Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Травень » 27 » Молитви » Молитви за святу Церкву
00:01
Молитви за святу Церкву
І
Господи, Боже наш, величний і многомилостивий! В розчуленні сердець наших смиренно молимося до Тебе: збережи під покровом Твоєї благості від усякої злої напасті Святу Церкву Твою і нас, у скорботі сущих, вірних дітей Її.

Огороди нас на всіх путях наших святими Твоїми ангелами, нехай не мають успіху ті, що притісняють нас, і син беззаконня нехай не приложить озлобити нас.

Сповни нас довготою днів і кріпостю сил, нехай звершимо все на славу Твою і на користь Святої Церкви Твоєї.

Щиро благаємо Тебе, Господи, і просимо: знову і знову говори корисне правительству нашому в серцях їх про Церкву Твою Святу, нехай так ім’я Твоє у нашій вітчизні в усіх людях правовірно і безперешкодно прославляється. Нехай припиняться роздирання і розділення церковні, і нехай посоромляться ті, що гонять і притісняють нас, і нехай запанує мир і братолюбство серед народів батьківщини нашої.

Ми ж, всеблагому Твоєму промишлінню про нас радіючи, на всякий день і час благословимо і прославимо всесвяте ім’я Твоє, Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

(церковно-слов'янською)

Господи, Боже наш, великій и многомилостивый! Во умиленіи сердец наших смиренно молимся Тебе: сохрани под покровом Твоея благости от всякаго злаго обстоянія Святую Церковь Твою и нас, в скорби сущих, верных чад Ея.

Огради нас на всех путех наших святыми Твоими ангелы, да ничтоже успеют обидящіи нас, и сын беззаконія не приложит озлобити нас.

Исполни нас долготою дній и крепостію сил, да совершим вся во славу Твою и во благо Святыя Церкве Твоея.

Ей молим Тя, Господи, и просим: паки и паки глаголи благая правительству нашему в сердцах их о Церкви Твоей Святей, да тако имя Твое в нашем отечестве во всех человецех правовірно и безпрепятственно прославляется. Да прекратятся раздиранія и разделенія церковные, и да посрамятся гонящіи и притесняющіи нас, и да водворится мир и братолюбіе среди народов отечества нашего.

Мы же, всеблагому Твоему промышленію о нас радующеся, на всяк день и час благословим и прославим всесвятое имя Твое, Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.

ІІ

Отче небесний! Глянь ласкавим оком на святу католицьку Церкву, ту непорочну Обручницю Твого єдинородного Сина, та поблагослови її. Поблагослови, Боже, видимого голову святої Церкви, Римського Папу: кріпи його в тяжких трудах, потішай у терпіннях і подай йому, Боже, повну перемогу над його й Твоїми ворогами. Благослови, небесний Отче, також єпископів і священиків св. католицької Церкви! Дай вогняну силу їх словам, щоб м’якшили затверділих грішників, кріпили хитких, а душам, що Тобі, Боже, завжди вірно служать, щоби подавали завсіди здорову душевну поживу. Благослови, небесний Отче, всіх вірних і вчини Своєю ласкою, щоб між нами зацвіла взаємна любов і ревність про Твою славу.

Господи Ісусе Христе! Сину Божий! Основнику святої католицької Церкви! Як з невимовного Твого милосердя зволив Ти зійти з неба на землю й пролити Свою Пресвяту Кров за спасіння людського роду, так зійди Своєю всемогучою ласкою й учини, щоб усі Твої вірні жили завжди лише за Твоїми науками і заслужили колись на вінець нев’янучої слави в Твоєму Небесному Царстві.

Маріє, Мати Христа Бога, заступися перед Богом за св. католицьку Церкву та її вірних і випроси нам ласку, щоб пролита на хресті Пресвята Кров Твого Сина принесла якнайкращі плоди. Амінь.

Боже, дай єдність у святій Твоїй Церкві!

ІІІ

Молю Тебе, небесний Отче, за всіх членів святої католицької Церкви. Молю Тебе за голову Церкви, Римського Папу, за єпископів і священників; наділи їх труди над освяченням вірних. Молю Тебе, Боже, за провідників католицьких народів: дай їм постійність у праці, що її піднялися для слави Твойого святого Імени; дай їм і нагороду, обіцяну Твоїм вірним слугам. Молю Тебе, Господи, за всіх духовних і світських, за всіх чоловіків і за жінок, подай усім ласку потрібну, щоб сповняти обов'язки їх стану.

- Подай, небесний Отче, дар невинности молоді, святе пожиття подругам, прожиток бідним удовицям і сиротам.

– Будь теж, небесний Отче, провідником мандрівників, потіхою сумуючих, нагородою тих, що сходять з цієї долини сліз.

– Молю Тебе, утверджуй святих у святості, добрих поблагослови, щоб ставалися щораз ліпші, а тим, що занедбуються в Твоїй святій службі, і тим, що проти Тебе провинюються, наймилосерніший Боже, подай ласку, щоби поправилися й від Тебе ніколи не відступали. Всім дітям святої католицької Церкви подай, небесний Отче, Твою могучу поміч у цьому житті й доведи нас туди, де царюєш разом зі Сином і св. Духом тепер і по всі віки. Амінь.


Використані джерела:
luchesk.blogspot.com
mojamolytva.blogspot.com
sites.google.com/site/mijmolytovnyk



Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 1951 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: про Церкву, молитва, Молитви, за святу Церкву | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика