Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Травень » 9 » Масонерія і антихрист » Знаменам антихриста — ні!
11:20
Знаменам антихриста — ні!
ЗВЕРНЕННЯ Ради Івано-Франківської обласної організації

«Український християнсько-демократичний фронт» 21 квітня 2011 р. Верховна Рада України двісті шістдесятьма голосами внесла зміни до Закону України «Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», котрі зобов’язують поряд з Державним синьо-жовтим прапором використовувати 9-го травня червоний совітський прапор. Цим ганебним рішенням Верховна Рада в черговий раз протиставила себе Українській Нації, яка зазнала найбільших втрат в роки Другої світової війни від двох окупаційних режимів – гітлерівського націонал-соціалізму та совітського комуно-шовінізму.
З приходом совітів у 1918 р. під червоним прапором, почалися лихоліття в східній і центральній Україні, під цим же кривавим прапором босяцько-московські зайди в 1939 р. окупували і Галичину. І вийшла та сатанинська сила з Москви, щоб крізь вогонь і кров т. зв. «визволення» явити своє скривавлене обличчя, з червоним прапором і незримим написом на ньому – «брехня замість правди, зло замість добра, антихрист замість Христа». Під червоним прапором посланці Москви організовували голодомори проти українського народу в 1932-33; 1937; 1947 р.р., під червоним прапором посланці лукавого ліквідували в 1946 р. Українську Греко-Католицьку Церкву, загнавши її в підпілля, а духівництво розстріляли або відправили в концтабори. Під червоним прапором слуги лукавого намагались асимілювати українське суспільство, позбавляли його рідної мови та релігії, руйнували Божі храми, скасувавши Божі Заповіді: «Не вбий, не вкради, не свідчи неправдиво», запровадили сатанинські заповіді – «бреши, вбивай і кради».
Ми, християнські демократи, схиляємо голови і віддаємо шану воякам, котрі боролись проти гітлерівців з вірою, що воюють за свою рідну землю. Водночас, з особливим пієтетом ми вшановуємо членів Організації Українських Націоналістів та вояків Української Повстанської Армії, для котрих після 9-го травня збройна боротьба набула більш жорстоких форм з більш жорстоким ворогом — червонопрапорними загонами НКВС.
Водночас, ми засуджуємо законодавчу ініціативу двохсот шістдесяти депутатів Верховної Ради України, котрі, на наші переконання, виконують замовлення Кремля, при цьому цинічно порушуючи двадцяту статтю Конституції України. Але ми твердо переконані, що на все приходить час розплати і незабаром настане той день, коли усі челядники Кремля змушені будуть покаятись перед Богом і перед Українською Нацією.
Підтримуючи Рішення п’ятої сесії Івано-Франківської обласної ради №114-5/2011, ми, християнські демократи, закликаємо всіх краян відмовитись від глумливих щодо українського народу урочистостей і помолитись за упокій душ всіх українців, котрі загинули в роки Другої світової війни.
І так нам, Боже, допоможи!

Ігор Яричківський,

Голова ІФОО УХДФ.

www.novazorya.if.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Масонерія і антихрист | Переглядів: 1590 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: ВРУ, червоний прапор, Москва, ветерани, срср, 9 травня, Звернення, ссср, Друга світова війна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика