Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Листопад » 24
МОЛИТВА СВ. ЛЮТГАРДИ
Св. Лютгарда витривало просила про поучення, який рід молитви буде найкращий, тому Господь Бог одного дня дав її натхнення. Тоді вона пізнала високу Молитву, яка вміщала в собі розважання про ціле життя і праці, які Ісус поніс для нашого спасення.
Мати Божа сказала св. Лютгарді, що Сама випросила цю Молитву в Бога. Зміст цієї молитви подається через Отця Музафуса:
Молитва: О Найсвятійший і Наймилосерднійший наш Спасителю! Джерело всяких ласк, наш найдорожчий Ісусе! З непонятної любові до нас, нужденних дітей Єви, Ти, залишивши своє місце по правиці Небесного Вітця і прийняв наше слабе тіло ... Читати далі »
Категорія: Молитви | Переглядів: 6692 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.11.2010 | Коментарі (0)

Французький місіонер в час однієї місії оповідав своїм слухачам історію свого життя. "Жила одна вбога вдова, – казав місіонер, – що над усе у світі любила свого сина- одинака. Днями й ночами вона тяжко працювала, щоб дати йому найкраще виховання. Підрісши, син потрапив у лихе товариство і, замість у школу, ходив з товаришами на забави, де перебував до пізньої ночі. Коли ж про це довідалася шкільна влада, він мусив покинути школу. Тепер почав вимагати ще більше грошей від своєї мами, бо цілими ночами перебував на пияцьких забавах. Журба зганяла сон з очей бідної вдови, але ні її просьби, ні вмовляння нічого не допомагали. Її син щодн ... Читати далі »
Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 1565 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.11.2010 | Коментарі (0)

З релігійного погляду, зміна радянської окупації на німецьку перш за все означала, що УГКЦ в Західній Україні позбулася офіційного атеїзму. Митрополит Шептицький сподівався, що при німцях українські католики матимуть більшу релігійну свободу. Позитивно трактуючи спочатку німецьке завоювання як звільнення від радянського гніту, він згодом підходив критичніше до деяких аспектів гітлерівської політики аж до абсолютної опозиції нацистському режиму.

Про це 23 листопада 2010 року сказав о. Андрій Михалейко, директор Інституту історії Церкви УКУ під час вебінару на тему «Митрополит Андрей Шептицький в часи німецької окупації: між толерантніст ... Читати далі »

Категорія: Підпілля, історія УГКЦ | Переглядів: 1619 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.11.2010 | Коментарі (0)

Український уряд під час німецької окупації мав дотримуватися Божих законів та визнавати рівність кожного перед цивільним законом. На думку митрополита Шептицького, це були дві складові справедливих наказів та мудрого проводу, яким мали підкорятись християни. Прихований зміст цього вчення полягав у тому, що у разі невиконання цих умов, українці не були зобов'язані коритись цивільній владі.

Про це 23 листопада 2010 року сказав о. Андрій Михалейко, директор Інституту історії церкви УКУ під час вебінару на тему «Митрополит Андрей Шептицький в часи німецької окупації: між толерантністю і опором».

«В другому пастирськ ... Читати далі »

Категорія: Підпілля, історія УГКЦ | Переглядів: 1546 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.11.2010 | Коментарі (0)

Святий Людвік з Гренади описував це так: "Не досить, що Св. Дух переводить нас через поріг виправдання, але ще й керує нашими кроками і допомагає нам іти дорогою спасіння аж до кінця. Якщо Він раз ввійшов до душі, то вже не лишається там бездіяльним, виконуючи в ній і з нею все те, щоб довести її до надприродного призначення. Що може бути більшим щастям, як мати такого гостя у своїй душі, як мати такого вчителя, такого досвідченого провідника, такого доброго приятеля, таку сильну підтримку? А оскільки Він є усім, тому все виконує в душі, в якій вибрав місце свого перебування. Він є вогнем, який просвічує наш розум, розпалює нашу волю і відриває нас від землі, щ ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1927 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.11.2010 | Коментарі (0)

Можливо, для деяких осіб таке запитання є примітивним, несподіваним, не добре сформульоване, незрозуміле. Навіть духовні особи на нього не відразу можуть відповісти. Чи насправді Господь Бог послуговується музичними інструментами? Відповідь на це знайдемо на сторінках Слова Божого.

Коли Господь Бог виводив ізраїльський народ з дому єгипетської неволі, третього місяця Ізраїль прибув до Синайській пустелі і отаборився напроти гори Синай. Того часу Господь промовляв до Мойсея, а Мойсей Боже Слово передав своєму народу: "А Мойсей вийшов до Бога. І заговорив Господь голосно з гори до нього: "Так скажеш домові Якова, і об’яв ... Читати далі »

Категорія: Цікаво... | Переглядів: 1839 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 24.11.2010 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика