Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Вересень » 15 » Молитви-екзорцизми » Як очистити хату від злих духів
18:49
Як очистити хату від злих духів

Цей екзорцизм, написаний папою Левом XIII, треба відмовляти спочатку щоденно а згодом один раз на тиждень. Очистить вашу хату від злих духів, дозволить на присутність Св. Михаїла, а також членів дев’яти ангельських хорів.

 Як очистити хату від злих духів

В Ім’я Ісуса Христа, нашого Бога і Господа, скріплені заступництвом Непорочної Діви Марії, Божої Матері, благословенного Архангела Михаїла, благословенних апостолів Петра і Павла, і всіх Святих, - ми впевнено стаємо, щоб відбити напади і підступи диявола.

Псалом 67. Хай воскресне Бог, і розсипляться вороги Його, а ненависники Його зі перед Його Обличчя розбіжаться. Як дим щезає, так щезають, як віск від вогню тане, так гинуть грішники від Обличчя Божого.

Виголос. Ось Хрест Господній. Втікайте, дияволи.

Вторування. Побідив Лев з покоління Юди, потомок Давида. Алилуя. (З р.)

Виголос.  Нехай Твоє милосердя, Господи ,зійде на нас.

Вторування. Таке ж велике,як наша н;і дія на Тебе. Ми відганяємо вас від себе, хто б ви не були,- нечисті духи,всі сатанинські сили, всі пекельні наїзники, усі лихі легіони, зборища і секти, -   в Ім’я і владою нашого Господа Ісуса Христа (хрестимося). Будьте викинуті геть і вигнані із Божої Церкви, і та­кож - із душ, сотворених на Образ і Подобу Ножу, і також - відкуплених Дорогоцінною Кров’ю Божественного  Ягняти   (хрестимо­ся). Найпідступніший змію,ти більше не по­смієш обманювати  людський рід, переслідувати Церкву, мучити Богом вибраних і про­сіювати їх, як (через решето) пшеницю (хре­стимося).  -   Найвищий  Бог  наказує  тобі (хрестимося). Той,з Котрим ти в своєму не­змірному нахабстві хочеш далі робити  себе рівним; “Який хоче,щоб усі люди спаслися і прийшли до розуміння правди” (1 Тим.,2,4), Бог Отець наказує тобі (хрестимося).   Бог Син  наказує  тобі  (хрестимося).  Бог  Дух Святий наказує тобі (хрестимося). Христос, Боже Слово, що стало плоттю, наказує тобі (хрестимося),- Той,Хто врятував наш рід, принижений через вашу злобу,”понизив себе,  ставши слухняним аж до смерті” (до Фил., 2.8), -   Той, Хто збудував свою Церкву  на твердій скелі і заявив, що ворота пекельні Її не подолають, бо Він буде проживати  з нею “по всі дні, аж до кінця віку” (Св. Мат.,2Щ 20).  Священний знак Хреста наказує тобі, (хрестимося) ~ так само як і влада святих Тайн християнської Віри (хрестимося). Пре­славна Божа Матір, Діва Марія наказує тобі (хрестимося),- Та, Котра через свою покору, з першого моменту свого Непорочного Зачаття стерла  твою пихату   голову.   Віра   святих апостолів Петра і Павла, і других апостолів -І наказує тобі (хрестимося). - Кров мучеників і  благочестиве заступництво всіх  Святих  -наказують тобі (хрестимося).

Отже, проклятий драконе і ви, дияволь­ські легіони! Ми заклинаємо вас Живим Богом (хрестимося), Істинним Богом (хрес­тимося), Святим Богом (хрестимося), Бо­гом, Котрий “так полюбив світ, що Сина сво­го Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, а жив життям вічним” (Св Йоан, 3,16): перестань обманювати людські сотворіння і виливати на них отруту вічного осудження, перестань наносити шкоду Церк­ві й утискати її свободу. Іди геть, сатано, винахіднику і володарю всякого обману, вороже людського спасення. Уступи місце Христові, з Котрим у тебе немає нічого спільного, віддай місце Єдиній, Святій, Католицькій і Апостольській  Церкві, що   була  придбана Христом ціною Його Крові. Зігнись під всемогутньою Рукою Бога. Тремти і втікай, коли ми  прикликаємо святе і грізне Ім’я Ісуса,- Ім’я, котре змушує пекло трястися, -   Ім’я Перед Котрим покірно схиляються Чесноти, Власті і Начала Небес,- Ім’я, Котре хвалять Херувими і Серафими, неустанно повторяючи Свят, Свят, Свят Господь, Бог Воїнств.

Виголос. О Господи! Почуй мою молитву. Вторування. І дозволь, щоб мій плач ді­йшов до Тебе.

Виголос. Нехай Господь буде з тобою. Вторування. І з духом твоїм.

Помолімся. -   Боже Неба, Боже землі, Боже ангелів, Боже архангелів, Боже пат­ріархів, Боже пророків, Боже апостолів, Бо­же мучеників, Боже ісповідників, Боже ді­виць, Боже, Котрий маєш владу подати жи­ття після смерті і відпочинок після праці,бо немає іншого Бога окрім Тебе, і не може бу­ти  іншого, бо Ти  є Сотворите лем усіх речей, видимих і невидимих, і Твоєму Царству не буде кінця, - ми покірно падаємо ниць  перед Твоїм славним Маєстатом і благаємо Тебе звільнити нас Твоєю владою від уся кого знущання пекельних духів, від їх під ступної брехні і лютої злоби.

Зволь, Господи, дарувати нам Твою могутню оборону і тримати нас в безпеці і без шкоди Ми благаємо Тебе через Ісуса Христа, Нашого Господа. Амінь.

Від підступів диявола ізбави нас, Господи

Щоб Твоя Церква могла служити Тобі в мирі і свободі, благаємо Тебе, вислухай нас.

Щоб Ти   розтоптав  всіх  ворогів  Твоєї Церкви, благаємо Тебе, вислухай нас.

(Місце, де перебуваємо, кропимо свяченою водою).

Святий Михаїле, оборони нас у битві Будь нашим захистом проти злоби і підступів диявола. Нехай Бог відкине його, ми  покірно молимо. І ти, о князю Небесного Володаря, божественною силою Бога скинь у пекло сатану і всіх злих духів, що блукають нині по світі, шукаючи загибелі душ. Амінь.

Далі відмовляється вервиця до св. Ар­хангела Михаїла…



Схожі матеріали:

Категорія: Молитви-екзорцизми | Переглядів: 9852 | Додав: traducionalist | Теги: екзорцизм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика