Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2011 » Грудень » 12

Різдвяний піст. Час глибокого переживання, натхнення, піднесення. Час, коли кожна віруюча людина з нетерпінням чекає народження Месії.

Різдво Христове. Одне з найвеличніших християнських свят, як і інші, глибоко закорінене в ментальності, побуті та традиціях нашого народу. Спитайте, які асоціації, окрім суто релігійного аспекту, викликає це слово в душі українця? Тиха Різдвяна ніч, рипучий сніг, повний місяць на небі, Віфлеємська зоря, святково вбрана родина збирається за столом, щоб спожити дванадцять Різдвяних страв. А після цього на вулиці наших міст і сіл висипають веселі ватаги хлопців і дівчат, колядуючи та спо ... Читати далі »

Категорія: Криза Церкви. Модернізм | Переглядів: 1881 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.12.2011

Индия

В одной из самых многонаселенных стран мира - Индии - христиане страдают от радикально настроенных индуистских организаций. Общее население Индии составляет более 1,1 миллиарда человек. Более 2% жителей являются христианами. Всего в Индии 23-24 миллиона христиан разных направлений. Католиков в их числе большинство – около 16 миллионов. 70% христиан Индии являются выходцами из касты неприкасаемых. В штате Орисса, где проживает большой процент неприкасаемых, в последнее десятилетие наблюдался значительный рост обращений в христианство. В некоторых областях штата доля христиан за это время увеличилась в два раза. В 2008 г. в штате ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 2160 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)

Доклад председателя Отдела внешних церковных связей Московского Патриархата митрополита Волоколамского Илариона на Международной конференции «Свобода вероисповедания: проблема дискриминации и преследования христиан» (Москва, 30 ноября 2011 г.)

Ваши Высокопреосвященства, Преосвященства, дорогие отцы, братья и сестры, уважаемые дамы и господа!

Сердечно приветствую всех вас, собравшихся сегодня в Москве для обсуждения чрезвычайно актуальной для наших дней темы – дискриминации и преследования христиан. Для каждого из нас проблема преследований по религиозном ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1544 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)

Слово здоров’я, без сумніву належить до слів, які приємно сприймаються усіма людьми. У розмовах серед людей, слово здоров’я часто вживається. На різноманітних святкових заходах, найперше бажають здоров’я. Із певністю можна сказати, що здоров’я є дорогоцінним скарбом для кожної людини, скарбом який походить від самого Бога, є Його Даром. Здоров’я - це дар Божий, який дарується нам із народження. Бог доручає людині дар здоров’я у відповідальне розпорядження, але не дає права розпоряджатися ним як-небудь. Природний вроджений інстинкт самозбереження робить уже людину, бути готовою до її обов’язку відповідальності за життя і здоров’я. Св. Павло навчає, що: ”Ніхто ж ні ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1643 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)

Ісус Христос дав нам засади морального життя: "Як хочете, щоб вам Отець Небесний простив ваші гріхи, ви простіть тим, з якими ви живете"; "Що з того, як здобудеш цілий світ, а занапастиш свою душу". Ісус дав нам принципи морального життя, закон моралі, а також дав нам закон життя між людьми: "Я був голодний, а ви дали мені їсти. Я був спраглий, а ви напоїли мене. Я був хворий, ви навідалися до мене. Я був у в'язниці - і ви прийшли до мене". Це є засади людських відносин. "І скажуть ті: а де ми бачили тебе спраглого? Де ми бачили тебе пораненого? Де ми бачили тебе голодного і скривдженого? - Усе, що ви зробили одному з найменших, ви зробили мені!" ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 2506 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика