Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Березень » 31 » Безбожники » СОДОМІТИ НАСТУПАЮТЬ
22:06
СОДОМІТИ НАСТУПАЮТЬ
Цьогоріч Міністерство юстиції зробило вже звичну для нинішньої влади резонансну «реформу», на цей раз – щодо пропаганди одностатевих шлюбів в Україні, – легалізувавши Всеукраїнську громадську організацію лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансгендерних людей. Узаконюючи «Раду ЛГБТ організацій України», владна верхівка, яка асоціює себе з російським православ’ям, цим самим показала не тільки світові, але й українцям, що Україна вже не є країною, яка живе відповідно з християнськими принципами.  

Церкви та релігійні організації, які притримуються біблійного світогляду і здорового глузду, побачили у згаданій реєстрації негативні прояви занепаду українського суспільства – популяризація гомосексуальної пропаганди для свідомої руйнації сімейних цінностей, утворення содомічних одностатевих шлюбів, яке поширюватиме епідемію ВІЛ/СНІДу, нагода збоченцям у майбутньому всиновлювати дітей, що призведе до епідемії педофілії та руйнації несформованої психіки тощо.

Деструктивна діяльність представників ЛГБТ-руху досягла і сакрального – віри людини в Бога та її сприйняття церкви: так, у Донецьку зареєстровано першу організацію ЛГБТ-християн (якщо можна їх такими назвати) «Центр Святого сотника Корнилія», організатори якого переконані, що біблійний сотник Корнилій був гомосексуалістом.

Історичні факти, які традиційна Церква не підтримує та розцінює як єресь, горе-християни можуть підтасовувати та спотворювати, проте представники ЛГБТ повинні розуміти, що всі релігійні організації в Україні, а також абсолютна більшість українського суспільства ніколи не змінять свого негативного ставлення до сексуальних відносин між особами однієї статі, а також до союзів на основі таких відносин.

Лише тоді, коли у встановленому законом порядку за пропаганду гомосексуальної культури буде встановлено кримінальну відповідальність, оскільки поширення гомосексуалізму становить загрозу національній безпеці України, в нашій країні смертність не перевищуватиме народжуваність, а суспільство буде християнським не лише на словах, а й на ділі.

Реєструючи ЛГБТ, влада сподівалася, що цей факт залишиться поза увагою суспільства, заклопотаного скаженим ростом цін, масовим безробіттям, відвертим глумом над українською мовою, культурою, історією, а взамін за продаж гідності людини і нації отримає юдині срібняки від МВФ та інших масонських стуктур Євросоюзу та США.

Однак громадськість виявила особливу пильність щодо підступів влади.

Мітинг і флешмоб проти усиновлення дітей гомосексуальними парами провели 1 березня біля стін Верховної Ради України активісти Всеукраїнської громадської організації «Любов проти гомосексуалізму» (ЛПГ) і «Міжнародного центру батьківства» за підтримки християнських Церков різних конфесій. Звернути увагу суспільства на проблему неприпустимості усиновлення дітей одностатевими парами і закликати владу захищати моральні цінності, а також мобілізувати суспільство для ефективного вирішення проблем дітей-сиріт – такою була основна мета мітингу.

Акція протесту була викликана інформацією, що з’явилася в українських ЗМІ після прийняття Верховною Радою оновленої Європейської Конвенції, яка допускає усиновлення українських сиріт гомосексуалістами і лесбіянками. Меншини, у свою чергу, стверджують, що протягом півроку українські закони будуть змінені на їхню користь.

Мітинг зібрав близько 300 осіб різного віку – від студентів до пенсіонерів, з декількох міст України. Із Житомира на акцію приїхало понад 80 осіб, серед учасників були також християни з Вінниці, Києва та Київської області. Двогодинний мітинг відбувся мирно і дуже організовано. Учасники акції розгорнули плакати і прапори з написами: «Любов проти гомосексуалізму», «Не допустимо гомосексуальному лобі закріпитися в Україні», «Діти мають право на тата і маму». На підтримку традиційних сімейних цінностей відбувся флешмоб, коли, дружно скандуючи «Мама, тато, я – щаслива сім’я!», учасники піднімали вгору дитячі малюнки сім’ї та м’які іграшки.

«Ми повинні чітко усвідомлювати, що представники нетрадиційної орієнтації тестують суспільство на реакцію: якщо ми «проковтнемо» без належної реакції цю неправдиву інформацію, незабаром почнеться кампанія з визнання одностатевих «шлюбів» і подолання заборони в Сімейному Кодексі на усиновлення ними дітей. Тоді судова машина в Україні буде обслуговувати інтереси багатих європейських гомосексуалістів, які вирішили «ощасливити» українських дітей», – стверджують активісти ЛПГ.

Невідомо, яку реакцію викликав мітинг у представників влади – жоден з них поки не відреагував на акцію протесту. Але про те, що така акція відбулась, стане відомо Президенту Віктору Януковичу та Голові Верховної Ради України Володимиру Литвину – як стверджують учасники мітингу, їм будуть передані списки підписів учасників, зібрані під час акції, на захист сімейних цінностей і проти усиновлення дітей-сиріт одностатевими парами.

«Бог і Церква засуджують гріх гомосексуалізму», «Ми хочемо, щоб наші діти росли в здоровому суспільстві», «Ми не будемо зупинятися на цьому!» – такими були заяви мітингувальників. Християнська громадськість України заявляє рішучий протест прагненню нездорових людей забирати дітей-сиріт і калічити їх долю та продовжить боротьбу проти засилля гей-лесбійської культури на телебаченні, в інтернеті, під час огидних шоу та масових видовищ, які спотворюють людську психіку, сіють розтління і духовну смерть.

Огляд підготував о. Ігор Пелехатий

www.novazorya.if.ua



Схожі матеріали:

Категорія: Безбожники | Переглядів: 1696 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Україна, содоміти, Міністерство юстиції, мутанти нації, безбожники, ЛГБТ, гомосексуалісти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика