютому громадська організація «Інсайт» звернулася з листом-інформацією про проведення у Львові Фестивалю рівності. Вчора ми отримали заявку вже про проведення акції у формі масового заходу. Ні одне, ні інше погоджувати не потрібно, тому що в нас є Конституція України, яка каже про те, що свобода на вираження своїх переконань є непорушною, обмежується виключно судом виключно в тих випадках, коли це може нести загрозу безпеці. У даному випадку є 2 організації, які не мають однакових статутних завдань, і є лист, підписаний керівником Національної поліції, з клопотанням про звернення до суду.

Приблизно о 18.00-19.00 год. розпочнеться судове засідання. Станом на зараз, в нас є поки що 2 відповідачі. Невідомо, яка кількість відповідачів доєднається. Як правило, такі судові засідання тривають до 23.00-02.00 год.», - зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Громадська організація «Інсайт» подала заявку на проведення мирної публічної акції «Фестиваль рівності», направленої на привернення уваги громадськості до проблем, пов’язаних з будь-якими формами дискримінації в Україні.

Львівська обласна молодіжна громадська організація «Сокіл» подала заявку на проведення акції на підтримку здорового майбутнього української молоді – традиційних сімейних цінностей та культивування українських сімейних традицій.



ЛГБТ-активісти в США погрожують християнській сімейній парі

ЛГБТ- активісти погрожують сімейній парі, християнська постава якої не дозволила спекти торт для церемонії  "весілля" одностатевої пари.

Еді і Девід Делорм почали працювати в Kern's Bake Shop  в минулому році, але проблема як повідомляється, виникла після того, як вони відмовилися 17 лютого спекти торт Бену Валенсії і Луїсу Мармолейо. Майкл Беррі, юрист з First Liberty, який представляє  Делормів, говорить, що на адресу християн почали надходити погрози фізичної розправи, з’явилися брехливі відгуки про магазин в соціальних мережах, зловмисні коментарі на  Facebook.

"Нашому  [17-річному] сину  ... дзвонили з погрозою спалити наш будинок  і завдати йому фізичних пошкоджень" сказала Еді. "Це було, напевно, найгірше." Крім цього активісти ЛГБТ кілька разів завдали незначних пошкоджень майну християн.

Християни повідомили про  акти вандалізму і загрози шерифові Harrison County. Офіс шерифа послав представника поговорити з Делормами і тепер область патрулюється, щоб упевнитися, що більше ніякі акції не вчиняються проти них.

Делорми кажуть,що вони не мають намірів нападати на  одностатеві пари, а лише  щиро притримуються християнських переконань. Вони також відмовляються виготовляти солодощі, які пропагують  алкоголь, тютюн, азартні ігри та торти з непристойними надписами.

Оскільки торти призначені для святкування весіль, "ми хочемо зробити кожен торт найдосконалішим, саме таким, яким би хотіли його бачити молодята ... ми дійсно вкладаємо себе в нього, і отримуємо задоволення, коли бачимо радість в їхніх очах".

"Цей торт використовується для святкування союзу. Ми не відчуваємо, що повинні брати участь в святкуванні одностатевого союзу, тому що це порушення нашої віри".

Девід сказав, що, коли їх турбують телефонними дзвінками і фальшивими замовленнями, вони просто бажають доброго дня. Біблія вимагає від нас підставити іншу щоку, так ми і робимо.

"Ми сподіваємося, що кожен буде підходити до цієї ситуації з розумінням і повагою", сказав Майкл Беррі LifeSiteNews. "У суспільстві люди мають різні точки зору. Ми повинні захистити різноманітність думок і право людей мирно стояти на своїх принципах. Було б дуже недоречним подавати позов. Обидва закони, державний і федеральний  захищають право Делормів провадити їх бізнес відповідно до їхньої віри".



Пакистанські католики не припиняють молитов за ув’язнену Азію Бібі

У Пакистані Католицька Церква провела особливі молебні за ув’язнену  християнку Асію Бібі, яка неправомірно була засуджена за статтею «богохульство».

Молитви були організовані в містах Ровальпінді, Джелум, Лахор і Сіалкот. Недавня страта Мумтаза Кадрі, охоронця, який вбив губернатора Пенджабу Салмана Тасіра, котрий виступав на захист Асії, спровокувала нову хвилю мусульманської агітації на користь страти Асії.

Асія Бібі була арештована 19 червня 2009 р. і засуджена згодом до смертної кари в листопаді 2010 р., з метою безпеки вона була поміщена в одиночну камеру.

Прихильники Кадрі, які зараз будують монумент в його честь, намагаються чинити тиск на уряд, закликаючи якомога швидше привести у виконання вирок Асії.

Священик католицької церкви в Джелумі Аршед Джон сказав на проповіді після молитви: «Ми молимося і постимо за Асію і за інших невинно засуджених християн, давайте піднесемо свої молитви про їх якнайшвидше звільнення. Сьогодні наші турботи про долю Асії особливо сильні, але ми молимося Господу за те, щоб миролюбність і спокій зійшли на цю країну».

Молитви в церквах в ці дні, за словами священика Джона, обумовлені й іншою причиною - в ці дні Церква згадує жорстокий напад на християнську громаду, який стався 3 роки тому. Під час атаки місцевих мусульман 9 березня 2013 р. на громаду Колонія Джозеф недалеко від Лахора були підпалені і розгромлені 70 будинків християн, 35 осіб отримали поранення - винуватці досі  не покарані. Причиною нападу стало звинувачення одного з християн громади в богохульстві.

Варто зазначити, що незадовго до річниці нападу на колонію, спецслужбами був звільнений викрадений в 2011 р. син Шабхаза Бхатті Тасіро. За словами експерта з тероризму Рахіма Улла Юсуфа Заї, Тасіро утримувався бойовиками «Ісламської держави» в племінній зоні на кордоні між Пакистаном і Афганістаном. Після наступу Талібану Тасіра перевезли в Кучлук, недалеко від м. Куетта, де його в готелі і звільнила антитерористична служба.



Лидер англикан — против причисления к расистам тех, кто опасается мигрантов

Глава Англиканской церкви архиепископ Кентерберийский Джастин Уэлби встал на защиту жителей Европы, которые обеспокоены наплывом мигрантов.

«Существует тенденция называть таких людей расистами, и это возмутительно», — заявил архиепископ, которого цитирует британская газета «Дейли мейл».

По его словам, страх — это вполне обоснованная реакция на «столь колоссальный кризис».

«Происходит одно из самых великих переселений людей в человеческой истории. И вполне естественно, что люди испытывают беспокойство по этому поводу», — подчеркнул Дж. Уэлби.

Как отметил он, отсутствие решения со стороны ЕС на миграционный кризис «очень существенно» его усугубляет.



ЛГБТ во Флориде не сможет больше преследовать служителей

Губернатор штата Флорида (США) Рик Скотт подписал закон штата №43, известный как Закон о защите пастора, сообщает Христианский Мегапортал invictory.com со ссылкой на Charisma News.

Данный закон защищает духовенство, церкви, религиозные организации и их сотрудников от гражданских исков из-за отказа венчать или обслуживать однополые браки. Законопроект был подготовлен конгрессменом штата Скотом Плаконом на основе подобного закона, принятого в Техасе.

Мэт Стэйвер, основатель и председатель Liberty Counsel (общественной юридической организации, защищающей право христиан свободно выражать свою веру) заявил, что очень рад тому, что Закон о защите пастора теперь стал законом Флориды. В своей речи на митинге в поддержку принятия закона он подчеркнул, что "нужно не только защищать пасторов и церкви, проводящих свадьбы", но также необходимо "законодательство, которое бы защищало свободу вероисповедания и совести всех людей, кто отказывается принимать участие в так называемой программе ЛГБТ".

Он отметил, что это "нападение на брак на самом деле является попыткой уничтожить иудео-христианскую мораль, чтобы разрушить брак и семью; это нападение на Бога, Который создал мужчину и женщину".
Согласно закону №43 штата Флорида церковь, религиозные организации, связанные с ними организации или отдельные личности могут не венчать и не предоставлять услуги или жилье, товары или привилегии однополым парам, если такое действие нарушает их искренние религиозные верования.



Госдума отказалась запрещать упоминание религии террористов

Российское правительство не поддержало идею чеченского парламента наказывать лишением свободы за упоминание национальности и религии террористов. Чиновники решили, что это противоречит конституционному принципу равенства прав и свобод.

Госдума дала отрицательный отзыв на законопроект чеченского парламента, предлагающий запретить СМИ указывать национальную или религиозную принадлежность террористов, пишет Седмица.

Парламент Чеченской республики внес на рассмотрение Госдумы законопроект о запрете на упоминание в СМИ национальности и религиозной принадлежности террористов в конце ноября 2015 года. Соответствующие изменения предлагалось внести в статью 4 (недопустимость злоупотребления свободой массовой информации) закона «О средствах массовой информации» и федеральный закон «О противодействии терроризму».

Комитет по делам общественных организаций, в свою очередь, считает, что внесение изменений, предусмотренных законопроектом, «позволит усовершенствовать систему информационного противодействия терроризму, а также обеспечить точное и достоверное распространение информации, создать условия для предупреждения распространения в обществе вражды и ненависти».

Комитет по делам национальностей в своем отзыве отметил, что действующее законодательство «и без прямого запрета на указание национальности, расовой принадлежности, вероисповедания тех или иных лиц позволяет обеспечить взвешенное и объективное распространение соответствующей информации в средствах массовой информации».

http://catholicnews.org.ua  /  http://mirvam.org  /  http://prochurch.info


Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1117 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Україна, гейропа, ліберастія, ісламізація, актуальні публікації, публіцистика, ЛГБТ, масонерія і антихрист, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика