Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Листопад » 12 » Масонерія і антихрист » Голосування за зміни до Трудового кодексу. Де реакція Церкви?
20:57
Голосування за зміни до Трудового кодексу. Де реакція Церкви?

Вчора відбулося голосування за законопроект, прийняття якого дозволило б в подальшому внести до Трудового кодексу норму про недопустимість “дискримінації” сексуальних збоченців. На щастя, законопроект так і не набрав необхідної кількості голосів. Попри це, законопроект набрав аж 117 голосів. 117 депутатів погодилися танцювати під дудку культур-марксистів із Євросоюзу.

Чим небезпечне прийняття відповідної норми? Насамперед тим, що створюється прецедент юридичного захисту інтересів агресивної девіантної меншості. У разі прийняття відповідних змін до Трудового кодексу гомодиктатура, невід'ємна від переслідування інакомислячих (тих, хто не приймає ідеології “ЛГБТ”), здобула б перший серйозний юридичний плацдарм. Крім того, будь-яка юридична артикуляція “прав” сексуальних збоченців має на меті ще й додати девіантам додаткової соціальної легітимізації (логіка приблизно така: якщо про цих людей турбується законодавство, значить вони цілком “нормальні”). Далі слідувала б імплементація нової норми Трудового кодексу в життя. Приміром, працедавець-християнин чи просто людина зі здоровими поглядами не мала б права звільнити працівника-содоміта. З іншого боку, з часом сексуальні збоченці отримали б привілеї відносно здорових людей: досвід західних країн показує, що працедавці, аби не наразитися на звинувачення в “дискримінації”, змушені брати на роботу саме представника “меншини” (з цього приводу навіть жарт існує, що у США найкраще шукати роботу, будучи чорношкірим “жінкою”-трансгендером, хворим на СНІД).

Попри те, що вчора лобісти ідеології сексуальних збочень отримали поразку, “розслаблятися” рано. На Україну чиниться шалений тиск, добре фінансовані гендеристи і прихильники ідеології “ЛГБТ” опановують все нові і нові позиції (зокрема серед ЗМІ), аби таким чином впливати на суспільство.

За таких умов здорові середовища мають демонструвати максимальну пильність. Серед цих середовищ одними з найактивніших мають бути Церкви, причому Церкви в сенсі “і клир, і мир” — й ієрархія, й духовенство, й миряни.

Вкажу на декілька практичних кроків, які мали б здійснити Церкви після вчорашнього голосування.

1. Найвищі ієрархи Церков мають видати спільну заяву з осудом дій депутатів, які підтримали законопроект. Крім того, у цій заяві вони повинні наголосити на неприпустимості відмови від суверенітету і виконання Україною волі закордонних сил. Важливо також “ужалити” режим Порошенка. Саме фракція БПП найактивніше голосувала “за”, і це цілком вкладається в курс Порошенка (не забуваймо, що саме під його покровительством у червні був проведений “гей-парад”).

2. Єпископи мають випрацювати відповідні інструкції і доручити підвладним священикам під час проповідей згадати про ганебний факт голосування у ВР, засудити дії тих депутатів, які проголосували “за”, а також, відштовхуючись від подій у ВР, наголосити на небезпеці процесів, які відбуваються.

3. Якщо депутат, що голосував “за”, тісно пов'язаний із певною громадою, бажаною є “адресна робота”. Як мінімум, священики під час проповідей мають вказати на його негідну поведінку. Бажано також, щоб активісти мирянських, передусім молодіжних, організацій, розробили і втілили в життя інформаційні кампанії (наприклад у формі роздачі чи розклейки листівок).

Усе це — оперативні заходи, що мають бути відповіддю на один подразник. Роботи насправді набагато більше. І якщо Церкви не будуть адекватними чином налагоджувати систематичну роботу у відповідному напряму, досить швидко у нас виникне ситуація, в порівнянні з якою нинішні часи видаватимуться раєм.

PS. Не варто забувати, що оновлений Трудовий кодекс — це удар по найманим працівниками в Україні. І Церкви не повинні з цього приводу мовчати. / Ігор Загребельний




117 депутатів ВР виявилися відкритими прихильниками “ЛГБТ”

Сьогодні під час голосування у ВР поправка до Трудового кодексу, спрямована на нав'язування українцям ідеології сексуальних збочень, не була прийнята. Попри це, за неї проголосувало 117 депутатів.

Ці люди цинічно начхали на базові моральні норми, здоровий глузд й інтереси більшості українського суспільства. Чи є серед них такі, що не лише підтримують “ЛГБТ”, але й самі є збоченцями, наразі невідомо.

Радикально лібералістичне лобі намагалося внести до Трудового кодексу поправку про неможливість “дискримінації” за ознаками “сексуальної орієнтації” та “гендерної ідентичності”.

Про можливість прийняття цієї поправки заговорили ще за часів Януковича. Проте протягом тривалого часу депутати боялися піднімати цю тему з огляду на суспільний осуд.

Прийняття цієї поправки означало б нав'язування українцям збоченої протиприродної ідеології і жертвування інтересами здорових людей в ім'я нібито “прав” меншини, хворої на сексуальні відхилення.

В першу чергу прийняття поправки означало б обмеження прав працедавців, що мають правильні світоглядні орієнтири. Наприклад, працедавець-християнин не матиме права відмовити у працевлаштуванні збоченцю.

По-друге, як свідчить досвід країн Заходу, введення норми про недопущення “дискримінації” може призвести до того, що збоченці матимуть більше шансів влаштуватися на роботу, ніж нормальні люди. На Заході поширені випадки, коли працедавець, не зважаючи на конкурс, змушений приймати саме представника “меншини”, аби уберегтися від звинувачень у “дискримінації”.

Нарешті, збоченці змогли б відкрито працювати у школах та дитячих садочках.

Дуже показово, що найактивніше під час сьогоднішнього голосування інтереси збоченців захищали депутати від Блоку Петра Порошенка.

Перелік депутатів, які підтримали ганебний законопроект, можна знайти на сайті Верховної Ради.

http://banderivets.org.ua

 



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1209 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Україна, гейропа, ліберастія, ЛГБТ, масонерія і антихрист, гомодиктатура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика