Довідник корисної інформації


Меню сайту

Категорії розділу
ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ [56] ГРИБИ [5]
ВИЖИВАННЯ [68] СУСПІЛЬСТВО [200]
ЛІКУВАННЯ [99] ПРИВІТАННЯ [3]
КУЛЬТУРА [30] ПРОГРАМИ [6]
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ [71] ЦІКАВА ЛІТЕРАТУРА [13]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » Дошка оголошень » КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ Сторінки: « 1 2

У категорії оголошень: 71
Показано оголошень: 51-71
Сторінки: « 1 2


Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

При бажанні, навіть простеньку страву можна перетворити на вишукану, варто лише додати до неї ложку сухого вина. Так яке вибрати вино, щоб ця «ложка» справді надала страві неповторні смакові відтінки. Як же правильно поєднувати страви та вина? Розберемо широко відомі принципи поєднання.

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 962 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Для тіста:
● 1 стакан гарячої води;
● 2 ст. л . жирної сметани;
● 1 ст. л . вершкового масла;
● 0,5 ч. л. солі;
● 2,5 склянки борошна.
Для начинки:
● 0,5 кг картоплі;
● 300 г грибів;
● зелень;
● сіль, перець.

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1117 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Час приготування - 50 хвилин + маринування

Інгредієнти на 4 порції:
сьомга 600 г
сік лимонний 6 ст. ложок
цедра лимона терта 1 ч. ложка
олія оливкова 4 ст. ложки
зелень кропу 1 пучок
перець чилі 1 шт.
сіль

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 965 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Фрукти та овочі найкраще сушити або заморожувати, аби зберегти в них найбiльше вiтамiнiв.

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 963 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

вода - 250 мл
борошно - 600 г
яйця - 1 шт.
сіль - 1 / 3 ст.л.
цукор - 1 / 3 ст.л.
дріжджі сухі - 2 ч.л.
олія рослинна - 2 ст.л. + для змащування форми.

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 990 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Приготуйте ніжний сирний суп зі шматочками форелі і грибами. Просто смакота, а не суп!

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1051 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

- Вода - 100 мл
- Цукор - 1 ч.л.
- Сухі дріжджі - 1,5 ч.л.
- Сіль - 1/4 ч.л.
- Оливкова олія - ​​1 ст.л.
- Борошно - 1,5 склянки
- Ковбаса «Пепероні» - 200 гр
- Сир «Моцарелла» - 250 гр
- Соус для піци ***

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 942 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Для картопляної скоринки:
1 кг картоплі
2 столові ложки вершкового масла
½ склянки сметани
1 чайна ложка часникового порошку
¾ чайної ложки солі
¼ чайної ложки перцю
1 стакан тертого сиру чеддер

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1025 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

Квашена капуста 300 г ( три жмені )
Картопля свіжа - 3 шт.
Морква свіжа - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія - 2 ст. ложки
Вода - 2 літри
Варена квасоля (кожному в тарілочку)
Часник - 1 шт.
Лавровий лист - 1шт.
Перець чорний горошком - 2 шт.
Сіль за смаком
Зелень

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1164 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:
1 кг. молодої картоплі
3 ст.л. рослинного масла
сіль
перець

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 996 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

Для макового шару:
200г маку,
2 яйця,
4 ст.л. цукру,
25 г родзинок,
5-6 горіхів,
1 ст.ложка апельсинових цукатів

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1712 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Вам знадобиться для хлібного квасу:
Для закваски:
Житні сухарі (підсушені в духовці скибочки житнього хліба)-120 грам,
Свіжі дріжджі-15 грам,
Цукор-4 столові ложки,
Гаряча вода-2,5-3 літри,
Трилітрова банка

 

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1098 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

борошно - 0,7 кг
вода тепла - 0,5 л
дріжджі живі - 25 г
сіль - 0,5 ст.л.
цукор - 0,5 ч.л.
олія рослинна - 2 ст.л.

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1077 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Тісто:
1,5 склянки борошна
1 жовток
0,5 ст.л. цукру
0,2 ч.л. солі
25г вершкового масла (розтопленого)
150 мл молока
1/4 частина пакетика дріжджів (швидкорозчинних)

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1347 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

БОРЩ У КРУЖКАХ НА ПАРНОМУ МОЛОЦІ

ГОЛУБЦІ З КУКУРУДЗЯНОЮ КРУПОЮ

КНИГЛІ

КВАСОЛЯНИКИ

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1475 | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)

Банош як і бринзу споконвіку готують виключно чоловіки, бо вівчарство і все, що з ним зв’язано, — справа чоловіча. Гуцули кажуть: те, що подають в ресторанах або барах, те, що готують вдома на плиті, називати баношем гріх. Бо ж справжній банош готують на вогні, щоб димом пропах і вогню набрався.

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1136 | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

Бринза (бриндза, бриндзя) – сичужний розсільний сир, виготовлений з овечого молока за допомогою ферменту з натурального сичуга свійської худоби. Зазвичай білого кольору, ззовні нагадує домашній сир, має солоний смак. Виготовляють у вигляді округлих головок вагою до 1 кілограма. Широко вживаний в українській кухні. Найпопулярніший сорт сиру в Карпатах. За смаковими властивостями та технологією виробництва бринзи схожим є грецький сир фета.

КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1674 | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

  • Шампіньйони — 200 г
  • Цибуля-порей — 2 стебла
  • Вершкове масло — 2 ст. л.
  • М’ясний бульйон — 700 мл. (можна курячий)
  • Картопля — 400 гр.
  • Сметана — 4 ст. л.
  • Вершки — 200 мл.
  • Мускатний горіх (порошок, або натерти) — 0,5 ч. л.
  • Сіль, перець (за смаком)
  • Хліб (білий, тостерний або батон)
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1136 | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти:

  • Вода — 2,5 л.
  • Картопля — 500 г
  • Морква — 150 г
  • Цибуля — 150 г (1 середня цибулина)
  • Гриби (печериці) — 300 г
  • Гречка — 3-4 ст. л.
  • Олія (для смаження)
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Сіль, перець (за смаком)
  • Зелень (петрушка, кріп).
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1082 | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

Інгрідієнти:

  • Картопля 3-4 шт. (середнього розміру)
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1/2, або 1 мала.
  • Корінь петрушки 1-2 шт.
  • Масло 1-2 ч.л.
  • Томатне пюре або паста 1 ч.л.
  • Сушені гриби 3-4 ст.л.
  • Зелень за смаком
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1186 | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

Інгрідієнти:

  • Сушені гриби 50-70 гр.
  • Картопля 750-800 гр.
  • Морква 100-125 гр.
  • Капуста (свіжа або квашена) 500 гр.
  • Петрушка 100 гр.
  • Цибуля 50-70 гр.
  • Цибуля-порей 50-70 гр.
  • Томатне пюре або паста 100 гр.
  • Масло 150 гр.
  • Сметана 125-150 гр.
  • Сіль.
  • Лавровий лист.
  • Перець.
  • Зелень.
КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ | Переглядів: 1180 | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)


Сторінки: « 1 2


1-50 51-71
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



© 2008-2024 Свята Традиція УГКЦ
Яндекс.Метрика