Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Березень » 7 » Пророцтва, об'явлення » Гарабандал - VI
23:38
Гарабандал - VI
Медична Наука

  Що говорить медична наука про події в Ґарабандалі? Більше ніж 40 лікарів бадало дівчат в різний час. Педіятр, д-р Селестіно Ортіз, обсервував їх на протязі 22-ох днів за порядком. Поза екстазою, він визнав їх нормальними й зрівноваженими. А про їх екстази він сказав так: "Мовчати було б дійсним науковим боягузтвом. Ми не находимо жодного переконливого пояснення на такі феномени."

    Д-р Рікардо Пунсернау був міжнародної слави невройсихіятр, на вершку своєї професії. Він, на протязі 12-тиденного періоду, провів найобшйрніші бадання дівчаток. Його висновки? Скількість і якість феноменів виключали якенебудь природне пояснення. Він сказав: "Із стисло наукової точки зору, не можна заперечити можливості надприродної причини феноменів."

    Другий відомий психіятр зв'язаний з подіями в Ґарабандал. - це д-р Люіс Моралес. В 1961-му році він мав власну клініку в Сантандер і єпископ назначив його головним медичним екзамінатором комісії оформленої для розглянення згаданих появ. В той час він не вірив, що ті події є надприродного походження. Пізніше, цей самий д-р Моралес счинив сензацію, коли він зрікся зі своєї оригінальної позиції. 30-го травня, 1983-го року, за дозволом єпископа, він виголосив публічну доповідь в найбільшій конференційній залі в Сантандер. Перед вщерть виповненою залею він подав причини, чому він вірить в правдивість Ґарабандальських появ.

    Від найперших днів появ, дівчата хотіли вступити в монаше життя -але не так мало бути. Будучи ученицею в пансіоні Місіонерок Кармеліток в Памплоні, Кончіта мала льокуцію з Ісусом. Він сказав їй, що Його волею є не, щоби вона стала монахинею, але щоби залишилася в світі, щоби "говорити про Марію".

    Сьогодні всі чотири візіонеркн одружені. Кончіта, Марі Льолі й Якинта одружені з американцями й живуть в США. Марі Круз залишилася в Еспанії й в 1971-му ропі одружилася з Іґнаціо Кавальєро. Вони тепер живуть в Авілес і мають четверо дітей.

     У 1973-му році Кончіта одружилася з Патриком Кіна з Нью Йорку, де вони й живуть зі своїми чотирма дітьми.

    У 1974-му році. Марі Льолі одружилася з Францисом ЛяФлер із Массачусетс. У них є троє дітей.

    У 1976-му році, Якинта одружилася з американським моряком, Джефрі Мойниган з Каліфорнії. У них тепер одна дочка.

   У 1977-му році, сорока-семилітній Джоуі Ломанджіно здивував усіх у гарабандальському апос гольстві, беручи собі за жінку Марілин Лутер із Мишиґен. Джоуі продовжує апостольську працю в Нью Йорку, як муж і батько двох синів, Джозефа й Джона.

Головною ціллю

  Головною ціллю появ Пречистої Діви в Ґарабандалі було передати доручення. Але, крім цього подвійного доручення, деякі теми були до тієї міри наголошені, що вони несли за собою особливу важливість.

    Переважаючу важливість Пресвятої Евхаристії підкреслював св. Архангел Михаїл, даючи дівчаткам невидиме Святе Причастя й чудо видимої Гостії, як також їх часті відвідини Пресв. Тайн. В часі цих відвідин зауважено, що дівчатка ніколи не оберталися плечима до кивоту, навіть до тієї міри, що виходили з церкви назадгузь.

    За ввесь час подій. Пречиста постійно наполягала на дівчаток, щоби молилися за священиків.

    Пречиста рішила являтися в Ґарабандалі, як Божа Мати від Гори Кармель, титул тісно пов'язаний з бронзовим Параманом. Вона говорила про його важливість і носила його на зап'ястку руки під час появ. Параман, - це знак посвяти Божій Матері. Хто його носить з вірою й побожністю має запевнення Її материнського захисту в часі страшних днів, в яких ми живемо.

    Вервиця була важливою частиною гарабандальських подій. Марія не просила дівчаток її проказувати під час появ - вона їм наказувала! Вона перше навчила їх містерій і як проказувати молитви поволі, думаючи над словами. Раз вони це добре вивчили. Вона долучувалася аж на Слава Отцю.

    Значення святих речей, як розп'яття, вервички, медалики й шлюбні обручки, було підкреслене бажанням Діви цілувати їх і надати їм особливих сил уздоровлюванння й навернення.

    Доручення з Ґарабандалу, - це розв'язка Неба на сьогоднішні кризи. Тепер все залежить від нас. Від того, як ми відгукнемося, залежатиме майбутність нашого покоління.



Схожі матеріали:

Категорія: Пророцтва, об'явлення | Переглядів: 3600 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: гарабандал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика