Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Січень » 26 » Молитви » МОЛИТВИ В ПОТРЕБАХ НАРОДУ
20:43
МОЛИТВИ В ПОТРЕБАХ НАРОДУ
Посвята українського народу Пресвятому Ісусовому Серцю

Всемогутній Боже й Царю Слави! Ісусе Христе, що цілим Серцем любиш увесь людський рід, а в Своєму премудрому Провидінні безнастанно піклуєшся кожним народом зокрема, споглянь милосердно на наш український народ, що зі щирою надією прибігає до Тебе, свого найліпшого Отця і премудрого Царя.

Ми, діти цього народу, виконуючи Твою св. волю, любимо всі народи, що Ти їх відкупив Своєю Кров'ю на хресті, а свій український народ любимо перед усіма іншими, тому-то з любові до нього, а радше до Тебе, наш Боже, просимо: прости йому всі провини, направ його злі нахили, а добрі укріпи, змилосердися над ним у його потребах, захоронюй його перед несправедливостями ворогів та зливай на нього щедро благословення Твого Пресвятого Серця.

Благаємо в Тебе також особливішої опіки й помочі для нього, щоб, серед стількох досвідів і спокус диявола і його слуг, міг наш народ зберегти небесне світло Віри й подолати своєю витривалістю в доброму всілякі труднощі та тим самим завжди належати до Твого благословенного Царства.

Пішли йому великих святих Твоїх слуг, щоб прикладом і словом були йому добрими, святими й мудрими провідниками, дай йому численне та добре й ревне духовенство. Заопікуйся його молоддю, щоб не втрачала ласки хрещення, одержувала основне християнське виховання, легко знаходила чесну працю й достатній заробіток та виростала на вартісних синів Церкви й Батьківщини. Благослови всі родини, щоб у них панувала згода й любов, щоб батьки були прикладовими й ревними християнами, а матері визначалися побожністю й дбайливістю у вихованні дітей.

Охороняй наші родини перед пошестю гріха, противного природі, що нищить самі основи християнської родини, а увесь нарід веде до загибелі. Заохоти багатьох з-посеред нас до досконалішого життя, поклич відповідних до монашого стану, до апостольської праці, до геройських жертв у справах Церкви й народу. Просвіти всіх його громадян, нахили їхні серця, щоб якнайліпше пізнали й визнавали св. католицьку віру й почували себе тими щасливими, щоб стояли при ній непохитно, навіть коли б треба було вмерти мученицькою смертю, та за законами тієї св. віри уладнували все своє життя.

Благослови також і дочасному добру Української нації. Дай їй на свободі розвивати природні, Тобою дані сили, обдаруй її правдивою освітою, благослови її діяльність в усіх ділянках економічного й політичного життя, і науці й добробуті. Рятуй безробітних від біди їхнього становища. Поблагослови всіх і все, щоб ця нація, живучи мирно й щасливо, могла Тобі краще служити та при Твоїй допомозі одержати вічну небесну славу.

А Ти, Царице й Мати всього християнського світу, а тим самим Царице й Мати нашої України, Пресвята Богородице, ви - св. архангеле Михаїле і св. Володимире, св. Йосафате й усі Покровителі нашого народу, - завжди опікуйтеся ним, щоб він став народом святим та сповнив своє післанництво, дане йому Богом, а особливо, щоб навернув Схід до світла віри, спричинився до спільного добра людського роду, був поміччю й потіхою св. Католицької Церкви, а Тобі, Христе, Цареві Слави, віддавав безнастанну прославу, честь і поклін на віки вічні. Амінь.


За Батьківщину

Всемогутній Боже, Творче людського роду! У Своїй безконечній доброті віддав Ти людям до вжитку всю землю разом з її багатствами. Одночасно Ти, Боже, у Своїй премудрості зарядив, щоб осібні племена поселювались окремо, відповідно до своїх завдань, потреб і вдачі. Ти, Боже, віддав Авраамові Ханнанську землю. Ти наказав Ісусові Навину розділити обіцяну землю між поодинокі ізраїльські покоління. Ти сам жив тридцять років в Галилеї. Перед Тобою, Отче народів, поколінь і рас, паду навколішки й у покорі серця благаю: заопікуйся і благослови наш український народ, що йому Ти в Своїй доброті віддав у заряд багаті землі від Кавказу по Сян.

Отче нашого народу! Споглянь на нас принижених: ми ж вівці Твого стада! Тож будь нашим Пастирем: дай провідникам нашого народу мужність Давида, розум Соломона, щоб серед земних небезпек могли провадити нас дорогами, згідними з Твоїми св. законами. Дай нам св. владик і священиків, щоб уміло провадили наш народ до пізнання Твоєї св. волі й ревної служби Тобі, Господи! Укріпи наш народ у боротьбі з ворогом, що силоміць чи підступом хоче відібрати нам право на існування, яким Ти сам нас ласкаво наділив. Не дозволь, щоб вороги нашої Церкви й народу змогли видерти нам прив'язаність й любов до нашої св. віри й нашого обряду, в якому наші предки віддавали Тобі честь і славу. Дозволь нам у спокою за Твоєю св. волею користати із належних нам прав і славити Тебе, Бога й Творця народів, у нашій Католицькій вірі, в нашому обряді та на нашій рідній землі.

Небесний Отче! Споглянь на Матір нашої країни - Пречисту Діву Марію й на наших Святих Володимира, Ольгу, Бориса й Гліба, Йосафата, Єфрозину та інших, й за їхнім заступництвом подай нашому народові кращу долю, подай свободу виявляти релігійні й національні почуття, подай йому єдність у св. вірі, щоб єдиним серцем і єдиними устами славив Тебе, в Тройці єдиного Бога. Амінь.


Молитва до св. праведного Авеляза Батьківщину

До тебе, Авелю, сину Адама, до тебе, кого Господь наш Ісус Христос прославив перед усім народом як праведника, убитого рідним братом із заздрості за милі Богові тобою приношені жертви, як першого, що пролив мученичу кров без слова скарги, як першого, що спокутував своєю смертю провину батьків, і як першого з людей, що, принісши в жертву своє життя, увійшов до царства вічності і там вижидав приходу Спасителя, - до тебе, великий перед Богом заступнице тих, що на землі терплять, звертаємось з мольбою. Заступися перед престолом Всевишнього за наш горем прибитий український нарід. Серед цього страшного лихоліття звертаємось і просимо тебе про заступництво над нами. Наш нарід, гнаний, переслідуваний та киданий розбурханими хвилями міжнародних непорозумінь, не знаходить спокійної пристані в своєму дочасному бутті. Ціла наша країна потопає у крові й палає у вогні, а пекельні сили розсварюють нас та доводять до страшного злочину братовбивства. Заздрість і злоба володіють світом, а невинно пролита кров кличе до неба про помсту. Доми наших родин сповнені плачем і риданням осиротілих діточок, повдовілих жінок, залишених без опіки матерів, а цвіт народу, наша будучність - наша молодь - передчасно відірвана від родинного гнізда, розкидана по всій кулі земній, виражена на втрату батьківської чистоти душі. Найкращі сини народу відірвані насильно від жертовної праці для загального добра і кинені в далекі й чужі місця заслання, у табори та тюрми. В цьому тяжкому всенародному горі звертаємось до тебе, святий праведний Авелю, і просимо: виблагай нам у Господа ласки рівноваги духа, щоб не захитались ми під важкими ударами Божого досвіду, та ласки сильної, непохитної віри в те, що всім керує довготерпеливий, але справедливий Бог. Виблагай нам, просимо тебе, св. праведний Авелю, ласку єдності, згоди та братньої любові, щоб ми, через страшний злочин пролиття братньої крові, не блукали манівцями, переслідувані власною совістю, шукаючи захисту між чужими, як колись твій брат Каїн. Принеси перед престіл Всевишнього всі наші жертви, терпіння і прикрості, всі наші мольби та благання. Проси Всевишнього Господа, щоб послав нам добрих провідників, духовних і світських, повних мудрості та страху Божого. Виблагай нам у Господа ласки згоди, любові і єдності не тільки в національних справах, але передовсім єдності в св. вірі, єдності зі св. Апостольським Петровим Престолом, щоб ми під проводом намісника Христового й наступника св. Петра, Папи Римського, злучені нерозривними зв'язками однієї віри й одної любові, враз із цілим християнським світом славили Триєдиного Бога тут, на землі, та колись у небі разом з тобою тішилися вічною нагородою. Амінь.


Молитва за український народ

О, Всеблагий Боже, всесильний Господи всього світу і всіх народів, що на землі, правий опікуне всіх переслідуваних і скривджених, справедливий Судде над усіми, що зло творять і кривди сіють. Ти всевидющий, знаєш всі ті терпіння, яких зазнав наш нарід на своїй тернистій дорозі, Ти бачиш ті кривди, під якими він угинається від давен-давна і до нині.
Зглянься ласкаво на ту глибоку віру, якою завжди горів увесь український нарід до Тебе, прийми Вселаскавий, ті сердечні молитви, які від віків шлють до Тебе наші села, степи й гори, прости нам, о Всевишній, наші провини, яких ми коли-небудь необачно супроти Тебе в своїй людській слабості допустилися й за які з глибини серця каємося, ісціли нас від недомагань наших. Вислухай, Отче наш, ті щирі благання та зішли нам, о Всещедрий Боже, поміч і полегшу. Веди нас, о Всемогутній, правими дорогами Провидіння Твого і не відвертай лиця Твого Божественного від задушевних намірів, надій і змагань нашого, віруючого в Тебе, народу. Стань при нас, Всемилостивий Творче, заступи нас від людської кривди, захланності і невинності і дай нам, Господи, прославити Твоє Ім'я по всій Україні вільними устами, і ласку Твою голосити з роду в рід, нині і присно і во віки віков. Амінь.


Молитва за українську землю

Господи Боже, Владико Небесний, що небом і землею управляєш, зішли свою ласку й на українську землю і глянь на неї ласкаво. Ти знаєш, Господи, скільки праведної крові борців наших і скільки гіркого поту хлібороба нашого впало на ту рідну землю. Не дай же, Господи, нашої землі в наругу переможця, ні напасника. Нехай красується українська земля вільна й свобідна і нехай не допече її ворожа стопа, але нехай буде наша рідна прадідна земля окрасою вінця й слави Твоєї. Амінь.


Молитва за свідомість народу

Всемогутній Боже, Творче, що сотворив світло й одним своїм Словом освітив світ мільйонами сонць і зір небесних, і сам нам невгасним світлом сяєш, освіти душу, серце й розум українського народу, нехай він не ходить у тьмі, але в світлі, ясними дорогами. О, Всесильний Господи, що любиш світло й лице Своє відвертаєш від тьми, дай, нехай український нарід збудить і посяде в своїм серці свідомість свого достоїнства й своєї сили, своїх цілей і своїх змагань і Твоєї слави, Боже наш, щоб міг Тебе свідомим серцем славити й величати й надію свою в Тобі покладати. Амінь.


Приречення вірної служби Ісусові Христові

Найдорожчий наш Спаситель! Ти для нас є всім. Ти нас сотворив і вдержуєш при житті. Від Твого серця йде до нас такий жар любові, що хіба мали б ми кам'яні серця в наших грудях, щоб Тебе не любити. Ти нам дорожчий від батька-матері, братів і сестер, чим наше власне життя. Тому прирікаємо Тобі, що цілим серцем будемо держатися Тебе. Тільки для Тебе одного і з Тобою одним хочемо жити і вмирати, щоб із Тобою об'єднатися колись навіки в любові. Амінь.


За добрих провідників народу

Отче наш, що світами управляєш і зорі їхніми дорогами певною рукою ведеш, молимо Тебе, подай нашому українському народові добрих і чесних провідників, що провадили б його певними дорогами до доброї долі. Всели в їхні серця страх Господній, щиру волю й бистрий розум, дай здоров'я й силу, щоб уміли провадити свій народ до добра. Наділи їх, Господи, глибокою вірою і поблагослови їхні чесні й корисні для народу думки, почини й діла. Амінь.


ЛІТАНІЯ ДО ВСІХ СВЯТИХ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ

Киріє елейсон!

Христе еленсон!

Киріє елейсон!

Христе, послухай молитви наші!

Христе, вислухай молитви наші!

Отче з неба, Боже - змилуйся над нами!

Сину, Відкупителю світу, Боже - змилуйся наднами!

Духу Святий, Боже - змилуйся над нами!

Свята Тройце, Єдиний Боже - змилуйся наднами!

Пресвятая Богородице - молися за нами!

Мати нашого краю - молися за нами!

Покрове України - молися за нами!

Св. Архистратиже Михаїле, опікуне наш - молися за нами!

Св. Андрею, апостоле України - молися за нами!

Св. Миколає, великий чудотворче молися занами!

Св. Кириле і Методіє, апостоли слов'янські - моліться за нами!

Св. рівноапостольні Володимире і Ольго - моліться за нами!

Св. страстотерпці Борисе і Глібе - моліться занами!

Св. Антоніє і Теодозіє Печерські - моліться занами!

Св. Єфросиніє Полоцька -молися за нами!

Св. Йосафате, апостоле з'єднання - молися занами!

Блаженний Григоріє, непохитний стовпе правовір'я - молися за нами!

Блаженний Йосафате, мужній лицарю Царя Христа - молися за нами!

Блаженний Теодоре, опоро проти безбожництва - молися за нами!

Блаженний Миколає, взоре покори і святості - молися за нами!

Блаженний Микито, розрадо для терплячих за віру -молися за нами!

Блаженний Симеоне, лікарю людських душ - молися за нами!

Блаженний Григоріє, прикладе ангельського життя - молися за нами!

Блаженний Василіє, свідоцтво підпільної церкви - молися за нами!

Блаженний Йоане, апостоле страждучої церкви -молися за нами!

Блаженний Олександре, апостоле народів - молися за нами!

Блаженний Павле, добрий пастирю - молися за нами!

Блаженний Олексіє, апостоле Сибіру - молися за нами!

Блаженний Віталіє, правдивий послідовнику Василія Великого - молися за нами!

Блаженний Севиріяне, наставнику і опікуне молоді - молися за нами!

Блаженний Якиме, палаюча любове до церкви і народу - молися за нами!

Блаженний Зиновіє, розп'ятий мученику за правду Божу - молися за нами!

Блаженний Климентіє, вибраний воїне Христовий - молися за нами!

Блаженний Романе, світлий світильнику праведного поступу - молися за нами!

Блаженний Андрею, вірний пастирю Христового стада - молися за нами!

Блаженний Миколає, невтомний сіячу Божої науки - молися за нами!

Блаженний Йоане, праведний ісповіднику католицької віри - молися за нами!

Блаженний Леоніде, славний апостоле єдності - молися за нами!

Блаженний Ємільяне, жертво за Славу Божу і добро душ - молися за нами!

Блаженний Петре, плідна лозо у винограднику Господнім - молися за нами!

Блаженний Миколає, вірний пастирю людських душ - молися за нами!

Блаженна Йосафато, взоре євангельського життя - молися за нами!

Блаженна Тарсикіє, вірна обручнице Христова - молися за нами!

Блаженна Лаврентіє, взоре терпеливості і покори - молися за нами!

Блаженна Олімпіє, віддана Божому провидінню - молися за нами!

Блаженний Володимире, жертвенний і відданий слуго Божий - молися за нами!

Пратулинські мученики - моліться за нами!

Святі мученики і ісповідники українського народу - моліться за нами!

З кайдан неволі - спаси нас Господи!

Від ненависті і гніву - спаси нас Господи!

Від духа незгоди - спаси нас Господи!

Від духа байдужості і зневіри - спаси насГосподи!

Від алкоголю і наркотиків - спаси нас Господи!

Від зради в супружньому житті - спаси насГосподи!

Від вбивства дітей ненароджених - спаси насГосподи!

Від розлучень родин в нашому народі - спасинас Господи!

Від насильства і терору - спаси нас Господи!

Від війни і пролиття невинної крові - спаси насГосподи!

Від вогню, землетрусу і природніх стихій - спаси нас Господи!

Від поширення небезпечних сект і фальшивих релігій - спаси нас Господи!

Від наглої і несподіваної смерті - спаси насГосподи!

Віру в Тебе - подай нам Господи!

Уповання на Твоє милосердя - подай намГосподи!

Надію в перемогу правди - подай нам Господи!

Любов до св. Церкви і свого народу - подай намГосподи!

Дари св. Духа - подай нам Господи!

Мужність боротися під прапором Христа-Царя - подай нам Господи!

Відстоювати права Божі в українській державі - подай нам Господи!

Боронити права свого народу, його культуру і традиції - подай нам Господи!

Заховувати святість життя родинного - подайнам Господи!

Провини наших князів і гетьманів - простиГосподи!

Провини української шляхти - прости Господи!

Провини нашого народу - прости Господи!

Провини наших воїнів - прости Господи!

Провини нашого духовенства - прости Господи!

Провини батьків і матерів наших - прости Господи!

Провини молоді нашої - прости Господи!

Голос крові наших воїнів, які боролися за незалежність України - вислухай Господи!

Плач матерів і жінок - вислухай Господи!

Плач вдів і сиріт - вислухай Господи!

Плач дітей, переслідуваних за віру в Бога - вислухай Господи!

Страждання народу в концтаборах - вислухай Господи!

Терпіння духовенства і мирян на засланні в Сибірі і Магадані - вислухай Господи!

Кров, пролиту за св. унію на Холмщині і Підляшші - вислухай Господи!

Голос Бердичівських ісповідників - вислухай Господи!

Страждання нашого духовенства і мирян в часі комуністичної неволі - вислухай Господи!

Молитви і благання нашого народу - вислухай Господи!

Агнче Божий, що береш на себе гріхи світу, вислухай нас, Господи!

Агнче Божий, що береш на себе гріхи світу, прости нам, Господи!

Агнче Божий, що береш на себе гріхи світу, помилуй нам, Господи!


www.saintjosaphat.org


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 1967 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Україна, молитва, Молитва за Україну, Молитви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика