Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2015 » Листопад » 28 » Публіцистика » Актуальні публікації на 28/11/2015
20:31
Актуальні публікації на 28/11/2015
Кардинал: "Ісламська держава" - сатанинська організація

"Ісламська держава" - це сатанинська терористична організація, сказав кардинал Курт Кох, голова Папської ради зі сприяння християнській єдності, який виступив на міжнародному екуменічному конгресі в Швебіш-Гмюнд недалеко від Штутгарту в Німеччині.

Він зазначив, що послідовники Христа є сьогодні найбільш переслідуваною релігійною групою в світі. "У близько 25 країнах християни ризикують втратити життя", - сказав ватиканський єрарх. "Дивним явищем" він назвав той факт, що це переслідування не займає надто багато місця в засобах масової інформації.

Полемізуючи з думкою, що напади на християн належать до минулого, кардинал Кох підкреслив, що і сьогодні християнство має багато мучеників. Однією з груп, які їх вбивають, є терористична організація "Ісламська держава", підкреслив він.



"Насправді тривожно",- сіднейський єпископ засуджує урядове розслідування у справі єпископа за захист подружжя

Єпископ Ентоні Фішер з Сіднею засудив як "приголомшливу і по-справжньому тривожну" погрозу судовим позовом, порушеним проти його брата-єпископа за розповсюдження у місцевих католицьких школах брошури, в якій підтримується католицьке вчення про шлюб, як союз чоловіка і жінки.

"Австралія є учасником договорів, що гарантують свободу релігії і слова, і регулярно закликає інші країни до їх дотримання. Тому приголомшливо і по-справжньому тривожно, що проти людей, які висловлюють традиційні християнські переконання про шлюб, можуть бути порушені позови",– сказав Архиєпископ минулого тижня у відповідь на вручення єпископу Хобарту Джуліану Портеоусу повідомлення від управління верховного комісара у боротьбі з дискримінацією, про подання скарги проти нього.

Скарга активіста-транссексуала Мартіна Делані - біологічного мужчини, який в даний час говорить, що він є жінкою - була подана після поширення єпископом Портеусом 18-сторінкової брошури під назвою "Не жартуйте з подружжям" у місцевих католицьких школах. Брошура, яку видали єпископи країни, подає деталі вчення Церкви про сексуальність і подружжя. Вона доводить, що перевизначення поняття шлюбу для дозволу гомосексуальним партнерствам називатись "подружжям" є "крайнє несправедливим" стосовно дітей, дорослих і суспільства.

"Католицька Церква піклується про подружжя, тому що воно є фундаментальним благом саме по собі, основою людського існування і процвітання та благословенням від Бога»,– йдеться в брошурі.

У своїй скарзі, поданій 15 вересня, Делані зазначив, що брошура "ображає і принижує" одностатевих партнерів і дітей, яких вони виховують, відмічаючи, що "одностатеві стосунки є [всього] дружніми", що "люди з одностатевим потягом не мають повноти" і що" діти одностатевих пар не є здоровими і доброчесними".

Делані вимагає не тільки публічного вибачення від єпископів країни, але і введення програми підвищення ЛГТБ-обізнаності серед всіх співробітників і студентів у системі католицької освіти.

Але єпископ Фішер сказав, що немає нічого такого в брошурі, що могло б бути витлумачено зневажливо стосовно будь-якої конкретної з цих груп.

"Справедливі читачі тексту заяви єпископів про шлюб мали б бачити, як ретельно підібрано слова у цій дійсно співчутливій заяві, не призначеній провокувати чи завдавати шкоди комусь. Скоординована кампанія, що спостерігала за цими публікаціями припускає, що деякі люди просто не можуть толерувати християнські переконання, які хтось сповідує, хтось висловлює і на когось вони мають вплив.

Раніше цього року єпископ Фішер засудив залякування австралійців, щоб вони визнали одностатеві "шлюби", заявивши, що існують "потужні сили", сповнені рішучості змусити замовкнути будь-яку опозицію" і "залякати нас усіх визнати деконструкцію і перевизначення фундаментальної інституції".

У звіті Сіднейської єпархії відзначено, що Делані подав скаргу в Тасманії, бо там є лазівки в державній системі.

"Причиною того, що скарга була подана в Тасманії є унікальність її анти-дискримінаційного закону, що забороняє поведінку, яка може призвести до покривдження, приниження, залякування, образи чи насміхання з іншої людини на основі, серед іншого, сексуальної орієнтації",– йдеться у звіті.

Комісар дав єпископу Портеосу і єпископській конференції 21 день для того, щоб відповісти на звинувачення. Розслідування, як очікується, займе до шести місяців, після чого скаргу може бути знято, передано для примирення чи подано до судового слухання.

 


ІДІЛ об’єднує християн

«ІДІЛ сприяла, як ніхто інший за останні дві тисячі років, об'єднанню християн на Близькому Сході», – вважає 26-річний о. Даніель Алкхарі, який працює в таборі для біженців в Ербілі в Іраку, і додає: «Для ісламістів християнин – це християнин. Одне і те ж саме трактування фундаменталістів єднає наші різні традиції».

О. Алкхарі належить до Халдейської Церкви і працює на парафії в столиці Курдистану, що складається з 800 християнських біженців, де вірні Римо-Католицької Церкви, Церкви Ассирійської і Халдейської відправляють Літургію в цьому ж будинку. Про такий практичний екуменізм, екуменізм мучеників неодноразово говорив Папа Франциск. Однак, – за словами о. Алкхарі, – зрештою, це не спільний ворог єднає східних християн, але одна людина, тому що «всі Церкви повинні бути об’єднані в особі Ісуса Христа».



Християни з Близького Сходу бояться жити в таборах для біженців

Багато близькосхідніх християн, котрі втікають від насильства, не хочуть селитися в таборах біженців, побоюючись, що там вони стануть жертвами ненависті на релігійному ґрунті. Таку інформацію подає ряд західних експертів.

«Стає дедалі очевиднішим, що християни бояться переслідувань і навіть геноциду на території цих таборів, внаслідок чого не хочуть селитися в них, - заявив глава американської католицької організації «Лицарі Колумба» Карл Андерсон. - А відмовляючись селитися в таборах, вони позбавляються права на отримання статусу біженця».

«Наша країна, а також інші країни, повинні захищати тих, хто є об'єктом геноциду, - продовжив Андерсон. - Ми повинні забезпечити християнам і представникам інших меншин, що є найбільш уразливими жителями Близького Сходу, право на притулок, не створюючи на цьому шляху бюрократичних перепон».

Нещодавно «Лицарі Колумба» розгорнули в ЗМІ кампанію допомоги близькосхідним християнам. Закликаючи співгромадян підтримати гнаних послідовників Христа, організатори кампанії посилаються на висновки британських політиків лорда Девіда Алтона і Фіони Брюс, які заявили: «Багато представників меншин, які втекли з Сирії, також втекли з таборів біженців в Лівані, Йорданії та Іракському Курдистані, а деякі з них навіть не ризикнули селитися в цих таборах. Унаслідок того, що на території таборів вони піддаються нападам з боку радикальних ісламістів, представники меншин змушені створювати імпровізовані наметові містечка».

«Нещодавно британські ЗМІ повідомили, що ІДІЛ відправляє в [офіційні] табори своїх бойовиків, які, видаючи себе за біженців, повинні викрадати або вбивати християн, а також викрадати молодих дівчат з числа біженців, щоб віддавати їх у сексуальне рабство, - заявили Алтон і Брюс. - Співробітники гуманітарних організацій не ризикують повідомляти про такі факти, побоюючись за своє життя».

До теперішнього часу «Лицарі Колумба» зібрали вже 4,4 млн. доларів на допомогу християнам і іншим релігійним меншинам на Близькому Сході.



Іспанець «заради мистецтва» осквернив 248 посвячених облаток

Вдаючи, що приймає св. Причастя, іспанський художник Абель Азкона викрав 248 посвячених облаток Частичками Тіла Христового «митець» виклав на підлозі слово «педерастія», сфотографувавши свій «твір мистецтва». Усе це зроблено у просторі міської галереї у іспанській Памплоні. Цю «мистецьку» виставку урочисто відкрила відповідальна за культуру памплонської мерії Мадеіра Белокі. Повідомляє хорватський католицький портал «Bitno.net».

Осквернені облатки лежали на підлозі доти, доки невідомі громадяни не зібрали їх і не передали в памплонську церкву Христа Царя.

Іспанське товариство правників-католиків гостро зреагувало на цей акт осквернення релігійних святинь. Товариство оголосило, що найближчим часом звернеться до суду з відповідними позовами не тільки до Абеля Азкона і памплонської мерії.


 



В Норвегии у семьи отобрали 5 - х детей, обвинив в «христианстве»

В Норвегии служба защиты детей Barnevernet забрала 5-х детей из христианской семьи Боднариу. Родителей обвинили в «радикальном христианстве и идеологической обработке» из-за того, что старшая дочка Элиана (10 лет) спела в школе христианскую песню.

Мариус Константин, гражданин Румынии, и его женa Рут, гражданка Норвегии, поселились в Норвегии примерно 10 лет назад в городке Рут. Дети родились в Норвегии, их возраст от 3-х месяцев до 10-ти лет. 

Брат Мариусa, пастор Даниел Боднариу, рассказал о том, что произошло: «В понедельник, 16 ноября, сотрудники Barnevernet забрали из школы двух дочерей, Элиану (10 лет) и Наоми (8 лет), и увезли в неизвестном направлении. Затем, вместе с полицией, приехали домой и забрали мальчиков Матфея (5 лет) и Иоанна (2 годика). Маму Рут с 3-х месячным ребенком Иезекиилeм арестовали и доставили в полицию. С тех пор родители не видели четырех старших детей. После нескольких часов допроса, полиция отпустила домой Рут с ребенком. 

Вторник, 17 ноября. Представители службы защиты детей в сопровождении четырех полицейских пришли домой и забрали ребенка Иезекииля. Тогда же они сказали маме Рут, что старшие дети отданы в другие две семьи, что они очень хорошо интегрированы и не скучают по родителям.

Средa, 18 ноября. Мариус и Рут встречаются с адвокатом, который говорит им, что они имеют право быть информированными о предъявленных им обвинениях и о другой правовой информации. К тому же, по словам адвоката, кормящая мать имеет право кормить малыша. 

Четверг, 19 ноября. После других правовых действий, родители отправляются в Берген, чтобы увидеть своего 3-х месячного ребенка. Только мать может остаться с ним в течение двух часов.

Пятница, 20 ноября. Мать может снова увидеть ребенка в течение двух часов. Обещали, что сможет увидеть его и в субботу, и в воскресенье. B понедельник, 23 ноября, детей допрашивали, чтобы определить, направлять дело в суд или вернуть детей домой из-за недостатка доказательств».

Пастор Даниел Боднариу сообщил, что родителям не разрешили присутствовать на допросе старших 4-х детей, не разрешили даже увидеться с ними, и якобы адвокат, представляющий семью, предоставил отрывочную и неполную информацию. Норвежские социальные службы подали иск против Мариуса и Рут. Детей, конечно, не вернули.

Пастор Кристиан Ионеску (Cristian Ionescu) из Чикаго открыл онлайн-петицию, которая собрала уже 17500 подписей:

«Дорогие братья и сестры! Мы продолжаем молиться и собирать подписи под петицией в поддержку. Просим Вас, помолитесь с нами и подпишите. Наша надежда только в Иисусе Христе. Благодарим Вас за молитвы и поддержку!»




Мусульмане выбросили за борт христиан по пути в Италию

Мусульмане, находившиеся среди мигрантов, которые направлялись в Италию из Ливии на лодке, выбросили за борт 12 пассажиров за то, что они были христианами, сообщает 316NEWS со ссылкой на Газета.ru.

Беженцев из Нигерии и Ганы выбросили в океан во время путешествия на лодке.

По подозрению в совершении данного преступления власти Италии арестовали 15 человек по прибытии в Палермо.

Всего в лодке находилось 105 человек. Многие из них признались, что остались в живых только потому, что помешали злоумышленникам, создав «живую цепь».


http://catholicnews.org.ua
http://prochurch.info


Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1251 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: гомодиктатура, актуальні публікації, публіцистика, повчання, ісламізація, настанови, ліберастія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика