Меню сайту

Категорії розділу
Публіцистика [341] Демонологія, містицизм [81]
Молитви-екзорцизми [15] Рідкісні молитви [18]
Екзорцизм [25] Книги [21]
Молитви [191] Секти, культи, окультизм [183]
Підпілля, історія УГКЦ [65] Християнський софт [5]
Часопис "Пізнай Правду" [22] Життя Святих [117]
Творчість [16] Масонерія і антихрист [245]
Відео Online [36] о. Піо "Щоденник Любові" [5]
Християнський націоналізм [104] Безбожники [36]
Папа Бенедикт ХVI [49] Московська психіатрія (МП) [105]
Культура [17] Життя у чистоті [40]
Роздуми про віру [108] Суспільні проблеми [450]
Пророцтва, об'явлення [55] Повчання, настанови [391]
Образки, ікони [5] Пресвята Богородиця [130]
Християнська містика [27] Українознавство [76]
Наука Церкви [424] Профанації [18]
Екологія [7] Цікаво... [68]
Традиціоналізм [63] Криза Церкви. Модернізм [70]
Повчальні історії, притчі [173] Паломництво [10]
о. Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" [26] Подружжя [132]
Християнська етика [39] Апокрифи [2]

Друзі сайту
Унійна Традиція УГКЦ
УГКЦ (Скала-Подільська)
В обороні католицької віри
Джублик в Закарпатті
Персональний сайт Павлюк
Молитва
Промінь Любові
Голодомор-геноцид 1932-33
Аве Марія
Українська благодійницька мережа
Благодійний Фонд «ТИ – АНГЕЛ»
Допомога онкохворим дітям

Форма входу
E-mail/Login:
Пароль:

Головна » 2016 » Травень » 14
Розділ 1
Різновиди покарань. - Король Санчо і королева Гуда. -
Свята Лідвіна і пронизана душа. - Блаженна Маргарита Марія
і вогняне ложе.

За свідченням святих, у Чистилищі існує багато різних тілесних пока­рань. І хоч основним інструментом мук є вогонь, не бракує також мук, спрямованих на різні органи відчуттів людського тіла. Різновиди страж­дань співвідносні з природою гріхів, кожен з яких вимагає окремої кари, як написано: "Quia per quae peccat quis, per haec et torquetur" - "...чим хто грішить, тим і карається" (Прем. 11, 16). Справедливо, що так повин­но бути й щодо покарання, бо така ж відмінність існує й щодо розподілу нагород. На небесах кожен отримає за ділами своїми і, як говорить Беда Високоповажний, кожен одержує свій вінець, свої одежі слави. Для мучеників ці одежі криваво-червоні, а на ісповідникові вони сяють сліпучою білизною. ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1345 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

ПИТАННЯ: Якщо Бог знає все (тобто знає все, що ми зробили і що ще зробимо), отже, наша доля визначена? Якщо Бог вже знає, хто спасеться, хто навернеться, як ми поведемо себе в певних ситуаціях, навіщо взагалі продовжувати світ? Навіщо Бог створює тих людей, які, як Йому відомо, підуть в пекло?

ВІДПОВІДЬ: Це питання стосується передбачення Бога і свобідної волі людини.

По-перше, передбачення Бога, тобто той факт, що Він знає все, не означає приречення. Наприклад, якщо ми зуміємо дізнатися чи прочитати майбутнє іншої людини, це зовсім не означає, що ми позбавляємо її свобідної волі. ... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 1060 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

У день Страшного суду Спа­ситель поставить одних по праву руку, а других - по ліву. Тим, що стоятимуть праворуч, скаже: "При­йдіть, благословенні Отця Мого, ві­зьміть у спадщину Царство, що було приготоване вам від створення сві­ту. Бо Я голодував, і ви дали Мені їсти; мав спрагу, і ви Мене напоїли; чужинцем був, і ви Мене прийняли; нагий, і ви Мене одягли; хворий, і ви навідались до Мене; у тюрмі був, і ви прийшли до Мене. Тоді озвуть­ся праведні до Нього: Господи, коли ми бачили Тебе голодним і нагоду­вали, спрагненим і напоїли? Коли ми бачили Тебе чужинцем і прийняли, або нагим і одягнули? Коли ми ба­чили Тебе недужим чи в тюрмі і при­йшли до тебе? А цар, відповідаючи їм, скаже: Істинно кажу вам: усе, що ви зробили одному з моїх бра­тів найменших - ви Мені зробили. Тоді скаже й тим, що ліворуч: Ідіть від Мене геть, прокляті, в вогонь вічний, приготований дияволові й ангелам його; бо голодував Я, і ви не дали Мені їсти; мав спрагу, і ви Мене не напоїли; був чужинцем, і ви Мене не прийняли; нагим, і ви Мене не одягнули; недужим і в тюрмі, і не навідались до Мене. Тоді озвуться і ті, кажучи: Господи, коли ми бачили Тебе голодним або спраглим, чужин­цем або нагим, недужим або в тюрмі, і Тобі не послужили? А Він відповість їм: Істинно кажу вам: те, чого ви не зробили одному з моїх братів най­менших - Мені також ви того не зро­били" (Мт. 25, 34-45).

... Читати далі »

Категорія: Наука Церкви | Переглядів: 969 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

«До Богородиці сьогодні ми горливо прибіжімо, грішні і покірливі й упадемо з каяттям кличучи з глибин душі: Княгине, поможи змилосердившись над нами — спіши, прийти, бо погибаємо від багатьох гріхів. Не заверни своїх слуг без нічого, бо ж Єдину маємо Тебе Заступницю» (Тр. з Паракл.)
Ти маєш любити Пречисту Діву Марію подібно, як мале дитя любить свою неню. Ти повинен старатись бути в усім до Неї подібний, тобто бути покірним, добрим, терпеливим, вільним від усякого гріха. Та пам’ятай це добре, що ти не в силі ані Її любити, ані Її наслідувати, якщо не будеш молитися до Неї.
Любити Ісуса й Марію, берегтись перед гр ... Читати далі »
Категорія: Пресвята Богородиця | Переглядів: 1187 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

Шизофренія гендеризму: Обама вітає трансгендерів з Днем матері

Президент США Барак Хусейн Обама привітав з Днем матері, не лише фізичних жінок, але й так званих трансгендерів, тобто фізичних чоловіків, які фізіологічно не здатні до материнства. Це перше у світі офіційне послання, яке вітає трансгендерних чоловіків, які виконують роль «мами». Про це повідомляє pro-life портал «Life Site».

Американський президент вважає, що матір’ю людина може бути незалежно від своєї фізіологічної статі. «Незалежно від сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, або сімейного стану матері завжд ... Читати далі »
Категорія: Публіцистика | Переглядів: 1129 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

Потреба розважання

Другий спосіб молитви - це внутрішня молитва, або розважання. У чому полягає ця молитва? Таку молитву ще називаємо розумовою, бо тоді наші уста мовчать, а ми молимося розумом і серцем. Така молитва називається також розважанням, тому що тоді ми розважаємо (роздумуємо) над правдами святої віри, над чеснотами, над життям Ісуса Христа, Божої Матері чи Святих, а все це з тією метою, аби ці правди чи особи краще пізнати, полюбити й наслідувати. "У мовчанці і спокої, - каже книга "Наслідування Христа", - побожна душа поступає вперед і навчається розуміти тайни Свя­т ... Читати далі »

Категорія: Повчання, настанови | Переглядів: 1625 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

1.     Несколько недель назад я имел счастье посетить место явлений в Фатиме (Португалия).

2.     И когда я прибыл на место знаменитых явлений, я был в трепете. Это было здесь, в Фатиме – Пресвятая Дева Мария явилась трем весьма юным деткам-пастушкам, начиная с мая по октябрь 1917 г., тринадцатого числа каждого месяца.   Это было то самое место, где 70000 человек были свидетелями потрясающего чуда «пляски солнца».  Некоторые эксперты говорят, что чудо в Фатиме одно из величайших публичных знамений со времен разделе ... Читати далі »

Категорія: Пророцтва, об'явлення | Переглядів: 1392 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

Давно це було, ще за часів Гетьманщини. Жив на Поділлі великий землевласник, Степан Бобик. Багато мав орної землі, сіножатей, лісу, було в його стайнях чимало худоби. Наймити працювали на полях, доглядали худобу. Покоївки й куховарки підтримували порядок у домі і дбали, щоб їхні господарі були ситі і доглянуті. Вони догоджали своєму пану, однак він завжди був незадоволений, кричав на наймитів. А ще Степан Бобик був скупар над скупарі. Коли приходив бідний, немічний просити милостиню, то він проганяв його з прокльонами:" Нема в мене хліба для торбіїв!" - кричав. А було й собаками цькував. Навіть те, що залишалося з обіднього столу, жа ... Читати далі »

Категорія: Повчальні історії, притчі | Переглядів: 1211 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)

Знаком реалізації сім’єю Божого задуму є добробут життя і відносин християнських родин з Богом та між собою, як Христової Церкви. Христос підказує: «З того усі спізнають, що мої ви учні, коли любов взаємну будете мати» (Ів. 13:35). Саме любов робить членів сім’ї, родини, парохії і всієї Церкви послідовниками і учнями Ісуса, а Христос починає творити нову християнську дійсність, нове створіння і нове життя — започатковує у тих спільнотах Своє Царство.
Порядком нового життя у сім’ї є щоденне життя у любові, коли все, що робиться членами сім’ї — робиться з любов’ю одне до од ... Читати далі »
Категорія: Подружжя | Переглядів: 1377 | Додав: Anatoliі☩UCT☩ | Дата: 14.05.2016 | Коментарі (0)


Присвячений Святому Йосифу - Обручнику Пресвятої Богородиці

Відправляємо:


Молитовні прохання
500

Підпишіться на оновлення:





Пошук на сайті



Даний сайт синхронізовано під браузери Mozilla Firefox та Opera
2008-2024©Ukrainian Catholic-Traditionalist
Усі права застережено. Повне або часткове використання матерiалiв www.traducionalist.at.ua дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань — гiперпосилання) на www.traducionalist.at.ua. Увесь матеріал, представлений на сайті www.traducionalist.at.ua, взятий з відкритих джерел. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.
rtb
Яндекс.Метрика