Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Вересень » 15 » Молитви-екзорцизми » Молитва відкинення злих духів (екзорцизм)
18:52
Молитва відкинення злих духів (екзорцизм)

 †

Молитва відкинення злих духів (екзорцизм)

(Робимо знак хреста без слів)

 В Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь. Будь благословенна Непорочна Діво, Ти від першої миті Свого Непорочного Зачаття перемогла гордість сатани. Бог Отець так Тебе полюбив, о Маріє, що вибрав Тебе на Матір Свого Єдинородного Сина і так рівно ж полюбив світ, що зіслав Ісуса, щоб «кожен, хто в Нього вірить, не загинув, але мав життя вічне» (Ів. 3:16) Твій Божий Син, умираючи на Хресті за наші гріхи, учинив Тебе нашою духовною Матір’ю, Скарбницею ласк, щоб допомагала нам. Випроси нам живої віри, яка б ділала через любов, щоб ми, виконуючи заповіді Бога, у всім виконували Його святу волю. Ти так дуже цього прагнула, коли звернулася до слуг в Кані з словами: «Робіть, що Ісус вам скаже». А Ти, Господи, наш Спасителю, говориш нам, щоб ми любили Бога з цілого нашого серця, з цілої нашої душі і з цілої нашої сили і любили всіх людей так, як Ти їх полюбив, Мати наша і Царице! Коли нас атакує наша власна слабість, диявол і світ, вставляйся за нами до Ісуса, щоб нам виявив Свою ласку і милосердя. Пошли нам на поміч небесного Архангела Михаїла, вождя Небесних полків і Твоїх Ангелів, яким Ти є Царицею і Повелителькою.

 Святий Архангеле Михаїле. Покровителю Церкви Святої, призиваємо твого заступництва у боротьбі з підступними засідками диявола. Ти на початку світа, ангелів, тож і тепер допомагай нам, коли ті облудні духи темряви намагаються відірвати нас від Христа і Церкви - Його Містичного Тіла. Як ти вивів ізраїльський народ з Єгипетської неволі, так і нас проведи безпечно до обіцяної землі - Небесного Царства. Пошли Своїх Ангелів, щоб помагали нам здобути спасіння. Святі Апостоли і Учні, яких Христос Господь назначив Пастирями Своєї Церкви, випрошуйте нам потрібних сил для перемоги атак злих духів.

 І ви, Святі Мученики, які пролили свою кров за Христа, показавши найвище свідчення своєї віри, вставляйтеся за нами, щоб ми не піддалися злобній брехні диявола. Мужні Ісповідники і чисті Дівственики, а також всі Святі Неба, випросіть нам у Бога ласку, щоб ми, відкидаючи підступні спокуси злих духів, витривали до кінця земних випробувань в любові Ісуса Христа. Спомагайте нас, наші святі Покровителі. Прибудьте нам до помочі.

 Святі Ангели-Хоронителі, які є постійно біля нас, просвічуйте наш розум, зміцнюйте волю і провадьте нас до Бога.

 Господи Ісусе Христе! Ти сказав: «дана Мені всяка влада на небі і на землі» (Mт. 28; 18), а, посилаючи учнів на голошення Доброї Новини про спасіння, запевнив, що тих, «які повірять, такі знаки будуть супроводжувати: в Ім’я Моє злих духів будуть виганяти…» (Мр. 16:17), а також дав їм владу і силу для перемоги цілої потуги диявола (Лк. 10:19). Тому, вірячи в Твою обіцянку: «Я з вами по всі дні, аж до кінця світу» (Mт. 28:20), наказуємо в Твоє Ім’я (перехреститися) всім злим духам: ідіть геть від нас і не вертайтеся більше!

 Приказуємо вам силою Господа нашого Ісуса Христа (перехреститися):   ідіть геть духи гордості, нечистоти, розпусти, заздрості, обжирства, гніву і лінивства!

В Ім’я Ісуса Христа (перехреститися) відганяємо вас, духи брехні, ненависті, сварки, бійки, підступу, зради. злодійства,  віроломства,  п’янства,  наркоманії, убивстсва ненароджених дітей, а також всякого замішання - ідіть геть від люду Божого!

 Силою Ісусової Крові відкидаємо вас і наказуємо: відійдіть від нас і не повертайтеся облудні духи забобонів, магії, чарів, воску, астрології, фальшивого яснобачення, ідолопоклонства, зависті, суперечок. терору, незгоди, садизму, розколів і війни!

 Іди геть духу сумніву і невіри в безконечне Боже милосердя! Відійди мучителю, брехуне і вбивця, що хочеш нас довести до страху, депресії, розпуки і самогубства!

 Повні довіри в безконечну доброту і ласку нашого Бога, взиваємо: все можемо в Ісусі Христі, Який нас скріпляє в Дусі Святім до ділання на славу Отця Небесного!

 В ІМ’Я Бога (перехреститися) в Тройці Єдиного, відступіть прокляті духи від наших родин, братів і сестер, від наших дітей, рідних, сусідів, знайомих і приятелів! Приказуємо вам в ім’я муки Ісуса Христа (перехреститися) і Його славних Ран: відступіть від нас і всіх спокушуваних та тих, яких поручаємо Богу Найвищому!

 В ІМ’Я Ісуса (перехреститися) відступіть від Церкви Святої, від українського народу і всіх народів світу!

 Силою    святого    знаку    Хреста    (перехреститися) відстрашуємо вас, злі духи, від наших квартир, домів і міст.

 Злучені з Христом, нашим Господом, (перехреститися) приказуємо вам, щоб ви не заважали нам у праці і у виконанні наших щоденних обов’язків на славу Божу, щоб не шкодили в часі молитви, під час святих Літургійних відправ, а особливо Служби Божої і Святого Причастя.

 В Ім’я Бога Сотворителя (перехреститися), в Ім’я Бога Відкупителя,  (перехреститися), В  Ім’я  Бога Освятителя (перехреститися) приказуємо вам, духи сектанства, окультизму, спіритизму, безбожності і фальшивої містики - віддаліться від нас і не показуйте нам ганебної, широкої і легкої дороги, яка в дійсності провадить до згуби душі і тіла. Відсилаємо вас під Хрест Ісуса Христа, нашого Спасителя і Господа!

О Крове Найсвятішого нашого Спасителя! Як колись кров пасхального агнця охоронила ізраїльський народ від смерті, так і тепер, о Крове Ісуса, заплато нашого спасення, будь для нас охороною і кріпостю проти всіх засідок диявола.

Ти, Ісусе, гідний безконечної честі і слави! Отче Небесний! Ми, Твої діти, відновляємо обітницю Святої Тайни Хрещення: відрікаємося диявола, його гордості і всіх його діл! Віримо в Тебе, Бога, Сотворителя неба і землі, ангелів і людей! Віримо в Ісуса Христа, Сина Божого, Який став людиною, умер на Хресті і третього дня воскрес! Віримо в Духа Святого, нашого Господа, Дателя життя і Освятителя! Вірую в Єдину Святу Соборну Марійну і Апостольську Церкву! Вірую у відпущення гріхів, воскресіння мертвих і життя вічне в Царстві Божім! Визнаємо Найсвятішу  Марію, Матір Господа нашого Ісуса Христа за нашу духовну Матір і Царицю неба і землі. Хочемо виконати всі заповіти і бажання Божі, перебувати у вірності Церкві Христовій, жити в єдності з нашими єпископами і священиками, визнаючи непомильність Святійшого Отця у справах віри і моралі!

Нехай буде звеличений Бог у Тройці Святій Єдиний, в Непорочній Діві Марії, в Святім Архангелі Михаїлі, в Ангелах і всіх Святих! Разом з хорами Серафимів величаємо Тебе, Отче, Сине і Духу Святий, кличучи: «Свят, Свят, Свят, Господь Саваот, Повне небо і земля слави Твоєї!». В цій вірі і любові Церкви Христової хочу жити і вмерти. Амінь.

(Перехреститися свяченою водою і покропити нею помешкання)

(За згодою Курії Варшавсько-ПразськоїДієцезії, від 8.06. 1998р. №401/К/98 - для приватного вжитку)



Схожі матеріали:

Категорія: Молитви-екзорцизми | Переглядів: 21948 | Додав: traducionalist | Теги: екзорцизм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика