Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Липень » 23
Серед засобів, які широко використовують екзорцисти (і не тільки екзорцисти), називаю спочатку екзорцизмовану воду (чи принаймні посвячену), екзорцизмовану олію (оливкову) і екзорцизмовану сіль. Кожен священик може відмовити молитви з Ритуалу, щоб екзорцизмувати ці три речі, для цього не треба жодного окремого дозволу. Дуже корисним є знання про специфічне вживання цих сакраменталіїв, які, застосовані з вірою, приносять велику користь.
Свячена вода має широке застосування у всіх літургійних обрядах. її важливість пов'язана з поливанням водою голови під час святого хрещення. У молитві під час освячення води просимо Бога, щоб покроплення цією водою виєднал ... Читати далі »
Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 9520 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.07.2010 | Коментарі (0)

Якщо якась особа мала пороблення, навіть якщо вони не виявилися під час екзорцизму якимись особливими ознаками, то така особа часто відразу відчуває його добрі наслідки. Загалом не є важливими результати в сам день здійснення екзорцизму: і цього дня може бути як покращення, так і погіршення, приголомшення чи сонливість, поява синців чи припинення болю. Ці речі не мають великого значення. Важливими є результати, які з'являються пізніше, на другий день і далі. Деколи хтось почувається погано один чи два дні, а потім наступає покращення на деякий період. Загалом переважно відразу відчувається покращення, яке може тривати кілька чи багато днів, залежно від сили атаки злого д ... Читати далі »
Категорія: о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" | Переглядів: 3554 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.07.2010 | Коментарі (0)

Чи має Римська католицька церква хоч яку спільність віри зі схизматами („православними”)? Спробуймо розібратися з цим на прикладі великих святих та Отців Церкви першого тисячоріччя по Р.Х.
Свв. Іван Золотоустий, Григорій Богослов та всі инші східні Отці Церкви перших сторіч християнства ніколи не мали тієї віри, що її сповідують нинішні православницькі „Церкви Сходу”. Це просто, ясно й вичерпно доведено у прекрасній книжці о. кн. Волконского „Католицтво і священне передання Сходу”, що вийшла друком у Парижі 1933 р. Він незаперечно показує, що верховенство св. Апостола Петра й кожного наступного папи було невідпорно визнано ще в до-Фотієвій Церкві (т.б. до ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 2338 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.07.2010 | Коментарі (0)

Навчання св. Церкви щодо т.зв. „християнських церков” (т.б. протестантських і православницьких релігійних об’єднань) Сходу й Заходу можна звести до одного простого правила: ці релігії натхнув диявол, і їхні прибічники, хіба встигнуть возз’єднатися зі св. Церквою перед своєю смертю, підуть у пекло. Таким це навчання було завжди, є нині та буде аж до Страшного Суду. Влади змінити його не має ніхто.
Відповідні цитати (а не моє тлумачення) про науку Церкви дозвольте розпочати буллою Лева Х (1513-1521) Exsurge domine (15.06.1520), якою понтифік відтяв від церковного виноградника зігнилу галузку:

„… тому що [багато] помилок міститься в книжках чи писаннях ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1709 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.07.2010 | Коментарі (0)

Науки для подругів

Стережіть дітей. Христос сказав про Себе: «Я пастир добрий». Добрими пастирями для своїх діточок мають бути також батько і мати. А добрий пастир є провідником овечок, є їхнім сторожем, і якщо овечка загубиться, добрий пастир не спочине, доки її не відшукає.

Будьте провідниками дітей у любові до Бога. Старайтеся довести їх до того, щоб вони любили Бога більше, ніж цілий світ – більше, ніж вас, своїх батьків. «Люби Господа, Бога твого, всім твоїм серцем, усією твоєю душею і всією думкою твоєю» (Мт. 22, 37). Учіть їх також люби ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1370 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.07.2010 | Коментарі (0)

У Ризі гостює католицький священик Ян Білецький, MIC, який молитвами допомагає хворим повернути здоров'я, бездітним - народити дітей, самотнім - зустріти кохання, алкоголікам - кинути пити, одержимим - повернути свободу.

Кілька днів тому мені подзвонила знайома лютеранка, з якою ми рік тому познайомилися в паломницькій поїздці в Пюхтіцкий Успенський монастир, і з хвилюванням випалила: «Наташа, хочу поділитися з тобою цінною інформацією! До Риги приїхав католицький священик, який творить справжні дива, - бездітним вимолює дітей, незаміжнім - женихів, а ще позбавляє від всякого роду залежностей. Я відразу пригадала, що ти дуже хотіла кинути ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 3047 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 23.07.2010 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика