Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Квітень » 19 » о. Піо "Щоденник Любові" » Рим, 11 квітня 1968, Великий Четвер
11:40
Рим, 11 квітня 1968, Великий Четвер

Рим, 11 квітня 1968, Великий Четвер

Я був людиною, такою ж людиною, як ви. І дав вам мене вбити, щоб мати доступ до ваших сердець, щоб здобути право передати вам Любов Мого Серця.

Моє Серце належить вам, воно завжди готове допомогти вам заволодіти серцями інших людей. Цю дорогу Я відкрив вам Моїми страж­даннями – дорогу у серце людське.

На розум людини можна якось повпливати, але серце треба захопити силою: коли ж ви захопите серце людини, воно почне правити його духом і навчить дух хотіти того ж, що хоче і наказує серце. Сила, що привертає до вас серця людей, це не насильство. Вона – у смиренні, у доброті, в жертві та самообмеженні, у постійності бажань.

Єдина сила – постійність волі не відмов­лятися від бажання увійти в це серце. Моя Хресна Смерть відкрила вам ці двері. Я під­готував для вас і ключ, з допомогою якого ви зможете знову відчинити оті двері, коли виявите їх зачиненими. Ключ цей – Моє Серце, воно належить вам, коли б ви не попросили Мене відчинити зачинені двері людського серця. Я увійду в це серце разом з вами. Якщо б Я входив туди без вас, Я не міг би встановити зв’язок між вами двома, кожен із вас був би тоді зв’я­заний тільки зі Мною та не з іншими. Я ж, нав­­паки, хочу поєднати вас усіх в Мені і через Мене. Ось чому Я завжди вибираю кого-небудь з вас і надалі буду вибирати людину, якій Я подарував Себе і дарую, щоб таким чином зіб­рати усіх воєдино.

Цей вибір Я зробив на Хресті, у мить смертного страху. У цю мить Отець дозволив Мені вибрати серед вас найбільш підхожих, тих, хто ліпше від інших вміє висловлювати свої думки, щоб їм передати знання про Мене і все те, що Я отримав від Отця для вашого добра, все те, що ви можете зробити завдяки Мені.

Ваша надія на збереження миру, ваша надія на дружнє і злагоджене спільне життя людей грунтується на тому виборі, який Я зробив тоді.

Ті люди, які прийняли таку важливу участь у спасінні світу від кінцевої загибелі, були в чис­лі тих, котрих Я вибрав тоді. Ті з небагатьох, хто нині живе у світі, щоб роздати себе всім, усе діяльніше передають вам співпереживання і прощення Отця, те співпереживання і про­щен­ня, яке Я вимолив і вистраждав для вас усіх. Ці люди, які нині живуть серед вас, будуть наповнені силою, яка зуміє протистояти непос­тійності, породженій пануванням жадібності й похотей.

Це – міць Моєї Любові, яка всіма каналами досягає вас, вас, котрих Я вибрав у мить Моєї Смерті, у час смертного страху. У Мені джерело всіх благ, усіх скарбів, які ви отримаєте. Я знаходжу дороги, щоб передати їх вам. Коли ви забуваєте, що Я – джерело усіх благ, вам доводиться починати усе спочатку, знову і знову досліджуючи ті проблеми, які зіштовхують вас у сум’яття, позбавляючи задоволення навіть тоді, коли ви втішаєтесь тим, що вам дісталось задарма, бо ж тільки вдячність дозволить вам постійно насолоджуватись, приймаючи Мої дари.

Ви не повинні докопуватись до причин всього того, чого ви не розумієте. Ви змогли б зрозуміти все, якщо б тільки зуміли перестати запитувати. Ви повинні терпляче і бадьоро очікувати світла, котре займеться у вас і стане вирішенням усіх ваших питань. Воно засвітиться у вас, коли ви, нарешті, будете задоволені, коли ви порадієте тому, що уже знаєте, тому, чим уже володієте, коли ви уже не захочете побачити, одержати що-небудь і про нього дізнатись. Усе ваше єство повинно переповнитись вдячністю і любов’ю. Коли зумієте настроїтись у такий спосіб, ви зможете отримати понад це і багато іншого, про що ви навіть не думали, що вам хотілося б побачити, зрозуміти чи отримати. Ваша вдячність дає вам усі права, вона стане вашим правом на того, хто дозволить вам усе побачити, все зрозуміти і оволодіти всім.

Якщо вам доводиться розтрачувати блага на людину, яка не намагається Мене пізнати, яка Мене не шукає, яка не любить істину, запам’ятайте: саме ця людина буде знаряддям, з допомогою якого Я постараюсь ще більше зблизитися з вами, ще більше прив’язати вас до себе. Я хочу, щоб ви з кожною хвилиною все довірливіше і радісніше відчували Мою при­сутність; Я говоритиму з вами в тишині про ту людину, яка не хоче звернутись до вас, якій не дозволяють вам говорити з нею про Мене. Ця тиша стане для вас, хто полюбив Мене, хви­линою, коли ви ще більше полюбите, тому що ви не знайдете Мене в тій людині, яка не дозволяє вам відчути Мою присутність.

Тиша ця стане для вас хвилиною пошуків, хвилиною боязні, тому що вам видасться, що ви також можете втратити Мене, образити Мене, відштовхнути так, що Я сам вас покину, втрачу бажання передати вам Мою любов, Мої задуми, Мою волю.

Та Я ніколи не переглядаю Своїх задумів, не міняю рішення, яке вже прийняв. Вибір Мій зроблено, і Я ні на мить не залишу вас без Своєї уваги, Своєї турботи, Своєї любові.

Я веду вас до того, щоб у вас завжди зберігалася жвава і дієва воля у пошуках істини, воля до пошуку тих благ, які Я вже постановив вам дати. Я хочу вам дати радість представляти Мене у світі. Я наділю вас владою, щоб ви могли говорити і робити те, чого світ говорити і робити не вміє.

Я хотів би поберегти вас, щоб сум’яття і хаотичні ідеї роздробленого людства не від­німали від вас натхнення і радості, яких ви так по­требуєте для продовження пошуків істини і ознайомлення з цією істиною іншим.

Лише заради любові до вас Я допускаю це сум'яття, щоб потім вас полюбили ще більше, щоб ви тісніше згуртувались один з одним і надалі ще більше любили істину та справед­ливість.

Я вибрав вас, щоб ви були дзеркалом істини, Я збережу вас від неправди, і ви ніколи не будете зловлені силами обману. Я позбавляю підступного духа сили переконання, бо Я дав вам світло істини. Усі брехливі та злісні нападки на істину ховаються в тіні. Тінь – це брак енергії, брак життєвих сил, це смерть і розклад.

Усе, що живе, усе, що житиме, зігрівається теплом Моїх променів; усе, що залишається в тіні, відімре.

Тільки той ходить в істині, хто все своє єство підкоряє обов’язку добитися більшого знання істини і постарається використати це знання. Ці смиренні пошуки навчать вас бачити, що самі ви нездатні створити для себе власну істину. Істина, яку людина створює сама для себе і намагається нав’язати іншим людям, є лиш викрутом неправди. Той, хто шукає істину, яка помогла йому заволодіти всіма людьми, нівечить самого себе, але не Істину.

Моя істина надала свободу навіть неправді: неправда впадає у сум’яття, вона закликає до насильства і розбрату, оскільки лякається влади істини.

Сила істини полягає у терпеливому очі­ку­ванні розпаду і смерті того, хто не може вижити, оскільки позбавлений світла і тепла Моєї істини.

Ви, хто має справу з людською неправдою, мусите побороти в самих собі всякий вплив, що не йде від істини, всяку схильність до лякливості перед обличчям зла, котре викликано натиском брехні. Лише в істині Я зумію помогти вам знайти зворотній шлях до вашого блаженства.

Ваше завдання – зажадати Мого втручання, що відгородить вас від людей, повних злості і скупості, які хочуть правити усіма й усім.

Розпад їх неправедних домислів необхідний і незворотній. Я підготую цей розпад, коли ви попросите Мене про це заради любові. Ваші молитви посприяють тому, щоб усі ділянки, у яких поширюється неправда і котрі тим самим спричиняються до незмірних втрат усього світу, очистились та зміцнились. Влада, яку Я доручаю вам, полягає не в тому, щоб нав’язати кому-небудь істину, ця влада зцілює від брехні. Усякий раз, коли вдасться прогнати брехню, істина знайде свої шляхи.

Погибель однієї-єдиної лжі уже є тор­жес­твом істини, блага і любові, це торжество Моєї найбільшої привязаності і доброзичливості до усіх вас, оскільки разом з істиною Я сам вам предстану.

 Тільки Я єсьм Господь ваш, Господь, Кот­рий дав вам благоустрій, мир, усі скарби і радість. Боротися з неправдою – значить поши­рювати довкола себе благодать; говорити про Мене і відкривати для себе нові та нові істини. Якщо ви полюбили істину, ви полюбили і Мене. Той, хто полюбив істину в ім’я самої істини, той полюбив і пізнав Мене. Любов до істини спонукує вас шукати ту істину, а зжитися з нею ви зможете тільки разом зі Мною. Прийняти істину під чиїмось впливом, або зі страху, або заради якогось винагородження зовсім не означає полюбити істину, оскільки лише любов дає вам найтіснішу єдність зі Мною, і тільки любов може привести до істини і дозволити вам пізнати істину. Істина ж тільки в Мені. Я знаю усі види лжі, які існують навколо вас. Найменша неправда, як і найбільша, вияв­ляється незборимою перешкодою для вашого мирного життя, для продовження духовного існування і для піднесення душі, в яких і є щастя. Багато гарних людей не робить нічого доброго для себе, ні для інших, їх доброта обмежується тим, що вони нікому не завдають зла, і побажавши жити в мирі і спокої, вони не виявляють ніякої протидії поширенню помилок, які цілком можуть бачити і розпізнати. Цих людей Я не назву добрими. Вони відповідальні за поширення лжі і гріх, що поразять всіх. Їх пасивність сприяє активності духів, які вносять безладдя у ваше життя.

Лише той, хто протидіє лжі, хто бореться з нею в собі заради себе самого і заради інших, достойний того, щоб Я надав йому допомогу, і тоді він торжествує над усіма ворогами істини. Той, хто схиляється до компромісу із людською брехнею, ніколи не матиме Мене як помічника. Я не стану поряд з людиною, яка потакає лжі в інших людях і вимагає від Мене допомоги і згоди, укладаючи цю угоду з неправдою. Я не буду помагати цій людині, тому що вона не вірить Мені, вона не вірить у непереможну могутність істини. Вона боротиметься сам на сам, і та неправда, котру вона намагалася пом’як­шити, знищить її. І навіть якщо вона звернеться до Мене із щирою, палкою молит­вою, їй не вдасться довести до завершення задуману нею ж справу.

Я беру участь в цих справах. Я вислуховую молитви тих, хто захотів постояти за одне лиш діло – за істину, в ім’я торжества справедливості та любові.

Я не буду вислуховувати молитву, яка ске­рована не на це. Мета, яку ви собі ставите, повинна бути прийнятна для Мене. Я виправляю ваші помилки, Я вирівняю дорогу, по якому вам доведеться йти. Я захищу і вас, і дорогих вам людей від підступності ворогів. Я приберу всіх тих, хто намагається ставити перепони на вашій дорозі, оббрехати вас і розлучити вас з людьми. Я нікому не дозволю пошкодити вам у ваших намаганнях притягати серця тих, хто до вас прислуховується, хоч який ваш ворог був би досвідчений і звичний до влади. Я виявлю усіх тих, хто намагатиметься вас бала­мутити. Я звергну гординю усіх тих, хто побажає відважитися принизити вас. Я сам їх принижу і позбавлю могутності тих, хто посміє вимагати від вас, щоб ви перестали проголошувати пізнану вами істину. Усі плітки про вас, про ваш спосіб життя, про ваші людські слабості залишаться безсильними. Будь-яка плітка, яку вигадають про вас, перетвориться на кару тому, хто її витворив і повторює. Ці люди гірко розкаю­ватимуться в тому, що вони поводились з вами як із беззахисними істотами, що не мають ні засобів, ні можливості постояти за себе. Я пос­тою за вас. Хай це послужить для всіх попе­редженням. Вони стануть жертвою своїх поми­лок, а для вас вони послужать прикладом і підтвердженням Мого заступництва.

Я хочу, щоб восторжествувало вище благо, щоб Я переміг владу зла. Заради блага усіх Я даю вам пізнати велику надію, котра живе у вас, щоб ви, хто полюбив Мене, змогли знайти правильну дорогу.

Це той путь, який веде до істинної віри, коли всі можуть досягти Моєї постійної присутності та Моєї постійної допомоги.

Сан Джованні Ротондо,

13 квітня 1968 р., Страстна Субота

Я присутній в особливий спосіб там, де існує бажання пізнати Мене і воля Мене полюбити. Ваше бажання пізнати Мене стає для вас даром, якого ви самі хочете і якого Я бажаю для вас. Після того, як ви пізнали Мене, обов’язок вашої волі – зберегти постійність у любові до Мене. Віднині ваша воля повинна стати єдиною Моєю волею, поки ви любите Мене. Постійності в любові ви повинні просити у Мене, завжди просіть про волю і постійність в любові до Мене.

Молитва стане для вас зустріччю зі Мною, розмовою, в якій ви подаруєте Мені ваші серця з усією в них любов’ю.

Ваші слова, вимовлені в тишині, стануть знаряддям творення: вони збудують для вас світ, подібний до Мого, бо ж Мій світ стане вашим за допомогою любові, яку ви побажаєте Мені віддати.

Мій Дух створить для вас усе те, про що ви попросите в любові і заради Моєї Любові.

Моя думка перетвориться у вашу думку, відкриваючи вам усе, чого Я бажаю і про що думаю: те, чого Я бажаю, стане і для вас бажан­ням.

Світло Моїх очей відіб’ється у ваших очах.

Мій погляд проникне і туди, де ви не бачите, коли відіб’ється у вас Моє світло.

У ділянках без світла з особливою яскра­вістю повинно заблистіти ваше світло. Ваше світло стане сильнішим і яскравішим завдяки щирій молитві, з якою ви звернетесь до Мене. Щирість і палкість в молитві посилює Мою любов до вас, а також силу світла у ваших очах, і ви зможете бачити у сутіках й освітлювати їх для інших.

Коли ви зрозумієте, як тісно пов’язані з Творцем, тоді повірите, що й ви можете творити разом з Ним, відтворюючи духовне життя там, де не було духа.

Слово, що пов’язує вас і Мене, передасть світло іншим людям. Слово, звернене до Духа Святого, є виразом сердечної любові людини до його Творця.

Це слово стає молитвою, благодаренням, даром любові. Як дар любові, слово людини стає творцем і джерелом усіх благ. Коли ви подаруєте Мені оте трошки, що маєте, і віддасте все заради Любові, Я у відповідь створю для вас усе те, про що ви попросите з любов’ю, що надихне ваші слова. У цьому випадку слова, які ви вимовляєте, є виразом Моєї волі. Творча сила кожного вашого слова стане проявом Мого Духа, котрий прагне до того, щоб надати форму бажанням, вираженим вашими словами або вашими думками.

Думки, з якими ви звертаєтесь до Мене у тишині, стають вашою душевною розмовою зі Мною, стають словами, котрі Я один вислуховую і зберігаю в таємниці Мого і вашого серця. Усі ваші думки стають тайною розмовою між Мною і вами.

Думки, які відходять від Мене, усе одно не можуть розлучити Мене з вами. Я завжди присутній поряд, навіть коли ви розраховуєте, що Мене біля вас нема. Моя присутність непомітна для озлобленого серця, що цілком віддалося наживі створеного або придбанню тих речей, які були створені людьми із жадібності або прагнення до панування.

Оволодіння всім тим, що Я створив для вас, не може надовго заспокоїти жадібність ваших сердець. Ця ненаситна жадібність ваших сердець затягує саме серце, втягує і ваш розум до того, щоб далі шукати і набувати ще щось, з надією нарешті заспокоїти серце, котре далі все одно щось хоче.

Але все, що ви придбаєте, все, що дістається як ваша частка із створеного, не може навіки позбавити вас сердечної невдоволеності. Ніколи вам не вдасться наситити ваші серця, навіть коли ви отримаєте усе те, що Я створив для вас.

Усі ваші набутки радують вас, адже все, що створив Я для вас, має призначення лише як знаряддя.

Усе створене – це знаряддя, яке Я передаю вам, щоб ви знову зуміли знайти у творіннях свого Творця, щоб ви побачили Його в істотах, подібних до вас, щоб ви полюбили Його в тих людях, котрі зуміли Його знову знайти, щоб ви полюбили Його в кожному, в кому Він явля­ється вам, щоби покликати вас на пошуки, пошуки Його. Коли ви зустрічаєте людей, які твердять, що чудово можуть обійтись і без Мене, пам’ятайте, що й вони – істотний доказ Моєї присутності в усьому. Сила Моєї Любові до вас, хто полюбив Мене, переконає вас, що Я присутній навіть у тих, хто вважає себе без­бож­ником.

 Я лиш чекаю, щоб ви попросили Мене спільним зусиллям вашого і Мого серця викликати любов усіх тих людей, які не нав­чились Мене любити або не хочуть Мене любити; любов тих людей, які твердять, що вони не знають Мене і в Мені не мають потреби; любов тих людей, які твердять, ніби Я не існую, бо їх ще не торкнулось тепло ваших сердець, сердець, яким Я подарував Мою Любов, щоб через вас передати всім людям даровану вам Любов.

Я хочу з’єднати вас усіх в Мені і чекаю вашої просьби, щоб з’єднати вас з іншими, заради вас дарувати себе й іншим людям.

Я уже присутній і в безбожниках. Я пере­буваю в них, очікуючи вас там. Я жду вашої молитви про єдність. Ця молитва дозволить вам виявити Мою давню присутність там, де сама людина заперечувала Моє існування. Я уже дію в цій людині. Я ховаюсь у ній і кличу вас туди, де ви зумієте повною мірою постояти за свою любов до Мене.

Я закликаю вас не для того, щоб ви відстоювали у суперечці Моє існування або Мою присутність. Я зву вас тільки для того, щоб ви полюбили Мене в цій людині, щоб ви побачили і полюбили віднайдення світла, торжество усіх радостей, які ви самі зумієте приготувати в Мені для усіх вас.

Ви не повинні навмисне шукати зустрічі з атеїстами, яких ви не знаєте, ви повинні просто полюбити їх в Мені. Ваша справа – прагнути любові, шукати, дарувати її, намагаючись тим самим вгамувати невситимі жадання свого серця.

Адже серце найперше просить лиш одного: любові до людей, любові до Творіння, любові до єдності, що міститься в одному-єдиному Серці, в Серці, яке завжди залишається вдо­во­леним і радісним, приймаючи у себе все, Ним створене.

Дорога, яку повинен пройти кожен з вас, вказаний Моєю любов’ю, вона поведе за собою ваші серця.

Коли наштовхнетесь на сильний опір, то намагатиметеся подолати цю перешкоду, по­вергнути її і потім продовжити свій шлях. Опір любові – це та перешкода, яку ви повинні подо­лати, щоб здобути знання. Позаду кожної пе­решкоди – Я, готовий прийти вам на допомогу, як­що вам самим не вдасться подолати цю пе­решкоду.

 Любов завжди вислизає від вас, відходить уперед, піднімається вгору, вона кличе вас за собою, щоб ви йшли все далі й шукали її. Любов, яку ви знову віднайдете, виявиться більшою, ніж та, яку ви перед тим втратили, і ви ліпше зрозумієте, що означає Любов. Я завжди випереджую вас на кілька кроків. Я жду вас попереду і вище, Я і вам дозволю з висоти побачити і зрозуміти все.

Дорога Любові не знає кінця. Рушій ваш – Моє Серце. Мій Дух керує вами, щоб побороти ворога у вашім серці. Я притягаю ваше серце до Свого Серця, і ваше серце увійде в Моє Серце і вони стануть єдиним двигуном.

Коли ви замикаєтесь у собі, коли ви сумніваєтесь, коли вам загрожує небезпека, Я зупиняюсь і жду вас, щоб за першим покликом прийти вам на допомогу.

Я вмикаю Свій двигун і зрушую вас з того місця, на котрому ви застрягли. Я помагаю вам уникнути нових небезпек.

І разом зі Мною ви знову підете дорогою, яка веде на вершину, підготовлену для вас. “Ніхто не ввійшов у небо, крім того, хто зійшов з неба: Син Чоловічий! Тож так, як Мойсей змія підняв у пустині, – так треба Синові Чоловічому бути піднесеним, щоб кожен, хто вірує у Нього, жив життям вічним…Хто вірує в Нього, не буде засуджений, хто ж не вірує, – той уже засуджений, бо не увірував в ім?я Єдинородного Сина Божого. А той суд такий: світло прийшло у світ, люди ж більше злюбили темряву, ніж світло, – лихі ж бо були їхні діла” (Йо. 3. 13, 15, 18 – 19).

 

Сан Джованні Ротондо, 14 квітня 1968 р., Воскресіння Христове

Творець присутній у всіх Своїх творіннях. Сьогодні Я воскресаю, щоб передати і ваше життя в руки Отця. Я усиновив кожного з вас для Нього. Я приніс Себе у Жертву за кожного з вас. Отець прийняв Жертву, і Моє Воскре­сіння піднімає із смертного сну кожного з вас.

Я залишаю вам дар і доказ Моєї постійної присутності, котрий ви зумієте знайти у будь-якому творінні, в кожній людині. Цей дар означає, що ви і все Творіння прийняті в Любов Отця.

Серце Моє зійшло кров’ю. Воно вмерло, щоб подарувати Життя вашому життю. Життя, котре Моє Серце подарувало вам, поновило ваш союз зі Мною і Моїм Отцем.

Кров Мого Серця з’єдналась з кров’ю ваших сердець. Через любов до пролитої Моєї Крові Отець прийняв Мою любов до вашого життя, переніс Свою Любов і на вашу кров. Ваше життя нині живе в Любові Божій.

Любов Отця до Мене перетворилась в Його Любов до кожного з вас. Усе Його Творіння увійшло в Його Любов, все Творіння з’єдналось з вашим життям, з Моїм життям у вас. Тому, поки ви живете в Мені єдино, ви можете досягнути всього; в створених речах, в тих речах, котрі ви вибрали із всього Створіння, ви знову віднайдете Того, Хто їх створив. Тільки за­хотівши оволодіти тим, що ви любите, і полю­бивши те, чим ви володієте, ви зможете отримати все, чого ви бажаєте. Такий закон Мого Серця, закон Любові. Той, хто просить любові того, хто уже його любить, безсумнівно одержить і саму любов, і всі ті речі, які перебувають у роз­порядженні люблячого; та людина може бути впевнена, що вона одержить все, що створила і може створити любов. Моя смерть і Во­скре­сіння заради вас дали вам право просити і пропонувати щось від себе, щоб отримати те, що просите: те небагато, чим ви володієте, ви можете віддати Мені, щоб на заміну одержати благо несотворенне. Одержавши ці права, ви стаєте разом зі Мною учасниками всього Мого спадкоємства. Я розділю з вами все, і не за­лишиться нічого, чим би Я не володів, і ви не володіли.

Я вмер заради вас на Хресті. Я страждав замість вас і одержав право просити вас любові, заради тієї повної любові, яку Я виявив вам. Я воскрес не для того, щоб віддалитися від вас, а для того, щоб помогти і вам воскреснути разом зі Мною. Я повернувся у Царство Отця Мого, щоб звідти послати вам усе найкраще. Я зайняв місце, призначене Мені, щоб помогти вам досягти місця, підготовленого вам.

Я знову повернусь до вас, як це вже було одного разу, щоб знову просити вас тримати Мене при собі. Моя Кров і Моє Тіло зали­шились з вами, вони тільки ждуть години, щоб ви скористались Ними.

Мій Дух зайнятий лиш одним: Він при­слуховується, чи не кличе Його хтось на допо­могу, чи не готовий хтось прийняти Його.

Важко Мені діждатися заклику, що необ­хідний Мені для того, щоб прийти вам на допомогу; не дочекавшись його, Я посилаю вам людину, яка вміє молитися до Мене і берегти Мене в своєму серці. Ця людина, котру Я по­си­лаю вам, щоб вам допомогти, зуміє роз­повісти про Мене в ім’я любові, котра з’єднала нас і продовжує єднати; людина, яку Я посилаю вам, уже воскресла разом зі Мною.

Щоби і ви воскресли, Я посилаю вам цю людину, котра уже воскресла, людину, яка навчить і вас воскреснути, як тільки ви подасте найменший знак, що ви прагнете Мене або Мого Воскресіння.

Моє і ваше Воскресіння означає, що ваше життя знову оживе в Моєму. Воно означає, що Я знову подарую вам вас самих, збережу у вашому житті любов: любов до Мене стане воскреслим і оновленим бажанням, нагро­мад­женням і торжеством усіх благ, всього того, що може дати вам Воскресла Любов.

 

Сан-Джованні Ротондо, 15 квітня 1968 р.

Любов – це турбота й опіка. Вона піклується про все, для всього, і для всіх знаходить підживлення, котре посилює любов, тому що вона прагне до того, щоб її пізнавали і пізнавали знову.

Ви часто не хочете визнавати ті дари, які даються вам Опікою Господньою. Брак вдяч­ності стає для вас перешкодою у пізнанні тих доріг, на яких ви могли б зберегти пряме і постійне спілкування зі Мною, тих доріг, котрі Я споконвіку передбачив для вашого блага.

 Я не можу відмовити ні в чому з того, що ви в Мене просите, оскільки Я Сам хочу да­рувати вам усе найкраще. Я навіть зобов’язаний віддати вам усі блага, всі багатства, якщо ви використаєте їх для того, щоб збільшити свої можливості передавати Мене іншим. Тому Я потурбуюсь про те, чого ви бажаєте, якщо тільки ви навчитесь заодно збільшувати вашу вдячність за Опіку Господню.

Подякуйте Мені за те мізерне, чим ви уже володієте.

 Вдячність, спрямована до Мене, посилить ваше задоволення від того, чим ви уже володієте, оскільки, коли ви дякуєте Мені, посилюється Моя Любов до вас і до тих дарів, котрі ви уже визнали як Мої. Моя Любов, спрямувавшись у ті дари, посилить вашу здатність насо­лод­жу­ва­тись ними.

Вдячність – це розуміння того, яка велика Моя Любов; це віра, що Я готовий віддати вам усе, що Мені належить.

Я дам вам усе, чим ви хотіли б володіти, якщо у своєму бажанні володіти цими благами ви теж зумієте підтвердити, що бажаєте по­силити Мою любов до вас і вашу любов до Ме­не, бо тільки в любові, у визнанні постійної присутності Моєї Любові ви зможете спокійно насолоджуватися всім тим, що надає вам Моя Любов.

Примножте свою любов до Мене, при­множте і вашу вдячність за Мою Опіку, тоді ви з упевненістю можете очікувати і Моїх Дарів, і Мого Піклування. Я надам вам усі дари в щедрому достатку.

Ви намагаєтесь подарувати Мені всю любов, яка у вас є, Я віддам вам всю свою турботу і всю Мою Любов. Я дарую вам усе, адже я уже подарував вам Своє Серце. Усе може Любов, котра живе у вас, котра живе у серці, колись Моєму, а тепер вашому… Я віддаю вам на заміну ваші маленькі серця, лиш би ви подарували Мені їх цілком. КОЛИ ВИ ВІДДАЄТЕ МЕНІ НЕБАГАТО, ЧИМ ВИ ВОЛОДІЄТЕ, В МЕНІ НАРОДЖУЄТЬСЯ НЕЗБОРИМЕ БА­ЖАН­НЯ ЦІЛКОМ ВІДДДАТИ ВАМ ЗА ЦЕ УСЕ МОЄ СЕРЦЕ. Я ЗМОЖУ ВМІСТИТИ СВОЄ ВЕЛИКЕ СЕРЦЕ У ВАШИХ МАЛЕНЬКИХ СЕРЦЯХ. Любіть, і ви одержите все, що створено, і саме джерело любові буде належати вам.

Я люблю вас дужче, ніж ви самі можете уявити. Я весь час підставляю Себе Самого, щоб звільнити вас від кари набагато суворішої, ніж та, котру ви переносили досі. Це не Я на­кладаю на вас кару. Ви самі притягуєте її на себе, оскільки ви зловживаєте творінням, а разом з тим ви неправильно користуєтесь і самим своїм життям.

ЯКЩО ВИ ВІДМОВИТЕ МЕНІ В ЛЮ­БОВІ, ВИ САМІ ВТРАТИТЕ ЛЮБОВ, ЗО­КРЕМА І ДО ТИХ РЕЧЕЙ, КОТРІ Я СТВО­РИВ ДЛЯ ВАШОГО БЛАГА.

Лише Моя Любов дає вам зростання і процвітання. Заради вас були створені всі речі. ТІ ГАРНІ РЕЧІ, ЯКІ Я ВАМ ДАЮ, ВИ ПЕРЕТВОРЮЄТЕ В ПУСТІ, МОЇ ДОБРІ ДАРИ ПЕРЕТВОРЮЮТЬСЯ НА ШКОДУ ДЛЯ ВАС. ТЕ, ПРО ЩО ВИ ТУРБУЄТЕСЬ, ТЕ, ЩО ВИ НЕ ВМІЄТЕ ПЛЕКАТИ І ХО­ДИТИ З УСЕ ЗРОСТАЮЧОЮ ЛЮ­БОВ’Ю, СТАЄ ДЛЯ ВАС ЗЛОМ. ТІЛЬКИ МОЯ ЛЮБОВ ЗБЕРІГАЄ ЖИТТЄВІ СИЛИ Й У ВАС САМИХ, Й У ВСЯКОМУ БЛАГУ, КОТРИМ ВИ КОРИСТУЄТЕСЬ.

Коли у вас нема любові або її мало, та любов, котра і є життям, вимушена відступити і від вас самих і від усього творіння. ТА ВИ УСІ ЗНАЙДЕТЕ ЖИТТЯ ЛИШЕ ТОДІ, КОЛИ СТАНЕТЕ ЄДИНИМИ В ЛЮБОВІ.

Не Я накладаю на вас кару. КОЛИ ВИ ВІДДІЛЯЄТЕ СЕБЕ ВІД ЖИТТЯ, ВИ ПОЗБАВЛЯЄТЕ БУДЬ-ЯКОЇ ФОРМИ ЖИТ­ТЯ УСЕ ТВОРІННЯ І ВІДМОВЛЯЄТЕ ЙОМУ У ЖИВЛЕННІ З ТОГО ДЖЕРЕЛА, ЯКЕ ЗБЕРІГАЄ У ТВОРІННІ ЖИТТЯ: В МОЇЙ ЛЮБОВІ.

Коли ви не приймаєте ту Любов, яку Я даю вам і якої у вас прошу, Я вимушений віддалитися від вас, віддалитися, тому що ви не хочете Мене. Проганяючи Мене, ви проганяєте Того, Хто дав вам життя і Хто може зберегти у вас життя, якщо ви з?єднаєтесь в Любові. КОЛИ ЦЯ ЛЮБОВ ВІДДАЛЯЄТЬСЯ ВІД ВАС, ВИ ПОЗБАВЛЯЄТЕСЬ ВСІХ ТИХ ДАРІВ, ЯКІ ЗДАТНА ПОДАРУВАТИ ВАМ ОДНА ЛИШ ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЯКА ЗБЕРІГАЄ ЖИТТЯ І ВАС САМИХ.

Навколишня природа не може зберегтися без тепла і світла Любові, яка є життям. ВАШЕ ЖИТТЯ НЕ ВИТРИМАЄ ДИХАННЯ ХОЛОДУ, ВІДСУТНОСТІ ЗІГРІВАЮЧОГО ТЕПЛА МОЄЇ ЛЮБОВІ. Не буде у вас миру без того Світла,, який дає вам і знання, і любов, щоб з’єднати вас одне з одним. ВІДСУТНІСТЬ МОЄЇ ЛЮБОВІ ОЗНАЧАЄ І ВІДСУТНІСТЬ СЕРЕД ВАС ЛЮБОВІ ОДИН ДО ОДНОГО; ВІДСУТНІСТЬ МОЄЇ ЛЮБОВІ СТАЄ НЕНАВИСТЮ, ЯКА ЗАМОРОЗИТЬ У ВАС ЖИТТЯ; ЯКА ПРИВЕДЕ ДО ОХО­ЛОД­ЖЕН­НЯ У ВАШИХ ОСОБИСТИХ ВЗАЄ­МИНАХ; УРАЗИТЬ ВАС І ВИП’Є З ВАС КРОВ, А З ЧАСОМ І САМЕ ЖИТТЯ.

 

Сан-Джованні Ротондо, 16 квітня 1968 р.

Я хочу навчити вас, щоб ви прийняли Моє Серце і змогли жити в Любові. Моє Серце навчить вас, як здобувати серця людей. Я навчу вас звертатися до всіх людей з любов’ю, бо це єдина дорога, щоб дарувати людям мир; єдина надія встановити єдність між народами, котрі борються один з одним в ім’я справедливості – їхньої справедливості – це ненависть, котра розділяє й убиває всіх; вони борються за істину, у якій нема свободи, котра робить їх рабами їхнього власного егоїзму, котра заради людських пристрастей знищує цю Свободу, що міститься лише в Моєму Дусі, що досягає людину.

МІЙ ДУХ Є ЖИТТЯ, ВІН ЗБЕРІГАЄ І ВАШЕ ЖИТТЯ. Мій Дух дає вам право на свободу дарувати Мені ту Любов, яку Я дарував вашим серцям. Я даю вам свободу надати перевагу Моїй Любові перед вашим пустим марнославством панувати над людьми; Я даю вам свободу володіти тими благами, тими дарами духа, які підготовлені для вас; Я ДАЮ ВАМ ПОВНУ СВОБОДУ У ВСЬОМУ, ТОМУ ЩО ВИ ПОВИННІ ВІЛЬНО ВИБИРАТИ МЕНЕ, і тільки тоді Я зможу нагородити тих бла­городних, хто віддав Мені все. Ці люди знають і вірять, що вони все одержали тільки від Мене.

Ваша віра в Мене, ваша віра, що Я по­дарував вам разом з життям і все решта, означає, що ви визнали в Мені Все, ви визнали в Мені свого істинного Бога.

Недовір’я примушує вас перетворювати у Бо­га кого-небудь з вас, обожнювати свої пристрасті, обожнювати свою неправду. ВАШЕ “Я”, ЯКЕ ХОЧЕ ЗРОБИТИ СОБІ БОГА З ЛЮДИНИ, СТАЄ ПРИЧИНОЮ РОЗБРАТУ МІЖ ЛЮДЬ­МИ, ПРИЧИНОЮ ЇХНЬОЇ БОРОТЬБИ, ВОЄН, ЗАГАЛЬНОЇ РОЗРУХИ, НЕЩАСТЯ І ПОГИБЕЛІ. Є ОДНА ЛИШ ПРАВЕДНІСТЬ І СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Справедливість – це любов до Істини Бога, Котрий належить усім.

Я закликав вас, щоб ви несли Моє Серце світові, пробудили У ВСІХ УСВІДОМЛЕННЯ ТОГО, ЩО Є ТІЛЬКИ ОДНА ІСТИНА, ТІЛЬ­­КИ ОДНА ПРАВЕДНІСТЬ: ЛЮБОВ ДО МЕНЕ, ЛЮБОВ ДО СЕРЦЯ БОЖОГО. ТІЛЬ­КИ В СЕРЦІ БОГА ВИ УСІ ЗУМІЄТЕ ЗНАЙТИ ІСТИНУ І ТУ СПРА­ВЕД­ЛИ­ВІСТЬ, ЯКУ ВИ НАМАРНЕ ШУКАЛИ І ШУКАЄТЕ В ІНШИХ МІСЦЯХ. МОЄ СЕРЦЕ, СЕРЦЕ БОГА, КЛИЧЕ ВАС З’ЄД­НАТИСЯ ОДИН З ОДНИМ; УСІХ ВАС, ЯКІ ПІЗНАЛИ МЕНЕ, УСІХ ВАС, ЯКІ МЕ



Схожі матеріали:

Категорія: о. Піо "Щоденник Любові" | Переглядів: 2750 | Додав: traducionalist | Теги: Рим, 11 квітня 1968, о. Піо, Великий Четвер, Щоденник Любові, Падре Піо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика