Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2009 » Вересень » 26 » Молитви » Молитви після Святого Причастя
23:57
Молитви після Святого Причастя

Акт Возвеличення, Подяки та Пожертви після Святого Причастя

Акт возвеличення
О мій Ісусе! Ось Ти перебуваєш у моєму серці. Яка незрозуміла Твоя любов, що Ти, Бог і Спаситель мій, прийшов до мене, бідного грішника, і так щиро злучився зі мною. З найглибшою покорою і пошануванням возвеличую Тебе!

Акт подяки
О мій Ісусе! Чим я віддячу Тобі за безцінну ласку наймилостивіших Твоїх відвідин? Прийми ласкаво всі подяки та пошану Ангелів і Святих, всі подячні молитви Церкви у всіх Святих Літургіях, вдячність усіх вірних після св. Причастя. Але, навіть хоч би всі створіння злучилися зі мною, наша подячна жертва не була би ще достатньою. Знаю, що перш за все бажаєш від мене і чим найкраще можу виразити свою вдячність.

Акт пожертви
Прагнеш мого серця. Ти створив його і на Хресті Своєю Найдорожчою Кров'ю його відкупив. Отже, воно вже не є моєю власністю. Цілком віддаю його Тобі. О мій Ісусе! Віддаюся і посвячуюся Тобі повністю, віддаю Тобі своє тіло і душу свою, розум та серце, з усім, чим я є і що посідаю. Хочу бути тільки Твоїм, для Тебе жити і для Тебе вмирати. Прийми ласкаво цілопальну жертву мою і не дозволь, щоб коли-небудь якесь створіння розлучило мене з Тобою.
Відрікаюся сатани і всіх діл його, світу й марноти його, тіла та пожадливості його і прирікаю Тобі ... (тут віднови постанову, вчинену після сповіді: перед усім уникати нагоди до злого, подолати головну свою ваду або якусь схильність до злого); хочу наслідувати Тебе у всьому і з любові до Тебе великодушно відрікаюся від усього того, що не відповідає Твоїм святим Заповідям, а з радістю постановляю чинити все те, що миле Тобі.Прийми, Ісусе, цю мою жертву, в поєднанні з Твоєю Жертвою, яку Ти приніс за мене на престолі Хреста, і вислухай ласкаво мої прохання, котрі заношу в ім'я Твоє, Спасителю мій!

Молитва після Святого Причастя

О мій Ісусе! Ти обіцяв, що все, про що будемо в Тебе просити, отримаємо. Я переконаний, що, власне, та хвилина, коли перебуваєш у моєму серці - найбільш відповідна для цього. Прошу, уділи мені передусім таку ласку, щоб я бридився всякого гріха. Хочу так ненавидіти гріхи, як Ти, Найсвятіший Боже, їх ненавидиш і бридишся. Вчини, щоб, перш за все, я шукав Царства Твого і Його справедливості, аби всі мої думки й прагнення, слова та вчинки прославляли Твоє Святе Ім'я. Дай мені щиру і жертовну любов Твою, щоб я перемагав спокуси, малодушність і всякі судження людей, щоб жоден чар гріха не розлучив мене з Тобою. Особливо гаряче прошу Тебе, не дозволь, щоб коли-небудь нечиста думка забруднила мою душу або нечисте уподобання заплямило моє серце, ані щоб гріх не зневажив моє тіло, що є Твоїм творінням, яке тепер Ти наново освятив. Учини, щоб чистим тілом завжди Тобі служив і чистим серцем був Тобі милим. Учини, аби в терпіннях і труднощах я пам'ятав про Твою покору і лагідність і щоб завжди повністю віддавався Твоїй Святій волі. Наповни мене милістю Твоєю і вчини, аби ближнього свого я так любив, як Ти того прагнеш. Вирви з мого серця всяку недоброзичливість до людей, охорони від розмов, які ведуться без поваги і любові до ближнього; зміцни в мені добру волю, щоб я бажав кожному добра, а навіть, як Ти, мій любий Ісусе, на Хресті, пробачав тим, які образили мене, і виявляв до них дієву любов.
Благослови всіх моїх доброчинців, особливо батьків і наставників.О мій Ісусе! Твоя щира обітниця і безконечна Твоя любов запевняють мене, що вислухаєш мої прохання.
Амінь

Молитва по Святім Причасті

Слава Тобі, Боже. Слава Тобі, Боже. Слава Тобі, Боже.
Благодарю Тебе, Господи Боже мій, що Ти не відкинув мене, грішного (грішну), але сподобив мене бути причасником (причасницею) твоїх святощів. Благодарю Тебе, що Ти сподобив мене, недостойного (недостойну), причаститися твоїх пречистих і небесних дарів.
Але, Владико Чоловіколюбче, Ти, що ради нас умер і воскрес та дарував нам ці страшні й животворящі таїнства на благодіяння й освячення душ і тіл наших, – дай, щоб вони були й мені на зцілення душі і тіла, на прогнання всього супротивного, на просвічення очей мого серця, на мир моїх душевних сил, на віру непостидну, на любов нелицемірну, на повноту мудрости, на додержування твоїх заповідей, на збільшення Твоєї божественної благодаті і на присвоїння твого царства, щоб я, ними охоронюваний (охоронювана) у твоїй святості, завжди пам’ятав (пам’ятала) про твою благодать і вже жив (жила) не для себе, але для Тебе, нашого Владики й доброчинця, і так, відійшовши з цього життя в надії на життя вічне, досягнув (досягнула) непроминаючого спокою, де безнастанний голос тих, що торжествують, і безконечна насолода тих, що оглядають невимовну красоту твого обличчя.
Бо Ти єси істинне прагнення і несказанна радість тих, що Тебе люблять, Христе, Боже наш, і Тебе оспівує все сотворіння на віки.

Амінь

Молитва Василія Великого після Святого Причастя

Владико, Христе Боже, царю віків і творче всього, благодарю Тебе за всі блага, якими Ти мене обдарував, і за причастя твоїх пречистих і животворящих таїнств. Тому благаю Тебе, благий і чоловіколюбче:
Охорони мене під твоїм покровом і в тіні крил твоїх та обдаруй мене чистою совістю, щоб я аж до мого останнього віддиху достойно причащався (причащалася) твоїх святощів на відпущення гріхів і на життя вічне.
Бо Ти є хліб життя, джерело святости, податель благ, і Тобі славу возсилаємо з Отцем і Святим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків.

Амінь

Молитва Івана Золотоустого

Таїнственно удостоївшись бути причасником твого пречистого тіла і чесної крови, оспівую і благословлю, поклоняюся, і славлю, і величаю спасіння твої, Господи, нині і повсякчас, і на віки віків.
Амінь

Молитва Івана Дамаскина після Святого Причастя

Боже, Боже мій, непостоянний і невидимий вогню, Ти, що чиниш ангелів своїх вогнем горющим, Ти, що в твоїй несказанній любові передав мені на поживу Твоє божественне тіло і прийняв мене за причасника свого божества, ради прийняття твого пречистого тіла і чесної крови!Проникни усе моє тіло і дух, крізь мої кості і мозки! Гріхи мої спали, душу мою просвіти і ум мій проясни! Тіло освяти і обитель в мені сотвори разом із благословенним твоїм Отцем і всесвятим Духом, щоб і я був (була) у Тобі завжди, заради молитов Твоєї пречистої Матері і всіх святих твоїх.
Амінь

Молитва до Пресвятої Богородиці після Святого Причастя

Пресвята Владичице Богородице, світло моєї затьмареної душі, надіє, покрове, прибіжище, потіхо і радосте моя!
Благодарю Тебе, що Ти сподобила мене, недостойного (недостойну), бути причасником (причасницею) пречистого тіла і чесної крови Сина твого.
Але Ти, що породила істинне світло, просвіти духові очі мого серця. Ти, що породила джерело безсмертя, оживи мене, умертвленого (умертвлену) гріхом. Ти, милостивого Бога милосердна Мати, помилуй мене, і дай мені говіння й сокрушення в серці моїм, і смирення в мислях моїх, і визволення з полону думок моїх.І сподоби мене аж до останнього віддиху неосудно приймати святощі пречистих таїнств на зцілення душі і тіла. Дай мені теж сльози покаяння і сповіді, щоб я величав і славив (величала і славила) Тебе по всі дні мого життя, бо Ти благословенна і препрославлена на віки.

Амінь

------------------------------------------------
Джерело - http://mojamolytva.blogspot.com/


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 4633 | Додав: traducionalist | Теги: Молитви після Причастя, Молитви після Св Причастя, молитва, Євхаристія, Причастя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика