Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2010 » Липень » 23 » Наука Церкви » Як вимолити щастя?
13:11
Як вимолити щастя?

У Ризі гостює католицький священик Ян Білецький, MIC, який молитвами допомагає хворим повернути здоров'я, бездітним - народити дітей, самотнім - зустріти кохання, алкоголікам - кинути пити, одержимим - повернути свободу.

Кілька днів тому мені подзвонила знайома лютеранка, з якою ми рік тому познайомилися в паломницькій поїздці в Пюхтіцкий Успенський монастир, і з хвилюванням випалила: «Наташа, хочу поділитися з тобою цінною інформацією! До Риги приїхав католицький священик, який творить справжні дива, - бездітним вимолює дітей, незаміжнім - женихів, а ще позбавляє від всякого роду залежностей. Я відразу пригадала, що ти дуже хотіла кинути палити. Давай кулею до нього!»

Оказалось, що приїжджий отець служить в ризькій церкві Скорботної Божої Матері на вул. Пілс, 5. Там же після закінчення меси (католицького богослужіння) він особисто зустрічається з тими, хто по «сарафановому радіо» приходить до нього з проханнями про допомогу, а потім впродовж години-двох молиться у вівтарі за кожного по черзі.

Заздалегідь уточнивши, що о. Ян Білецький творить свої добрі справи в Ризі за офіційним дозволом кардинала Пуятса, я стрімголов поспішила на зустріч до унікального священика.

По дорозі спохопилася, що навіть не взнала, з якої країни приїхав отець Ян і якою мовою розмовляє. Але довго нервувати із цього приводу не довелось - закордонний гість зустрів мене словами чистою російською мовою: «Здрастуйте, здрастуйте! Який я радий вас бачити!»

Як стають особливими священиками

Отець Ян Білецький живе в Севастополі, служить в костелі Святого Климента Римського. Він один з одинадцяти священиків Кримської єпархії католицької церкви.

Родився майбутній священик в маленькому українському містечку Кам'янець-Подільському в багатодітній сім'ї католиків - переселенців з Кракова. Хлопцем мріяв одружитися і мати мінімум десять дітей, хотів поступати в інститут.

Думку стати священиком в ньому посіяла... радянська школа. За те, що хлопчик постійно ходив в костел, вчителі постійно викликали його на лінійки і ганьбили: «Ось, ксьондз майбутній стоїть, хай всі на тебе поглянуть!» І хлопчик задумався: а чом би і ні?

Сьогодні о. Ян має за спиною 29 років священицького стажу. Рівно стільки ж років він не був в нашій Латвії - країні, яка, як виявилось, зіграла в його долі одну з найголовніших ролей.

- Після закінчення середньої школи я хотів поступити в підпільну духовну семінарію у Львові. Але вірних католиків всіляко переслідував КДБ, і мені порадили їхати вчитися в підпільну семінарію, яка була в Латвії, - розповідає о. Ян. - Так в 1976 році я виявився в Резекні, де хлопцями, що мріють стати священиками, займався о. Пентюш.

Ми жили в різних містах, працювали на різних роботах. Іспити складали в Ризі: нам давали адресу, у встановлений час ми приходили, стукали особливим стуком і нас впускали.

Потом із-за переслідувань КДБ мені довелося переїхати до Каунасу і доучуватися там. В священики мене висвятили теж в Литві - в маленькій каплиці, яка знаходилася в лісі недалеко від якогось села.

Після висвячення єпископ Литовський побоявся дати мені офіційний документ, підтверджуючий факт того, що я став священиком. Це було дуже небезпечно!

А документ цей мені дав нинішній кардинал Латвійської католицької церкви і тодішній канцлер курії Яніс Пуятс. Я йому до цього дня за це дуже вдячний.

Буквально відразу після висвячення мене затримали і на півроку посадили під домашній арешт. Весь цей час намагалися з мене вибити імена людей, які мене вчили, висвячували, видавали документи. Це був страшний час. І тортури довелося пережити, і переслідування...

Між небом і землею

Всі ці 29 років о. Ян Білецький молиться за хворих і біснуватих. Його молитви про зцілення дієві.

Все почалося, коли у о. Яна важко захворів друг-єпископ і попросив помолитися за нього. Священик спеціально залишився в церкві після меси і від щирого серця почав благати Бога зцілити свого друга. Друг видужав.

Через деякий час вже інший знайомий звернувся до священика з проханням про допомогу. І знов о. Ян молився при вівтарі із сльозами на очах.

І знов був почутий.

Сьогодні на рахунку священика Білецького тридцять дітей, яких він вимолив бездітним жінкам, 92 вилікувалися від наркотичної залежності, 3053 - від алкоголізму, дві жінки, зцілені від сліпоти, і десятки звільнених від біснуватості.

А зовсім недавно після закінчення однієї з мес о. Ян з неприхованою радістю розповів рижанам, що до списку жінок, «відмолених» ним, додалася тридцять перша - журналістка з Києва, яка народила хлопчика у віці 42 років.

Деколи чудо трапляється відразу, часом - через декілька тижнів або місяців невпинних молитов (якщо така воля Божа).

- Найдієвіший час для молитов в нашому часовому поясі - 21.00. Тому що за ізраїльським часом воно припадає на 15.00 - годину, коли помер на хресті розп'ятий Христос, - розповідає о. Ян.

- У вас є якесь пояснення своїм здібностям?

- Та нема у мене жодних здібностей! - без всякого зовнішнього прикрашання відповідає священик. - Це Бог творить дива, а не я. Просто я вірю в Його всемогутність, і тому Він чує наші благання. Я дуже боюся і дуже не хочу загордитися! Як тільки почну думати, що володію якимись диво-здібностями, то не зможу більше допомагати людям. Гріх гордині дуже небезпечний.

- А невіруючим ви теж допомагаєте?

- Звичайно! Говорю: ну що ви такі невіруючі, давайте молотимемося. І ми молимося. Інколи по сім місяців. І Бог посилає людям те, що вони просять. І я говорю їм: ну ось, а ви не вірили! Треба лише повірити.

Як і належить священнослужителеві, матеріальної подяки за свою молитовну допомогу о.Ян не бере. Приймає лише пожертвування на месу.

- Божа милість не продається, - з посмішкою говорить о.Ян.

Число «пацієнтів» у священика, зрозуміло, зростає з кожним роком. Вимолювати у Бога їх прохання о. Яну доводиться по декілька раз на день. Інколи навіть з телефонною трубкою в руках - щоб той, що просить і знаходиться на іншому кінці дроту (тобто в іншій країні), брав безпосередню участь в молитві.

Отец Ян прекрасно знається на комп'ютерних технологіях, спілкується по скайпу, бере участь в багатьох міжнародних релігійних форумах.

В рідному Кам'янець-подільському і інших містах України періодично проводить реколекції з алкоголіками, наркоманами, курцями. Говорить, що приїжджають на ці «збори» і депутати, і дипломати, і священики інших конфесій.

Що виганяє бісів

Отець Ян має офіційний статус екзорциста, який католицька церква дає священикам, здатним виганяти з людей лукавих духів.

- Люди взагалі-то дуже бояться цього слова - «екзорцист». Але статус екзорциста священикові завжди підтверджує єпископ. Тому що даром розпізнавання біснуватості в людині, звичайно, володіє далеко не кожен священик.

И не всякого духа можна вигнати швидко. Про деяких я молився по півтора роки.

І спочатку боявся проводити екзорцизм, хоча мав право. Молодим був ще, без досвіду. Не знав: що, як, навіщо, як це все? Ось зараз дуже часто лікарі не можуть поставити людям діагноз. А діагноз найчастіше в таких випадках - демонічна дія. Допомогти може лише церква. І та ж шизофренія - це не шизофренія, а демонічна дія.

Тому раніше хвору людину спочатку віддавали на молитву, а потім лікареві.

А зараз вважають, що, навпаки, спочатку треба до психотерапевта.

- Вас вчили екзорцизму спеціально?

- Цьому не вчать. Скільки є священиків, які не бачили екзорцизму і не вірять в нього! Такі люди говорять, що все це вигадки, дурниці. Будь моя воля, я всіх цих дияконів на рік послав би екзорцистові на допомогу, щою помагали. І тоді відразу приймали б священство з великою вірою, а не так, всліпу. І знали б, що це дуже небезпечні речі.

Ідіть і просіть

Ззовні о.Ян справляє враження абсолютно звичайної світської людини. Досить успішної, освіченої. Інтелігентний такий і дуже привабливий чоловік.

Якщо у вас є бажання звернутися з проханням до о. Яна - ідіть і просіть. Гість з Севастополя пробуде в Ризі до 25 липня. Кожен вечір в 19.00 в храмі Скорботної Діви Марії він служить месу, а опісля розмовляє з кожним, хто до нього звертається.

Як вберегтися від демонічних дій і уникнути страшних хворіб:

1. Більшість незрозумілих знаків, символів і зображень, які настільки актуальні в сучасній моді, небезпечні не лише для душевного здоров'я людини, але і для її життя в цілому!

Недавно на одній з ваших ризьких вуличок я зустрів цілу групу молодих людей, на одязі і аксесуарах яких був зібраний просто весь цвіт диявольських знаків. «Мої майбутні клієнти!» - подумав я. В майбутньому у них обов'язково почнуться проблеми. І на жаль, незнання не врятує їх від відповідальності.

Чом? Тому що сатаністи регулярно здійснюють обряди і ритуали на всі ці незрозумілі обивателям знаки і символи, і кожен, хто має їх в одязі, аксесуарах або предметах домашнього інтер'єру, автоматично стає міченою людиною. Знайомий вам такий вислів - «мічена людина»? От-то!

Рано або пізно мічених людей наздоганяють нещастя. Одні починають часто хворіти, інші набувають залежностей, в третіх, - проблеми на роботі, четверті не можуть влаштувати особисте життя і так далі На одних сатаністські програми починають працювати відразу, на інших - через декілька років.

Мами і тати! Не чіпляйте своїм дітям роги на голову навіть на карнавалах! Будь-яке зображення рогів - це знак диявола. Не наряджайте ні себе, ні дітей в модні дрібнички із намальованими на них черепами і кістками. Череп і кістки несуть дух смерті. Не випадково під цим символом несли з собою смерть пірати і варвари.

Дівчатка і дівчата дуже люблять прикрашати спину такими «метеликами». Деякі називають їх знаком миру, а насправді це знак Нерона і пацифістів, який символізує кінець Христа.

2. Багато вітальних знаки-жестів, якими, як правило, бездумно користуються підлітки і молодь, символізують приналежність до темних сил. «Віват, Люцифер!»

І той же нешкідливий жест «рогатка» (мізинець, великий і безіменний пальці зігнуті, а середній і вказівний випрямлений) - це демонстрація тих же ріжок диявола.

3. Походи до ворожок, екстрасенсів і чаклунів - це зрада Христа!

Тому що люди, які займаються магією і передбаченнями майбутнього, свідомо або несвідомо, але укладають пакт з дияволом. Особливо страшні ті з них, хто був хрещений в християнських храмах. Свої обряди вони починають з молитов, а закінчують змовами - це ляпас самому Христу.

Ті, хто ворожить на таро, викликають духів з пекла. Ті, хто займається відкриттям чакр у людини, - відкривають для демонічних сил і вікна, і двері в душу людини.

4. Захоплення міфологією Тибету, буддизмом, аюрведою, йогою може обернутися для християнина біснуватістю!

Медитації вводять людину в транс! Люди думають, що вони релаксують і оздоровляються, а насправді вони входять в контакт з духами, які, звичайно ж, спочатку дуже лукаво обходять своїх «клієнтів» і заманюють в свої сіті.

Наслідки плачевні: у голові у людей з'являється каша, очки починають бігати, логіка в діях порушується, виникають часті депресії. А багато хто дуже часто стає біснуватим.

Страшно те, що люди, захоплені східними релігіями і філософіями, свідомо або несвідомо ставлять на місце Христа звичайних людей, які самовільно (або по волі інших таких же) беруть на себе право іменуватися вчителями.

Наталія ЗАХАР'ЯТ

Джерело - Milites Christi Imperatoris



Схожі матеріали:

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 3044 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: молитва, як треба молитися, молитва зцілення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика