Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Липень » 06

Для родителей детей в первые месяцы жизни
Поразительно, как важен первый год жизни ребенка. Он учится не только есть, пить, улыбаться, ходить и лепетать первые односложные «слова»; первый год жизни кладет четкий отпечаток на его психику. Будущие личность и характер ребенка моделируются от самого момента его рождения. К шестилетнему возрасту основные элементы характера человека формируются навсегда. В младенческом возрасте важен не только каждый месяц, но и буквально каждый день. Уже в три месяца разум вашего сына или дочери с силой запечатлевает происходящее вокруг. А мы, родители, так заняты! Только тот, кто сам растил детей, знает, как воспитание отни ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1996 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

Вмирає на горі Голгофті Божий Син, вмирає, щоб виконати своє післанництво, яке отримав від Отця Небесного, – звільнити людство з неволі гріха, привести людину до того місця, яке вона втратила, до Небесної Батьківщини. Христос показує свою велику любов, глибину своєї любові до немічної, грішної людини. Показує не тільки тим, що підставляє свої долоні під гострі цвяхи, але виявом тієї досконалої любові є також дозвіл людині копієм Лонгіна пробити Його Божественне Серце.

Святий Августин каже: "Дякую Тобі, Господи, що Ти сотворив мене. Дякую Тобі, що Ти післав на землю Свого Сина, котр ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1699 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

Розповіла мені одна особа, що була в родині хвора мама і всі біля неї сиділи. А я кажу, що заздрю тій мамі, що має таких добрий дітей і внуків. Але жінка заперечує: то вони сиділи не з молитвою чи з любов’ю до мами, а один одного пильнували, щоб першими забрати той шнурок з ноги. Ви бачите, до якого абсурду доходить нинішнє християнство? Бачите, до якого фанатизму і поганства доходимо, коли немає правдивої віри? 

Я буду говорити про те, на що ви не маєте часу! Це МОЛИТВА. Ми відійшли від того джерела, з якого треба черпати силу, ласку, любов, надію і милосердя. А тим джерелом є молитва. Не хоче слухати цього молодь, бо краще дивитися телевізор, чесати язиками ... Читати далі »
Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1270 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

Апостольство Молитви – це релігійне товариство, яке виникло на півдні Франції у 1844 р. і звідти поширилося на весь католицький світ. Це релігійне товариство називається «Апостольством» тому, що намагається зробити з кожного свого члена апостола Слова Божого, ревного у праці, в розповсюдженні слави Божої, в наверненні та спасінні душ. 

Апостольство Молитви вважає молитву найважливішим чинником для досягнення своєї цілі, хоча, крім молитви, вживає інші засоби, а саме: добрі діла та терпеливе перенесення щоденних хрестів, які жертвує Найсвятішому Серцю Ісуса. Це товариство називається ще: «Апостольство Молитви в злуці з Найсвятішим Серцем Ісуса», бо молитва, яку Сер ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 2073 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

Нинішня де-факто влада України з 2004 і до сьогодні стимулює розкол в країні за регіональною, мовною, етнічною і релігійною ознаками. 

Роблять це абсолютно не криючись, Табачник не дасть збрехати. Україну колять на галичан, східняків і т. д. Колять не з любові до східняків, а від ненависті до українців як таких. Просто, розколовши і розваривши, народ легше здолати. 

До останнього часу влада відкрито підтримувала ідею федералізму і ПІСУАР. Навіть після останніх заяв президента Януковича, спрямованих проти федералізму інформаційні ресурси „регіоналів”, пістрявіють тезами на кшталт „Дві ідеології, дві країни, два способи життя”. Найгірше, що ці тези активно пі ... Читати далі »
Категорія: Християнський націоналізм | Переглядів: 1595 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

Пролиття крові не гарантує того, що хтось пішов на це добровільно, не робить з героя мученика. Бувало, що хтось ставав мучеником мимоволі; були мученики, яким, згідно з висловом Габрієля де Бра, «відповідь на звинувачення диктувала їхня людська гідність». «Деякі зазнали мучеництва насамоті, їх піддавали тортурам і спокушували пропозиціями колабораціонізму; інші — в групі, у загальному піднесенні, не мусили пройти крізь залякування чи намови змінити свій вибір. У деяких це були акти гордого виклику, інші — приймали жертву за спасіння катів». 

Ми склали короткий, ще неповний, список цивільних і військових мучеників, які не полягли в боротьбі, але ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1312 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

Тереза Авільська, черниця, Учитель Церкви: «Книга Життя»

1. Просуваючись від розваги до розваги, від пустки до пустку, від нагоди до нагоди, поступово вплітаюсь в ці нагоди й пустки, моя душа дійшла до розпорошення — такого, що мені соромно було в настільки довірливо-дружньому акті спілкування, яким є внутрішня молитва, підноситись до Бога. Цьому сприяло й те, що у міру того, як зростали мої гріхи, притуплявся мій смак і вподобання у вправлянні в чеснотах. Я бачила ясно, мій Господи, що ці духовні розкоші залишають мене, тому я залишаю Тебе. 

Найстрашніша зрада, якою міг мене звести дух темряви була та, що під виглядом смирення я вже не смі ... Читати далі »
Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1342 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика