Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Суспільні проблеми » Мітинг проти пропаганди гомосексуалізму
23:30
Мітинг проти пропаганди гомосексуалізму
Мітинг руху «Любов проти гомосексуалізму» увосьме пройшов на Хрещатику. У суботу 2 жовтня в рамках соціального фестивалю «Всі разом» борці за права традиційних сімей провели ходу центром Києва, мітинг та збір підписів за кримінальну відповідальність за пропаганду одностатевих сексуальних відносин.

У цьому році колона стартувала біля Верховної Ради. Далі з яскравими прапорами і транспарантами активісти руху пройшли від Маріїнського парку до Кабінету міністрів, скандуючи «Одностатевої любові не буває», «Гомосексуалізм = СНІД», «Позбавлення від гомосексуалізму можливо», «Геями не народжуються, ними стають», «Традиційна сім'я - майбутнє України».

Напроти Кабміну мітингувальники голосно озвучили свої вимоги до законодавчого органу: «За пропаганду гомосексу - статтю», «Реєстрація партнерств збоченців - загроза національній безпеці», «Верховна Рада і народ України проти ювенальної юстиції», «Не допустимо гомосексуальному лобі закріпитися в Україні!».

Під час руху Хрещатиком до колони приєднувалися нові однодумці. Фінішем став мітинг на великій сцені біля київської мерії.

Президент міжнародної благодійної організації «АСЕТ» Анатолій Євдощук розповів, що в школах і лікарнях Чехії вже заборонили вживати слова «мама» і «тато». «Чому права меншин відстоюються більше, ніж права традиційної сім'ї?! - Висловив обурення Євдощук і додав, - коли мама тато - діти є, коли тато і тато - дітей не буває. Замовчування правди про гомосексуалізм - це загроза національній безпеці України».

Народний депутат, голова громадської організації «Спілка молодих християн України» Павло Унгурян був категоричний: «Наше суспільство деградує. Страшні цифри і небезпечні тенденції: Україна лідирує за темпами поширення СНІДу і дитячого алкоголізму, виготовлення та копіювання дитячої порнографії. Необхідно взяти курс на відродження нашої християнської спадщини, бути небайдужими, відстоювати моральні цінності».

«Щастя - це коли всі вдома», - констатував президент Міжнародного центру батьківства Олександр Марченко та наголосив на відповідальності батьків у тому, щоб сини виростали справжніми чоловіками.

Правозахисник «Christian Legal Centre і Christian Concern» Алекс Спак з Лондона порадів, що в Україні відбуваються подібні заходи. Він описав випадок зі своєї практики, коли трьох дітей вигнали з британської школи за те, що вони пішли з лекції, де їм нав'язували гомосексуалізм як норму життя. «Я знаю, що Україні такого не допустить, бо ви не дозволите нікому прибрати традиційну сім'ю з центру суспільства», - висловив надію Спак.

На мітингу також виступив представник Української Греко-Католицької Церкви о. Олексій Гєник. Серед іншого він підкреслив, що гомосексуалізм виліковується і повідомив, що вже видана брошуру з історіями десяти гомосексуалістів, які успішно вилікувалися і стали нормальними людьми.

Наприкінці заходу організатор Юрій Шпирний з руху «Любов проти гомосексуалізму» від імені присутніх зачитав Резолюцію, за яку проголосували учасники мітингу. У ній серед іншого вимагається, щоб за пропаганду гомосексуалізму була введена кримінальна відповідальність, негайно було припинено впровадження антисімейних технологій за підтримки іноземних посольств і окремих фондів, а державні органи здійснювали свою діяльність для збереження і захисту натуральної моделі сім'ї.

Свою солідарність традиційної сім'ї у цей день в письмовому вигляді висловили 1100 осіб. Вони поставили свої підписи під законопроектом, що передбачає кримінальне переслідування за пропаганду гомосексуалізму. На сьогодні зібрано вже понад 70 тисяч таких підписів.

кредо



Схожі матеріали:

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1367 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Мітинг проти пропаганди гомосексуал, голосексуалізм, акція проти гомосерсуалізму, содомія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика