Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2014 » Вересень » 11 » Молитви » ДЕВ’ЯТНИЦЯ ЗА РОДИНИ
09:23
ДЕВ’ЯТНИЦЯ ЗА РОДИНИ

Святий Ґерарде, опікуне родинного життя, заступнику матерів, просимо тебе, згуртуй усі родини. Наші потреби дуже великі, чимало є людей самотніх і нещасних. Родинне життя з усіх боків повниться небезпеками. Просимо тебе, поклопочися за нас у нашого Небесного Отця.

Перший день

Отче Небесний, просимо Тебе за усіх матерів: нехай вони збагнуть гідність свого материнства. Підбадьорюй пригнічених у розпачі і стражданнях. Даруй їм силу любити і берегти свої сім'ї. Дозволь, щоб вони обгорнули своєю любов'ю тих, кого Ти їм посилаєш. Просимо і за матерів, котрі самотужки піклуються про своїх дітей. Допоможи їм подолати самотність. Нехай їм завжди вистачає любові і підтримки людей, з якими вони живуть.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

Другий день

Отче Небесний, просимо Тебе за всіх батьків. Нехай вони збагнуть свій родинний обов'язок. Нехай усвідомлять свою велику відповідальність, гідність особистого прикладу, яким створюють у своїх дітей образ люблячого Небесного Отця. Нехай вони не вбачають у собі лише "забезпечувальників", а щонайменше - джерело невичерпної сили і чуйності.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

Третій день

Отче Небесний, просимо Тебе за всіх новонароджених. Їхня невинність і свіжість є джерелом щастя на світі. Нехай вони збережуть її і при своєму дозріванні. Особливо просимо за безпритульних і тих, які живуть у злиднях. Нехай вони знайдуть щирість і безпечність, якої так потребують.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

Четвертий день

Отче Небесний, просимо Тебе за дозріваючу молодь. Нехай вона не втратить відваги, і нехай не зашкодять їй помилки і нестатки батьків та середовища, у якому вона зросла. Допоможи їй зрости розумною, співчутливою, щоб вона щоразу краще усвідомлювала Твою присутність, потреби інших.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

П'ятий день

Отче Небесний! Просимо Тебе за сім'ї, в яких є хворі. Просимо за тих, які вже терплять багато років і за тих, які усвідомлюють свій обов'язок служити їм. Даруй їм силу, коли вони стомлені, додай їм сили, коли вони переможені сумом або почуттям спустошеності. Нехай люди навколо них зажди усвідомлять їхні потреби.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

Шостий день

Отче Небесний! Просимо Тебе за старих батьків. Нехай вони пізнають здатність збагатити сімейне життя. Нехай їх не переможе фізична слабкість, бо й надалі вони зможуть допомагати своїй сім'ї у багатьох проблемах. Утіш тих, хто почуває себе самотнім, зайвим і непотрібним. Дай нам бути чуйними до їхніх потреб.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

Сьомий день

Отче Небесний! Просимо Тебе за всіх, хто допомагає сім'ям. Просимо за родичів, вчителів, лікарів, вихователів, священиків і монахів. Додай їм відваги у їхній праці, особливо тоді, коли вони почувають, що дуже мало можуть зробити у важких ситуаціях. Нехай сім'ї, яким вони допомагають, оцінять їхню працю і допомогу.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

Восьмий день

Отче Небесний! Просимо Тебе, щоб Ти почув молитви тих, хто тужить за дітьми. Ти створив усе з любові. Дай, щоб й їхня любов була плідною. Просимо тебе, нехай вони не озлобляться у розчаруваннях, особливо, коли бачать, як інші зневажають життя. Допоможи мені, коли я не можу мати дитя, знайти інші шляхи, щоб наповнити дар свого батьківства.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого.

Дев'ятий день

Отче Небесний! Просимо Тебе за всі сім'ї. Ти знаєш труднощі, які ми переживаємо. Дай нам ласку, щоб кожен в молодому чи похилому віці, навчився любити і розуміти іншого, і усвідомив свій родинний обов'язок. Допоможи родинам у їхніх труднощах. Нехай вони не втратять відваги. Нехай відчують Твою любовну опіку, коли найбільше цього потребуватимуть. Нехай стануть причетними до радісного спокою і безпеки, які випливають з Твоєї любові.

Просимо Тебе про це через Христа, Господа нашого. Святий Герарде, вірний слуга Божий, ти в своєму житті брав приклад з нашого Спасителя. Тому через твоє заступництво Бог зіслав багато ласк. Заступися за нас, щоб ми одержали необхідну ласку. Допоможи нам, щоб ми пізнали її. Амінь.

Молитва батьків

Господи, зроби мене найкращим батьком. Навчи мене розуміти моїх дітей, терпляче вислуховувати і з любов'ю відповідати на їхні запитання. Не допусти, щоб я коли-небудь сперечався з ними. Зроби мене таким ввічливим, яким лише Ти хотів би, щоб вони були до мене. Дай мені відвагу визнати свої гріхи супроти моїх дітей і попросити у них прощення, коли знаю, чим їх образив... Допоможи мені рости з моїми дітьми, поводитися з ними відповідно до їхнього віку, але щоб я від них не чекав осуду, і зроби з них повноцінних людей. Не дозволь мені позбавити їх можливості дозрівати, мислити, вибирати і вирішувати.

http://www.saintjosaphat.org



Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 2144 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: дев ятниця, молитва, сім'я, родина, Подружжя, Молитви, родини, Дев’ятниця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика