Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2012 » Серпень » 24 » Молитви » Молитви перед вступом у подружній стан
11:15
Молитви перед вступом у подружній стан
Багато людей усвідомлює важливість такого вагомого кроку у житті, як вибір стану, та мало хто у тій вельми поважній справі, окрім зітхань і переживань, заносить до Бога ревні молитви про правильний вибір супутника життя. Адже це від Нього, Пана неба і землі, залежить, з ким поєднаємо свою долю. Добрих подругів (чоловіка чи дружину) треба в Бога випросити. Лише з Його благословенням зможемо утворити добрі та святі сім’ї. Тому подаємо на нашому сайті молитви, що повинні відмовляти молоді люди, які своїм майбутнім обрали подружній стан.

Молитва за українську родину

Боже великий, Боже отців наших! Дай нашому народові якнайбільше добрих, святих християнських родин. Дай нам таких батьків, які голосно й відверто признавалися б до Божого Твого Євангелія і до Твоєї служби. Дай нам батьків, які для своїх дітей були б прикладом християнського життя, правдивими опікунами та добрими провідниками у житті. Дай нам таких матерів, які вміли б добре, по-християнськи виховувати своїх дітей, а для своїх чоловіків були б допомогою, потіхою та доброю порадою. Дай нам таких дітей, які були б потіхою для своїх батьків і славою та красою свого народу. Благослови, Всемогутній Боже, український народ. Подаруй йому ласку, вірно Тобі служити і доступити колись вічної нагороди в Небі, бо Тобі, Боже, у Святій Тройці Єдиний, Отче, Сину і Духу Святий належить всяка слава, честь і поклін во віки віков. Амінь.

Молитва про доброго чоловіка (жінку)

Господи, Боже наш, Ти бачиш усе життя так, як з вершини гори – краєвид довкола. Ти знаєш, де живе той хлопець (та дівчина), з котрим (-ою) я колись зустрінусь. Він (вона) залишить батька й матір і віддасть мені руку й серце, щоб відтоді ми були разом. Оточи його (її) своєю опікою. Хай збереже чистоту, хай буде поміркованим (-ою) для Тебе й для мене. Засій добре зерно в наші серця тепер, на весні нашого життя, скріпи їх, щоб наш майбутній дім наповнився милістю і любов’ю. Амінь

Молитва дівчини про щасливе заміжжя

О, Всемилостивий Господи! Я знаю, що велике моє щастя залежить від того, як любитиму я Тебе всією душею і всім серцем моїм і виконуватиму у всьому Святу Волю Твою. Керуй же Сам, Боже мій, душею моєю і наповнюй любов'ю серце моє. Я хочу догоджувати Тобі Єдиному, бо Ти Творець і Бог Мій. Охорони мене від гордості й самолюбства. Розум, скромність і доброчесність нехай прикрашують мене. Лінощі є противними Тобі і породжують пороки, то подай же мені бажання до праці і благослови труди мої. Поскільки ж закон Твій Святий наказує людям жити в чесному подружжі, то приведи мене, Отче Святий, до цього освяченого Тобою стану, не для догоджуванню бажанню моєму, а для виконання призначення Твого, бо Ти сам сказав: не добре чоловікові бути одному і, створивши йому жінку на помічницю, благословив їх рости, множитися і населяти землю. Вислухай смиренну молитву мою, з глибини дівочого серця Тобі принесену, дай мені чоловіка чесного й побожного, щоб ми з ним в любові і злагоді прославляли Тебе, Милосердного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа сьогодні, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь. 

Ось, що пише про вартість і силу молитви у нашому житті отець Петро Мельничук (уривки з книжки «Християнська родина: батьки і діти»):

"Просіть, і дасться вам", отож нам треба молитися постійно. Так нас навчає Св. Письмо. Це не значить, щоб ми завжди тільки молилися і нічого не робили, але Бог жадає від нас єдності з Ним в усьому.

Молитися — це значить визнати себе сотворінням Божим. Молитися — це значить визнати Бога за Отця, а себе за Божу дитину. Молитися — це значить визнати себе за грішника, і з довір'ям просити Бога, щоб простив нам нашу провину. Молитися — це значить бути релігійним (вид. ред.). Скажи мені, дорогий читачу, що буде робити той, хто ніколи не молиться, що він буде робити цілу вічність? Ми не сміємо занедбувати молитви, мусимо полюбити молитву. Молитва має силу.

Читав я одне оповідання. "Переді мною страшна темрява, — пише автор, — а у стіп моїх ніг бездонна прірва. Здавалося, що згину в тій страшній темряві, але дуже далеко запримітив я Бога, немов сходячу зорю. "Бідна ти, моя душе, — закликав я, — згинеш марно, бо щоб перейти через ту прірву, треба дуже й дуже довгого моста. Хто збудує його? Ніхто. Мусиш загинути". За якийсь час з'явилася біла постать з погідним обличчям, біла як лілея. З її рук, зложених до молитви, з її очей променіла ясність та лагідність. Вона промовила до мене: "Коли направду хочеш мати міст, я тобі збудую". "Хто ти?" — запитав я. "Я є молитва", — відповіла та ангельська постать".

Дорогий читачу, краще не можна уявити силу молитви, як зобразив цей автор. Молитва є мостом між Богом і людьми. Збудувати міст є мистецтво, а молитися — ще більше. Якщо будемо вправлятися в цьому мистецтві, можемо дійти до досконалості.

Хтось може сказати: "Я не є вчений, не вмію молитися". Таким людям подам ось таку пораду: Матінка Божа Фатімська просила трьох діточок, яким з'явилася, щоби ми всі молилися. Вона явилася з вервицею в руках. Оце і є проста і для всіх доступна молитва, і яка сильна, бо вервицю, звичайно, відмовляють спільно, а Христос запевняє, що там, де двоє або троє зібрані на молитві в Його ім'я, Він вислухає цю молитву.

Пам'ятаймо, що Бог не дивиться на слова вибирані, може вчені, але дивиться на наше серце, з якого то наші молитви пливуть.

www.saintjosaphat.org



Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 2239 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: подружній стан, молитва, заміжжя, родина, Подружжя, Молитви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика