Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Серпень » 07
"Вірую"

Дари, тобто хліб і вино, незабаром будуть чудесним способом перетворені у правдиве Тіло і Кров Ісуса Христа і буде принесена жертва. Щоб гідно приготуватися до цієї жертви, ми вже просили Господа Бога про чистоту серця, Херувимською піснею спонукали  себе відкинути будь-які думки про земні речі. У прохальній єктенії ми розповіли Господу Богу про наші бажання, заради яких приносимо цю жертву. Але щоб та жертва була справді жертвою, треба вірити в усе те, що подає для віри Католицька Церква, без такої віри жертва не буде жертвою. Ця жертва приноситься від усіх, хто з'єднаний Із св. Католицькою Христовою Церквою через вір ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 5889 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Коли люди відповіли, що прагнуть, аби царство Боже було прославлене, поширене у цілому світі і було закладене у їхніх серцях, священик закликає: "В мирі Господу помолімся"; — окрім молитви, ми не маємо чим поширити це царство; тому молімося, але в мирі. Забудьмо про усякий гнів, забудьмо про усі клопоти і про увесь світ. Люди на це відповідають: "Господи, помилуй!", що означає: "Господи, змилосердься над нами, дай нам змогу спокійно молитися не про щось інше, а про Царство Боже, щоб воно прийшло до нас". Відтак священик проголошує: "За мир з висот і спасения душ наших Господу помолімся". Цими словами священик закликає, щоб ми молилися про спокій із небесної висоти, про т ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 3450 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

ЯК ВИНИКЛИ РІЗНІ ЛІТУРГІЇ

Апостоли, згідно з наказом Ісуса Христа, відправляли св. Літургію так, як їх навчив Спаситель. Вони збирались разом із вірними в якомусь будинку, молилися, співали похвальні та вдячні пісні, перетворювали хліб і вино у Пресвяте Тіло і Кров Господню, які приймали самі і подавали вірним. Подякувавши Богу за прийняття Пресвятого Тіла і Крові Господньої, розходилися. Крім того, вони навчали зібраних слова Божого. Так само чинили і наступники Апостолів, додавши перед перетворенням св. Дарів до вищепере-ліченого читання св. Письма і проповідь слова Божого, бо Ісус Христос під час останньої вечері також повчав св ... Читати далі »
Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 2067 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Українцям досить часто нав’язують думку, що єдиною альтернативою «дружнім обіймам» імперської Москви є сучасний демоліберальний Захід. Ця риторика є притаманною не лише відвертим ліберастам, але й націонал-демократам та деяким «теж-націоналістам». На жаль, про т. зв. «демократичні цінності» та «європейські стандарти життя» говорять навіть представники духовенства. Все це свідчить про сліпоту багатьох українців, їхню нездатність побачити те зло, котре є невід’ємним від панування тоталітарного демолібералізму.

У якості ілюстрації рівня занепаду сучасної Європи редакція сайту «Бандерівець» публікує інтерв’ю з німецьким соціо ... Читати далі »

Категорія: Суспільні проблеми | Переглядів: 1639 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Материнська любов

— Геронде, якось Ви сказали нам, що від любові людина росте, зріє.

— Просто любити когось — це ще мало. Треба любити людину більше, ніж себе самого. Мати любить своїх дітей більше, ніж себе. Для того, щоб нагодувати дітей, вона залишається голодною. Однак радість, якої зазнає вона, більша від тої радості, яку відчувають її діти. Малята харчуються тілесно, а мати — духовно. Вони відчувають чуттєвий смак їжі, тоді як вона втішається духовною розрадою.

Якась дівчина до заміжжя може спати до десятої години ранку й при цьому ще розраховувати на те, що мати підігріє ... Читати далі »

Категорія: Подружжя | Переглядів: 2585 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 07.08.2012 | Коментарі (0)

Мій великий, святий Ангеле.

Ти Ангел Господній, Ти Дух чистий, який більше знає, ніж всі вчені, більш могутній, ніж атомні сили. Ти супутник мій з дитинства, мій Хоронитель і Провідник в пошуках вічного Бога Ісуса. Ти сам відкрив цю тайну. Від всього серця дякую за цей великий дар. Якою ж дорогоцінною має бути моя душа, коли Ангел Всевишнього пильно спостерігає за кожним її рухом!

Ангеле мій, якого я ніколи не бачив, але чия присутність сприяє моєму щастю, дозволь мені подружитися з Тобою. Дякую тобі за те, що Ти зберігав вірність Богу і ніколи не піддавався Люциферу і його прибічникам. Дякую, що потурбувався Ти про мене, бідного грішника. Чи не уникаю я щ ... Читати далі »
Категорія: Молитви | Переглядів: 5721 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 06.08.2012 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика