Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Березень » 4 » Публіцистика » Актуальні публікації на 04/03/2016
19:14
Актуальні публікації на 04/03/2016
В Німеччині 4500 християн виступили проти уроків про гей-шлюби

Минулої неділі на вулицях Штутгарта зібралися близько 4500 християн, які не погоджуються з планами уряду затвердити нову шкільну програму, що закріплює рівність між гетеросексуальними і гомосексуальними парами.

Раніше німецькі ЗМІ повідомили, що за кілька тижнів до державних виборів консервативна коаліція в Баден-Вюртемберзі виступила проти таких нововведень в системі освіти. Минулої неділі на вулицях Штутгарта зібралися близько 4500 осіб, не згодних з політикою уряду. Організатором акції, що отримала назву «Мітинг для всіх», виступив рух «За шлюб і сім'ю» з девізом «Зупиніть гендерну ідеологію і сексуалізацію наших дітей».

«Це безбожна революція зверху», - наводить видання слова генерального секретаря Євангельського альянсу Німеччини Хармут Штееба.

За даними ЗМІ, в безпосередній близькості від супротивників нововведень свій мітинг на підтримку змін провели представники ЛГБТ-спільнот. Прихильники нової шкільної програми скандували гасло «Ваші діти будуть схожі на нас» «Близькість місць проведення мітингів привела до сутичок, в результаті яких постраждало близько 20 осіб, включаючи трьох співробітників поліції.



В Англії університет вигнав аспіранта за висловлення християнських поглядів у соцмережі

Університет у Шеффілді виключив із аспірантури студента Фелікса Нґолу за пост у соціальній мережі Facebook, у якому Нґола висловив свою християнську позицію стосовно одностатевих шлюбів.

Два місяці тому Нґола розмістив пост на захист американського клерка Кім Девіс, яка відмовилась реєструвати одностатеві шлюби. У поті було також розміщено посилання на Біблію стосовно гомосексуальних актів. На думку університету такий пост у соціальній мережі унеможливлює Нґолі стати соціальним працівником, а тому унеможливлює подальший студій в університеті.

Нґола уже заявив, що оскаржуватиме рішення університету в судовому порядку.  «Я не проти людей, які перебувають в одностатевих стосунках – це їхній вибір. Але як християнин я маю мати свободу у висловлюванні своїх поглядів. Я нікого не залякував і не ставився до нікого дискримінаторськи» - заявив Фелік Нґола. 

Адвокат Пол Даймон із Християнського центру правового захисту, який допомагає Нґолі у відстоюванні його прав вважає рішення університету жахливим і дискримінаційним. 

Директор цього ж Християнського центру правового захисту Андреа Вільямс вважає, що випадок Нґоли ще один у серії випадків, які спрямовані на закриття християнам доступу в певні професії. 

 


Президент-католикофоб Університету Маунт Сент-Мері у США під тиском громадськості подав у відставку

Президент одного з найстаріших католицьких університетів США Університету Маунт Сент-Мері під тиском католицької громадськості Саймон Ньюмен подав у відставку.

Університет Маунт Сен-Мері найняв Ньюмена як президента у 2015 році. Ньюмен доволі скоро увійшов у конфлікт з викладачами та студентами університету, оскільки часто висловлювався негативно про католицьку ідентичність університету, називаючи вірних Вченню Церкви католицькими джихадистами. Ньюмен докладав зусиль, щоб знищити католицьку ідентичність університету під гаслом «Католицизм на ринку не продається, а лібералізм – продається».

За свідченням очевидців Ньюмен твердив що католицтво втратило свою актуальність. Ньюмен також намагався усунути розп’яття з авдиторій і професорських кабінетів. Ньюмен неодноразово зневажливо висловлювання про розп’яття, використовуючи ненормативну лексику.

Пори те, що рада університету 87 «за» та 3 «проти» проголосувала за відставку Ньюмена, рада директорів стала на його бік і продовжувала його підтримувати. Тільки неймовірно шалений тиск католицької громадськості примусив цього католикофоба залишити посаду президента одного з найстаріших католицьких вишів США.



Зцілений від раку мусульманин навернувся в християнство

Корінний мусульманин, який живе в найнедоступнішому для Євангелія місці, навернувся до Христа, коли дивним чином зцілився від раку, повідомляє 316NEWS з посиланням на Christian Ttoday.

Санджай віддав своє життя Ісусу і тепер проповідує Євангеліє тим, кого зустрічає, незважаючи на жорстокі переслідування. З моменту навернення він привів до віри сотні людей і заснував більше 50 домашніх церков в мусульманському місті.

Шлях Санджая почався ще коли він був в лікарні Калькутти і проходив курс хіміотерапії: «Я плакав. До мене весь час поверталося одне ім'я, в яке я не хотів вірити - це було ім'я Ісус, - розповідає Санджай. - Я був такий слабкий. Тому я просто молився й благав Його: «Ти зцілиш мене?»

Поступово Санджай став відчувати себе краще. Знаючи, що щось змінилося, він пішов на обстеження і лікарі з  подивом повідомили йому, що у нього більше немає раку. Він був абсолютно здоровий: «Тільки Ісус міг врятувати моє життя», - стверджує Санджай. Після цього усвідомлення він прийняв Христа і охрестився.

Західна Бенгалія, де проживає Санджай, є одним з найбільш далеких від Євангелія місць на планеті. Коли він почав проповідувати, його прийняли не зовсім добре: «Моя сім'я вигнала мене. Вони сказали, що не хочуть мати нічого спільного з тим, хто вірить в Ісуса. Інші люди одного разу увірвалися в мій кабінет в лікарні, де я працюю лікарем і куди зазвичай приходять пацієнти. Проти мене організовувались змови», - розповідає Санджай.

За його словами, Бог надприродним чином захищає його під час проповідей. Він також знайшов в собі силу пробачити всіх, хто його переслідує. Люди, які нападали на нього, дивним чином сьогодні приходять до нього за медичною допомогою.

«Люди, які переслідували мене, тепер кажуть, що чим більше вони утискають мене, тим більше я проповідую. І це так і є. Вони просто втомилися гнатися за мною, - каже Санджай, - Крім Ісуса немає життя. Я горю бажанням розповісти всім, що Він зробив для мене. Кожен день я хочу прожити для мого Господа. Будь ласка, моліться за мене, щоб я міг робити більше задля Христа», - зазначив він.



Московський патріархат розвернув чергову наклепницьку акцію проти УГКЦ та України

«Міністр закордонних справ» Московського патріархату митрополит Іларіон Алфєєв продовжує свою брудну наклепницьку кампанію проти УГКЦ та України. В своєму інтерв’ю виданню «Российская газета», Алфєєв вдався до відвертої брехні, мовляв Гаванську декларацію Папи Франциска та патріарха Кіріла підтримали усі окрім українських греко-католиків. Насправді, Гаванська декларація стала доволі гостро критикованим текстом в католицьких ЗМІ Заходу. Також, Алфєєв в черговий раз повторив свою брехню, про те, що начебто Унія – обман і насильство. Алфєєв також звинувати УГКЦ у тому, що Вона живе ментальністю обману й насильства.

Також Алфєєв знову повторив відому брехню Московського патріархату про начебто громадянську війну на Донбасі та про її начебто релігійний характер. Також Алфєєву привидівся зріст популярності української філії РПЦ – УПЦ МП. Своє видіння Алфєєв підкріпив нібито зростом кількості будівель УПЦ МП в Україні. А українську державу, яка оголосила його персоною нон ґрата в Україні, Алфєєв звинуватив у переслідуваннях так званого канонічного православ’я. 

 


Європарламент вперше визнав геноцидом звірства "Ісламської держави" на Близькому Сході

Європейський парламент прийняв резолюцію, в якій масові вбивства, переслідування місцевих жителів на Близькому Сході з боку "Ісламської держави" (ІД) вперше названі геноцидом.

У резолюції наголошується, що люди, які вчиняють умисне насильство на релігійному або етнічному грунті, повинні нести відповідальність за порушення міжнародного права, злочини проти людства і здійснення геноциду.

Автор резолюції, шведський парламентар Ларс Адактуссон назвав голосування "історичним рішенням", а наступним кроком, на його думку, має стати визнання злочинів ІД в ООН.

ІД переслідує християн, езидів, мусульман в Іраку і Сирії, викрадає тисячі жителів і повсюдно встановлює шаріатські норми. У рабство потрапляють жінки і діти в Північному Іраку. Після захоплення Мосула, в середині 2014 року, бойовики ІД вбили сотні мирних жителів і захопили в рабство тисячі. Майже 5000 езидських жінок були захоплені в сексуальне рабство.

В інтерв'ю "Newsweek" Ларс Адактуссон заявив: "Це дає жертвам звірств шанс відновити їх людську гідність. Це також історичне підтвердження того, що Європарламент визнав, що відбувається з ними, і що вони страждають від найбільш жорстокого злочину в світі - геноциду".

Раніше в січні лейбористи Великобританії висунули в Палаті громад пропозицію, яка потребує від парламенту визнати "систематичні акти насильства і вбивств по відношенню до християн і інших меншин в Сирії та Іраку, геноцидом.

"Ця огидна поведінка чітко підпадає під визначення геноциду, як він визначений відповідно до Конвенції ООН про попередження і покарання геноциду", - йдеться в зверненні.



Філіппінський Архиєпсикоп закликав вірних не відвідувати концерти співачки Мадонни

Архиєпископ Ліпа Сіті Рамон Арґуельєс закликав католиків не відвідувати концерт співачки Мадонни, який має відбутися у філіппінській столиці Манілі. ЗАклика Архиєпископа опубліковано на офіційному сайті Єпископської конференції Філіппін.

Архиєпископ Арґуельєс зазначає, що усі християни мають уникати гріха і нагоди до нього. Діяльність Мадонни Архипастир оцінює, як таку, що має руйнівний вплив на мораль. «Чому Філіппіни мають стати місцем хули на Бога і Пресвяту Богородицю?» - запитує вірних Архиєпископ.

Концерт Мадонни планується провести на тому ж стадіоні, на якому Папа Франциск мав зустріч із сім’ями у минулому році.

 


Іспанський єпископ виграє справу у звинуваченні його за порівняння аборту до Голокосту

Іспанський суд закрив кримінальну справу проти єпископа міста Алькала-де-Енарес, Хуана Антоніо Рейга Пла, якого було звинувачено про-абортними феміністками в розпалюванні "ненависті"  до них  порівнянням їх активності до нацистського Голокосту.

Суддя Ольга Іглесіас ухвалила, що висловлювання Рейга Пла підпадає під його конституційне право на вільне віросповідання.

"Очевидно, що єпископ, який є об"єктом скарги, відповідно до принципів соціальної доктрини католицької церкви і в порядку здійснення свободи слова та віросповідання, розуміє, і, таким чином заявляє, що право, якого вимагають деякі жінки, рівносильно прямому і навмисному вбивству ненароджених дітей", написала Іглесіас в своїй постанові в середині січня.

Рейг Пла викликав обурення серед феміністок, які очолювали у 2014 році протест "Поїзд свободи"  на захист  права вбивати ненароджених дітей. Єпископ написанв відкритого листа порівнюючи їх "поїзд" до потягів, які везли євреїв і інших на смерть у концтабір Освенцим в нацистській Німеччині. Відкритий лист мав заголовок "Називати речі своїми іменами: справжній виклик для католиків».

Єпископ назвав "Поїзд свободи» поїздом смерті, наймерзеннішим  Голокостом, прямим і навмисним вбивством невинних ненароджених дітей і порівняв його з  поїздами Освенцима, що вели до  табору смерті.

"Поїзд Свободи" був організований феміністською організацією "Les Comrades" в 2014 році на знак протесту проти запропонованого  консервативною народною партією закону, який би відмінив дозвіл на аборти за вимогою, запровадженого попередньою адміністрацією партії соціалістів.

Організатори порушили кримінальну скаргу на тій підставі, що слова Рейг Пла представляють собою "серйозну образу і публічне приниження, зроблене для дискредитування жінок і чоловіків, які, як  передбачає Організація Об'єднаних Націй, захищають сексуальні і репродуктивні права, як права людини".

Суддя Іглесіас не погодилася. "Згідно з думкою єпископа, його розумінням, переконаннями або особистою вірою, Поїзд свободи  є подібний до поїздів Освенцима, і така особиста оцінка, навіть коли це може бути стомлюючим або занепокоюючим, образливим чи неприємним ... є захищена свободою слова", написала вона.

"Les Comrades"оскаржує рішення суду, стверджуючи, що воно "містить  відсутність інтересу до розуміння сенсу тексту єпископа Алькала."

Невдале оскарження Рейда  Пла є не першою спробою використання  системи кримінального правосуддя у нападах  на сміливого єпископа.

У 2012 році на єпископа Рейга Пла було подано  кримінальну скаргу  іспанською конфедерацією асоціацій лесбіянок, геїв, бісексуалів і транссексуалів (COLEGAS) за висловлювання під час проповіді в єпархіальному соборі, що гомосексуалісти "знаходять пекло" в нічних клубах, призначених для сприяння  їх одностатевим стосункам.  Єпископ не відступив  і його відповіддю на це стала публікація свідчення екс-геїв на його єпархіальному вебсайті. COLEGAS скарга була відхилена суддею в 2014 на тій підставі, що слова єпископа були захищені свободою слова.



Скандал: президент «Planned Parenthood» даватиме лекції в католицькому університеті

Сесіль Річардс, президент «Planned Parenthood» виступить у квітні у Джорджтаунському католицькому університеті – найстаршому католицькому університеті у США. Про це повідомляє «CatholicCulture.org».

Річардс була запрошена у цей університет студентською організацією. Лекція президента найбільшої мережі абортаріїв у США виступить у Джорджтаунському університеті на закритій лекції, куди вхід буде дозволений лише запрошеним гостям і представникам ЗМІ.

Патрік Пейл, президент «Cardinal Newman Society» - організації яка бореться за збереження католицької ідентичності католицьких коледжів та університетів прокоментував це  наступним чином: «Це не що інше, як замаскована під академічні лекції пропаганда абортів у католицькому університеті, під носом в католицьких єпископів, яку буде вершити злочинна жінка, яка захищає продаж частин тіла абортованих дітей і яка несе відповідальність за мільйони вбитих у лоні матері дітей».



У Ємені терористи розстріляли будинок престарілих, який провадять монахині

У єменській столиці Аден невідомі терористи напали на будинок для престарілих осіб, який провадять Місіонерки Милосердя, монашого згромадження, заснованого св. Матір’ю Терезою з Калькутти. В результаті цього теракту загинуло 16 людей, в тому числі й 4 монахинь, повідомляє «CathlicCulture.org».

Терористи напали на об’єкт, обстрілявши його, а потім переходили з кімнати в кімнату, розстрілюючи користувачів цього дому та монахинь. До цього часу нападників не ідентифікували. Жодне терористичне угруповання не взяло на себе відповідальність за цей кривавий вчинок. Ємен роздирає громадянська війна. Саудівська Аравія, яка вмішалася у конфлікт, безуспішно пробує навести лад у країні, але кількість терористичних атак зросла. Більшість терористичних актів приписують Аль-Каїді.

 




У США за 3 роки подвоїлися напади на свободу віросповідання

Напади на свободу віросповідання в США подвоїлися за останні 3 роки, як стверджується в черговому звіті «Першого інституту свободи» в Техасі, названому «Незаперечний: дослідження проявів ненависті в Америці». У першому випуску цього звіту 4 роки тому було зафіксовано понад 600 інцидентів, в яких свобода віри придушувалася або піддавалася загрозі, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com з посиланням на Christiantoday.

За цей рік Інститут зафіксував вже 1285 нападів на свободу совісті, що вдвічі вище, ніж за останні три роки.
«Атаки йдуть з усіх боків і на американські церкви, і на наші школи, і на армію, і на суспільні підвалини», - заявила Келлі Шекелфорд, президент і директор Інституту.

У звіті також стверджується, що ці атаки «розмивають той фундамент, на якому зведена американська держава - її система правління, освіти, її армія, бізнес, храми і система благодійності. І тому з часом можуть бути розмиті підстави й інших прав, включаючи право голосу, свободи преси, свободи зібрань та правління на основі суспільної згоди».

У звіті наводяться багато випадків переслідувань за віру. Так, футбольного тренера Джо Кеннеді відсторонили за молитви перед футбольними матчами; морського піхотинця відправили під суд за відмову прибрати з ужитку біблійний рядок; ортодоксальних євреїв переслідували в суді за те, що вони збиралися вдома, а військових ветеранів - за те, що вони намагалися відродити релігійні звичаї перших поселенців в своєму центрі; групі християнських активістів заборонили писати цитати з Біблії на своїх банерах. / http://catholicnews.org.ua

 


Сирия: в Алеппо с момента начала войны осталось 10% христиан

Христиане Сирии находятся в тяжелейшем состоянии, особенно в Алеппо, где их осталось всего 10% с момента начала в стране войны, заявила настоятельница католического монастыря святого Иакова в Сирии Агнес Мириам Ас-Салиб на пресс-конференции в МИА «Россия сегодня».

«В Алеппо осталось 10% христиан из тех, кто там был до войны. Эти оставшиеся люди буквально ждут своей смерти. Каждый час на них сыплются бомбы и ракеты. Эти бомбы нацелены на христианские кварталы города. Мы с епископом Алеппо проехали по этим районам и увидели, что они в тяжелейшем положении», — сообщила она.

В Сирии с марта 2011 года продолжается вооруженный конфликт, в результате которого, по данным ООН, погибли более 220 тысяч человек. Правительственным войскам противостоят банды боевиков, принадлежащие к различным вооруженным формированиям. Наиболее активными являются террористические группировки «Исламское государство» и «Джебхат ан-Нусра».

Многие христиане Ближнего Востока стали беженцами с тех пор, как группировка «Исламское государство» (ИГИЛ) завоевала часть территории северного Ирака летом 2014 года. Позже действия ИГИЛ перекинулись на северо-восток Сирии. / http://mirvam.org



В Москве няня зверски убила ребенка

В Москве на станции «Октябрьское поле» задержана женщина, подозреваемая в убийстве четырехлетней девочки, тело которой нашли после пожара в квартире на северо-западе Москвы.

По словам очевидцев, одетая в черное женщина с отрезанной головой ребенка в руках кричала: «Аллах акбар!» и угрожала подорвать себя.

Личность убийцы установлена – ею оказалась Гюльчехра Бобокулова, 38-летняя уроженка Узбекистана.

Задержанная работала няней сообщает «Интерфакс» со ссылкой на  официального представителя ГСУ СК по Москве Юлия Иванова.

«Следственными органами ГСУ СКР по Москве возбуждено уголовное дело по части 2 статьи 105 УК РФ (убийство малолетнего). По предварительным данным, няня ребенка, гражданка одного из государств Средней Азии 1977 года рождения, дождавшись, пока родители со старшим ребенком покинут квартиру, по неустановленным причинам совершила убийство малолетнего, подожгла квартиру и покинула место происшествия», – сказала Иванова.

По ее словам, в настоящее время с задержанной фигуранткой работают следователи, которые устанавливают мотив совершенного преступления, а также все обстоятельства случившегося.

«Учитывая явно неадекватное поведение задержанной, следователи незамедлительно назначили ей судебно-психиатрическую экспертизу для установления ее способности понимать значение своих действий и поступков», – подчеркнула представитель ГСУ СК.

Родители погибшего ребенка сообщили правоохранительным органам, что девочка отставала в развитии. Она не умела толком ходить и почти не говорила. По их словам, няня Гюльчехра Бобокулова была принята на работу в их семью около полутора лет назад. Никаких нареканий ее работа не вызывала.



В Грузии поднимается волна недовольства новыми школьными предметами, развращающими детей

В Грузии поднимается волна недовольства по поводу того, что Министерство образования по заказу Евросоюза вводит в систему обучения новые предметы, такие как «Я и общество» и «Моя Грузия», которые станут преподавать детям в возрасте от 7 до 13 лет.

В одном из учебников представлен самый изощренный разврат, пишет грузинское издание «Квирис Палитра», в самой мерзкой и постыдной его форме, а в другом – полное нравственное искажение исторических событий.

В учебниках присутствуют тексты, предлагающие детям темы для разговоров и размышлений о своей «сексуальной принадлежности» – гетеросексуальности, гомосексуальности, бисексуальности и транссексуальности.

Потом дается широкий кругозор знаний в сфере этих половых отношений.

Детям предлагается наладить связь с ЛГТБ-сообществами и приглашать членов этих сообществ для бесед. Также детям дают понять, что они могут узнать и о своих правах в данных вопросах. Им предлагается представлять себе сказочных героев в разных половых принадлежностях. Делается особый акцент на демократию, дискриминацию и гендерное равенство.

Поднимается вопрос о том, что такое семья и пояснения того, что кроме традиционной семьи люди, страдающие половым отклонением, таким как гомосексуализм и т.д. тоже вполне счастливо могут создавать свои семьи.

Детям предлагают пофантазировать и представить себя противоположного пола, примерив на себя соответствующие манеры, привычки и поведение.

Учебники составлены так, как будто составители и консультанты очень озабочены теплым участием в личных делах детей, а также и в правах родителей. Но это циничная ложь из-за которой родители и общество уже начали бить тревогу.



В Пакистане мужчина – инвалид и его жена, исповедующие Христианство, приговорены к смерти за «богохульство»

Христианин Шафкат Эммануэль Масих и его жена Шагуфт Каусар были приговорены к смертной казни по обвинению в отправлении богохульных сообщений исламскому духовному деятелю.

Христиане подали апелляцию в верховный суд Лахора, с просьбой о помиловании, учитывая инвалидность Шафката, у которого парализована вся нижняя часть тела, пишет Седмица.

 «У меня появились пролежни, и я могу умереть в тюрьме, так как там нет возможности получить должное лечение», - приводит заявление Шафката Deccan Chronicle.
 
Шафкат Эммануэль Масих и его жена Шагуфта Каусар, у которых четверо детей, были арестованы полицией в июля 2013 г. в районе Годжра по обвинению в рассылке местным мусульманам богохульных сообщений. Было возбуждено уголовное дело по статьям 295 B и 295 С о богохульстве. Заявителями выступили два религиозных лидера Мухаммед Хусаин и Анвар Мансур Горайя, которые утверждают, что получили сообщение с номера, зарегистрированного на Шагуфты Каусар.
 
«Нет никаких доказательств, что сообщения были отправлены с телефона, который принадлежит семейной паре. Во-первых, они потеряли телефон за несколько месяцев до этого, а во-вторых SIM карта была оформлена не на их имена», заявил представитель World Vision in Progress, правозащитной организации, защищающей интересы христианской семьи.
 
Верховный суд намерен рассмотреть апелляцию 5 марта. 
 
Шафкат вынужден был признаться в преступлении под жестокими пытками. Позже он рассказал адвокатам, что признался, поскольку не мог смотреть, как пытают его жену. 
 
В большинстве случаев, связанных с обвинениями в богохульстве в Пакистане, никаких существенных доказательств обвинителями не предоставляется, и суды выносят обвинительные приговоры лишь под влиянием местных кланов и исламских общественных норм. / http://prochurch.info



Схожі матеріали:

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1089 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: криза церкви, ісламізація, Переслідування християн, публіцистика, гомодиктатура, масонерія і антихрист, аборти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика