Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Грудень » 08
Кажу вам правду: краще для вас, щоб Я відійшов. Бо коли не відійду, то Утішитель до вас не зійде. Якщо ж відійду, - то пришлю Його до вас. І коли прийде, Він світові виявить про гріх, і про правду, і про суд» (Ів. 16,7-8). Ці слова - відповідь Спасителя нашого Ісуса Христа на  розпачливий стан апостолів, які, втішившись Христовим Воскресінням, змушені знову пережити розлуку з улюбленим Учителем. Пережиту радість від спілкування із Воскреслим треба тепер змінити на очікування  нового Утішителя, для приходу Якого Учитель їх так довго готував: скріплював  у вірі, навчав Божого Слова, зобов’язував до наслідування Його життя, звільняв від страху та утверджував ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1949 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)

На півдні Сомалі 25 листопада родичі вбили 17-річну дівчину за перехід з ісламу у християнство. Перед цим її катували рідні батьки.
Нута Мухаммад Фара втекла зі свого села Бардер (регіон Гедо) до родичів в регіон Галгадуд, після того як власні батьки-мусульмани піддали її звірячим тортурам за перехід до християнства.
Починаючи з травня 2010р., коли батьки дізналися, що їх дочка прийняла християнство, дівчину регулярно били і прив'язували до дерева у дворі, розповідає лідер місцевої християнської громади. Також батьки водили регулярно дівчину до психіатра, щоб він виписував їй ліки від «психічного захворювання», яким на їхню думку, страждала дівчина.
Не ро ... Читати далі »
Категорія: Секти, культи, окультизм | Переглядів: 1476 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)

ВСТУП
Чуда Святого Параману
Братство св. Параману сьогодні поширене по всьому світі, й часті надзвичайні випадки підтверджують, що Пречиста Діва є вірна своїм обітницям. Святий Параман робить особливо моральні чуда: люди навертаються, пияки вже не п'ють, ті, що проклинали, уже не проклинають, розпутники живуть у чистоті згідно свого стану, святотатські сповіді напраляються - всі визнають, що щось сталося, відколи отримали Параман. Вагітні жінки щасливо виношують здорових дітей і мають легкі пологи. Параман - велика охорона від лиха і нещасних випадків. Постарайтеся придбати собі і дітям своїм па ... Читати далі »
Категорія: Молитви | Переглядів: 4349 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (1)

Ім'я святої Філомени — діви-мучениці відоме християнам-католикам усього світу. Це одна з найдивовижніших чудотворниць Христової Церкви.
Її чудеса вражають своєю чудотворною силою. Свята Філомена співчуває тим, хто в біді, й обдаровує своїми духовними ласками. Матеріальні благословення, поміч у грошових труднощах (зокрема, якщо хтось носить її шнурочок або медальйон, на знак свого довір'я в її охорону), успіх у справах, предивні уздоровлення, світло надії, всілякі навернення, утіха родинам, яких спіткало лихо, — все це ласки, які вона одержує для тих, хто просить у неї помочі. Свята Філомена — сильна і повна доброти чудотворниця. Через її могутню молитву до Бога кожен ... Читати далі »
Категорія: Молитви | Переглядів: 8905 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)

«Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать» (Мт. 5, 8). Цими словами Христос звертається до всіх людей. Велика нагорода для людей, які прожили своє життя в чистоті своїх сердець. Подружні пари повинні також зберігати подружню чистоту. Як для одиноких осіб, так і для подружніх пар потрібна постійна підтримка духовних осіб.
Про збереження євангельської ради чистоти ми можемо почитати в духовній літературі. Особливо про чистоту і боротьбу із спокусами пишуть отці Церкви. На жаль, їхні твори в наш час читають тільки одиниці. Натомість скромність, сором, невинність атакують всі засоби інформації: преса, телебачення, радіо.
Інколи по телебаченню ми можем ... Читати далі »
Категорія: Життя у чистоті | Переглядів: 2477 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)

Споконвіку так ведеться, що про мертвих говорять тільки щось добре, а коли немає що сказати, то просто нічого не говорять. Але коли людина зробила якийсь героїчний вчинок, приміром - віддала життя за свободу і незалежність своєї країни, то таку людину пошановують належним чином.

 Таких людей має знати вся країна і ними повинен гордитись кожний громадянин цієї країни. Це загально- відомі і давно прийняті в цивілізованому світі правила і норми.
Чому ця стаття має такий заголовок?
Біль душі за мертвими (перша частина заголовка статті) зрозуміла. Ми за нашими рідними, близькими і знайомими сумуємо, зберігаємо па ... Читати далі »

Категорія: Публіцистика | Переглядів: 2049 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)

Служба зовнішньої розвідки України оприлюднила документи про Другу світову війну
Не всі знають, що «галузевий державний архів» та програму розсекречування історичних документів має не лише Служба безпеки України, а й Служба зовнішньої розвідки України. Днями, спеціалісти СЗР зняли гриф таємності з деяких документів, що стосуються того періоду Другої світової війни, який знову «модно» називати Великою Вітчизняною. Це розвіддані про рух німецьких військ поблизу радянських кордонів перед нападом на СРСР, свідчення про стан справ на території України під час окупації її німцями. Серед документів — наказ Адольфа Гітлера до німецьких військ знищити всіх боєздатних ... Читати далі »
Категорія: Українознавство | Переглядів: 1537 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 08.12.2010 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика