Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Серпень » 7 » Молитви » Молитви до святих Ангелів
23:06
Молитви до святих Ангелів
Мій великий, святий Ангеле.

Ти Ангел Господній, Ти Дух чистий, який більше знає, ніж всі вчені, більш могутній, ніж атомні сили. Ти супутник мій з дитинства, мій Хоронитель і Провідник в пошуках вічного Бога Ісуса. Ти сам відкрив цю тайну. Від всього серця дякую за цей великий дар. Якою ж дорогоцінною має бути моя душа, коли Ангел Всевишнього пильно спостерігає за кожним її рухом!

Ангеле мій, якого я ніколи не бачив, але чия присутність сприяє моєму щастю, дозволь мені подружитися з Тобою. Дякую тобі за те, що Ти зберігав вірність Богу і ніколи не піддавався Люциферу і його прибічникам. Дякую, що потурбувався Ти про мене, бідного грішника. Чи не уникаю я щоденно небезпеки зрадити Богові? Бо тяжко помиляюсь через упущення мої.   

Тому вибираю я Тебе моїм  Хоронителем і Провідником. Обіцяю Тобі вірність і послух в імя Господа нашого; прошу наказати мене, якщо я засмучу Бога, і попередити мене якщо я буду в небезпеці, і покликати мене, якщо мені загрожує опущення. Передаю Тобі свідоцтво про Хрещення: допоможи мені виконати мою обітницю перед Богом. Передаю Тобі мої водійські права: керуй моєю рукою, яка лежить на рулі і не допусти, щоб стався нещасний випадок. Передаю Тобі свідоцтво про шлюб: дай мені бути добрим з близькими, які мені довіряють. Збережи моє серце чистим, щоб колись зміг оглядати Бога в могутній величі Його – разом з Тобою і з усіма Ангелами і з усіма святими. Амінь.
( Арнольд Гюйле, із « Посилаю Ангела мого»)       

Святий Бернар про Ангелів Божих
Давайте будемо, браття, від душі любити Ангелів Божих! Бо стануть вони колись спів наслідниками нашими, а до того часу залишаються Провідниками і Хоронителями, Богом для нас призначеними і визначеними. Чого боятися нам при таких Провідниках? На всіх дорогах ведуть вони нас. І нікому не дано їх подолати, і не можуть вони самі помилятися, ні бути введеними в оману. Вони надійні, вони розумні, вони могутні. Чого ж нам боятися? Треба тільки вірно йти за ними, і тоді будемо ми під захистом Царя Небесного. Тому щоразу, коли допікають тобі сильні спокуси, щоразу, коли загрожують тобі важкі біди, поклич його, твого Ангела-Хоронителя, твого Провідника, твого Помічника в добрий і недобрий час.

Помолимось: Боже, повний Милосердя в безкінечно мудрому Твоєму Провидінні, посилаєш Ти Святих Ангелів для нашого захисту; дай нам за їхніми молитвами, щоб ми завжди були ними захоронені і сподобились би вічної радості спілкування з ними. Через Господа нашого Ісуса Христа, Сина Твого, який з Тобою живе і царює в єдності Духа Святого, Боже наш від віка і довіку. Амінь.

СВЯТИЙ АНГЕЛЕ!

Як часто ми чуєм, що ти стукаєш в наше серце, і не відповідаєм тобі. Як багато гріхів проти любові чинемо, але бунтуємось, коли самі піддаємось беззаконню. Вимоли нам серце, подібне до Серця Марії, яке всім співчуває з любові, яке все прощає з любові, яке мовчить коли йому чинять беззаконня, яке за ворогів, яке полум’ям своєї любові запалює полум’я в інших серцях, яке тільки в Любові Божій знаходить своє задоволення і щастя.

До мого Ангела.
( Свята Тереза від Дитятка Ісус)
Великий Хоронителю душі моєї сіяючий в чудовому Небі, як легке і чисте полум’я, десь недалеко Престолу Предвічного, ти опускаєшся до мене на цю землю і просвітлюєш мене появою твоєю. Прекрасний Ангеле, ти став моїм братом, моїм товаришем, моїм потішите лем. Знаючи велику слабкість мою, ведеш ти мене за руку. І я бачу, як, переповнений ніжності, прибираєш каміння з моєї дороги. Твій люблячий голос запрошує мене споглядати на Небо; і чим менший я в очах твоїх, тим променистіший  для мене твій образ.
О Ангеле, пересікаючий простір швидше блискавки, літай частіше, супроводжуваний мною, до тих хто дорогий мені! Висуши їх сльози крилами своїми! Заспівай їм який добрий Ісус; заспівай про радість в терпінні! І зовсім тихо прошепочи моє імя. В короткому житті моєму я хочу врятувати моїх грішних братів. О прекрасний посланцю Батьківщини, подаруй мені твоє святе полум’я! В мене нема нічого крім моєї жертвенності і правдивої бідності. Поєднавши їх з твоїм захопленням, принеси їх Триєдиному Богу.

Цінні вислови:
«Ні одна душа не залишається без супроводу Ангелів, і ці світлі духи знають, що душа наша цінніша від цілого світу».
( Кардинал Шарль Жорне )
«Бажання нашого Ангела –Хоронителя допомогти нам набагато сильніше, ніж наше бажання отримати від нього допомогу».
( Святий Дон Боско )
«Ангели відкриваються, але тільки тим, хто їх любить і прикликає».
(Кардинал Шарль Жорне)

Заклики
Ви, Ангели і Архангели, ви, Престоли і Господьства, ви, Начала і Власті, ви, Сили Небесні, ви, Херувими і Серафими, славте Господа повсякчас!
( Із Міссала)
Хай прославлять Господа всі Ангели Його! Хай будуть вони, могутні, послушні Його Слову. Хай прославить Господа все Воїнство Його! Хай послужать Йому, хай виконують Його Волю!
( Із Міссала )

Ангеле Божий, Хоронителю мій, з Батьківської доброти Всевишнього доручений я тобі. Просвіти мене, захисти, веди мене і керуй мною в день цей! Амінь. 

Вітаю тебе, Святий Ангеле, що зміцнював Ісуса в Саду Гетсиманському.
Ти потішив Господа мого Ісуса Христа в час Його смертельної агонії. Разом з тобою прославляю я Пресвяту Трійцю, бо вибрала Вона тебе серед інших,  щоб утішити і укріпити Його, який є Сам потіхою і твердинею всіх страждаючих. Дивлячись на гріхи світу, а значить також і на мої гріхи, зійшов Він на землю з болю. За ради слави, до якої ти тоді став прилучений, заради готовності, смирення і любові, з якою приходиш ти на допомогу святій людяності Спасителя мого Ісуса, вимоли мені цілковите покаяння прогрішеннях моїх! Потіш у смутку, який сьогодні пригнітає мене а також мене, а також у всіх інших, які ще прийдуть пізніше, особливо в мій смертний час! Амінь.
( Бенедикт XV)

Мій хоронитель, Ангел Божий
Мій хоронителю , Ангеле Божий,
Ні на мить не відлітай!
Через сумерки непогожі
Приведи в гірський твій край!
Дай мені серцем повсякчасно
Ставати кращим і світліти
І про те, що жив немарно,
Ніколи не пожаліти!
( Вивчіть цю молитву з вашими дітьми!)
     
           Ангеле Божий!
Випроси випромінюючу силу твою для наших очей, щоб світились вони Божою Любовю; для наших слів, щоб завоювали вони для Бога людські серця; для наших рук, щоб вони були благословенні і вносили благословення Божої Любові в наші дії. Амінь.  
             
Обіцянка про Ангела.

Свят, Свят, Свят Господь Бог Саваот. Повне небо і земля слави Твоєї.
Схиляємо коліна перед Величчю Твоєю і дякуємо Тобі, о Боже, що дав Ти в допомогу кожному з нас Супутника Небесного, який веде нас по волі Твоїй, до слави Твоєї нас направляє і любов Твою нам відкриває.
Обіцяємо тут, перед очами Твоїми, любити цього Супутника нашого, як брата і слухатися його, коли він говорить з нами голосом нашої совісті. Хай веде нас впевнено на небеса!
Господи Ісусе Христе, Спасителю наш, візьми мою руку і вклади її в руку Ангела мого і осіни хресним знаменням, давши благословення Твоє на спасіння наше.
В Імя Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.
( із «Діяння Святих Ангелів» )

В покинутості великій
Ангел мій добрий, щедрий на допомогу, якому Бог доручив сердечну турботу про потреби життя і душі моєї, поглянь, як я пригнічений. Проси Бога з цілої сили твоєї, щоб змилосердився Він чи щоб зняв з мене цей хрест, або облегшив, щоб не зломився я під ним. Укажи мені в доброті твоїй двері Отчого дому небесного, де закінчується велика нужда. Випроси для мене силу, щоб іти хресною дорогою так довго, скільки хоче Бог, і так, як хоче Бог, і туди, куди хоче Бог. Амінь.    
          Молитва до Святих Ангелів.
« Благословіть Господа, всі Ангели Його, міцні силою, виконуючі слово Його, підкоряючись голосу слова Його».
( Псалом 102, 20)
Ангели Господні, прославте Господа, заспівайте хвалу Йому і вознесіть над всім повіки.
Боже, по незрозумілому Провидінню Твоєму, від повноти милості Твоєї посилаєш Ти Святих Ангелів на наш захист: даруй нам по смиренній молитві нашій благодать, щоб ми  були повсякчасно закриті їхніми крилами і могли вічно радіти спілкуванню з ними.
Боже, з чудесною мудрістю керуєш Ти служінням Ангелів і людей; в небесах Ангели повсякчас стоять перед Тобою, готові прислужитись: будь же милосердний, дай нам, щоб тут, на землі, були вони хоронителями нашого життя. Через Христа, Господа нашого.
Амінь.
Ви ж, Святі Ангели Божі, допоможіть Церкві побороти сили мороку, гріха й невір'я, щоб Святе Царство Боже усе ширше проростало на землі й ощасливило людей життям вічним. Амінь.

До дев'яти хорів ангельських.

Святі Ангели в дев'яти чинах. Ви вибрані до співучасті в розпорядженні й пануванні всесвітньому: допоможіть же нам, щоб всі наші діяння стали для нас драбиною небесною, по якій ми усе вище й вище сходимо до Любові Божої, одночасно усе глибше осягаючи любов людську.
Святі Ангели в дев'яти чинах, із предвічного проникнення в Божественну сутність, знання й волю, відома Вам міра турботливої любові, що перевершує всі людські уявлення. Вплиньте ж на окремі сімї й цілі народи, як Князі Ангельські, що відають громадами й народами, приходами, єпархіями й Церквою, поки не встановиться щирий мир між народами й не завершиться поширення Церкви.
Святі Ангели в дев'яти чинах, Ви супроводжуєте Божественного Спасителя в переможному поході святої Літургії навколо земної кулі; Ви невпинно молите Ісуса біля кожної дарохранительниці на всім просторі землі; Ви вимучуєте себе в запалі про визнання Бога, Його Ім'я й Дня Його: так дайте ж, щоб потік святого вогню витікав від сили вашого благоговіння й вихваляння до наших сердець, поки ми самі не запалаємо святою любов'ю до Ісуса Христа в Пресвятому Таїнстві Вівтаря й у завчасному, багаторазовому й щоденному причащанні не буде заслужена нами надія Воскресіння й вічного блаженства. Амінь.
(З "Діяння Святих Ангелів")

До Святого Архангела Михаїла

Святий Архангеле Михаїле, захисти нас у боротьбі, не дай нам загинути на страшному суді.
(З Миссала)
Святий Михаїле, ти був першим воїном за Царствену Велич Ісуса; проси за нас!
(Пій XІ)

Святий Архангеле Михаїле, славетний Проводире воїнства небесного, підтримай нас у важкій боротьбі, що повинні ми вести проти князів і володарів миру цього, лежачого в мороці, проти духів зла! Прийди на допомогу людям! Бог створив їх безсмертними, по образі Своєму й подобі, дорогою ціною вирвав їх з-під влади диявола. На чолі воїнства Святих Ангелів вийди сьогодні знову на битву Господню, як колись виступив проти Люцифера, проводиря заколотників, і проти поплічників його, що підбурили ангелів. Вони не мали сили противитися тобі й не було для них більше місця на Небесах. Невірний ангел був перетворений в ангела тьми й разом з поплічниками своїми скинутий у безодню.
Сьогодні він знову бродить по землі, щоб спокусити нас. Цей ворог і вбивця з перших днів знову ожив. Він приймає вигляд зі світла й крадеться з усією зграєю злих духів, щоб заволодіти світом, викорінити Ім'я Бога й Помазаника Його, викрасти душі, створені для Царства вічного, умертвити їх і вкинути в погибель вічну. Злий змій брудним потоком виливає на осліплене й повалене людство отруту своєї злості, дух неправди, безбожництва й огуди, чумний подих скверни й всіх ганебних пороків. Підступні супротивники отруїли Церкву, Наречену Незаплямованого Агнця, обпоїли Її гірким полинем. На пресвяті блага Її безсоромно зазіхнули вони. А тому піднімися, Святий Архангеле Михаїле, нескоримий Проводире воїнства небесного, прийди на допомогу народу Божому проти нападів злих духів і дай нам перемогу! Амінь.
(Лев XІІІ, Motu proprіo, 28.9.1888)

Нескоримий воїне Бога
Нескоримий воїне Бога,
Наш Михаїле!
Прийди, потрібна твоя підмога.
Устань поруч із нами
У боротьбі з ворогами. Наш Михаїле.
Небесний Князю і Проводире,
Наш Михаїле!
З волі Божій переможець!
Устань поруч із нами...
Великий і грізний у ратній суперечці
Наш Михаїле,
Як на землі, так і на морі!
Устань поруч із нами...
Десниця Божого закону,
Наш Михаїле!
Скинь пекельного дракона!
Устань поруч із нами...
Твої перемоги всім відомі,
Наш Михаїле!
Із загоном лицарів небесних
Будь у нашім стані
На поле брані. Наш Михаїле!
(Із шістнадцятого сторіччя)

До трьох Князів Ангельських

Святий Архангел Михаїле, захисти нас у боротьбі; заслони від зла й підступів диявольських! "Боже, повели йому", - так, просимо ми, благаючи. І Ти, Князю воїнства небесного, скинь сатану й інші злі духи, які для спокушання нашого бродять по світу, - Силою Бога скинь їх у безодню. Амінь.
(Лев XІІІ)
Боже, із сонму Ангелів обрав Ти Архангела Гавриїла для благовіщення Твого; даруй же нам милостиво, щоб випробували ми силу його заступництва небесного. Через Христа, Добродія нашого. Амінь.
Боже, у провідники дав Ти рабові Своєму Товію Святого Архангела Рафаїла: даруй же нам, рабам Твоїм, милість, щоб ми завжди були захищені присутністю його. Через Христа, Добродія нашого. Амінь.

Заклинання святим Ангелам
(досить і досить важливо сьогодні)

"Бог Всемогутній, Вічний, Триєдиний! Перш ніж вимовити заклинання святим Ангелам і звернутися до них про допомогу, ми, раби Твої, падаємо на коліна перед Тобою й молимо Тебе, Отець, Син і Дух Святий! Так будеш Ти вічно восхвалений і прославлений, і так благоговіють перед Тобою й люблять Тебе, і служать Тобі всі Ангели й люди, яких Ти створив, о Святий, Міцний, Безсмертний Боже!
І Ти, Марія, Цариця всіх Ангелів, прийми благання наші, будь поблажлива до рабів Твоїх і донеси їх, Благальниця всесильна, Посередниця милостива, до престолу Всевишнього, щоб здобули ми благодать, порятунок і допомогу! Амінь.
Великі святі Ангели! Ви дані нам від Бога для захисту нашої й допомоги!
Заклинаємо вас в ім'я Бога Триєдиного, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас в ім'я дорогоцінної Крові Добродія нашого, Ісуса Христа, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас всемогутнім Ім'ям Ісуса, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас всіма ранами Добродія нашого Ісуса Христа, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас всіма муками Добродія нашого Ісуса Христа, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас Святим Словом Божим, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас Серцем Добродія нашого Ісуса Христа,-
Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас в ім'я Любові Божої до нас, бідних, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас в ім'я Довіри Божого до нас, бідних, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас в ім'я Милосердя Божого до нас, бідних, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас в Ім'я Марії, Цариці й Володарки вашої, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас в Ім'я Марії, Цариці неба й землі, - Поспішіть допомогти нам!
Заклинаємо вас в ім'я Марії, Матері Божої й нашої Матері, - Поспішіть допомогти нам!
Тому що сподобилися ми дарів Крові Добродія нашого, - Поспішайте допомогти нам, заклинаємо вас!
Тому що сподобилися ми дарів Серця Добродія нашого, - Поспішайте допомогти нам, заклинаємо вас!
Тому що сподобилися ми дарів Непорочного Серця Марії, - Поспішайте допомогти нам, заклинаємо вас!
Заклинаємо вас, прикрийте нас щитами вашими!
Заклинаємо вас, обороніть нас мечами вашими!
Заклинаємо вас, освітіть нас світлом вашим!
Заклинаємо вас, укрийте нас під ризою Марії!
Заклинаємо вас, укрийте нас у Серце Марії! Заклинаємо вас, укладіть нас у долоні Марії! Заклинаємо вас, укажіть нам шлях до воріт життя, відкритого Серця Добродія нашого!
Заклинаємо вас, ведіть нас шляхом вірним до рідної домівки Небесної!
Всі дев'ять хорів духів блаженних, поспішіть допомогти нам!
Ви, Ангели життя, поспішіть допомогти нам! Ви, Ангели сили Слова Божого, поспішіть допомогти нам!
Ви, Ангели любові, поспішіть допомогти нам! Ви, наші особливі, Богом дані Провідники, поспішіть допомогти нам!
Поспішіть! Допоможіть! Заклинаємо вас!
Безцінна Кров Добродія й Владики нашого волає в нас бідних про допомогу. - Поспішіть, допоможіть, заклинаємо вас!
Серце Добродія й Пана нашого волає до вас про допомогу нам, бідним! Поспішіть, допоможіть, заклинаємо вас!
Непорочне Серце Марії, Пречистої Діви, Цариці нашої, волає до вас про допомогу для нас! Поспішіть, допоможіть, заклинаємо вас!

Святий Архангел Михаїле!
Ти Князь воїнства небесного, Переможець дракона пекельного, Ти одержав від Бога могутність і владу, щоб смиренністю знищити зарозумілість сил темних! Заклинаємо тебе, сприяй щирій смиренності серця нашого, нерушимої вірності у виконанні волі Божої, стійкості в стражданні й нестатках! Допоможи нам стояти перед суддівським Престолом Божим!

Святий Архангеле Гавриїле!
Ти Ангел втілення, вірний Посланник Бога, відкрий же вуха наші для тихих умовлянь люблячого Серця Господнього! Заклинаємо Тебе, будь завжди перед поглядом нашим, щоб вірно розуміли ми Слово Боже, наслідували й слухались Його й здійснювали те, що хоче від нас Всевишній! Сприяй чуванню і пильнуванню нашому, щоб Господь, коли прийде Він, не застав би нас сплячими!

Святий Архангеле Рафаїле!
Ти Посланник Любові Божої! Заклинаємо тебе, порань серця наші гарячою любов'ю й не дай зажити цій рані, щоб ми кожний день перебували на шляху любові і любов'ю все долали!

Допоможіть нам наші святі брати!
Соратники перед Богом! Захистіть нас від нас самих, від нашого боягузтва й байдужості, самозакоханості й жадібності, від піддатливості й невірності, від нашої жадібності до наповнення утроби, до володіння й визнання! Звільніть нас від оковів гріха й від прихильності до всього земного. Зніміть пов'язку з очей наших, котру ми ж самі й надягли, щоб не бачити навколишнього нестатку й спокійно займатися собою й собі самим співчувати. Устроміть в серце наше голку святого занепокоєння про Бога, щоб не змучувались ми шукати Його в томлінні, каятті й любові. Шукайте у нас Кров Добродія нашого, що пролито заради нас! Шукайте у нас сльози Цариці вашої, що виплакано заради нас! Шукайте у нас побляклий, розмитий, зруйнований образ Божий, до якого Господь колись підняв нас.
Допоможіть нам осягнути Бога й поклонятися Йому, і любити Його, і служити Йому! Допоможіть у боротьбі з темними силами, які таємно крадуться й допікають нам! Допоможіть нам, щоб ніхто з нас не загинув у гріху й щоб коли-небудь об'єдналися ми у вічному блаженстві! Амінь.
У новені (закличній молитві, що триває 9 днів) ми по ранках творимо коротку молитву, а вдень призиваємо Ангелів: "Святий Михаїле, стань біля нас із Ангелами твоїми, допоможи нам і проси за нас!
Святий Рафаїле, стань біля нас із Ангелами твоїми, допоможи нам і проси за нас!
Святий Гавриїле, стань біля нас із Ангелами твоїми, допоможи нам і проси за нас!"
(Випробувано в Інсбруке 31.7.1968. - З "Діянь Святих Ангелів")

За водіїв автомашин і за всіх, хто в дорозі.
Святий Архангеле Рафаїле, заступнику подорожуючих, супроводь нас із Твоїми легіонами ангельськими й порятуй від пасток диявольських. Захисти нас у всякій подорожі! І всіх тих, хто зустрінеться нам.
Святий Архангеле Михаїле, по молитві нашій й наших Ангелів- Хоронителів захисти нас перед силами зла і скинь їх у пекло, щоб не заважали вони подорожувати нам і тим, хто з нами.
Святий Архангеле Гавриїле, передай тричі благодатному Непорочному Серцю Цариці вашої вкупі з усіма Ангелами Твоїми й нашими Ангелами- Хоронителями поклін небесний і випроси добрий шлях для нас і їдучих з нами.
Яка потіха для нас знати, що Ви, Святі Ангели, опікуєте нас щораз , коли ми самі вже неспроможні; що Ви допомагаєте нам у нужді, нестатку й страху, коли ми кличемо Вас, і вірним шляхом, через темні мости ведете нас у Небесний Дім Отчий. Амінь.

До семи святих притулків
(Древня молитва)

1. Так буде благословенням моїм Всемогутність Отця Небесного + Премудрість Сина Божого + і Любов Святого + Духа. Амінь.
2. Так благословить мене Ісус Розп'ятий, через Кров Його безцінну. В Ім'я Отця + і Сина + і Святого + Духа. Амінь.
3. Так благословить мене Ісус від Дарів Святих через Любов Його Божественного Серця. В Ім'я Отця + і Сина + і Святого + Духа. Амінь.
4. Так благословить мене з небес Марія, Всевишня Мати і Цариця, і так наповнить душу мою любов'ю до Ісуса. В Ім'я Отця + і Сина + і Святого + Духа. Амінь.
5. Так благословить мене мій Ангел- Хоронитель і так прийдуть мені на допомогу всі Ангели, щоб віддалити від мене підступи злого ворога. В Ім'я Отця + і Сина + і Святого + Духа. Амінь.
6. Так благословить мене мій святий Заступник, мій заступник по хрещенню й всі святі небес. В Ім'я Отця + і Сина + і Святого + Духа. Амінь.
7. Так благословлять мене бідні  душі улюблених покійних родичів до самих далеких поколінь. Так будуть вони прохачами моїми перед Престолом Божим, щоб і я досяг мети вічної. В Ім'я Отця + і Сина + і Святого + Духа. Амінь.
Так простягнеться наді мною благословення нашої Матері, Святої Церкви, благословення нашого Святого отця, Папи ..., нашого Єпископа ..., благословення всіх Єпископів і священиків наших. Так буде воно рятівним в усі дні життя, викаючи з кожної святої Літургії. Так даруються мені щастя, здоров'я й усілякі блага; так буду я захищений від всякої напасті і так зійде на мене благодать завзятості й блаженної кончини. В Ім'я Отця + і Сина + і Святого + Духа. Амінь.
(Це небесне благословення ти можеш повсякчас   просити й для інших: заміняючи "мене" на "тебе" або на "вас"!)
Брат, сестра! Частіше моліться! Тільки так буде приборкана влада зла.


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 5721 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: молитва, Молитви, набожество до ангелів, рідкісні молитви, древня молитва, ангели Божі, молитва до ангелів, ангели, ангел-хоронитель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика