|
| | |
|
У категорії оголошень: 71 Показано оголошень: 51-71 |
Сторінки: « 1 2 |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
При бажанні, навіть простеньку страву можна перетворити на вишукану, варто лише додати до неї ложку сухого вина. Так яке вибрати вино, щоб ця «ложка» справді надала страві неповторні смакові відтінки. Як же правильно поєднувати страви та вина? Розберемо широко відомі принципи поєднання. |
Інгредієнти:
Для тіста:
● 1 стакан гарячої води;
● 2 ст. л . жирної сметани;
● 1 ст. л . вершкового масла;
● 0,5 ч. л. солі;
● 2,5 склянки борошна.
Для начинки:
● 0,5 кг картоплі;
● 300 г грибів;
● зелень;
● сіль, перець. |
Час приготування - 50 хвилин + маринування
Інгредієнти на 4 порції:
сьомга 600 г
сік лимонний 6 ст. ложок
цедра лимона терта 1 ч. ложка
олія оливкова 4 ст. ложки
зелень кропу 1 пучок
перець чилі 1 шт.
сіль |
Фрукти та овочі найкраще сушити або заморожувати, аби зберегти в них найбiльше вiтамiнiв. |
Інгредієнти:
вода - 250 мл
борошно - 600 г
яйця - 1 шт.
сіль - 1 / 3 ст.л.
цукор - 1 / 3 ст.л.
дріжджі сухі - 2 ч.л.
олія рослинна - 2 ст.л. + для змащування форми. |
Приготуйте ніжний сирний суп зі шматочками форелі і грибами. Просто смакота, а не суп! |
Інгредієнти:
- Вода - 100 мл
- Цукор - 1 ч.л.
- Сухі дріжджі - 1,5 ч.л.
- Сіль - 1/4 ч.л.
- Оливкова олія - 1 ст.л.
- Борошно - 1,5 склянки
- Ковбаса «Пепероні» - 200 гр
- Сир «Моцарелла» - 250 гр
- Соус для піци *** |
Для картопляної скоринки:
1 кг картоплі
2 столові ложки вершкового масла
½ склянки сметани
1 чайна ложка часникового порошку
¾ чайної ложки солі
¼ чайної ложки перцю
1 стакан тертого сиру чеддер |
Інгредієнти:
Квашена капуста 300 г ( три жмені )
Картопля свіжа - 3 шт.
Морква свіжа - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія - 2 ст. ложки
Вода - 2 літри
Варена квасоля (кожному в тарілочку)
Часник - 1 шт.
Лавровий лист - 1шт.
Перець чорний горошком - 2 шт.
Сіль за смаком
Зелень |
Інгредієнти:
1 кг. молодої картоплі
3 ст.л. рослинного масла
сіль
перець |
Інгредієнти:
Для макового шару:
200г маку,
2 яйця,
4 ст.л. цукру,
25 г родзинок,
5-6 горіхів,
1 ст.ложка апельсинових цукатів |
Вам знадобиться для хлібного квасу:
Для закваски:
Житні сухарі (підсушені в духовці скибочки житнього хліба)-120 грам,
Свіжі дріжджі-15 грам,
Цукор-4 столові ложки,
Гаряча вода-2,5-3 літри,
Трилітрова банка
|
Інгредієнти:
борошно - 0,7 кг
вода тепла - 0,5 л
дріжджі живі - 25 г
сіль - 0,5 ст.л.
цукор - 0,5 ч.л.
олія рослинна - 2 ст.л. |
Тісто:
1,5 склянки борошна
1 жовток
0,5 ст.л. цукру
0,2 ч.л. солі
25г вершкового масла (розтопленого)
150 мл молока
1/4 частина пакетика дріжджів (швидкорозчинних) |
БОРЩ У КРУЖКАХ НА ПАРНОМУ МОЛОЦІ
ГОЛУБЦІ З КУКУРУДЗЯНОЮ КРУПОЮ
КНИГЛІ
КВАСОЛЯНИКИ |
Банош як і бринзу споконвіку готують виключно чоловіки, бо вівчарство і все, що з ним зв’язано, — справа чоловіча. Гуцули кажуть: те, що подають в ресторанах або барах, те, що готують вдома на плиті, називати баношем гріх. Бо ж справжній банош готують на вогні, щоб димом пропах і вогню набрався. |
Бринза (бриндза, бриндзя) – сичужний розсільний сир, виготовлений з овечого молока за допомогою ферменту з натурального сичуга свійської худоби. Зазвичай білого кольору, ззовні нагадує домашній сир, має солоний смак. Виготовляють у вигляді округлих головок вагою до 1 кілограма. Широко вживаний в українській кухні. Найпопулярніший сорт сиру в Карпатах. За смаковими властивостями та технологією виробництва бринзи схожим є грецький сир фета. |
Інгредієнти:
- Шампіньйони — 200 г
- Цибуля-порей — 2 стебла
- Вершкове масло — 2 ст. л.
- М’ясний бульйон — 700 мл. (можна курячий)
- Картопля — 400 гр.
- Сметана — 4 ст. л.
- Вершки — 200 мл.
- Мускатний горіх (порошок, або натерти) — 0,5 ч. л.
- Сіль, перець (за смаком)
- Хліб (білий, тостерний або батон)
|
Інгредієнти:
- Вода — 2,5 л.
- Картопля — 500 г
- Морква — 150 г
- Цибуля — 150 г (1 середня цибулина)
- Гриби (печериці) — 300 г
- Гречка — 3-4 ст. л.
- Олія (для смаження)
- Соєвий соус — 2 ст. л.
- Сіль, перець (за смаком)
- Зелень (петрушка, кріп).
|
Інгрідієнти:
- Картопля 3-4 шт. (середнього розміру)
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1/2, або 1 мала.
- Корінь петрушки 1-2 шт.
- Масло 1-2 ч.л.
- Томатне пюре або паста 1 ч.л.
- Сушені гриби 3-4 ст.л.
- Зелень за смаком
|
Інгрідієнти:
- Сушені гриби 50-70 гр.
- Картопля 750-800 гр.
- Морква 100-125 гр.
- Капуста (свіжа або квашена) 500 гр.
- Петрушка 100 гр.
- Цибуля 50-70 гр.
- Цибуля-порей 50-70 гр.
- Томатне пюре або паста 100 гр.
- Масло 150 гр.
- Сметана 125-150 гр.
- Сіль.
- Лавровий лист.
- Перець.
- Зелень.
|
| |
| | |
|
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці
Відправляємо:
|
|