Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2013 » Червень » 16 » Молитви » Молитва посвяти українського народу Пресвятому Ісусовому Серцю
13:28
Молитва посвяти українського народу Пресвятому Ісусовому Серцю
Усемогучий Боже і Царю слави, Ісусе Христе, що цілим серцем лю­биш увесь людський рід, а у Свому безмежному Провидінню безнастанно піклуєшся кожним народом зокрема, глянь милосердно на наш український народ, що з повною надією прибігає до Тебе, свого найліпшого Отця і пре­мудрого Царя.

Ми, діти цього народу, послушні Твоїй святій Волі, любимо всі на­роди, що Ти їх відкупив Своєю Кров’ю на хресті, а свій український народ любимо перед усіма іншими; тому-то — з любові до нього, а радше — до Тебе, наш Боже, — просимо: прости йому всі провини, поправ злі його нахили, а добрі скріпи, змилосердися над ним у його потребах, борони його перед несправедливостями неприятелів та зливай на нього обильне благословення Твого пресвятого Серця.

Благаємо в Тебе також особливішої опіки й помочі для нього, щоби серед стільки досвідів та спокус диявола і його слуг він міг і зберегти не­бесне світло віри, і поконати своєю витривалістю в добрім усякі труднощі та тим самим завсігди належати до благословенного Твого Царства.

Пішли йому святих Своїх слуг, аби прикладом і словом були йому добрими провідниками, дай йому численне та добре й ревне духовенство. Заопікуйся його молоддю, щоб ласки хрещення не тратила, а щоб одержу­вала основне християнське виховання, легко знаходила чесну працю й достаточний заробіток та виходила на вартісних синів Церкви й Батьківщини. Благослови всі родини, щоб панувала в них згода й любов, аби батьки були прикладними й ревними християнами, а матері визначалися побожністю і дбайливістю в виховуванню дітей.

Стережи наші родини перед пошестю противного природі гріха, що нищить самі основи християнського подружжя, а ввесь народ веде в погибіль. Заохоти з-посеред нас багато до досконалішого життя, поклич відповідних до монашого стану, до апостольських праць, до геройських жертв за справи Церкви й народу. Просвіти всіх його синів, наклони їхні серця, щоб найліпше пізнали й визнавали святу католицьку віру та тим почували себе щасливими, щоби стояли при ній непохитно, хоч і треба було б понести мученичу смерть, і щоб на законах цеї святої віри влаштовували ціле своє життя.

Благослови також і дочасне добро Української Нації. Дай їй на свободі розвивати її природні, Тобою дані, сили, обдари її правдивою, незіпсованою освітою, благослови її праці на всіх ділянках економічного й політичного життя, науки й добробуту. Спасай безробітних від біди їх положення. Поблагослови всіх і все, щоб ця Нація, живучи мирно і щасливо, могла Тобі краще служити та при Твоїй помочі одержати вічну небесну славу.

Пресолодкий Ісусе, Відкупителю людського роду, поглянь на нас, що покірно припали перед Твоїм престолом! Ми Твої й Твоїми хочемо бути, але, щоби з Тобою ще більше з’єдинитися, це кожний із нас посвячується доброохотно пресвятому Твому Серцю. Багато Тебе не пізнало, багато від Тебе відступило, погордивши Твоїми заповідями; змилосердися над ними, Всещедрий Ісусе, і пригорни всіх до Свого святого Серця. Будь Царем, Господи, не лиш тих вірних, що не відступили від Тебе, але і блудних синів, що покинули Тебе; дай, аби скоро повернули до родинного Дому та не погибли з нужди й голоду. Будь Царем тим, що звели їх блудні науки або розділи незгоди, і приверни їх до джерела правди та єдности віри, щоби скоро стало одно стадо й один пастир.

Будь Царем і всіх тих, що живуть у старому забобоні поганства: зволь і їх вирвати із тьми та привести до світла й Божого царства. Ще й поглянь оком Твого милосердя на синів того народу, що був колись народом особливо любленим. Нехай і на них, мов живець відкуплення й життя, сплине та Кров, що її колись кликали на себе.

Дай, Господи, Своїй Церкві без насилля і злиднів свобідно розвиватися, пішли всім народам лад і мир, учини, щоб від краю до краю землі лунав лиш один голос: Слава Божественному Серцю, що в Ньому наше спасення, Йому честь і слава навіки.

А Ти, Царице й Мати усього християнського світа, а тим самим і нашої України, пресвята Богородице, та святий Архангеле Михаїле, і святий Володимире, та святий Йосафате й усі покровителі нашого народу, завсігди опікуйтеся ним, аби став народом святим та сповнив своє післанництво, наложене йому Богом, передовсім, аби навернув Схід до світла віри, щоби причинився до спільного добра людського роду, щоби був поміччю та потіхою святої католицької Церкви, а Тобі, Христе, Цареві слави, щоби приносив безнастанно славу, честь і поклін на вічні віки. Амінь.

† Митрополит Андрей Шептицький


Схожі матеріали:

Категорія: Молитви | Переглядів: 1710 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Теги: Пресвяте Серце Ісуса, молитва, митрополит Андрей Шептицький, Молитви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
Яндекс.Метрика